Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jack van Gelder raakt geïrriteerd door foto van Mohamed Ihattaren

Laatste update:

Mohamed Ihattaren beleeft geen gelukkige start van het nieuwe seizoen. De aanvallende middenvelder van PSV hoopte deze maand zijn debuut te maken bij het Nederlands elftal, maar bleef op de bank in de interlands tegen Polen en Italië in de Nations League. Na zijn terugkeer in Eindhoven werd hij door trainer Roger Schmidt van de training gestuurd, uit onvrede over de houding van zijn pupil. Zondag speelde Ihattaren slechts twintig minuten in de gewonnen uitwedstrijd tegen FC Groningen (1-3).

Het achttienjarige toptalent van PSV is 's avonds onderwerp van gesprek bij praatprogramma Rondo. In de talkshow wordt een foto getoond van Ihattaren op de bank bij Oranje, tijdens het verloren duel met Italië (0-1) in de Nations League van maandag. Zijn ogenschijnlijk norse houding op de foto zorgt voor irritatie bij presentator Jack van Gelder. "Hier werd ik wel een beetje moedeloos van. Ik kan hier niet zo goed tegen. Je hoeft niet te gaan lachen als je niet speelt en het gevoel hebt dat je ook niet gaat invallen, maar dit hoeft niet", zegt de presentator.

Youri Mulder heeft meer begrip voor de jongeling, die Oranje verkoos boven de nationale ploeg van Marokko. "Er is natuurlijk veel gedoe over zijn interlandkeuze geweest. Had je hem niet even kunnen laten spelen?", vraagt hij zich af. "Het was onbegrijpelijk dat Dwight Lodeweges tien spelers liet staan na de wedstrijd tegen Polen. Het is wel goed dat je laat merken dat je het er niet mee eens bent dat je niet invalt. Dan ga je er zo bij zitten. Op zich vind ik het een goede kwaliteit dat iemand ervan baalt als hij er niet in staat."

Marco van Basten vindt dat Ihattaren bij zichzelf te rade moet gaan. "Hij is niet tevreden. Je wilt graag spelen. Je hebt daar zelf de grootste invloed op", merkt de voormalig bondscoach van Oranje op. "Zorg dat je goed traint en dat ze niet om je heen kunnen. Hem hoef je het voetballen niet te leren. Hij zal zich echt moeten afvragen waarom hij niet wordt opgesteld: hij moet zich beter gedragen op de training, meer opvallen, het verschil maken. Hij kan dat. Maar hij heeft waarschijnlijk op de training niet laten zien dat hij een basisplaats verdient."

Het is Van Basten opgevallen dat Ihattaren te zwaar is teruggekeerd van zijn zomervakantie. Hij gaf zelf toe dat hij 'een beetje te zwaar' was bij aanvang van de voorbereiding. "Het is wel gek dat je op je achttiende dikker wordt. Daar heeft hij de leeftijd toch niet voor?", vraagt Van Basten zich af. Ronald Waterreus noemt het 'niet zo slim' om met extra gewicht aan de voorbereiding te beginnen, zeker niet omdat er met Roger Schmidt een nieuwe trainer is aangesteld die veel waarde hecht aan de fitheid van zijn spelers. "Het is natuurlijk wel een karaktertje, en ik denk dat die trainer daar wel raad mee weet", geeft de oud-keeper aan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Journalistiek wordt ook met de dag triester. Laten we iemand beoordelen op een foto (!!) omdat hij niet lacht terwijl hij op de bank zit en daar conclusies aan verbinden. Tjonge.

13 september 2020 om 21:15

Als ie wel had gelachen hadden ze hem daarop kunnen pakken, want zo heel veel viel er niet te lachen tegen Italie.

13 september 2020 om 21:19

Rondo is geen journalistiek. Die man heeft een mening en die geeft hij, dat is onderdeel van het programma. Er worden o.a. meningen geponeerd en daarover gaan ze in discussie.

13 september 2020 om 21:23

Media, talkshows, analisten etc. Wat jij wilt. Komt op hetzelfde neer en daar geldt allemaal hetzelfde voor.

13 september 2020 om 22:29

Hij geeft een mening over een foto, dit is stemmingmakerij over een jongen van 19 en zegt meer over de onzekerheid van Jack van Gelder dan over Ihattaren.

13 september 2020 om 22:55

Inderdaad, ik word wel een beetje moedeloos van Jack van Gelder. Met z'n schijtlollige 'grappen' altijd. Ga nog driehonderd keer Dennis Bergkamp lopen roepen.

14 september 2020 om 14:21

Oke, dan is het alsnog een voetbal programma. Ga lekker het spelletje analyseren en niet foto's.

13 september 2020 om 21:31

Helemaal met je eens. Ik denk trouwens ook dat je elke wedstrijd wel van iedere speler op de bank zo’n kan maken. Alsof je 90 minuten als een enthousiaste pup op het puntje van je stoel moet zitten, wachtend tot je trainer je de wei in stuurt. Erg gezocht dit

13 september 2020 om 22:28

Ja - dit soort journalistiek is de definitie van individuen die zich te groot voelen. En daarom in plaats van een reportage geven, hun mening profileren. Ik begrijp dat elk rapport niet totaal objectief kan zijn, maar zoveel stemming makerij zonder reflectie van de persoon in kwestie is kwalijk. Jack ga alsjeblieft naar huis.

Moraalridder Jack begrijp het weer niet. Hoezo moeten we altijd maar iets vinden van iemand zijn houding? Als iemand in zijn directe omgeving hier last van heeft dan zal hij hem er wel op aanspreken. Heeft Jack niks beters te doen dan zich druk maken om de houding van een kind. Je zou maar de 'moedeloos' kunnen worden van de houding van iemand waar jij helemaal niks mee te maken hebt.

13 september 2020 om 21:28

Jack begint op Derksen te lijken. Echt als de jaren gaan meetellen zouden ze van de buis moeten. Niet goed voor hen en niet aangenaam voor de tv kijkers.

13 september 2020 om 22:47

Er is niet veel nieuwe aanwas qua presentatoren en analisten die geschikt zijn voor een dergelijke talkshow. Jack doet het op zich prima als presentator, maar moet zijn mening eigenlijk zoveel mogelijk voor zich houden, want dat is zijn rol niet en kan bovendien alleen spreken uit zijn ervaring als journalist.

Derksen is minder geworden sinds de redactie van vi achter hem weggevallen is en blijft vaak aan gedateerde stokpaardjes vasthouden, maar heeft een uitgesproken mening en is op zijn tijd best grappig wat vrij essentieel is voor dat programma.

14 september 2020 om 13:15

Beiden aarts conservatief en moeite met de veranderende tijd/moraal...en met Jack zn vaak uitgesproken politieke voorkeur voor Geert Wilders is het ook weer niet heel verrassend dat ie zn negatieve mening gelijk moet ventileren over Mootje Ihattaren bij de eerste de beste kans die hij krijgt.... Voorspelbaar Jack.

14 september 2020 om 14:28

Ik ben ook een tv kijker, maar ik heb niets tegen Derksen.dus praat liever voor jezelf, dan voor anderen.zulke dingen worden toch altijd groter gemaakt in de media, ze moeten iets hebben om over te praten. Als Jack dit vindt, dan mag hij dat zeggen. Het is allemaal een beetje overdreven vind ik. Het zegt al weer genoeg dat er hier zo over gediscussieerd wordt.

Pffff..... Boeiend... Hij is nog zo jong en moet nog zoveel leren. Ook over de houding die hij moet aannemen in bepaalde situaties, hoe zijn houding opgevat wordt door de media en ook juist hoe hij zijn voordeel eruit kan halen. Voetballen kan hij wel. Daarnaast komt hij over als een nuchtere, bescheiden jongen. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij er wel komt.

En stond ie te lachen, dan had ie weer geen winnaarsmentaliteit. Wat een gezeik.

13 september 2020 om 21:20

Haha daarom. Soms is het nooit goed. Ihattaren lijkt mij een prima jongen en groot talent. Een dipje hoort erbij. Dat hij zich soms wellicht niet de juiste houding weet te geven zou kunnen, maar hoort ook bij zijn leeftijd en daar zouden we ons allemaal in moeten kunnen verplaatsen. Maar misschien is Jack inmiddels te oud om zich in te kunnen leven in een jonge speler...

Wat is men toch bezig met een jongen van 18 die even in mindere periode zit. Laat hem lekker even met rust in plaats van alles wat ie doet uit te vergroten. Een foto waarop hij zuur kijkt, kom op zeg. Zou mij meer storen als hij 90 minuten met zo'n gezicht op de bank zit, maar dan zal hij daar vast bij Oranje op aangesproken zijn. Laat hem zich terugvechten na een ook voor hem lastige periode. Als ie er over 2 maanden nog niet in staat, dan zou ik eens wat kritischer worden.

Zo zat ik er thuis ook bij met het tranentrekkende voetbal van het NL elftal. Goede voortekens zijn het niet maar Schmidt heeft meerdere keren z'n vertrouwen in hem uitgesproken en zou hem echt goed kunnen laten renderen. Het is geheel aan Mo zelf hopelijk laat hij zich geen transfer aan praten door Raiola dit jaar.

Tering, zoals Oranje speelde tegen Italie, zo zou iedere topsporter er bij zitten en kijken. Wat was dat slecht zeg. Het verbaast me dan ook enorm dat -toevallig- Mohamed de gebeten hond is. Hij straalde precies uit wat iedereen die wedstrijd heeft beleefd. Wat een dom commentaar op hem. Nog even en hij kiest alsnog voor Marokko. Koester dit talent toch eens.

"het is wel gek dat je op je achttiende dikker wordt. Daar heeft hij de leeftijd toch niet voor" Nou, ik was op mijn 18de prima op gewicht maar toen ik stopte met mijn intensieve bijbaan en ging werken op kantoor vlogen de kilo's er snel aan hoor Ach laat maar zien dat hij ook maar mens is. Ik meen me te herinneren dat hij een bouw had waarbij hij snel aankwam, dan is het niet zo gek als er een lange pauze tussen het voetbal zit dat je wat minder intensief sport en dus wat aankomt. Ik vond het wel meevallen.

Viel in maar was verder onzichtbaar en dan lijkt het alsof Ihattaren 90 minuten op de bank zat. En het is niet de 1e keer dat hij te zwaar van vakantie terug kwam. Echte topsporter letten ook tijdens hun vakantie op hun gewicht en conditie.

13 september 2020 om 21:26

Heel opvallend idd, daar wilde hij wel naar toe, want ging opeens naar zijn keuze en Marokko dit dat. Zo vreemd. Gelukkig gingen de anderen er niet in mee en werd Jack zelfs goed terug gefloten door hen. Lijkt wel alsof bij iets negatiefs, meteen gezocht wordt naar de afkomst als mogelijke oorzaak, echt belachelijk. Maar goed mooi dat de anderen er niet intrapten. En van Basten zei het prima, hij moet simpelweg bij zichzelf te rade gaan en Schmidt pakt dat goed op voor hem. Nu moet hij positief reageren en klaar.

13 september 2020 om 21:46

Zijn afkomst is in deze toch relevant omdat er nogal wat speelt rondom zijn keuze voor een land? Ik heb het verder niet gezien hoor dus geen idee op welke manier hij het bruggetje maakte. Maar zijn achtergrond is laatste weken wel gewoon onderdeel van een discussie over bijvoorbeeld het wel of niet laten debuteren in Oranje.

13 september 2020 om 21:31

Krijgen we dat weer.... Jack van Gelder kan ook zo uit de hoek komen als het om oer-Hollandse kaaskoppen gaat.

13 september 2020 om 21:35

Je snapt het niet, dan praat hij niet over hun afkomst maar enkel hun gedrag of prestatie. Nu ging hij opvallend richting zijn afkomst, en het kunnen kiezen voor Marokko e.d. praten terwijl wat heeft dat ermee te maken? Het gebeurd vaker dat wanneer zulke jongens verkeerd gedrag vertonen opeens hun afkomst erbij wordt gehaald maar bij oer Hollandse kaaskoppen is dat opeens niet van belang. Maar goed, je zal het vast nooit inzien. Jack ging hier stom een jochie beoordelen op een foto en wilde daarna over zijn afkomst praten maar goed dat de anderen er niet in meegingen en hij zelfs terug gefloten werd.

13 september 2020 om 21:48

Inderdaad, het is een 'gevoel', bij van Gelder proef je gewoon dat de intentie verkeerd is. Heeft niks met slachtofferrol of racismekaart te maken, 'De Toekomst, maar noem het een stukje levenservaring gevoed door herhaaldelijke discriminatie.

13 september 2020 om 21:49

Bij oer-Hollandse kaaskoppen worden ook andere zaken erbij gehaald. Hij had onlangs bijvoorbeeld ook kritiek op Sneijder en gaf aan dat hij niet geschikt was om hoofdtrainer te worden.. Dat hij zijn afkomst erbij haalt is verder ook niet racistisch of discriminerend.

13 september 2020 om 22:07

Jack is gewoon een vooringenomen kwal en moet (wat mij betreft te vaak) door de anderen tot de orde geroepen worden. Hoe hij Ten Hag in het begin ook behandelde vond ik echt triest. Die noemde hij letterlijk 'boertje van buuten'. Vind hem vaak uitingen doen die getuigen van een kleine persoonlijkheid. Maar daarin discrimineert hij niet. Hij zou onder een paard moeten hangen, maar is geen racist.

13 september 2020 om 22:44

@De Toekomst Dat is het dus, bij Sneijder vond hij hem niet geschikt omdat hij Sneijder kent, als persoon, als karakter. Maar ze gaan niet opeens kijken naar zijn afkomst, en Sneijder heeft genoeg verkeerde dingen gedaan, nooit werd zijn afkomst erbij gehaald want die is Nederlands. Maar nu wilde hij daar wel graag naar toe en dat gebeurd best vaak bij zulke jongens wanneer ze even verkeerd gedrag vertonen. Dan kan de afkomst opeens een oorzaak zijn van hun handelen. Kom nou. Beoordeel deze jonge jongen op zijn gedrag en ken het hele verhaal. Ja hij moet bij zichzeld te rade gaan, ja het moet niets mis mee zijn dat hij er zo bij zit en ja hij moet harder gaan werken, en zeker zijn coach ziet hem dagelijks op de training en die wil een betere Ihattaren zien, prima. Maar laten we niet stiekem naar smoesjes gaan zoeken en zijn afkomst erbij halen nu het toevallig om verkeerd gedrag gaat. Het is zo oneerlijk. Want als hij wel top bezig is, dan heeft hij weer alles te danken aan dit land. Laten we een beetje eerlijk naar de zaken kijken aub.

14 september 2020 om 01:10

U wilt een beetje eerlijkheid oke. De reden dat mensen afkomst erbij halen is tweeledig. 1 omdat het raar is dat men uberhaupt een keuze mag maken als je gwn je hele leven bent opgegeroeid in Ned en een zoveelste generatie bent maar wel kennelijk tot die generatie behoort die massaal in een identiteitscrisis zit. Die loyaliteit wordt met name gevoed door de religieuze stroming die alles wat Nederlands is als haram ziet en afkeurt. Het publiek ziet de keuze voor oorspronkelijke land als afwijzing voor de Ned waarden. Want waarom zouden deze jongeren voor sportief mindere keuze kiezen? Dit is wat overdreven maar dit wel het sentiment. Punt 2 is dat mensen onterecht afkomst inderdaad erbij halen. Moeilijke jongens zoals van Persie en Sneijder zijn evengoed vervelend als hun dubbele paspoorters. Wat ze overeenkomen is de straattaal en straatcultuur van slachtofferschap, conservatief wereldbeeld, gesloten houding en groot ego en status. Het publiek koppelt dat vaak aan afkomst omdat de straatcultuur vaak gelinkt wordt aan de afkomst van de dominante cultuur in sommige landen met diezelfde hierbeschreven waarden. Ja niet iedereen heeft die waarde uit het Midden-Oosten en Afrika maar laten we eerlijk zijn de cultuur is er. En die zorgt ervoor dat jongens en meiden een erg vervelend karakter krijgen.

14 september 2020 om 06:28

De toekomst ik snap je argument maar Jack zegt dan: Snijder is niet geschikt. En bij jongens met een buitenlands achtergrond zoekt hij het altijd bij de achtergrond. Dat valt mij bij jack ook op. Hoezo zou je er bij moeten halen dat Mo een Marokkaan is en misschien dat hij daarom dit gedrag vertoont? Misschien is het niet racistisch of discriminerend maar het is wel onnodig om maar elke keer die buitenlandse achtergrond er bij te halen. Scoort Mo de winnende in de EK finale dan spreekt Jack vast niet over mo zijn buitenlandse achtergrond en waarom zou je ook.

Alsof de rest van de bank zat te lachen als je kansloos verliest van italie?

Het kan aan mij liggen maar vlak voor begin van de wedstrijd was Mo vrolijk op de bank bij PSV (zelfs ff meezingen met de deuntjes uit de speakers van het stadion). En Mo heeft een standje gekregen en daarmee is de kous af. Het word echt opgeblazen in de media.

Moet die jongen er dan continu rekening mee houden dat hij wel eens gefotografeerd of gefilmd kan worden als hij z’n team in actie ziet? Er wordt weer van alles gesuggereerd. Misschien was ie wel teleurgesteld over hoe het liep op het veld. Dan ga je niet zitten lachen.

14 september 2020 om 23:20

Verder kan ik me ook wel voorstellen dat je niet blij bent op de bank en zeker niet als de spelers waarvoor je op de bank zit ver door de ondergrens zakken. Mensen lijken wel erg snel voorbij te gaan aan het feit dat die jongen pas 18 jaar is. Anderzijds zegt het ook wel wat over z'n kwaliteiten en talent dat er al zoveel over hem gesproken word. Nu is het even negatief, maar als die jongen straks in vorm komt, staan die criticasters weer vooraan om te vertellen hoe geweldig Ihattaren is.

Ma jongens toch zo een ophef voor niets!! Echt hoe de media toch altijd alles vergroot! Als voetballer moet je toch mentaal sterk in je schoenen staan... deze jongen krijg toch commentaar op alles pfff. Die heeft genoeg meegemaakt! Eerst de dood van zijn vader- dan zijn interland keuze. Hij koop een nieuwe auto ook al gezever en gezeikt! Laat deze jongen Gwn eff met gerust er zijn andere belangrijke dingen int leven.. laten we ons concentreren op deze stomme COVID -19 virus en hoppen dat deze snel mogelijk verdwijn!!! Dat zou een goede start zijn

Pff volwassen mannen die zo zielig zitten te doen.. Hoe weet je nou als Jack van Gelder zijnde wat Ihattaren op dat moment als gemoedstoestand had? En hoe weet je dat dit de ‘ik ben nors want ik speel niet’-houding van Ihattaren is? Laat die jongen met rust zeg..

Wat een onzin, de wedstrijd was toch ook gewoon ruk vanuit de kant van Nederland. Was het beter geweest als hij had zitten lachen daar terwijl Nederland aan het verliezen was. Ja, Ihattaren moet zoals het er naar uitziet even een stapje maken qua instelling. Vorig seizoen was hij nieuw en kon het niet stuk, nu wordt er meer van hem verwacht. Dat zal ff wennen zijn, maar ik geloof wel dat het goed komt, zeker met zo’n Duitse trainer.

Ik zou ook boos kijken als mijn team belabberd speelt, 1-0 achter staat en ik het gevoel heb nog van waarde te kunnen zijn om wat aan die stand the doen. Ik zou het erger vinden als hij lachend op die bank zou zitten met een 1-0 achterstand. Achterlijk stukje journalistiek als je het mij vraagt.

Deze jongen heeft een Kuttijd achter de rug.. pa verloren, als jonge jongen. Na het uitvallen van Malen lag alle druk op zijn schouders.. in Italië zien ze dit als een winnaarsmentaliteit, hier noemen we het arrogant.. journalistiek word met de dag slechter..

13 september 2020 om 23:40

Dat verlies van zijn vader, je bent niet de eerste die dit onderstreept. Ja, het verlies van een vader is wel heel erg, diep triest natuurlijk. Maar dan je argument over 'druk' en dergelijke. Ik heb hier foto's gezien waarin deze snotneus voor een auto poseert van zoveel ton. Als we medelijden moeten hebben dat er sportief iets van hem wordt verwacht ben ik bang dat hij het verkeerde vak heeft gekozen. Maar goed, allemaal randzaken. Met zo'n zuur gezicht op de bank, zo'n onvriendelijke uitstraling, dan hoor ik toch liever net als het gros van de wereld tot de verliezers, uiteindelijk zijn we allemaal verliezers.

14 september 2020 om 06:33

IKEA lacheekkende reactie. Ik ben blij dat die jongen er zo bij zit. Stel je voor je team staat 1-0 achter en spelen belabberd en je kan ze helaas niet helpen en toch lekker zit te lachen op de bank. Dan had je zeker geroepen dat respectloos naar zijn team. Verder zeg je dat het een snotneus is met een auto van paar ton. Volgens mij lees ik aardig wat pijn bij jou..

Youri Mulder zegt " het is onbegrijpelijk dat je 10 spelers laat staan na de wedstrijd tegen Polen" Ze hebben die wedstrijd gewonnen. Bijna niks weggegeven en de hele wedstrijd de controle gehad. Waarom zou je dan iets gaan veranderen? Wat ihattaren betreft. Het nederlands elftal is niet zomaar iets als je voor het eerst wordt opgeroepen dan moet je het laten zien en afdwingen. Je hebt veel concurrentie. Bij PSV is discipline belangrijk onder schmidt. Als andere spelers beter trainen dan speelt er een ander dat is logisch. Hoe goed ihataren ook kan voetballen

Ja laten we met z’n allen nu op deze jongen uren in de media. Om niks. Man echt triest dit. Ze hebben een makkelijk doelwit gevonden hoor

Dit is nu precies wat ik bedoel. Mohammed. Laat Oranje voor wat het is en kom naar Marokko. Speel je samen Ziyech in 1 team en wordt je op handen gedragen door het Marokkaanse volk. NL naait je zoals ze Anwar el Ghazi hebben genaaid

Lekker switchen naar Marokko, heb je dit kinderachtige gezeik niet. En al helemaal niet van jack van gelder, als mo een blanke Nederlander was geweest. Dan had die zwakzinnige stoeptegel dit niet eens benoemd.

14 september 2020 om 14:32

Een zwakzinnige stoeptegel nog wel, hij heeft meer bereikt in zijn leven dan jij ooit zult doen. Wat een kansloze reactie zeg! Wat mij betreft gaat hij ook naar Marokko, ik denk niet dat het zo'n wereldtopper gaat worden.

Kom op man, dit is toch een momentopname, je gaat toch niet 90 minuten lang met een glimlach naar een wedstrijd zitten kijken, misschien dacht hij wel voor een split-second aan zijn overleden vader die er niet bij is mocht hij zijn debuut maken. Je kan toch niet in zijn hoofd kijken.

Maar dit is wel typisch Nederlands journalistiek, bij de keuze voor Oranje krijg je dit er wel bij, dat moet hij beseffen, kijk bij Marokko was hij nu al een held, zowel bij de fans als in de media. Hij zal pas op handen worden gedragen in de NLse media als hij Oranje een beker bezorgt. Kijk maar naar wereldvoetballers als Seedorf en Kluivert, de media heeft totaal geen respect voor hun, alleen maar lacherig doen als ze genoemd worden als Trainer voor Oranje.

En als hij zit te juichen en te lachen van geluk dat hij op de bank mag plaatsnemen dan word er weer gezegd dat hij het niet serieus neemt. Als hij een neutraal gezicht trekt dan word er afgevraagd of hij het wel naar z’n zin heeft. Kijkt hij wat chagrijnig op dat moment op de foto dan is het meteen Jack van Gelder die dat niet vind kunnen. Man ga wat nuttigs doen ipv op zo’n manier conclusies trekken over wat een speler denkt.

Het is maar een foto uit een wedstrijd van negentig minuten, echter vind ik het inderdaad niet een vriendelijke, hartelijke of open uitstraling. Maar goed, zo'n knul kwam dan ook naar het Nederlands elftal om te debuteren. Niet gek, al een jaar wordt er aan zijn naam getrokken en wil iedereen dat hij a la minuut debuteert opdat we hem voor altijd hebben gestrikt. Ook hij loopt met een bepaalde verwachting het Nederlands elftal binnen. Persoonlijk denk ik dat hij überhaupt nog niet had moeten opgeroepen worden, want het leek nu enkel een oproep omwille van het vastleggen van zijn voetbal-nationaliteit, en tevens hem warm houden, opdat hij niet toch nog overschakelt. Want heel eerlijk, als er een middenvelder klaar is om bij Oranje te komen is het toch echt Koopmeiners en niet Ihataren.

Rondo is een afschuwelijk programma. Wat eerder lijkt op een theekransje voor oude wijven dan op een serieus voetbal tv programma. Vol met nitwits die overal zijn weggestuurd vanwege hun incapabelheid. Denk aan Marco, Ten Cate, Mulder2×, v Halst en at last Jack himself. Een totaal over het paard getilde diva die zichzelf heel graag hoort en ziet. Ik zie hem graag niet. Hij heeft de ideale schoonheid voor de radio. Niemand die dat meer luistert. Een perfect instituut voor mensen zoals Jack. Op grindpad 2 FM ofzo waar hij lekker een dagbesteding heeft en zijn moeder nog naar hem kan luisteren.

13 september 2020 om 23:50

Ik wil het even opnemen voor Jack van Gelder. Ik vind het ook geen aantrekkelijke man en werd ook een beetje bang van hoe opgewonden en blij hij werd van jongens als Wesley Sneijder e.d. echter heeft deze beste man, juist met zijn radiocommentaar, gezorgd voor de meest legendarische wedstrijden van Oranje. Ik kijk zelden voetbal en kijk al helemaal zelden wedstrijden terug, eens in de zoveel tijd echter kijk ik Nederland Frankrijk en Nederland Italie op het EK in 2008 met commentaar van Jack van Gelder terug. Oranje speelde leuk dat toernooi, maar Jack van Gelder was toch echt tweemaal de man of the match.

14 september 2020 om 00:29

2×maal MOTM ben je niet goed ofzo? Hij heeft gezorgd voor legendarische wedstrijden?

Beste man neem uw pillen voordat uw partner erachter komt dat u verliefd bent op Jack kwebbelwaus van Gelder. Een totaal losgeslagen hysterische commentator die menig wedstrijd heeft verknald. Of het was hosanna of hij kraakte alles af. Tendentieus, geen tactisch inzicht, namen verhaspelen, semi kermis van voetbal willen maken, slijmen bij de Wesley en co en wereldkampioen open deuren intrappen. Nee Jack was nooit wat, is niets en zal nooit wat worden.

Jajaja hier begint het avontuur dit is precies de reden waarom hij niet voor het Nederlands elftal had moeten kiezen.

Hij gaat ten alle tijden hard aangepakt worden. Hij gaat geen enkele respect krijgen. Uitkomen voor Nederland als een buitenlander is hard. Er zal altijd kritisch naar je worden gekeken. Hij zal ook nooit geaccepteerd worden.

Ik heb totaal geen enkele respect voor mening van deze heren. Ik ben heel erg blij dat Ziyech andere keuze heeft gemaakt. Sorry, maar Nederland verdient zo'n speler niet.

Prima invalbeurt toch? Tja tijd zal zeggen of deze jongen van goede hout is gesneden of niet.

Dit slaat toch nergens op, aan de hand van zijn zithouding conclusies trekken, alsof ze psychologen zijn ofzo. Vgm zitten de meeste spelers zo op de bank.

Hopenlijk gaat Mo alsmog kiezen voor een interland carrière bij Marokko. Te veel opgehemeld door de media en zit alleen bij de selectie vanwege het feit dat we Hakim Ziyech misgelopen zijn bij oranje. In Zeist was men veel te bang voor een herhaling van het Ziyech scenario en daarom heeft men er alles aan gedaan (inclusief bemoeienis van de politiek) om het eerstvolgend Marokkaans/Nederlands talent zo snel mogelijk aan Oranje te binden. Helaas is dit geen Ziyech en dat zal meneertje ook nooit worden. Zwaar overgewaardeerd en over het paard getild mannetje. Als je zonder ook maar iets gepresteerd te hebben nu al diva gedrag vertoont, dan heb je absoluut geen toegevoegde waarde voor het Nederlands elftal.

Waarom plaatsen jullie niet gelijk een artikel over wat ome Cor en tante Nel er van vinden?... Serieus, sinds wanneer is wat Jack van Gelder vindt nieuwswaarde? Omhoog gevallen presentator waar nauwelijks iemand naar kijkt, en dan een hee artikel uitwijden dat hij zich irriteert aan een foto van Ihatarren met een norse blik. Wauww, is het weer komkommertijd?

Kan mij er wel wat bij voorstellen(hoort natuurlijk niet) iedereen zat aan zijn hoofd te zeuren voor welk land hij zou gaan kiezen nu heeft hij voor Nederland gekozen in dan laat hem 2 wedstrijden op de bank zitten, had hem dan met jong oranje laten spelen

Ik kan niet voorstellen dat die boos was dat die op de bank bij Oranje zat. Persoonlijk had ik wel graag gezien dat die had gespeeld tegen Italië. Verder een hoop bombarie omdat die op een foto niet lacht, zo zit ik wellicht ook voor de televisie, gewoon een gezichtsuitdrukking. Jammer dat die daar nu op aangevallen wordt.

Wanneer hij lachend op de bank zat tegen Italië had ik het pas vreemd gevonden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren