Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Isak kan dan misschien iets beters krijgen dan Ödegaard met Heerenveen’

Laatste update:
/

Real Madrid lijkt zich te gaan versterken met Alexander Isak, het zeventienjarige talent van AIK Solna. Ondanks een transferverbod zou de Koninklijke al een akkoord hebben bereikt met de Zweedse club. Real kan deze transferperiode spelers kopen, maar niet registreren. Martin Ödegaard was vijftien toen hij voor de Spaanse grootmacht koos en die keuze pakte niet goed uit. Desondanks verwacht Daniel Kristoffersson, sportjournalist van Expressen, dat Isak en Real een gouden combinatie wordt.

“Velen schudden hun hoofd bij de keuze van Alexander Isak voor Real Madrid”, schrijft Kristoffersson in zijn column. “Ik denk juist dat het de perfecte keuze is. Manchester City haakte al snel af en RB Leipzig vond de zeventienjarige aanvaller te duur. Uiteindelijk ging het tussen Bayern München, West Ham United, Chelsea en Real Madrid. Alles wijst erop dat hij wordt verkocht aan Real en tot de zomer bij AIK blijft. Een perfecte oplossing voor AIK en Isak.”

Kristoffersson sprak onlangs met Isaak over zijn toekomst. “Hij had een duidelijk beeld van wat de beste oplossing zou zijn. Hij vond een transfer het beste idee, maar dan wel alleen als hij het seizoen bij AIK kon afmaken. Velen vinden Real misschien een grote stap, maar ik denk dat het de perfecte keuze is. Hij zal veel speeltijd krijgen bij Real Madrid Castilla en kan zich ontwikkelen in een Spaanse omgeving. Hij zal er dan klaar voor zijn om in zijn eerste jaar door te breken in het eerste elftal. En wanneer dat niet lukt, dan kan hij misschien wat beters krijgen dan Martin Ödegaard met Heerenveen.”

De sportjournalist verwacht dat Isak een mooie carrière tegemoet gaat, ook al slaagt hij niet bij Real Madrid. “Er zijn heel wat voorbeelden van spelers die het niet maakten bij Real, maar later alsnog kwamen bovendrijven.”

Wordt de periode van Alexander Isak bij Real Madrid een succes?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"Keuze kwam niet goed uit". Hij blijft 17 jaar hoor!!!

15 januari 2017 om 10:46

Nou, ik hoop voor Odegaard dat hij geen 17 blijft. Maar serieus, als je kijkt naar hoeveel die jongen heeft gespeeld de afgelopen anderhalf jaar, dan kan je het moeilijk een succes noemen. Dat hij pas 17 is doet daar niks aan af.

15 januari 2017 om 10:50

Het blijft een megatalent en bij RM Castilla tot je 17e spelen is niet erg.

15 januari 2017 om 12:02

Weet jij wel hoeveel hij gespeeld heeft bij RM Castilla?

15 januari 2017 om 12:19

Hoeveel hij heeft gespeeld? Hij heeft gewoon wekelijks bij Castilla gespeeld hoor. Dat blijft de 2e Spaanse competitie en is een redelijk hoog niveau voor een 16/17-jarige.

15 januari 2017 om 14:20

Castilla speelt niet meer in de tweede Spaanse competitie, maar de derde. Iets met een degradatie ofzeau.

Odegaard had waarschijnlijk wel meerdere opties om uit te kiezen dan Heerenveen, clubs die hoger op de Europese hierarchische ladder staan. De uiteindelijke keuze voor de Friese club en de Eredivisie is een bewuste keuze voor een geleidelijke en gerichte ontwikkeling. Niet een laatste redmiddel, omdat hij niets 'beters' zou kunnen krijgen. Ziet deze columnist dat echt niet?

15 januari 2017 om 11:08

100% mee eens. Mensen doen alsof ödegaard is afgegleden en wordt verbannen naar Heerenveen.

Die jongen deed het fantastisch bij Castilla en is nog altijd maar 17 jaar oud. Heerenveen is een slimme stap, niet het einde van zn carriere.

Iets beters... voor Scandinaviers is er geen betere club als Heerenveen om te kunnen ontwikkelen. Wat heb je aan een 'betere' club als je daar verder niet of nauwelijks aan spelen toe komt, en nauwelijks persoonlijk in je wordt geinvesteerd?

Die Zweden krijgen het ook al een beetje hoog in de bol he daar?

Isak mag heel blij zijn als een Nederlandse club over een paar jaar uberhaupt geintresseerd is in hem. Die jongen gaat het never nooit redden bij Real. De stap van Zweden naar de Nederlandse top is al te groot, laat staan naar Real.

En bij Castilla voor een handje vol mensen spelen is nog geen speler beter van geworden.

Mooi voor die jongen hoor, in 1 klap financieel onafhankelijk maar laten we nou niet gaan doen alsof dit goed is voor zijn carriere want hij gaat gewoon het volgende Zweedse talent worden wat jong weg gaat en over een paar jaar weer in Zweden speelt.

15 januari 2017 om 11:53

Bijzonder.

Je eerste zin slaat al nergens op. Verder staat zowel je 2e, 3e, en 4e alinea vol met onzin. Beweringen gepresenteerd als feiten,die je natuurlijk onmogelijk kan weten. Ik zou niet verbaasd moeten zijn, maar de hoeveelheid nonsens die mensen spuwen neemt exponentiele vormen aan. Bizar.

15 januari 2017 om 12:22

Wordt je als 17-jarige speler niet beter van wedstrijden in de Spaanse Segunda Division? Dat moet al een erg bijzondere speler zijn als ie niet beter wordt van dat niveau hoor. In welke competitie denk jij dat Iniesta, Busquets en Xavi speelden toen ze 17 jaar oud waren klepper? Kansloos dit

Al snap ik de transfer opzich, maar de Fifa moet toch echt eens wat doen aan de regels. Onder een transferverbod versta ik het verbieden van transfers naar een club. Barcelona deed het al en nu lijkt Real Madrid dezelfde tactiek te hanteren. Dan kan je als club de regels omzeilen, maar je hebt de straf niet voor niets. Zo zie je ook direct dat er nauwelijks nog fatsoensnormen zijn in de voetballerij. Even voor de duidelijkheid: Ik doel op elke club die een transferverbod opgelegd heeft gekregen, in het verleden in eventueel in de toekomst.

15 januari 2017 om 13:18

Klopt, ik deel je mening. Op zich snap ik wat de Fifa met de straf voor ogen heeft, namelijk dat de gestrafte club het team niet rechtstreeks kan versterken. Maar dat is inderdaad een minimale straf. Want zo kunnen clubs bijvoorbeeld dus nog transfers als dit doen. Jonge spelers aantrekken en uitlenen of in het tweede team stallen. Als de club geen transferverbod had zou alles net hetzelfde verlopen. Maar als de straf strenger was zou Real Madrid dit talent waarschijnlijk mislopen, en was Barca destijds misschien Arda misgelopen. Van mij mag die straf ook wel iets serieuzer genomen worden. Zolang het maar voor iedereen hetzelfde is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren