Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Invaller Zeefuik schenkt FC Volendam eerste Eredivisiezege sinds 2009

Laatste update:

FC Volendam heeft zondagmiddag de eerste overwinning van het seizoen geboekt. De ploeg van Wim Jonk won in eigen stadion door een treffer van de piepjonge invaller Lequincio Zeefuik: 1-0. De thuisploeg mocht keeper Filip Stankovic danken, want met enkele geweldige reddingen hield hij zijn ploeg in de race. Aan de andere kant moest Lars Unnerstall ook een aantal keer reddend optreden. Het was de eerste tegentreffer die de Duitser dit seizoen moest incasseren.

Bij FC Twente waren er basisplaatsen voor Sem Steijn, Daan Rots en Christos Tzolis. Zij vervingen respectievelijk Michiel Vlap, Vaclav Cerny en Virgil Misidjan, die na het gelijkspel tegen en uitschakeling door Fiorentina, op de bank plaatsnamen in Volendam. Bij de thuisploeg maakte Achraf Douiri zijn eerste minuten in de Eredivisie.

Het waren de bezoekers die na vijf minuten al bijna konden juichen. Een schot van Ricky van Wolfswinkel werd gered door Stankovic. Even later schoot de spits binnen de zestien net naast. Na ruim een kwartier spelen ontsnapten de bezoekers aan een achterstand toen FC Volendam de lat raakte. Robert Mühren plaatste een voorzet van Henk Veerman op de dwarsligger. Niet veel later was Veerman niet zelfzuchtig toen hij oog in oog met Unnerstall kwam en de bal aan Brian Plat schonk. Er ging echter buitenspel aan vooraf. Aan de andere kant was Joshua Brenet dicht bij een treffer toen Van Wolfswinkel met een listig balletje achter zijn standbeen de back bereikte, maar Brenet kon niet afdrukken. FC Twente dacht via Robin Pröpper op voorsprong te komen. Zijn goede kopbal werd echter van de doellijn gekeerd door niemand minder dan spits Veerman. Vlak voor rust was het opnieuw Volendam-goalie Stankovic die zijn ploeg met twee goede reddingen op de been hield.

Na rust bracht Ron Jans met Max Bruns en Vlap, voor Steijn en Pröpper, verse krachten binnen de lijnen. Bij Volendam kwam Dean James erin voor Douiri. Ook na rust bleef Stankovic een sta-in-de-weg. Eerst redde hij op een goed afstandsschot. Vlak daarna verstuurde Brenet een mooie steekpass op Vlap, maar opnieuw redde de Volendam-goalie. Aan de andere kant liet ook Unnerstall zien wat hij in huis had. Na balverlies van Brenet wurmde de voor Veerman ingevallen Walid Ould Chikh zich tussen twee man door en tikte de bal tegen de uitkomende Unnerstall aan. Even later redde de goalie opnieuw toen hij Mühren op zich af zag komen na een goed doortikkertje van Carel Eiting.

Wat Mühren en Veerman niet lukte, deed Zeefuik wel na goed werk van Daryl van Mieghem. De zeventienjarige invaller, die voor Mühren in het veld kwam, zorgde ervoor dat Unnerstall voor het eerst dit seizoen werd gepasseerd. Een slotoffensief van Twente mocht niet meer baten en dankzij Zeefuik boekten de Volendammers de eerste zege van het seizoen. Voor FC Twente was dit het eerste puntenverlies.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1PSV3127318684
2Feyenoord3123625675
3FC Twente3119662863
4AZ3117772758
5Ajax3113108749
6NEC31121181247
7FC Utrecht3112109246
8Sparta Rotterdam3112712343
9Go Ahead Eagles3111911342
10sc Heerenveen3110615-1436
11PEC Zwolle319814-1635
12Fortuna Sittard319814-1935
13Almere City FC3171212-2033
14Heracles Almelo319517-2432
15Excelsior3151115-2026
16RKC Waalwijk316718-2125
17FC Volendam314720-4519
18Vitesse315521-452

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties
28 augustus 2022 om 16:33

Deze reacties zijn wel te verwachten. Ik verwacht ook nog wel wat feyenoorders die hetzelfde gaan roepen. Ach misschien is het ook wel terecht.

Mooie open wedstrijd! Beide ploegen gingen voor de winst, na de 1-0 Volendam logischerwijs achterin alles dicht gegooid...Jammer voor ons, maar kan er wel mee leven als je de kansen niet afmaakt!Niet verwacht btw na het eerste kwartier!

Wat een slechte bende. Je had binnen een kwartier 0-3 voor moeten staan. Maar je gaat naar huis met een verliespartij. Wat heeft twente een slechte aanvallend linie.

Terecht verloren. In de eindfase en afronding was het slecht. Er zat geen idee achter en Twente was erg slordig. Gefeliciteerd Volendammers, keurig gedaan!

Poeh dat was onnodig, in de eerste helft had gewoon gescoord moeten worden. In de tweede helft leek niets meer te lukken en krijg je die goal nog tegen ook.
Zerrouki was schandalig slecht, Brenet doet verdedigend helemaal niks, Rots lukt niks en Van Wolfswinkel heeft zn vizier ook niet scherp staan. Ik ben ervan overtuigd dat als we vorige week gewoon tegen Excelsior gespeeld hadden, we meer kans tegen Fiorentina hadden gehad en ook in Volendam beter voor de dag konden komen

Tjah donderdag alles gegeven en nu na 55 minuten moe, gefeliciteerd Volendam, wat een verschrikkelijke week voor ons Twente fans

28 augustus 2022 om 16:36

@tukkercote ja klopt, ik gun Twente ook beter. Maar nette overwinning voor het andere Oranje

Pfoe hier had je bij rust al 3-0 voor moeten staan. En dan Vlap nog die als een slappe zak invalt. Echt heel erg onnodig dit.

Veelzeggend interview van Ricky. Slappe bende bij Twente, en de wissels brachten ook helemaal niks. Hadden in de eerste helft allang 2 a 3-0 voor moeten staan en dan geef je hem zo dom weg. Kunnen dure punten zijn aan het einde van het seizoen.

Twente is niet gelijk terug, maar gaan zeker wel weer gewoon in de subtop eindigen. Zo'n verliespotje tegen een team als Volendam hoort er bij. Zeker op dat verrekte kunstgras.

Waarom nooit is Cleonise en wel telkens cerny & misidjan.
Hoeveel krediet hebben zij, Cleonise had een prima voorbereiding.
Brenet moet af en toe wel beseffen dat hij een verdediger is en niet een aanvaller.
Fiorentina uit kostte dat ook al een tegendoelpunt.

Zie dat fc Twente 6x heeft gewisseld (everink, Bruns, Misidjan, Cerny, Vlap en Ugalde), heb zelf de wedstrijd niet gekeken. Is hier wat mis gegaan of zie ik een spelregel over het hoofd?

28 augustus 2022 om 17:00

Hoofdblessure van Steijn.

Soms zit het mee, en soms zit het tegen , Volendam - Twente.
Twente had dus makkelijk na 20 minuten al met 2 of 3-0 voor kunnen staan, helaas voor Twente zat het flink tegen.
Volendam had dus het geluk dat Twente niet effectief was, en zelf wel de winnende goal maakte.
De jonge Zeefuik is vandaag de held van Volendam, dat op basis van effectiviteit verdiend heeft gewonnen.
Voor Twente is het dan te hopen dat Exelsior nog even in deze ,,vorm" blijft, dan valt er komende woensdag misschien nog iets te verdienen.

Nou misschien maar goed dat we niet Europa in gaan als zo'n wedstrijd het weekend erna altijd het gevolg gaat zijn.Zerrouki is het trouwens helemaal kwijt. Die was juist zo belachelijk constant vorig seizoen, blijkbaar kan hij de belangstelling van Feyenoord totaal niet aan.

28 augustus 2022 om 17:50

Dat is dan wel weer een voordeel van het mislopen van Europees voetbal.
Volledig richten op de competitie. Nadeel is wel het vele geld wat je misloopt maar dat is bij Twente toch geen probleem gezien 6 miljoen voor Zerrouki niet genoeg was.

28 augustus 2022 om 18:06

Wat jammer weer die laatste zin. Jij kan ook niet echt normaal reageren of wel?

28 augustus 2022 om 18:44

Ze hebben blijkbaar geld zat en staan niet in het rood, want anders accepteer je zes miljoen voor zo'n matige speler wel. Keurig gehandeld van de technische leiding, vooral door ook nog tien miljoen te eisen. Nu krijg je nog maar een miljoen voor die speler. maar ach, het is een rijke club dus zulke fouten kunnen ze zich permitteren.

28 augustus 2022 om 19:09

Iets wat jij niet fijn vind om te horen is niet normaal reageren? We gaan eind van de rit zien of het verstandig is geweest om het geld te weigeren. Je hebt Zerrouki nu idg nog wel en uitgeschakeld Europees. Denk zomaar dat het een stomme zet is geweest.

28 augustus 2022 om 19:45

We zullen zien inderdaad. Ik kan alleen maar hopen dat Zerrouki persoonlijk jullie Feyenoord helemaal kapot gaat spelen in de onderlinge potjes.

28 augustus 2022 om 22:55



Klopt, 20 miljoen langlopende hypotheek van onze prachtige Grolsch Veste. Hoe zit dat eigenlijk met jullie nieuwe stadion? Lijkt me wel een keertje nodig, ook gezien de veiligheid e.d. Wij kunnen in ieder geval de hypotheeklasten keurig netjes betalen. Ondertussen zuipen en vreten we ons helemaal klem zodat er elke thuiswedstrijden bakken geld op de lopende rekening gestort kan worden. Oh die catering opbrengsten zijn in eigen beheer. Zeer lucratief. Daarnaast zijn alle jaarkaarten verkocht (record) en is er een wachtlijst. Nieuwe stersponsoren ! En veel steun in de hele regio. (door jullie ook wel 's Duitsland genoemd)
Dus.... Antwoord op jou overbodige post. We hebben geen zes miljoen nodig voor Zerrouki.. We hebben we Zerrouki nodig die met Sadilek een mooi koppel vormt.
Dus ga vooral lekker door met provocerende artikeltjes over FC Twente. Het bewijs dat we in je koppie zitten. Yes !

29 augustus 2022 om 09:24

En ze zijn goed in de counter mensenleven buitenspelers en lopende middenvelders. Spel maken is over het algemeen lastiger. Ik denk dat dit ook meespeelt. En thuis en uit speelt ook mee heb ik het gevoel.

Mooi man die reacties: “Hoogmoed” “Voetjes op de grond”. Men is weer bang voor ons, we zijn definitief terug!

Maar zolang we een coach hebben die onder druk bezwijkt en geen plan b heeft, is de play offs voor Europees Voetbal het hoogst haalbare.

Alle teams in de Eredivisie weten inmiddels hoe Fc Twente speelt en reageren daar op. Jans heeft daar geen antwoord op.

Het verhaal van die 17jarige jongen is leuk, maar de goal is natuurlijk voor te danken aan Van Mieghem en die geniale passeeractie en pass van hem.

Ik zal eens een reactie op de wedstrijd geven... wat een hoop haat op dit topic.
.. behoorlijke leuke wedstrijd gezien met kansen over en weer. Alhoewel de wedstrijd tegen fiorentina misschien nog in de benen zat een vrij terechte overwinning

Ik zal eens een reactie op de wedstrijd geven... wat een hoop haat op dit topic.
.. behoorlijke leuke wedstrijd gezien met kansen over en weer. Alhoewel de wedstrijd tegen fiorentina misschien nog in de benen zat een vrij terechte overwinning

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren