Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Interesse Real Madrid leidt tot status van rijkste doelman ter wereld’

Laatste update:

David de Gea kan binnen afzienbare tijd een contractvoorstel van Manchester United tegemoet zien. Britse media verzekeren vrijdag dat de nummer drie van de Premier League van zins is om de doelman een nieuw contract voor vijf seizoenen aan te bieden. Als De Gea daarmee instemt, dan groeit hij uit tot de best betaalde doelman ter wereld én in de historie.

/

£ 36m United deal to make De Gea richest No1 in world, zo luidt een van de vele koppen. De Gea zou omgerekend liefst 45 miljoen euro in vijf jaar tijd kunnen verdienen als hij ‘ja’ zegt tegen de vermeende aanbieding. Het is een reactie van Manchester United op de toenemende belangstelling van Real Madrid voor de 24-jarige doelman annex Spaans international.

Iker Casillas heeft niet het eeuwige voetballeven meer en Keylor Navas wordt gezien als een meer dan uitstekende stand-in, maar niet een eerste doelman voor de komende jaren. De Gea kende een weifelend eerste seizoen in Engeland, maar is in de laatste 2,5 jaar tot een van de beste doelmannen in de Premier League uitgegroeid. In de komende maanden zal duidelijkheid ontstaan over de toekomst van De Gea, daar zijn contract over anderhalf jaar al afloopt.

Denk jij dat David de Gea een nieuw contract met Manchester United ondertekent?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Salarissen in het voetbal gaan echt nergens over. Wordt steeds erger.

12 december 2014 om 08:47

En al helemaal van die van United

12 december 2014 om 09:00

Want bij Arsenal spelen ze gratis natuurlijk.

12 december 2014 om 09:18

Arsenal geeft geen miljoen uit per week aan geblesseerde spelers denk ik. Geen andere team als United denk ik.

12 december 2014 om 09:27

Ik weet niet wat Diaby verdiend...

12 december 2014 om 09:47

Wat is dat voor een beroerde redenering dan. Alsof het bedrag aan geblesseerde spelers een maatstaaf is?

Dus als bij United zo'n beetje iedereen fit is en bij Arsenal liggen Podolski, Ozil en Sanchez in de lappenmand dan zijn de salarissen bij Arsenal belachelijk en bij United niet meer.

United betaald sowieso wat meer dan Arsenal ja. United heeft ook meer inkomsten dan Arsenal. Met de komst van Ozil en Sanchez geeft Arsenal aan nu ook absolute topsalarissen te bieden.

12 december 2014 om 11:23

Ja maar nog lang niet de belachelijke bedragen als United bied. Sanchez en Ozil krijgen beide elke week 140.000 pond bijgeschreven. Ga je na United Kijken Rooney en van Persie 250-300 duizend pond. Di maria 180, Falcao 280 zelfs Mata 150.000. Arsenal is op dat gebied nog heel anders als de City, United en Chelsea.

12 december 2014 om 13:10

Dat is dus het verschil tussen net niet wereldtop en de absolute wereldtop. Het vermogen om zulke salarissen te betalen

12 december 2014 om 09:19

Er zijn niet zoveel echte goede doelmannen. Wanneer je er eentje hebt is hij goud waard... zie bijv Arsenal, die missen al jaren een topkeeper... je voetbalt net ff wat lekkerder met een topper voor de goal...

12 december 2014 om 10:30

Of juist niet, nu kun je denken als verdediger: ach, laat die spits maar een keer lopen, de keeper heeft hem toch wel. Met een matige keeper moet je 100% geconcentreerd zijn want elke kans is gelijk een goal.

12 december 2014 om 13:15

Ja misschien denken verdedigers dat in het amateurvoetbal. Prof. verdedigers die zetten zich sowieso 100% in ook al staat er een muur voor het goal.

12 december 2014 om 13:33

Ja idd dta zal je denken ik laat hem ff lopen zodat de gea hem op kan vangen. LOL

Ik kan m'n oren niet geloven.
Dit is het zoveelste voorbeeld van belachelijke salarissen. Ik kan er wel meer woorden vuil aan maken, maar dat heeft helaas weinig invloed..

12 december 2014 om 08:44

als je invloed wilt hebben: geen voetbal op tv meer kijken, helemeaal niet op betaalzenders, niet meer naar t stadion gaan, geen shirtjes meer kopen.

12 december 2014 om 09:29

Haha, ik weet 't babymongo. Maar ik houd te veel van voetbal om dat niet te kunnen

Maar 45 miljoen in 5 jaar verdienen is wel absurd.

12 december 2014 om 09:54

ik zou er voor tekenen ;-)

12 december 2014 om 09:06

Jaa maar ronaldo en messi verdienen dit in 2jaar ongeveer...

12 december 2014 om 09:57

De meerwaarde van Ronaldo en Messi zijn dan ook wat groter. Niet alleen op voetballend gebied, maar ook op commerciële vlak.

Ben benieuwd naar de bron van de Britse media. 9m is veel voor een keeper. 6/7 m is meer op z'n plaats vind ik.

12 december 2014 om 10:01

En dat is zelfs nog veel te veel.

Manchester United is slim bezig door een nieuw contract voor De Gea voor te bereiden.
Met De Gea heb je voor de komende 10 jaar een van de beste keepers zo niet de beste keeper in je team dus slimme move van Manutd.
En ja salarissen van voetballers zijn nu eenmaal belachelijk daar kijk ik niet meer van op.

dan komt hij op dezelfde hoogte als Iker Casillas, die strijkt nu 9m per jaar op.

Volgens mij zijn ze bij United een beetje de weg kwijt

12 december 2014 om 09:09

Voor een van de beste keepers van de wereld, die letterlijk elke week van cruciaal belang is en het ook elke week beter lijkt te doen, kan ik het best begrijpen. (Ook al is 9 miljoen per jaar wel extreem veel)

Ze willen nog jaren van hem genieten en bieden hem daarom voor een top salaris een langdurig contract aan. Real wil hem kopen voor ontzettend veel geld en dat staat United (denk ik) niet toe, dus proberen ze hem over te halen om nog lang in Manchester te blijven met een extreem hoog salaris.

De Gea heeft zich echt enorm ontwikkeld. Dit seizoen toch al wat belangrijke saves gemaakt. Toch gek dat Vz nu claimt dat ie 2,5 jaar een van de beste doelmannen is in de Premier League, terwijl die hier vaak bekritiseerd werd. Hij kon er niks van en ineens is het een topper. Gek toch.

12 december 2014 om 09:05

David de Gea deed het altijd wel goed. Maarja iedereen had het over Neuer en Courtois waardoor De Gea amper iets goeds kon doen of zelfs niet opviel. Nu hij zich wat beter heeft ontwikkeld valt hij wel op. Maar hij is de laatste 2 jaar een goede consistente doelman geweest.

12 december 2014 om 09:09

Dat is wat ik bedoel, want je komt niet als tienerjongen in doel bij Atlético Madrid. Ik zeg alleen maar dat hij vaak bekritiseerd werd voor dit seizoen, maar omdat hij het zo goed doet dit jaar is het ineens 2,5 jaar een van de beste doelmannen van de Premier League. Of hoe meningen veranderen met de wind

12 december 2014 om 10:31

In zijn begintijd was De Gea nog niet echt omstreden en volgens mij was United ook op zoek naar een vervanger voor hem.

12 december 2014 om 14:03

Lijkt me sterk dat United effectief op zoek was naar iemand anders. Het talent was ook in zijn eerste jaar duidelijk, en de progressie ook. Het was gewoon een zaak van geduld. De media schreef er toen ook maar op los.

12 december 2014 om 09:12

Leuk hoor wat je zegt, maar je leest het verkeerd.
Dat is namelijk totaal niet wat ze zeggen.

In 2,5 jaar tijd is hij "uitgegroeid" tot een van de beste PL keepers, dat is nogal een groot verschil.

12 december 2014 om 09:49

Ik lees het niet verkeerd, want zelfs daarmee willen ze aantonen dat ie zich twee jaar geleden ook al aan het ontwikkelen was. Terwijl hij bakken met kritiek kreeg omdat hij te mager was, niet genoeg z'n stempel drukte etc.

12 december 2014 om 09:58

Wat is daarvan gelogen dan? Hij begon toch ook gewoon beroerd bij Man Utd?

12 december 2014 om 14:01

Valt allemaal goed mee. In zijn eerste jaar had hij een aantal mindere wedstrijden en had hij het lastig in de lucht, maar zijn dramatische prestaties waren vooral iets dat in de media bestond, niet in de realiteit.

Na een half jaar vond ik hem het zelfs goed doen. Het duurde alleen twee jaar vooraleer de media dat ook door had. Als je eenmaal een bepaald label hebt in de Engelse media kom je daar niet zo makkelijk vanaf.

Het is alleszins niet zo dat hij plots dit seizoen goed is beginnen keepen. Dat doet ie al twee jaar lang.

9m is behoorlijk wat geld.. Maar to be honest hij is momenteel wel de beste at man utd.. Ze moeten hem proberen te houden want verdediging is niet sterkste punt maar wordt deels gecamoufleerd door de Gea

Ik betwijfel of dit waar is hoor. Er staat ook geen bron bij dus weet ook niet waar ze het vandaan hebben.

On De Gea is een van de beste spelers aan de kant van United, zo niet, de beste. Heeft al enorm veel punten gepakt dit seizoen, en heeft er ook voor gezorgd dat we vorig jaar nog 7e zijn geworden. Zo lang mogelijk behouden zou ik zeggen!

Gewoon doen. Geef hem desnoods een blanco cheque bij wijze van spreken. De Gea is van zo'n cruciaal belang op dit moment en als je hem vastlegt heb je één van de beste keepers ter wereld vastliggen voor de komende 5 jaar. Of zorg je er tenminste voor dat Real diep in de buidel moet tasten om hem binnen te krijgen. Als hij geen nieuw contract bijtekent loopt hij in de zomer van 2016 gratis weg.

Als Real dan 30M biedt kunnen we met dat geld Stekelenburg binnenhalen en gaan we er nog op vooruit ook

12 december 2014 om 10:41

De Gea zit ook wel lekker in zijn vel in Manchester denk ik. Hij heeft niet eens zoveel financiële redenen nodig om te blijven. Bovendien komt hij van Atletico en is het de vraag of hij voor Real wil spelen.

Ook al heeft Casillas niet het eeuwige leven, hij kan zeker nog wel even mee. En geen enkele doelman heeft het makkelijk bij Real aangezien we zo aanvallend spelen, zonder controleurs.

Meen je dat nou over Stekelenburg trouwens? Hij begon goed bij Fulham maar werd later zeer terecht op de bank gezet. Bij Monaco heb je Subasic en dat is gewoon een hele goede doelman dus snap ik wel dat Stekelenburg niet speelt.

12 december 2014 om 10:56

Dat van Stekelenburg is natuurlijk sarcastisch
Kan me nog herinneren dat ik hier maandenlang discussies hem moeten voeren met bijna iedereen hier op VZ die vond dat United voor Stekelenburg had moeten gaan in 2011 in plaats van die vliegenvanger De Gea.

Kom maar naar Real de Gea, ideale opvolger voor casillas

De Gea is van grotere waarde dan elke speler bij United naast Rooney, volkomen terecht.

Wow, dat is wel veel geld inderdaad, maar ik denk dat op zoek gaan naar een nieuwe keeper van hetzelfde kaliber meer geld en verloren wedstrijden kost.

De Gea is voor ManU topclub. Ik hoop dat ie blijft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren