Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inter sluit rumoerig seizoen af met doelpuntenfestijn, Lazio verliest weer

Laatste update:

Internazionale heeft een tumultueus seizoen zondag op een positieve noot afgesloten. In eigen huis won de nummer zeven van de Serie A, die geen Europees voetbal gaat spelen, met 5-2 van Udinese. Nummer vijf Lazio, zonder de geschorste Wesley Hoedt en met Stefan de Vrij op de bank, verloor van Crotone en sluit het seizoen af met drie opeenvolgende nederlagen.

Internazionale - Udinese 5-2
Er stond weinig meer op het spel voor Inter, maar de ploeg van interim-trainer Stefano Vecchi bleek toch vastberaden om het seizoen goed te beëindigen. Bij rust stond het al 3-0: Éder werkte van dichtbij het openingsdoelpunt binnen, Ivan Perisic tikte bij de tweede paal binnen na een voorzet van Éder en de derde treffer kwam op naam van Marcelo Brozovic. Acht minuten na rust stond Éder op de juiste plek om goed voorbereidend werk van Perisic te bekronen. Een fraai afstandsschot van Andrija Balic betekende in de slotfase van de tweede helft de 4-1, maar het werd even later 5-1 door een eigen doelpunt van Gabriele Angella. In de blessuretijd bepaalde Duván Zapata de eindstand.

Crotone - Lazio 3-1
Crotone stond voor de zware opgave om thuis te winnen van Lazio om Empoli te passeren en zich veilig te spelen. Het duel begon perfect voor de Zuid-Italiaanse ploeg. Na een klein kwartier troefde Andrea Nalini zijn tegenstander Dusan Basta af en zette hij de 1-0 op het scorebord. Diego Falcinelli verdubbelde de marge door via de onderkant van de lat binnen te knikken. Een onhandige overtreding van Mario Sampirisi op Patric zorgde ervoor dat Ciro Immobile vanaf elf meter de 2-1 mocht maken. Lazio kwam vlak voor rust echter met tien man te staan vanwege een tweede gele kaart voor Michel Bastos. Daardoor kon Crotone na rust uitlopen via Andrea Nalini.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahahahah Crotone!!! geweldig... iedereen had ze al afgeschreven en nu hebben ze het nog gered ook. Hopelijk kunnen ze volgend seizoen de lijn doortrekken.

Dom van Lazio! Stel dat Juventus de CL wint dat zou de nummer 4 toch voorronde CL spelen of niet? Dan is dit verlies toch heel zuur. Waarom de Vrij op de bank? Iemand een idee?

28 mei 2017 om 22:56

nee dat is niet het geval. afgelopen jaren is dit ook nooit toegepast.

mooie afsluiter voor inter. inter speelde een goede wedstrijd en met name in de 1e helft. echter deed het er weinig toe gezien het feit dat europees voetbal halen niet meer mogelijk was. wel is het me opgevallen dat inter beter speelt zonder icardi. vorig seizoen zag ik het ook al regelmatig. misschien was inter met icardi te voorspelbaar geworden. motm was perisic toch wel vandaag. speelde enorm goed en nu zie je ook waarom manchester united zoveel geld voor hem wil neertellen. een van de weinig lichtpuntjes bij inter dit seizoen.

verder geweldige prestatie van crotone. niemand had verwacht aan het begin van het jaar dat zij in de serie a zouden blijven. eigenlijk samen met pescara was het degradatiekandidaat nummer 1. echter bleven ze erin geloven en vechten en het heeft zich mooi uitbetaald.

Ongelooflijke prestatie van Crotone. Met een enorm nadeel begonnen aan het seizoen doordat ze hun eerste thuiswedstrijden buitenshuis moesten afwerken omdat hun eigen stadion nog niet aan de eisen voldeed. Tegelijkertijd werd er armzalig voetbal gespeeld. Maar zo halverwege het seizoen is er blijkbaar toch een knop bij hen omgedraaid. Ben wel benieuwd in hoeverre hun geweldige comeback tot lijfsbehoud hun groeimogelijkheden versterkt. Het is en blijft een kleine club in een zeer arme regio. Met alleen de juiste mentaliteit blijf je er niet ieder jaar erin.

On 1st April, with nine games remaining, Crotone had 14 points. They will finish on 34.

Wat een ongelofelijke come back van deze club zeg. Niets anders dan respect. Hopelijk kan Benevento via de play offs promoveren en dan hebben we Napoli, Cagliari, Crotone en Benevento uit het mezziogiorno gebied (het zuiden) van Italie. Persoonlijk zou ik dat prachtig vinden omdat bijna alle grote clubs uit het rijke noorden komen.

Een aantal teams uit het passievolle zuiden maakt de competitie veel leuker en diverser.

28 mei 2017 om 23:07

Crotone heeft dit seizoen ongeveer hetzelfde gepresteerd als Leicester had gepresteerd in het seizoen 2014-2015. eerst kansloos laatste staan en dan toch niet degraderen.

28 mei 2017 om 23:25

Ja prachtig, volgendjaar worden ze dus kampioen.

29 mei 2017 om 00:18

Beetje vroeg om Benevento erbij te zetten vind je niet . Moeten eerst nog maar afrekenen met Perugia ( hoop stiekem dat hun zij promoveren ) En vervolgens spelen ze nog tegen de winnaar Carpi- Frosinone

Haha geweldig, ik hou altijd wel van dit soort "great escape" verhalen.

Wat een geweldige inhaalrace van Crotone zeg. Leuk voor de mensen in die arme regio.

Zal me niks verbazen als toch Empoli erin blijft omdat Crotone punten aftrek krijgt . Destijds toen ze bijna promoveerde stond er al een artikel over hoeveel maffia er rond speelt bij deze club en dat er wedstrijden werden omgekocht . En nu halen ze ineens met een bedroevig team 20 punten in de laatste 9 wedstrijden ...

Interessante titelkeuze, VZ. Een miraculeuze ontsnapping van Crotone is vandaag compleet gemaakt, maar de titel gaat over een nietszeggende wedstrijd waar, op Inter-fans na, helemaal niemand in is geinteresseerd. On: hoe bizar ook, ik voelde dit ergens wel aankomen. Ze zaten de afgelopen weken echt in een enorme flow en ze leverde vorige week tijdens de kampioenswedstrijd van Juve ook enorm veel strijd, waarna je na afloop kon zien dat ze de strijd nog niet hadden opgegeven. Overigens liet Empoli het de afgelopen weken ook heel makkelijk lopen, waar ze vorige week bijvoorbeeld nog tegen een zwak, uitgevoetbald Atalanta een hele droge nederlaag incasseerde terwijl de belangen zo hoog waren. Wellicht een teken van degradatiestress, daar gaan sommige teams nu eenmaal heel slecht mee om.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren