Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Iniesta valt geblesseerd weg: ‘Het begint een slechte grap te worden’

Laatste update:
/

Lionel Messi viel zaterdagmiddag al vroeg weg tijdens Barcelona-Las Palmas en onderzoek wees uit dat de Argentijn zeven tot acht weken aan de kant zal staan. Dinsdagavond sloeg de schrik Barcelona om het hart toen ook Andrés Iniesta de wedstrijd staakte. Na een uur kon hij niet meer verder tegen Bayer Leverkusen en kwam Sergi Roberto er in zijn plaats in.

De aanvoerder heeft een spierblessure opgelopen in zijn rechterbeen, zo heeft Barcelona alvast gecommuniceerd. De club kan nog niet zeggen hoe lang Iniesta uit de roulatie is, maar zijn deelname aan Sevilla-Barcelona is zeer onwaarschijnlijk. Misschien blijft het slechts bij één gemiste wedstrijd voor de Spanjaard. Barcelona speelt zaterdag uit bij Sevilla en zal dus Messi en Iniesta sowieso wegstrepen.

“Het is triest nieuws”, reageerde Luis Enrique direct na afloop bij TV3. “Triest voor de speler en triest vanwege de situatie waarin we ons bevinden. Dit is een volgend obstakel”, aldus de coach. “De blessures beginnen samen een slechte grap te worden.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gek dat beide teams (real en barca) zoveel last hebben van blessures. Maakt de start van de competitie (en CL) wel spannender natuurlijk.

29 september 2015 om 23:19

Waar heeft Madrid nou weer last van lol. Ze missen Bale en hebben daarvoor tig andere vervangers. Die Arme Catalanen daarentegen, kunnen niemand missen en alsnog krijgen ze tegenslag na tegenslag te verduren.

Ondertussen spelen Sanchez, Pedro, Thiago en Fabregas rustig hun wedstrijden bij hun eigen clubbie. Als ze nu geen spijt hebben van al die verkopen weet ik het ook niet.

29 september 2015 om 23:26

Die arme Catalanen krijgen hun straf van de FIFA en hebben zelf fouten gemaakt. Kom op, Pedro had je best een halfjaar kunnen houden om maar een voorbeeld te noemen. Ik snap dat ook niet.

29 september 2015 om 23:30

Ze missen Bale, wat je duidelijk merkt in de aanval. Ook missen ze James Rodriguez, de beste speler van het real van 2015 tot nu toe. Ramos en Pepe zijn ook geblesseerd, evenals Danilo (en eventueel Jese). Niet alleen Bale dus.

29 september 2015 om 23:32

Inderdaad Damsco, waar heeft Real Madrid last van! Slechts de helft van de basis elf is geblesseerd, in de vorm van James, Pepe, Ramos, Bale en Danilo! En onze enige vervanger voor Bale, jese, is ook geblesseerd! Real Madrid heeft NIETS te zeuren! Dankuwel voor uw verlichting

29 september 2015 om 23:38

Real heeft gewoon veel goede spelers op de bank, dus is het minder erg.
Isco of james is niet echt een verschil.
En Danilo is niet eens beter dan Carvajal, dus die mis je niet echt.
Ramos wordt wel gemist, Pepe is vanaf dit seizoen een bankzitter, Verane speelt altijd.
Real heeft veel meer mogelijkheden.
Bij Barca heb je amper vervangers, omdat Barca niemand mocht kopen.
Gelukkig valt de progamma van Barca mee, en kunnen ze in januari weer nieiwe spelers inschrijven.

29 september 2015 om 23:46

Isco of James is wel degelijk verschil, zijn compleet andere spelers. Zelfs al is Pepe "bankzitter" volgens jou, is hij sws eerste vervanger, dus dan mis je hem zeker als Ramos al weg is. Bij Barca komt het niet door het niet kopen, ze hebben zelf hun vervangers (pedro sanchez etc) verkocht.

29 september 2015 om 23:47

Als ik naar hun opstelling va afgelopen zaterdag kijk hebben ze, ondanks die gelijkspel, inderdaad niks te zeuren.

30 september 2015 om 07:00

@tipi

Bale is een verschil van jewelste. Als je wou beweren dat Real Madrid eventjes James Rodriguez opvangt, dan moet je meer naar Real kijken, en Danilo had zeer zeker een sterker seizoen dan Carvajal, en hij is ook weldegelijk beter

29 september 2015 om 23:23

Ik denk dat Barcelona wel wat meer moet doen straks in januari behalve Arda en Aleix Vidal registreren. Ik zou Nolito terughalen, een back-up voor Alba en een back-up voor Rafinha/Iniesta. Gelukkig valt de beslissing in de tweede helft van het seizoen

29 september 2015 om 23:32

Maar de punten van de eerste helft tellen net zo veel mee.

30 september 2015 om 05:31

Klopt maar wij staan nog steeds boven real

30 september 2015 om 08:27

Ahhh dan lijken wij als PSV zijnde toch nog enigszins op barca/Real madrid met al die blessures

Pfff zoveel pech met al die blessures.
En telkens belangrijke spelers.
Zonder Iniesta heeft Barca zo goed als niks creativiteit op het middenveld, en kunnen ze ook bijna geen enkele ploeg domnieren, omdat de vervangers gewoon slecht zijn.
We zullen zien hoe ze het tegzn Sevilla gaan doen, maar Barca kan vanaf nu best op de counter spelen, tot dat de geblesseerde spelers terug zijn.

29 september 2015 om 23:23

Tipi, iemand als Roberto is op dit moment een uitstekende vervanger want hij is zeer goed in vorm. Tuurlijk is hij geen Iniesta maar zo triest als jij het voor stelt is het ook niet.

29 september 2015 om 23:33

Ik vind het wel triest.
Rakitic kan onder druk niet vooruit voetballen, hij is goed in gaten dichtlopen, maar aanvallend breng hij niks.
Mascherano op het middenveld vind ik ook maar niks.
Dus Rakitic samen met Busquets en Sergi Roberto is misschien de beste optie voor het middenveld.
Maar met dit middenveld kun je beter iets meer op de counter gaan spelen, want wedstrijden controleren gaat niet lukken met dit middenveld.
Mathieu moeten ze nooit meer opstellen, zeker niet op links.

29 september 2015 om 23:37

Sergi Roberto op het middenveld is een waar drama. Komt veel en veel ge kort. De enige redelijke potjes die hij gespeeld heeft is op de rechtsachter. Barcelona moet in januari zeer snel Coutinho gaan oppikken bij Liverpool.

30 september 2015 om 00:01

Rode duivels, waar haal je die wijsheid vandaan? Momenteel durf ik zo ver te gaan dat hij een van de betere spelers is bij Barca. Op het middenveld is hij ook absoluut geen drama. Hij speelt gewoon goed en doet wat er van hem gevraagd wordt. Een Coutinho zie ik ook absoluut niet als meerwaarde.

30 september 2015 om 06:40

Sergi roberto op het middenveld goed? Dit moet de slechtste grap ooit zijn. Hij doet het goed op rback, maar op het middenveld is het drama en neemt hij geen risico's.

Ik denk dat ze wat serieuser moeten gaan trainen want ik zie op videos is dat ze vaak gewoon chillen en elkaar half doodtrappen (haha)..

29 september 2015 om 23:23

Wat jij ziet zijn niet de trainingen, maar gewoon de opwarmingen, rondo's,...
Barca toont bijna nooit hun training in beeld.
Ik was enkele jaren geleden (2011) 'toeschouwer' op een privé-training van Barca en er mocht toen niet eens gefilmd worden.

30 september 2015 om 00:41

Ik weet niet of je serieus bent of niet maar moest erg om deze comment lachen.

Tja, vorig jaar nagenoeg blessurevrij en nu alleen maar blessures. Maar
Goed, liever nu in September dan in Maart. Tja? Busquets en Rakitic met? Sergi Roberto viel goed in evenals Munir. Maar als ik Enrique was zou ik gewoon 442 uitproberen. Neymar en Suarez in de spits. Rakitic en Busquets centraal en Sergi Roberto als uiterste rechtshalf. Daarnaast zou ik Jordi Alba dan als uiterste linkshalf opstellen en Mathieu linksback. Alhoewel Grimaldo van mij ook wel mag spelen.

Alba is goed in de
Combinatie en heeft loopvermogen om steeds te gaan. Sergi Roberto als rechtsback deed het goed nu speelt hij dan wat dieper.

Laat suarez en neymar maar hun ding doen voorin.

Variëren met speelstijl is ook belangrijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren