Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘In de Premier League krijgt Janmaat nauwelijks tijd om uit te rusten’

Laatste update:

Daryl Janmaat staat op het punt om Feyenoord in te ruilen voor Newcastle United: als een medische keuring geen problemen aan het licht brengt, kan de international zijn handtekening zetten bij the Magpies. In gesprek met Voetbal International geeft Erik Pieters, het voorbije seizoen al actief als vleugelverdediger in de Premier League, aan wat Janmaat te wachten staat.

/

“Als vleugelverdediger in de Premier League krijg je nauwelijks tijd om te rusten; het spel gaat negentig minuten op een neer. Het balletje even rondspelen zoals in de Eredivisie kan hier niet”, aldus Pieters, die onder contract staat bij Stoke City. Janmaat komt veelvuldig op over de flank en dat is ook wat men verwacht in Engeland, zegt Pieters.

“Ze houden hier wel van opkomende backs. Dat is iets waar Janmaat zich denk ik wel prettig en goed bij voelt”, aldus Pieters. De verwachting is dat Janmaat dinsdag een medische keuring ondergaat in Newcastle. Hij moet de opvolger worden van Mathieu Debuchy, die naar Arsenal vertrekt.

Denk je dat Daryl Janmaat slaagt in Engeland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jan maat heeft ook geen rust nodig.
Die kan op en neer gaan daar waar Pieters meer moeite mee zou hebben.

14 juli 2014 om 17:51

We gaan het merken.

Zal zeker mooi zijn voor janmaat! heb dat hij daar slaagt ook goed, voor het oog op het nederlandsleftal en ek 2016!

zeker een mooie stap, niet gelijk de volle druk van een top ploeg die perse kampioen moet worden etc. maar daar kan janmaat nu wel mooi tegen gaan spelen.

Hij heeft er wel de longen voor in ieder geval. Altijd 1 van de fitste spelers in de tests, ook bij Oranje.

Prachtige club voor Janmaat, toch een beetje sneu voor Janmaat dat Kuyt de laatste wedstrijden de voorkeur kreeg boven hem.

14 juli 2014 om 17:36

Sneu ja, maar geheel terecht. Dirk bleef maar gaan. Leek wel af en toe alsof hij een paard was.
Ach Janmaat gaat een prachtige transfer maken.

14 juli 2014 om 18:22

Totaal niet terecht. Janmaat speelde namelijk prima en deed het echt niet minder dan Kuyt. Bovendien was Kuyt opbouwend om te janken af en toe.

14 juli 2014 om 20:18

Oneens! Opbouwend liet Janmaat ook niets zien en daarom werd hij geslachtofferd. Daarnaast liet hij verdedigend ook wat steekjes vallen.
Dirk vond ik persoon 1 van de betere spelers bij Oranje. Maar ach iedereen bekijkt de wedstrijden anders toch?

Nu nog leren voetballen voor dat niveau

14 juli 2014 om 16:52

Volgens mij moet "dat niveau" even leren voetballen in Nederland. Ons tactisch en technisch vermogen is vrij hoog, gezien het WK. Het landenteam van Engeland stelt daarentegen weinig voor is wel gebleken.

14 juli 2014 om 17:06

Alsof dat ook maar iets met Engeland en Nederland te maken heeft.

15 juli 2014 om 15:44

Volgens mij speelde vrijwel 100% van het nationale team in de PL en 50% van de basiself van Nederland in de Eredivisie..

Newcastle United is zeker een hele mooie club voor Janmaat. Hij kan zich daar verder ontwikkelen en wellicht over een paar jaar de transfer maken naar de absolute top als het erin zit.. Ik neem aan dat de medische keuring niet al te veel problemen moet geven want volgens mij loopt hij niet rond met een ernstige blessure.

Is er al een officiële bevestiging van Newcastle over de transfer van Debuchy naar Arsenal?

14 juli 2014 om 17:52

Nog niet maar wordt wel verwacht binnen een paar dagen.

Pieters moet wel lopen ja bij stoke, want die knallen hem altijd zo snel mogelijk de 16 in en hopen dat Crouch scoort

Nee, ik denk dat Janmaat wel op zijn plek zit bij een middenmoter in Engeland. Kan hij alleen maar beter van worden.

14 juli 2014 om 18:14

Dat was vroeger ja, sinds vorig seizoen spelen ze onder een nieuwe coach heel ander soort voetbal en niet meer het kick and rush van eerder

14 juli 2014 om 20:40

Ja acties van Johnson en Assaidi zijn erbij gekomen, maar voor de rest niet veel veranderd hoor. de Nieuwe Coach Mark Hughes staat ook niet echt bekent om spelers beter te maken of slimme tactieken te spelen

Gaat Newcastle nu op de Nederlandse tour? na de (mislukte) Franse jaren?

Overigens wel een mooie club voor Janmaat, alhoewel ik het genoemde transfer bedrag wel erg weinig vind voor een volwaardig international.

14 juli 2014 om 18:54

Vorig seizoen wel mooi 5e en bijna CL. Dit seizoen ook redelijk goed van start maar na het vertrek van Cabaye stortte het in. Dus het mislukte wil ik niet meteen op de franse spelers leggen. En je kunt na Cabella nog een of twee franse spelers verwachtten.

Daarnaast ook een mooie winst geboekt qua transfersom met verkoop van Cabaye en Debuchy. Beiden goedkoop ingekocht en nu met een winst verkopen.

14 juli 2014 om 19:12

Die 5e plaats is toch 2 jaar terug?? afgelopen jaar waren ze toch 10e??
Newcastle zou gezien de grote achterban, toch ieder jaar mee moeten doen om de CL plaatsen. Helaas (ondanks dat ik United suppoter ben, heb ik namelijk heel veel sympathie voor jouw club)is dat niet meer het geval sinds de Alan Shearer niet meer voetbalt.

15 juli 2014 om 01:31

Net zoals siem is dit voor janmaat 1prima club want ook janmaat is niet goed genoeg voor de top 4.dus prima zo dan tich

15 juli 2014 om 13:47

je hebt gelijk, maar dat bedoel ik ook. Vorig seizoen bedoel ik 2012/2013 mee. Dit seizoen bedoel ik 2013/2014. Misschien beetje ongelukkig uitgedrukt omdat het nieuwe seizoen al bijna voor de deur staat.

Janmaat past wel in de premier league denk ik. Qua fysiek denk ik dat hij daar prima tot zijn recht komt.

Wie is Pieters? Alsof Erik Pieters de veters van Janmaat mag strikken..

14 juli 2014 om 17:17

Meer respect aub. Pieters heeft volgens mij een goed seizoen in de Premier League achter de rug. Janmaat moet dat eerst maar eens laten zien.

Lachen om te zien, nu gaan de spelers naar het buitenland en kunnen ze wwl voetballen. Terwijl wanneer ze in de eredivisie spelen ze er geen fuck van kunnen. Hypocriet volk zijn we ook eigenlijk. Zo slecht is de eredivisie nog niet. Er komt door de jeugdopleidingen steeds nieuwe aanwas. Prachtig om te zien.

Janmaat kan beter als newcastle. Maar het is goed dat hij hier nog een paar jaar rijpt

Qua fysiek zal Janmaat geen problemen krijgen, maar zijn techniek baart me toch wel zorgen. Zijn inspeelpass eveneens. Lijkt me ook de hoofdreden van Van Gaal te zijn geweest om hem te passeren. Maar goed, who knows what happens. Ben benieuwd hoe hij zich daar zal ontwikkelen.

Het lijkt me wel dat je van een bronzen plak-winnaar op het WK iets meer mag vangen dan het genoemde transferbedrag...

Een mooie transfer voor Jantjemaat. Goed voor feyenoord en hopelijk ook voor Oranje in de toekomst. Leuke club ook. Het Nederlandse gehalte wordt op die manier wel erg hoog daar met Krul, Anita, de Jong, Janmaat en Tiote die ook in de eredivisie speelde.

Pieters had ook niet misstaan op het WK.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren