Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zou mijn geld op Liverpool zetten, United heeft nog geen eigen identiteit'

Laatste update:

Manchester United-legende Paul Scholes verwacht dat Liverpool maandagavond drie punten pakt in de ontmoeting met the Red Devils maandagavond op Anfield. De oud-international van Engeland vindt dat José Mourinho zijn zaakjes nog niet op orde heeft en ziet nog veel losse eindjes bij United.

/

Scholes is van mening dat Jürgen Klopp bij Liverpool het beter voor elkaar heeft. “Als je zou wedden op deze wedstrijd, kan je je geld beter op Liverpool zetten”, zegt Scholes tegen de BBC. “Er is veel onduidelijkheid over welke spelers zouden moeten spelen. Toen Mourinho nog werkzaam was bij Chelsea gebruikte hij een vaste kern van dertien of veertien spelers, die hij wekelijks inzette. Hij gaf zijn spelers vrijwel nooit rust, ook niet in de League Cup of welke competitie dan ook. Bij United moet zijn team nog vorm krijgen. En het gaat nog even duren voordat hij vastigheden in zijn team weet te kneden. Of het team al een identiteit heeft? Dat denk ik niet.”

De 41-jarige Scholes, die zijn hele carrière voor United speelde, is onder de indruk van het werk wat Klopp op Anfield levert. “Je kan goed zien dat hij zijn manier van spelen al in het team heeft gestampt. Je weet hoe ze gaan spelen. Ze spelen in een hoog temp, zetten de tegenstander onder druk en proberen te scoren door de bal in de zestien te pompen”, aldus Scholes. Het duel tussen de nummer vier (Liverpool) en zeven (Manchester United) gaat maandagavond om 21:00 uur van start.

Hoe verwacht jij dat Liverpool - Manchester United eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan Scholes niet beter een hobby gaan zoeken in plaats van altijd af te geven op Manu? Vind dit een redelijke open deur, Mou zit er pas net en klopp is al een tijdje aan de slag.

17 oktober 2016 om 09:54

Hij werkt gewoon als pundit bij Sky, dus dan lijkt het mij logisch dat hij naar zijn mening gevraagd wordt. Zeker gezien het feit dat hij een United icoon is en het United betreft.. Wat mij betreft zegt hij ook niks vreemds of negatiefs zelfs. Hij mag toch zeker wel zijn mening geven?

17 oktober 2016 om 10:08

mee eens, hij zegt niets vreemds, daarom de opmerkingen "open deur"

17 oktober 2016 om 09:58

Tja het gaat om het hier en nu hé, als Klopp op het einde van de rit met de trofee in zijn handen staat te juichen, zal het niemand wat kunnen schelen dat hij er al iets langer zit.

17 oktober 2016 om 10:00

Als het een open deur is, hoe geeft hij hier af op United? Het is een duidelijke en vrij straightforward mening, hij zegt niets radicaal. Dat hij een United-icoon is, betekent niet gelijk dat hij moet vinden dat alles aan United geweldig en de beste is, hij is gewoon kritisch, maar slaat meestal de spijker op zijn kop.

17 oktober 2016 om 10:02

vhanegem heeft ook hobbys en geeft elke maandag zn mening over Feyenoord. Swart heeft ook een mening over Ajax en de broertjes Kerkhof over Psv. Scholes mag best in dit rijtje.

Scholes zegt hier niet zo veel vreemde dingen toch? Klopp heeft al sinds vorig jaar de tijd gekregen om van Liverpool een machine te maken. Mourinho is pas afgelopen zomer begonnen met bouwen aan een kampioensploeg. Je ziet aan alles dat Liverpool daar gewoon verder in is dan United. Hij zegt ook nergens dat dit helemaal niet gaat gebeuren, alleen dat ze nog niet zo ver zijn.

17 oktober 2016 om 11:43

Nou voor aanvang van het seizoen waren bijna alle United fans erover eens dat ze samen met City en Chelsea wel even uit gingen maken wie er kampioen zou worden, en had Liverpool dom en slecht ingekocht. Nu loopt het ineens als een train en iedereen is meteen 180 graden gedraaid en Liverpool is in eens favoriet en kruipt United in de underdog rol, zielig.

17 oktober 2016 om 11:58

Dat is toch altijd al zo geweest in voetbal? Speel een goede wedstrijd en alles is hosanna, verlies de week erop en alles moet anders. Gelet op de afgelopen wedstrijden is het trouwens ook volledig terecht dat Liverpool de favoriet is, United is op basis van die wedstrijden ook gewoon de underdog.

17 oktober 2016 om 12:20

Enige wat ik een vreemde opmerking vind is 'proberen te scoren door de bal in de zestien te pompen'. Als Liverpool iets niet doet is het de bal in de 16 pompen, heeft namelijk ook weinig nut met Coutinho, Firmino en Mané voorin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren