Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zou Depay geregeld over de boarding kegelen, dat kan geen kwaad’

Laatste update:

Met zeventien doelpunten is Memphis Depay momenteel topscorer van de Eredivisie, waarmee de aanvaller een belangrijke bijdrage levert aan de landstitel die PSV dit seizoen in de wacht hoopt te slepen. Oud-middenvelder Björn van der Doelen had de vleugelspits om verschillende redenen graag als ploeggenoot gehad in zijn tijd bij de Brabantse topclub.

/

De 38-jarige Van der Doelen, thans muzikant, stond tussen 1994 en 2001 onder contract in Eindhoven en de door PSV opgeleide middenvelder groeide in die periode uit tot een publiekslieveling. Het had de controleur wel wat geleken om samen met Depay op het trainingsveld te staan. “Ik zou hem geregeld over de boarding kegelen”, geeft Van der Doelen aan in gesprek met het Brabants Dagblad.

De oud-voetballer benadrukt dat hij geen hekel heeft aan de Oranje-international. “En hij heeft natuurlijk grote waarde voor het team. Maar het kan helemaal geen kwaad om zulke jongens hard aan te pakken, om ze kennis te laten maken met de harde wetten van het profvoetbal.” Van der Doelen is fan van middenvelder Andrés Guardado. “Samen met Luuk de Jong heeft hij PSV iets mannelijks gegeven. Belangrijk.”

Ben je het met Björn van der Doelen eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch vind ik als psv fan dat de jong te veel kansen mist

4 april 2015 om 11:33

Toch heeft hij er al veel doelpunten inliggen.

4 april 2015 om 11:35

Memphis mist veel meer kansen dan de Jong. Die kopbal tegen feyenoord was een grote misser, maar voorderest valt het heel erg mee..

4 april 2015 om 11:37

Samen met Luuk heeft hij PSV iets mannelijks gegeven? Luuk vind ik absoluut geen echte man, maar meer een scholier die nog niet eens baardgroei heeft en echt een "jochie" nog. Tuurlijk is hij een goede spits voor PSV, maar dat is een andere dischussie.

4 april 2015 om 11:49

Ben ik het mee eens. De Jong ziet eruit alsof hij net voor de wedstrijd Harry Potter heeft gelezen en voetballend kan het een stuk beter want hij heeft 2 seconden echt te lang nodig in balbezit. Hoop dat het verbeterd maar lijkt me sterk.

4 april 2015 om 11:55

Hij bedoelt dat de jong erop knalt, geen duel uit de weg gaat en al 3 keer zijn kop al open heeft gehad. De rest van Psv ontwijkt elk kopduel. De jong gaat voorop in de strijd.

4 april 2015 om 12:04

Onze zytholoog heeft weer eens gelijk!

4 april 2015 om 12:54

Doordat depay zo vaak naar binnen komt word de Jong minder bediend. De Jong is centrumspits en depay buitenspeler. Depay trekt vaak baar binnen om voor zijn eigen kans te gaan . Daardoor krijgt de jong minder kans en loopt hij vaak voor niks.

4 april 2015 om 17:58

Waar zijn rekik en Bruma dan alle bij hun dunne huid bij het oog

4 april 2015 om 12:04

De jong mist te veel opgelegde kansen. Hij maakt heel veel kopgoals maar te weinig met zijn voeten. Komt denk dat hij niet wendbaar genoeg is en te weinig vlug is om net voor de man te komen en zo een balletje in te tikken.

Verder is het een goed aanspeelpunt, kan hij prima kaatsen, is sterk op de kop en werkt hij hard. Hij is inderdaad een voorbeeld voor de jonge jongens.

4 april 2015 om 12:13

Ik vind de jong een prima spits. Scoort inderdaad niet alles maar is zoals gezegt een goed aanspeelpunt die duels niet schuwt. Vooral in de lucht een gevaar. In mijn ogen de beste spits in de eredivisie.

4 april 2015 om 12:46

Als De Jong echt zo goed is of was, dan was hij in het buitenland gebleven.
Zo simpel is dat.
Goddank dat hij in Nederland wel wel uit de verf komt meschien wel omdat Nederland gewoon slaapkop verdedigers heeft.

4 april 2015 om 14:57

Eerder niet zulke fysieke verdedigers. Wie weet gaat hij het later weer proberen.

4 april 2015 om 12:20

Depay heeft nog helemaal niets bewezen. Hij laat het afweten in grote wedstrijden. Hij is geen vaste international. En hij heeft nog geen enkele grote prijs gewonnen. Op basis waarvan is er foch zo'n hype romdom dat jochie.

4 april 2015 om 12:38

Als De Jong ook veel meer van zijn kansen zou scoren, speelde die denk ook wel bij een Europese subtop/topclub

4 april 2015 om 14:06

Ja dan zou ik ook bij een top club spelen

Ik snap dat wel. Depay zijn nonchalance en houding in en naast het veld kunnen mij ook soms flink irriteren en iemand die hem dan even weer met de voeten op de grond zet is meer dan welkom. Al betwijfel ik wel of Björn van der Doelen daar genoeg status voor had gehad eerlijk gezegd...

Hmm ik snap het niet meer hoor rond Depay als je hem bijvoorbeeld tegen spanje zag hij speelde toen echt met een 100 % inzet.
Bij psv heb ik hem al lang geen wedstrijd vol gas zien geven .. niet tegen feyenoord niet tegen Ajax.
Ben wel blij met Depay in ons team het kampioenschap komt toch wel voor een deel op zijn naam.

4 april 2015 om 11:37

Niet meer gemotiveerd. Depay wil naar een grotere competitie. Hij verveelt zich

4 april 2015 om 11:57

Depay verveelt zich? Als je dan zo'n geweldige voetballer bent laat dat dan gewoon elke wedstrijd zien. Laat dan ook daadwerkelijk zien dat je de allerbeste van de Nederlandse competitie ben. Waar was hij Europees gezien tegen Zenit? Toen zag ik hem ook niet, verveelde hij zich toen ook? Tegen Ajax en Feyenoord zag ik hem ook niet, zijn toch de topwedstrijden, dan moet je het mannetje zijn, ben je dat dan niet. Tegen Turkije was het ook dramatisch slecht. Kortom hij is nog lang niet uitgeleerd in de Nederlandse competitie. Hij hoort nog dwingender en beslissender te zijn en dan pas kan hij een volgende stap maken. Het zit erin, maar het komt er nog onvoldoende uit. Nog genoeg werk aan de winkel.

4 april 2015 om 14:03

Idd, je moet mentaal ook sterk genoeg zijn om top te blijven. Niet na een paar goals rustig aandoen. Dan ben je zo je plek kwijt bij een topclub.

Probleem met Depay is dat hij veel te wisselvallig is. Als hij er zin in heeft dan is hij onnavolgbaar. Als hij geen zin heeft dan zie je hem 90 minuten niet. Denk daarom dat hij nog niet klaar is voor een topclub.

4 april 2015 om 11:48

Wat hij dan wel weer mee heeft is dat hij ook in een slechte wedstrijd 2 man bezighoudt, en vaak toch een doelpunt kan meepikken. Dat maakt hem zelfs als hij uit vorm is waardevol.

4 april 2015 om 12:21

@deentje

Dat is ook de reden waarom de topclubs hem willen hebben.
Als die een goede vorm verkeerd en hij heeft 2 man voor zich dan passeert hij ze meer dan 10x in de wedstrijd waarbij hij direct doelgericht is of een goede voorzet aflevert.

Als hij niet in een goede vorm verkeerd, moet die nog steeds door 2 man gedekt worden waardoor hij ruimte creëert voor de rest en er vaak nog steeds één goal erin knalt.

Het is ook geen wonder dat Depay deze zomer vertrekt voor meer als 25 miljoen. Als PSV CL haalt zal dit bedrag natuurlijk hoger liggen aangezien ze hem dan een bonus kunnen geven als hij nog eens blifjt. Clubs moeten dan een hogere transfersom betalen voor hem.
Verwacht een bedrag in de richting van 30/35 miljoen, zeker als hij er vanavond nog 2 in knalt en topscoorder wordt van Ned.

4 april 2015 om 12:17

En daarom zou het geen kwaad kunnen als dit soort spelers nog rondliepen op de velden.

4 april 2015 om 12:23

Volgens mij heeft die nog niet gezien hoe breed deze kerel wel niet is!
Hij kan het wel misschien de eerste keer doen, maar de 2de keer is hij degene die over de boarding wordt geflikkerd. Ook een reden waarom Depay in Engeland zo geliefd is. Zal fysiek niet veel onder doen voor een Terry na een paar wedstrijden daar gespeeld te hebben.

Depay moet ook denken, dat hij bij zijn volgende stap niet de meneer meer is, maar op 0 moet beginnen.

4 april 2015 om 17:31

ik denk eerlijk gezegd dat dat denken een probleem gaat worden bij Depay. Het is niet een heel intelligente jongen.

Wat een gelul allemaal. Stoere praat van de oud voetballers. Word je toch ook moe van. Waarom zou je een teamgenoot over de boarding schoppen. Schiet je echt veel mee op.

Dat "" over de boarding schoppen"" is wel bedoeld als een uitdrukking.
Waar ik wel zeker van ben is als Depay 10 of 15 jaar geleden moest spelen met de toenmalige verdedigers , zat hij zeker op de bank of in de tribunne.

zo zo weer wat psv ers die niet door de beugel kunnen. ik zou de jong niet willen ruilen voor geen een spits niet die van ajax of Feyenoord. hij is twee keer beter als matafs. en iedereen die iets tegen du pay heeft is meer jaloers op psv als dat ze hem echt een eng mannetje vinden. maar goed enge mannetjes
zaten er al jaren bij psv. dries martens was eng .strootman. toivonen. net de spelers die het moeten doen voor psv. en iedere dag krijgt er wel een of andere nitwit de ruimte om ze naar beneden te halen.
maar goed doe er aan mee geef je mening. zoals maandag op tv bij vi .marko Arnautović maakte een doelpunt en hij keek zo boos. en ze waren nog niet uitgesproken of du pay en wijnaldum waren ook zo eng. stem nou maar lekker allemaal ja. psv word kampioen du pay gaat flink wat centen opleveren.
en de jong gaat er nog heel veel inschieten voor psv. stelletje meelopers en papegaaien zonder eigen mening.jammer dat du pay er niet nog 5 jaar de ballen voor psv inschopt .

Echt nieuwswaardig dit artikel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren