Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zie Davy Klaassen wel bij een topclub in Duitsland of Engeland spelen’

Laatste update:

Davy Klaassen is aanvoerder én leider op het middenveld van Ajax. Kevin van Kippersluis, aanvaller van FC Volendam maar bovenal een goede vriend van Klaassen, vindt het niet verrassend dat de Oranje-international beter en beter wordt. "Vroeger was Davy al een aanvoerder. In het veld was het een gifkikker, maar wel iemand met overzicht", vertelt Van Kippersluis in gesprek met de NOS.

Het is zonder twijfel de beste periode uit zijn loopbaan, dat ziet Klaassen zelf ook wel. "Ik voel me wel echt heel sterk. En ik voel me goed. Hoe dat komt is wel moeilijk te verklaren", zo stelt Klaassen. "Ik denk wel dat ik steeds beter word, ik hoop althans dat ik nog niet op mijn absolute top ben." Ajax-trainer Peter Bosz denkt dat het beter is als Klaassen nog een seizoen bij Ajax blijft. "Ik hoop niet dat hij vertrekt. Het zou goed zijn voor het Nederlandse voetbal en misschien wel voor Davy zelf als hij nog een seizoen in Amsterdam blijft."

Van Kippersluis denkt dat Klaassen op den duur wel vertrekken. "Ik zie Davy in de toekomst wel bij een topclub in de Bundesliga of de Premier League spelen. Hij verdient dat ook, want hij werkt er keihard voor." Klaassen vindt zelf 'heel veel clubs mooi'. "Maar ik wil nog niet denken aan een andere stap. Ook omdat er nu geen transferperiode is. En of ik goed genoeg ben, kan ik pas beoordelen als ik bij een grotere club speel."

Denk jij dat Davy Klaassen aan zijn laatste seizoen bij Ajax bezig is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk wel dat ie in beide competities uit de voeten kan, maar topclub ben ik nog niet zo zeker van. Hij doet er goed aan naar een stabiele middenmotor te gaan in éã©n van de competities en dan eventueel verder te groeien.

26 februari 2017 om 16:45

Meer dan een sub toppertje zal het niet worden. Is niet goed genoeg voor echte top. In Nederland is het niveau diep triest dus als je wat beter bent speel je alleen nog maat triest....

26 februari 2017 om 17:27

Ik denk dat ie juist bij topclubs kan spelen. Vaak hebben ze daar geweldige en technische spelers met daartussen iemand met de drive van Klaassen. Milner, Lampard, etc. Qua niveau niet vergelijkbaar maar wel typische aanvoerders. Lampard was geweldig, maar geen pure technicus. Voetballend waren er vele betere spelers te bedenken. Maar op andere vlakken was hij uniek en onmisbaar.

26 februari 2017 om 17:29

En wat dat betreft vind ik vooral Duitsland en Engeland zeer geschikt.

26 februari 2017 om 13:08

Zie jij hem de concurrentiestrijd winnen van Delle Alli, Eriksen, Wanyama, Dembele en Lamela? Sorry maar Klaassen moet zich richten op clubs als westbrom, swansea en middlesbrough. Daar maakt hij een goede kans op een basisplaats.

26 februari 2017 om 13:13

@mobiku Hij heeft ook helemaal niet de concurrentie strijd te winnen met al die spelers..zijn andere types en sommige zelfs ook voor andere posities.

Spurs zou trouwens ook inderdaad niet de juiste keuze zijn overigens, maar waarom zou Klaassen bij Everton, Dortmund of Schalke geen basisplaats kunnen veroveren?!

26 februari 2017 om 13:14

@mobiku, dat is precies wat ik ook dacht. Schalke moet ook wel lukken maar ik zie hem echt niet veel hoger presteren. Buiten zijn drive en neusje voor de goal mist hij denk ik de kwaliteiten om bij een veel betere club te belanden.

26 februari 2017 om 13:27

Jazeker, als ik zie hoe kwetsbaar Tottenham is op het middenveld, hoe flegmatiek die middenvelders zijn, dan kunnen ze Klaasssen daar heel goed gebruiken. Het is niet voor niets dat Tottenham deze week uit de EL geknikkerd werd met de door jouw genoemde spelers op het middenveld.

26 februari 2017 om 14:18

SpeedyAFC wat een onzin man, het middenveld van Spurs is ijzersterk en behoort tot een van de beste in de Premier League. Concurrenten voor Klaassen zouden Alli en Eriksen zijn, en nee, die speelt hij er echt niet uit. Dat zijn spelers van een aantal klasses hoger.

26 februari 2017 om 14:20

SanderWie, Dembele en Wanyama 13 in een dozijn voetballers noemen getuigt dat jij weinig verstand van voetbal hebt. Alli is een van de beste middenvelders van de Prem, kijk even naar hoeveel (belangrijke) goals hij al gemaakt heeft. Klaassen zou zich echt niet in de basis spelen bij Spurs.

26 februari 2017 om 14:20

Ik zie niet zo goed in waar Pochetinno Klaassen zou opstellen. Centraal op het middenveld heeft hij liever beukers en aanvallend prefreert hij meer technische spelers. Qua scoringsvermogen zou hij op de positie van Alli kunnen komen (op 10 dus), maar Alli is veel technischer.

26 februari 2017 om 15:30

@ricardo, dit zijn de spelers die altijd of regelmatig op het middenveld spelen bij Spurs. Dit zouden dus zijn concurrenten zijn of het nou andere type spelers zijn of niet.

Ook Everton en Dortmund vind ik nog te hoog gegrepen. Schalke weet ik niet genoeg over en daarom heb ik daar bewust niets over gezegd. Mijn punt is in ieder geval dat Klaassen niet goed genoeg is voor de subtop van Europa en Engeland. Een goede middenmoter zou wel een optie zijn. Ben echter bang dat hij, net als Siem de Jong, met zijn kwaliteiten niet op zal vallen in een sterkere competitie.

Vind het wel een sympathieke gozer en gun hem een mooie transfer!

26 februari 2017 om 18:28

Nou ik kan me een wedstrijd tegen Barca herinneren waar hij met Blind en Eriksen lekker de bal liet rondgaan. Ik denk dat Klaassen op dit moment juist teveel moet sleuren en dat hij gebaat is bij jongens om hem heen waaraan hij zich op kan trekken.

26 februari 2017 om 13:23

Hoezo is Sampaoli gek van Davy? Heb hem nooit wat over Davy horen zeggen. Of ken je hem persoonlijk? (Geen aanval)

26 februari 2017 om 14:17

Dar heeft hij een keer aangegeven in een interview

Dan moet hij eerst meer tempo hebben in zijn spel. Anders verzuip je in het buitenland. Fysiek weet ik niet of hij goed genoeg is.

26 februari 2017 om 13:25

Heeft juist een goed tempo. Speelt alles vaak in 1x door en gaat geen 15 meter lopen met de bal om vervolgens rustig te bedenken wat hij gaat doen. Hij gaat elke week ook (2x) 90 minuten tot het gaatje. Denk dat fysiek niet zijn probleem is.

26 februari 2017 om 13:31

Ik heb het ook over zijn looptempo. Als ik dan Man. City - Monaco kijk, dan zie ik een Klaassen daar nog niet tussenkomen.

26 februari 2017 om 13:55

Nee dat zeker, maarja hij speelt zulke wedstrijden niet en zal zich eerst moeten aanpassen aan het niveau.

Davy Klaassen is niet goed genog om in de Pl of Bundesliga bij de absolute top te spelen. Dortmund is zelf te hoog gegrepen er lopen daar.jongens die beter kunnen voetballen dan Klaassen. Shalke of Wolfsburg. Dat soort clubs en in Engeland is hij zeker niet goed genoeg voor de top 4

26 februari 2017 om 16:19

Suarez vond men destijds ook bij lange na niet goed genoeg voor Liverpool. Die zou het nooit gaan redden.
M.a.w. je weet nooit hoe een speler zich verder ontwikkelt. Als Klaassen weggaat bij Ajax is het belangrijkste dat hij een verstandige keuze maakt. Een club met een trainer die hem echt graag wilt hebben. Bij voorkeur ook nog een club waar die trainer ook niet binnen twee weken op straat kan komen te staan. Maar het is gewoon afwachten. Trainers zijn niet voor niets lyrisch over Klaassen.

Te erg voor woorden dat we van een van de beste spelers uit de eredivisie niet weten of hij het in het buitenland gaat redden... Denk persoonlijk wel bij een club als Liverpool zou kunnen spelen... Ieder geval een club waar er flink opgeklapt wordt.

Klaassen zou passen bij een club die veel druk zet in een werker/dienende rol. Bij Liverpool zou hij goed passen denk ik, maar die hebben al Wijnaldum. Anders Dortmund of Sevilla.

Klaassen is een prima speler maar juist bij de top in Duitsland en Engeland spelen betere spelers, helemaal geen schande, in Duitsland zou Monchengladbach of in Engeland een team als Everton prima zijn, als hij zich daar goed ontwikkeld kan hij de stap naar het allerhoogste niveau misschien alsnog maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren