Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zie Bosz wel naar AC Milan of Real Madrid gaan’

Laatste update:

Everton Ramos da Silva, kortweg Everton, heeft goede herinneringen aan Peter Bosz. De twee werkten samen bij Heracles Almelo en volgens de Braziliaan kan de huidig trainer van Ajax in de toekomst een stapje hogerop maken.

/

“Hij heeft heel veel kwaliteiten, dus ik vind het wel normaal dat hij nu bij Ajax zit. Hij is zo goed dat ik hem over een jaar wel naar een grote club als AC Milan zie gaan, uiteindelijk misschien wel Real Madrid. Ik vind hem een toptrainer”, vertelt Everton aan VICE Sports.

De 33-jarige Everton, die sinds zijn vertrek bij Guarani clubloos is, voegt er nog aan toe dat Bosz ‘slim’ is en dat hij vergelijkbaar is met Josep Guardiola: “Voor mij is hij een van de beste trainers die ik heb meegemaakt.” Bosz heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2019.

Denk jij dat Peter Bosz ooit een Europese grootmacht traint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat dachten we ook van Frank de Boer met alle respect. Misschien een subtop in het buitenland waar de druk niet zo hoog is.

23 november 2016 om 07:04

Zou het De Boer niet gelukt zijn als hij meer tijd kreeg? Ik denk het wel. De manier waarop hij instapte was niet de meest ideale.

23 november 2016 om 07:33

Bosz heeft zich wel wat meer bewezen als de Boer. Elk jaar een compleet nieuw elftal met vitesse en dan toch goed presteren. En nu bij ajax laat hij ze ook goed voetballen en winnen zelfs ik vind het mooi om naar ajax te kijken als Rotterdammer, zie ze zelfs ver komen in Europa iets wat de Boer nooit gelukt is heeft altijd keihard gefaald in Europa. De Boer kan ook niet met verschillende personaliteiten omgaan en bosz heeft dat wel.

23 november 2016 om 08:00

Pfffff Frank is 4 keer kampioen geworden met Ajax en qua 'personaliteiten' heeft Bosz anders ook moeite mee, toch? Dus als je je mening geeft, onderbouw het dan ook ipv onzin te verkondigen.

23 november 2016 om 08:14

Ik vind het goedkoop om de personeelconflicten bij Ajax in de schoenen van Bosz te schuiven. Het liep voor geen meter met Bazoer, Dijks, El Ghazi, Gudelj en Riedewald in de basis, ze werden gewisseld en sindsdien draait het stukken beter. Die jongens weten dondersgoed hoe het werkt en waarom ze niet spelen, zelfs als Bosz ze geen uitleg gegeven zou hebben. Dijks hoor je niet, El Ghazi werd boos -hoe ga je dat managen- en Gudelj blijkt een grote baby te zijn. Bazoer wil waarschijnlijk weg, Riedewald hoor je ook nauwelijks. Tete zet ik er niet bij omdat die gewoon hoort te spelen. Die jongens zijn bijna allemaal mannetjes, die hun mondje roeren als het tegenzit. Jammer, maar dit hoort erbij. De Boer liet ze gewoon staan, ookal was het voetbal niet om aan te gluren, zeker tegen het einde. Als je het mij vraagt mogen alle Ajacieden blij zijn met Bosz.

23 november 2016 om 08:45

Het puntenaantal waarmee je kampioen wordt zegt wel iets over hoe je kampioen bent geworden. Denk dat Bosz en alle volgende trainers meer punten zullen hebben aan het eind van het seizoen en dan misschien niet eens kampioen zullen zijn.

Bosz heeft geen moeite met 'personaliteiten' , integendeel. Iedereen krijgt een eerlijke kans en worden niet weggezet bij het grofvuil, zoals de Boer wel deed. Iedereen ziet nu wel waarom Bosz deze keuzes heeft gemaakt.

Er is 1 uitzondering en dat is Kenny Tete, die heeft prive sores en daarom speelt hij niet.

23 november 2016 om 10:18

Haha ver komen in Europa. De boer en Bosz falen beide even hard want als je niet door de cl voorronde komt tegen clubs als Rostov met een club als Ajax faal je gewoon te erg.

23 november 2016 om 17:30

Toen tegen rostov zat bosz er net frank de boer heeft veel langer de kans gehad en wat bosz nu presteert in de EL is niet te vergelijken ze spelen fris en met lef.

24 november 2016 om 01:23

Stua, hoe kom je aan die wijsheid? Privé sores blijven mensen meekomen, maar wat zijn de bronnen?

Everton is nu niet echt de man die hier de beste kijk op heeft. Advocaat, Rijkaard of anderen uit de wereldtop kunnen met dergelijke verwachtingen strooien. Maar goed, leuk compliment van een speler die ik al bijna was vergeten.

23 november 2016 om 07:37

Ik kan me anderszijds niet indenken dat Rijkaard, Advocaat of andere wereldtoppers hebben getraind onder Bosz en daarom daarover net zo weinig erover kunnen zeggen als Everton.

23 november 2016 om 09:20

Everton heeft ook niet getraind onder Guardiola lijkt me, en die gebruikt hij hier toch als vergelijkingsmateriaal..

23 november 2016 om 09:25

Precies. Daarom zeg ik ook 'net zo weinig'

Lol. Zou eerder Napoli of Barcelona zijn met zijn speeltijd. En zelfs die kans is zeer klein.

Dat is een straff uitspraak. Maar ik denk persoonlijk dat hij de bal compleet misslaat. Laat hem eerst maar is zien dat hij met Ajax de titel kan pakken. Dat kan dit seizoen al zijn, maar eerst presteren bij deze nationale topclub en dat bekijken bij de Europeese top.

23 november 2016 om 08:24

Mooie toepassing van "de plank mis slaan"

Leuk compliment maar laat hem eerst maar eens een tijdje presteren bij Ajax.

23 november 2016 om 08:47

Maak er dan ' de bal compleet mis trapt'

Als hij het heel goed doet bij Ajax en veel succes heeft binnen een jaar of 4 zou het zo maar kunnen.

23 november 2016 om 10:13

Wat een onzin. Een paar weken geleden was Bosz nog een slechte trainer. Door de last minute aankoop Ziyech en omdat Dolberg boven verwachting presteert, is Bosz nu ineens een goede trainer. De meeste trainers zijn zo goed als het spelersmateriaal.

Ik heb Bosz bij de Graafschap meegemaakt, en op basis hiervan is elke betaald voetbal club niet geschikt. Wat was hij een drama trainer bij ons.

23 november 2016 om 09:29

Ik vond el Ghazi, Tete, Riedewald en Bazoer 13 jaar geleden ook nog niet zulke goede voetballers. Kan veel veranderen in die tijd

Is er iemand op zoek naar een baan ofzo?

Op basis van zijn people management skills heb ik daar mijn stevige twijfels over.

23 november 2016 om 09:30

Mourinho en Guardiola liggen toch ook regelmatig met voetballers overhoop?

23 november 2016 om 11:24

Maar uiteindelijk weten die vaak wel goed hun spelers weer te motiveren en vooruit te krijgen.

Begrijp me niet verkeerd veel van de jongens op de bank bij Ajax gedragen zich als verongelijkte diva's. Maar ergens zie ik wel dat Bosz dit allemaal met meet tact en slimmer had kunnen aanpakken.

Agossie.. Everton's mening wordt nu ook al als volwaardig artikel gepost.

Laten we ook voor het gemak even aan de vroegere groenteboer van Bosz vragen wat hij ervan vindt.

Daarbij denk ik niet dat hij op basis van nu de kwaliteiten voor bezit, zijn starheid zal 'm opbreken.

Dit heeft denk ik niet veel met bosz te makrn, je bent zo goed (of slecht) als de spelers waarmee je moet werken.

Het kan snel gaan. Een aantal weken geleden had iedereen nog kritiek op hem en nu is het ineens weer een potentiele topcoach. Ik vind het persoonlijk een goede coach voor Ajax, maar verder zie ik hem hooguit ooit een subtopper coachen als het een beetje meezit. Hij heeft toch al een aantal twijfelachtige keuzes gemaakt al laat hij zijn ploegen altijd wel mooi voetbal spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren