Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zeg hier de hele tijd dat Feyenoord de beste club van de wereld is’

Laatste update:

Het duel tussen Feyenoord en Slavia Praag, dat donderdagavond in het kader van de Conference League op het programma staat, heeft een bijzondere lading voor Mick van Buren. De 29-jarige aanvaller staat onder contract bij Slavia Praag, al wordt hij momenteel verhuurd aan Ceske Budejovice, maar groeide op een steenworp afstand van De Kuip op en is nog altijd fan van Feyenoord. “Ik ben sowieso voor Feyenoord. Wat dat betreft hoop ik dat beide teams doorgaan”, zegt Van Buren in gesprek met de NOS.

“We zijn... of, ja 'we'... het is zeker een sterk team, vooral een heel sterk collectief. Het is echt een loopmachine. De backs, de buitenspelers, maar ook de spitsen lopen heel veel. Ze zoeken vaak de voetballende oplossing. Lef hebben, ook als we onder druk staan proberen op te bouwen en niet zomaar de bal naar voren schieten”, geeft Van Buren te kennen. Hij denkt dat Slavia Praag bovenin zou meedraaien in de Eredivisie.

“Ajax is een klasse apart, PSV komt daar in de buurt, maar om de plaatsen daaronder zouden ze zeker meedoen. Laten we zeggen top-4”, stelt de aanvaller. Van Buren vindt het lastig om een favoriet aan te wijzen voor het duel tussen Feyenoord en Slavia Praag. “Als je het me vorig jaar had gevraagd, had ik zeker Slavia gezegd. Maar ik denk dat Feyenoord op dit moment heel goed en aanvallend voetbalt, veel meer energie in de wedstrijd legt. Het oogt allemaal wat gemakkelijker voor ze. Daardoor is het echt gelijkwaardig.”

Mocht Slavia Praag winnen in Rotterdam, kan Van Buren wat berichtjes verwachten. “Ze weten zeker dat ik Feyenoord-fan ben, ja. Ik zeg de afgelopen vijf jaar de hele tijd dat Feyenoord de beste club van de wereld is, haha.” Het Algemeen Dagblad voorspelt dat Feyenoord-trainer Arne Slot één wijziging zal doorvoeren voor de tweede groepswedstrijd in de Conference League ten opzichte van de met 5-3 gewonnen thuiswedstrijd tegen NEC. Marcus Pedersen keert ten koste van Lutsharel Geertruida terug in de basiself.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volledig mee eens natuurlijk. Lijkt me ook geen discussie over mogelijk 😉

30 september 2021 om 11:26

Ik zou niet durven om hierover met jou in discussie te gaan. ;-)).

Duimen dat Feyenoord wint. Zou toch geweldig zijn als alle clubs doorgaan!

30 september 2021 om 11:29

Ja vind het heel lastig om te bepalen of het gaat lukken vanavond. In de Kuip is een pluspunt, maar ik ben de zeperd tegen Utrecht ook niet vergeten. Die kwam ook uit het niets. Wellicht hebben de tegengoals van NEC iedereen op scherp gezet. Ik ben benieewd!

30 september 2021 om 11:44

We hopen natuurlijk wel, maar de kans dat Vitesse overwintert is natuurlijk piepklein. Zou al mooi zijn als ze thuis van Mura winnen, elk extra puntje is mooi meegenomen. Met 4 clubs overwinteren zou al heel mooi zijn.

30 september 2021 om 11:50

@FR010, ik mag toch hopen dat de tegengoals van NEC Feyenoord op scherp hebben gezet. En nu er publiek is toegestaan, scheelt het dat het in de Kuip is. Ik zie jullie wel winnen.

30 september 2021 om 11:50

Met de vorm waarin AZ zit vraag ik me af of het logischer is dat AZ die 4e club is of Vitesse haha. Alhoewel de poule van AZ natuurlijk een eitje is vergeleken bij die van Vitesse.

Een overwinning van Vitesse op Rennes zou wel echt geweldig zijn, zeker voor de coefficient. Als je dan thuis van Mura wint ben je praktisch door.

30 september 2021 om 12:12

Fr010

He is gewoon moeilijk in te schatten.
Vorig jaar had ik gezegd we gaan verliezen, maar we zijn wel wat stabieler geworden.+
Utrecht kwam wel na een Europese uitwedstrijd.

Uiteraard hoop ik op winst ik ben Athletico en PSV ook niet vergeten.
We gaan er vol goede moed in

30 september 2021 om 12:34

Als ze van hun eigen kracht en werklust uitgaan, schat ik wel dat ze gaan winnen. Dit Feyenoord heeft zo veel meer balans en ze kunnen ook nog eens redelijk wissels in brengen. Op 3 posities, dat is zo belangrijk.
Vooral voor het Nederlands voetbal, dan sta je ook beter op de kaart.

30 september 2021 om 15:19

Ik ben sceptisch. Slavia doet het al jaren goed in Europa en heeft een geslepen ploeg. Laat me graag verrassen, maar ben er niet gerust op

30 september 2021 om 16:38

Praag is op het moment toch echt de favoriet hoor. We doen vaak zo minachtend over teams uit oost europa.

30 september 2021 om 11:29

Met het gedeelte dat er geen discussie over mogelijk is, helemaal eens

Hoop dat Feyenoord vanavond wint!

30 september 2021 om 15:19

En qua sfeer in het stadion kan het ook niet beter

Ik ben echt benieuwd na Feyenoord vandaag. Ik schat namelijk Slavia Praag echt heel hoog in. Vond het vorig jaar echt een goede ploeg en er wordt elk jaar redelijk geïnvesteerd in deze ploeg. Eigenlijk had Feyenoord ook de vorige wedstrijd moet winnen, maar goed vanavond moeten er wel 3 punten gepakt worden.

30 september 2021 om 11:27

Hun betere spelers hebben ze echter weer verkocht. Vond die Sima echt een goeie vleugelflitser, maar die is vertrokken naar Brighton (verhuurd aan Stoke). En daarnaast hebben ze Zima laten gaan aan Torino. Maar ze produceren daar best goeie spelers, want die Olayinka is ook wel een goeie aanvaller (van wat ik had gezien in de Europa League). En Holes kennen we natuurlijk nog van het EK (1 goal en 1 assist tegen Nederland). Daarvoor nog spelers zoals Soucek en Coufal door laten ontwikkelen en naar West Ham laten gaan. Al met al wel een sterke club met een goed beleid (buiten de racistische uitlatingen van sommige spelers om, bijv. tegen Rangers).

Ik hoop van harte dat Feyenoord wint vanavond. Thuis moeten ze toch wel 9 punten kunnen pakken in deze poule? Alles minder dan dat zou ik echt een tegenvaller vinden.

30 september 2021 om 11:18

Mwa, Slavia is wel echt een pittige ploeg en ben zeer benieuwd vanavond. Kwamen, in tegenstelling tot ons, de laatste jaren sterk voor de dag in Europa. Maar ja, in principe vind ik ook dat we hier thuis gewoon 9 punten moeten pakken.

30 september 2021 om 11:48

Moeten is een groot woord. In de poule van AZ had je dat misschien kunnen uitspreken, maar niet in deze. Het is zeker mogelijk, maar het is geen schande als het niet lukt.

30 september 2021 om 11:52

Ja, eens. Moeten is wellicht het verkeerde woord. Meer in de zin dat als je iets wil in deze poule, je het thuis moet doen (bij Maccabi alweer 2 punten laten liggen). Anderzijds vind ik ook dat we de lat hoog moeten leggen en thuis ook eens echt structureel goed en beter voor de dag moeten komen in Europa.

30 september 2021 om 12:00

Uitgeschakeld worden door een middenmotor in duitsland en een ploeg uit tsjechie

30 september 2021 om 12:19

Die ploeg uit Tsjechië is wel de landskampioen v/d afgelopen 3 jaar. Geen reden om daar denigrerend over te doen.

30 september 2021 om 16:10

Dan kijk je wel heel positief. Ik zou alles meer dan 3 een meevaller vinden.
Slavia Praag is gewoon een goede ploeg, speelt elk jaar europees en staat behoorlijk hoog op de club ranking, boven clubs als sporting, basel, brugge e.d. die ook elk jaar europees spelen.
En tegen een club uit de bundesliga zijn alle punten voor een Nederlandse club sowieso bonus punten.
Ze kunnen natuurlijk best 9 punten halen, maar dan is dat gewoon een fantastische prestatie in deze poule, maar minder kan met deze clubs natuurlijk nooit een tegenvaller zijn.

Slavia Praag heeft de afgelopen jaren een enorme indruk op mij gemaakt dus ben heel benieuwd wat Feyenoord tegen ze kan. Word een zware wedstrijd maar Feyenoord zit natuurlijk wel in een goede flow.

Het probleem van Feyenoord is dat ze in de jaren hiervoor hebben laten zien van de besten te kunnen winnen, maar ook van de mindere teams te kunnen verliezen. Feyenoord leek me zeer stabiel, tot ik zag dat ze tegen NEC 3 tegengoals kregen en door het oog van de naald kropen.

Ik schat hier de kansen toch echt zo'n 50/50 in. Hoop dat ze het redden. In tegenstelling van psv, gun ik het Feyenoord wel om zover mogelijk te komen op Europees gebied. Kan ook meespelen dat ik zo'n 20 km onder Eindhoven woon en heel mijn omgeving (vrienden etc.) psv supporters zijn, dus dat ik heel de arrogantie over me heen krijg als ze weer een keer winnen.

Feyenoord moet gewoon zorgen dat ze 3 thuisduels winnen, alle punten die je dan uit mee snoept zijn meegenomen.

30 september 2021 om 11:54

Raar he dat in omgeving Eindhoven veel Psvers zijn? Laat Psv gewoon lekker uit je bericht, want dit is alleen maar om te provoceren, terwijl dit een Feyenoord topic is..

30 september 2021 om 12:15

@joge,

Nee ik geef hierin aan wat ik Nederlandse clubs gun in Europa.
Haha, ga even alle Ajax topics af en ga daar a.u.b. zeggen tegen mensen dat ze andere clubs eruit moeten laten.

Ik mag mijn gedachte en mening hier gewoon plaatsen, of je het nou leuk vind of niet

Slavia heeft de laatste jaren echt met een duidelijk plan gewerkt aan de club. Een duidelijke spelopvatting die er inmiddels erg goed is ingeslepen. Het is een ploeg die het letterlijk elke tegenstander wel lastig kan maken en die je liever wilt ontlopen. Ik ben zelf bij de achtste finale wedstrijd tegen Sevilla geweest, in EL 2019. Dat was echt een geweldige ervaring. In de 98ste minuut stond Sevilla 2-3 voor en moest Slavia er nog 2 maken om door te gaan. Vervolgens scoren ze 3-3 en in de 119e minuut de 4-3. Wat een chaos was dat. Het sterke punt van Slavia is de onverzettelijkheid. Ze geven nooit op. Dat is iets waar Feyenoord zeker voor op moet passen, mochten ze op voorsprong komen.

Na vanavond weten alle teamgenoten van deze jongen dat ze zijn uitspraken voortaan met een korrel zout moeten nemen .

Uiteraard hoop ik dat Feyenoord wint, maar dan zal er wel beter verdedigd moeten worden dan tegen NEC. In Europa is het bij Feyenoord de afgelopen jaren vrij wisselvallig, dus het zal afhangen van de vorm van de dag.

30 september 2021 om 12:12

Maar we moeten niet doen alsof Nec qua verdediging de maatstaf was. Juist tegen psv lieten ze zien geconcentreerd en scherp te verdedigen.

Slavia Praag is geen slechte ploeg, maar natuurlijk geen topploeg. Met het thuisvoordeel moet Feyenoord hier van kunnen winnen.

Prachtig dat hij bij Slavia Praag speelt, maar de 'we' slaat op Feyenoord. Dan ben je echt een supporter.

Slavia is echt niet zo sterk, deze moeten we gewoon winnen. Heb ze zien spelen live tegen Ferencvaros deze zomer en daar verloren ze van. Ferencvaros had dan wel redelijk geluk en bouwde zichzelf in maar alsnog. Er zat niet veel bijzonders bij Slavia, verwacht ook thuis helemaal een makkelijke 3-0 voor Feyenoord

30 september 2021 om 13:38

Daarom haalden ze de laatste jaren ook twee keer de kwartfinale van de Europa League zeker? Ik hoop dat Feyenoord deze tegenstander serieuzer neemt dan dat jij doet, want anders hebben ze een probleem. Slavia is een cup fighter en de ploeg is erg geslepen. Bij enige onderschatting ga je er gewoon af. Vraag maar aan Leicester.

30 september 2021 om 22:59

Mooie overwinning. Maar precies wat ik dacht na die 2-0. Dik winnen van Slavia gebeurt bijna nooit.

Hij zegt dat Feyenoord de beste club is. Ze zijn het met hem eens, omdat ze misschien denken aan een ander soort club dan voetbalclub. Drankje erbij, vrouwtjes aan de bar enz , is ook een club. Feyenoord is de beste club hahaha
Alle gekheid op een stok, ik vind het heel goed dat hij zo praat over zijn club. Hopelijk zijn ze nu aan de dunne

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren