Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik verwacht dat Willem II de zegereeks gaat voortzetten tegen Ajax’

Laatste update:

De strijd om de koppositie in de Eredivisie blijft onverminderd spannend. Nadat PSV zaterdag drie punten pakte tegen ADO Den Haag, won Ajax een dag later van AZ. René en Willy van de Kerkhof zijn vooral blij dat PSV geen steek liet vallen nadat er woensdag tegen Atlético Madrid werd gespeeld.

/

De Champions League-wedstrijd werd niet gevolgd door een minder resultaat in de vaderlandse competitie, waar dat eerder nog wel gebeurde. “Ze hebben een stap gezet en wel meer dan één. PSV wordt steeds volwassener en geduldiger”, vertelt Willy van de Kerkhof aan Omroep Brabant. “Ik zie ze met de week beter worden en stabieler. Die wedstrijden in de Champions League kunnen alleen maar in het voordeel van de spelers werken, denk ik.”

PSV staat nog steeds een punt voorsprong op Ajax, dat binnenkort op bezoek gaat in het Philips Stadion. “Ze blijven allebei winnen, dus over drie weken moeten de klappen vallen hier in Eindhoven”, zegt Van de Kerkhof, die erop rekent dat de Brabanders tussendoor hulp krijgen van provinciegenoot Willem II, dat zaterdag won van Vitesse. “Ik verwacht dat de Tilburgers de zegereeks gaan voortzetten, om te beginnen komend weekeinde tegen Ajax.”

Denk je dat PSV dit seizoen opnieuw landskampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pff die Willy van de Kerkhof kunnen ze beter niet meer interviewen. Daar komt echt vrijwel nooit iets nuttigs uit.

29 februari 2016 om 10:25

Ach, hij weet gewoon het verschil tussen hopen en verwachten niet. Elke keer als ie verwacht zegt, dan kun je dat vervangen door hoop.

29 februari 2016 om 10:52

@ Nijogeth

Ga er een beetje van uit dat hij dit met een knipoog heeft gezegd. De laatste zinnen in ieder geval. Anders is er echt niet te verklaren waarom deze man uberhaupt nog interviews mag afgeven. Dan zouden ze hem, met alle respect, toch wel eens een therapie mogen laten volgen.

29 februari 2016 om 10:56

Dit is niet de eerste rare uitspraak van hem hoor, ik hoor hem nooit normale logische dingen zeggen. Nooit meer interviewen deze man, alleen het Eindhovens dagblad misschien.

29 februari 2016 om 15:58

Die twee zijn gewoon supporter en net als velen hier verwarren ze verwachting met hoop. Ik snap verder niet waarom die twee anders een podium zouden krijgen, want de objectiviteit is ver te zoeken.

Alleen al door het feit dat van der Kerkhof erop rekent dat Willem II Ajax zal verslaan is deze clown niet serieus te nemen. Vermoeide man die nooit op een serieus voetbalinhoudelijke opmerking te betrappen is te betrappen is.

29 februari 2016 om 11:00

Het is wel duidelijk als je kijkt naar de resultaten van Ajax bij Willem II van de laatste jaren dat ze het zeker niet makkelijk krijgen. Desondanks is een overwinning voor Ajax reëler dan een voor Willem II. Ik gok op een gelijkspelletje

29 februari 2016 om 11:45

Waar heb je het over? De laatste 10 ontmoetingen met Willem II in competitieverband werd er 9x gewonnen. De laatste 4x uit bij Willem II, 4x gewonnen. De laatste 10 wedstrijden uit, 8x gewonnen. Ik zeg niet dat het makkelijk wordt, maar als je enkel resultaten wilt aanhalen zou ajax het juist wel 'makkelijk' krijgen.

29 februari 2016 om 13:10

En vorig jaar

29 februari 2016 om 13:39

Excuus, de 1-1 vorig jaar inderdaad over het hoofd gezien. Maar dan nog blijft jouw stelling niet juist in mijn ogen. Je spreekt over 'de laatste jaren', maar als je naar de resultaten van de laatste jaren kijkt zou Willem II onderling voor ajax 'makkelijk' moeten zijn. Maar dat biedt geen garantie natuurlijk, het kan zondag nog weleens lastig worden.

29 februari 2016 om 11:51

Heb het gevoel altijd dat hij niet 100% is altijd.... bedoel het niet verkeerd maar lijkt altijd wel of er een ongeluk aan vooraf gegaan is.

Sinds wanneer is 1 overwinning een zegereeks? Nu is het overigens niet uit te sluiten dat Willem II een resultaat haalt tegen Ajax, maar van een reeks is er momenteel geen sprake bij de Tilburgers, dus die kun je dan ook niet voortzetten?

Niet te doen meer deze man. Wel lekker voor de clickjes overigens, ik kan het ook niet laten om hierop te reageren.

Hij heeft in dit geval gelijk wat betreft Psv, die spelen zeer volwassen en blijven in de Nederlandse competitie maar winnen. Tegen Madrid hebben ze ook een prima pot gespeeld.

Ik denk dat de wedstrijd PSV - Ajax niet beslissend zal zijn, ik denk toch dat beide clubs nog wel wat punten gaan laten liggen.

Nou dit zijn in ieder geval wel twee heel objectieve partijen die hun mening geven. Ik als zeer neutrale supporter van Ajax denk ook dat PSV elke week gaat verliezen.. Oh wacht.. Nee dat hoop ik alleen maar.....

Wat een grap van onze Willy, maar werkelijk waar op niets anders gebaseerd dan op hoop.

Het schijnt dat PSV zelf ook een nog niet zo'n eenvoudige uit-wedstrijd voor de boeg heeft, zowieso ziet het programma er lastig genoeg uit: uit Groningen,thuis Heerenveen,thuis Ajax, uit -AZ.

De halve finale voor de beker, Feyenoord - AZ kan weleens van grote invloed zijn op de titelstrijd: mocht AZ verliezen tegen Feyenoord zullen ze zich 100% op de competitie moeten focussen en zal de wedstrijd AZ-PSV een volledig andere wedstrijd worden dan wanneer AZ de bekerfinale haalt.

Waarom vragen ze deze 2 lopende lijken met PSV bril steeds om hun mening? Ze hebben het altijd mis. AZ zou ook makkelijk van Ajax winnen riepen ze vorige week en PSV zou ook Atletico makkelijk oprollen. Vraag iemand die objectief is aub.

Denk niet dat Willem II wint van Ajax. Maar denk ook niet dat Ajax het heel makkelijk gaat krijgen in Tilburg. Gok op een late 1-2 voor Ajax

Menig psver schaamt zich voor deze 2 heren. Wat dat betreft zie ik hun uitspraken volledig los van de mening van de club of de fans.

Ik mag hopen dat hij dit inderdaad met een knipoog heeft gezegd, want anders gaat het echt niet lekker met hem.

Mensen niet serieus nemen deze broers doen ze in Brabant ook niet. Deze hebben wel meer vreemde uitspraken gedaan in het verleden. Ze hopen dat wij kunnen stunten maar ze geloven het zelf ook niet.

Willem II scoort veel te weinig maar qua veldspel doen ze voor niemand onder. Een overwinning tegen ajax zou een leuke opsteker zijn.

29 februari 2016 om 12:03

Dat zeker niet ze voetballen goed mee en zeker tegen dit soort ploegen. Vorige keer was het ook 1-1 en had Armenteros de 2-1 op zijn schoen.

Gezien de samenvatting heeft Vitesse wat pech gehad ze hadden toch genoeg kansen om te scoren

Sandrito020
Das knap van van de laatste 4 uitwedstijden winnen van willem 2 terwijl het vorig jaar 1-1 werd?

Beste meneer vd Kerkhof, om van een reeks te spreken heb je minstens 2 opeenvolgende zeges nodig...

Het is de broertjes weer gelukt hoor, ze hebben mijn dag weer goed gemaakt want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. En gelachen heb ik, tranen..........

Wel leuk van Willy wat hij allemaal vertelt. Dat Willem II van Ajax wint is wel moeilijk,
ook al moeten ze thuis.dat ze per ongeluk van Vitesse gewonnen hebben,
wil nog niet zeggen dat ze de zege reeks voort zetten.maar ik gun Willem Ii,
echt alles. Maar die wedstrijd Psv - Ajax daar kijk ik wel naar uit.

Denken en willen is wereld van verschil. Psv bril op zoals bij al zijn comments

Dat hoop je maar Willy maar Ajax wint gewoon van Willen II want het kwaliteitsverschil is te groot zoals PSV wint van Ajax en dan 4 punten voorsprong neemt als voorschot op een nieuw kampioenschap Ook tussen Ajax en PSV is het kwaliteitsverschil te groot

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren