Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik snap wel dat sommige fans zich verraden voelen’

Laatste update:

De wedstrijd tussen Chelsea en Manchester City is zaterdagavond de topper in de Premier League, maar de ontmoeting tussen de nummers één en twee van Engeland staat ook in het teken van de terugkeer van Frank Lampard op Stamford Bridge. De 36-jarige middenvelder voetbalde tussen 2001 en 2014 voor de club uit Londen, maar draagt dit seizoen het shirt van de regerend landskampioen.

/

Lampard nam in de zomer afscheid van Chelsea en zou verkassen naar New York City FC, de Amerikaanse satellietclub van the Citizens. De routinier ging echter eerst nog ‘tijdelijk’ in Manchester voetballen en inmiddels is duidelijk dat hij het seizoen afmaakt in het Etihad Stadium. Voormalig Liverpool-verdediger Jamie Carragher vraagt zich af waarom Lampard tot de overgang naar City heeft besloten.

“Was dit het allemaal waard omwille van nog één extra jaar?”, stelt Carragher. “Hoe meer ik Lampard zie in het shirt van Man City, hoe meer ik mezelf zulke vragen stel. Ik vind de situatie vreemd, bijna ongemakkelijk, en ik denk dat ik niet de enige ben die dat gevoel heeft. Waarschijnlijk hebben veel supporters van Chelsea dezelfde gedachten”, vermoedt de oud-voetballer.

Carragher hoopt niettemin dat Lampard een warm onthaal krijgt op Stamford Bridge. “Als een club belangrijke ex-spelers eert, moeten ze daaraan vasthouden. Ze deden dat toen Didier Drogba en Michael Ballack terugkeerden, dan verdient Lampard hetzelfde. Al kan ik me voorstellen dat een deel van de Chelsea-fans de neiging hebben om hem de rug toe te keren en dat ze zich verraden voelen.”

Denk je dat Frank Lampard een warm onthaal krijgt bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat chelsea fans hem gek genoeg deze move niet kwalijk nemen. Als chelsea hem niet weg wou hebben konden ze hem een contract bieden.

31 januari 2015 om 11:50

Ik kan hem aan de ene kant niet verwijten dat hij in de BPL wil blijven want hij is te goed voor de MLS en dat respecteer ik, maar wat niet waar is, is dat chelsea geen contract heeft aangeboden. Een minder contract weliswaar, maar alsnog.
Desalniettemin moetem onze supporters hem niet uitfluiten morgen, hij is en blijft een legende voor ons

31 januari 2015 om 12:01

Hoe kom je erbij dat Chelsea hem een contract heeft aangeboden?

31 januari 2015 om 12:06

Hebben ze ook hoor alleen met minder salaris

31 januari 2015 om 12:55

Ik vroeg 'hoe kom je erbij?', oftewel, heb je daar een bron van?

31 januari 2015 om 13:26

Noverca dat is nu al ongeveer een bijna een jaar geleden. Als je een beetje Chelsea had gevolgd dan had je het wel geweten.

31 januari 2015 om 17:06

Idd, net zoals de Arsenal fans Cesc niet kwalijk kunnen nemen dat hij voor Chelsea koos. Hij wou naar Londen en Wenger hoefde hem niet -_-

Ik kan alleen maar hopen dat hij vandaag de winnende maakt, dat zou wat losmaken

31 januari 2015 om 12:42

Deed ie in de thuiswedstrijd ook, scoren tegen zn oude ploeg. Toen was het volgens mij de gelijkmaker...

Snap niet dat Carragher zoeits kan zeggen. Chelsea besluit bovendien het contract niet te verlengen - dat moet voor Frank juist nog meer drijfveer zijn geweest om te bewijzen dat Chelsea een fout heeft gemaakt. Terugkeren naar de PL en het gewoon uitstekend doen bij City.

Ik denk bovendien wel dat The Bridge genoeg verstand heeft om een uitzonderlijk applaus op te zetten voor deze geweldige voetballer!

31 januari 2015 om 12:11

Nee, Chelsea heeft hem wel een contract aangeboden en Lampard besloot simpelweg om niet in te gaan op het voorstel. Chelsea heeft nou eenmaal een 30 policy en Lampard vond blijkbaar dat hij er te veel op achteruit zou gaan qua salaris en dat is gewoon zijn goed recht.

31 januari 2015 om 13:03

Heb jij de meningen van Carragher een beetje gevolgd? Hij neemt het hele voetbalwereldje wat te serieus.

Die man verdient hoe dan ook een standbeeld bij Chelsea. Hij heeft nou inderdaad bewezen dat Chelsea hem nog een seizoen had moeten behouden. Maarja, ik kan beide partijen wel gelijk geven hierin. Al met al het blijft een fenomenale speler met enorme klasse.

Ik snap nu juist niet waarom Chelsea niet met hem door is gegaan. Hij bewijst bij City dat hij bij een topteam in Engeland gewoon van waarde kan zijn. Een speler die zo lang bij jouw club heeft gespeeld moet je niet zo makkelijk aan de kant schuiven. Volgens mij denken de meeste Chelsea fans er hetzelfde over en zullen hem gewoon een staande ovatie geven.

31 januari 2015 om 12:22

Chelsea moest nou eenmaal de bezem door het salarishuis halen vorige zomer i.v.m FFP reglementen en moesten grootverdieners zoals hij, Cole, Torres en Eto'o weggedaan worden of in het geval van Cole en Lamps genoeg nemen met een minder salaris. En zo makkelijk was hij niet aan de kant geschoven hoor, de contract besprekingen tussen Lampard en Chelsea gingen al maanden door voor dat er een knoop werd doorgehakt en Lampard voor een nieuwe uitdaging is gegaan.

Vorige keer had die nog gescoord tegen Chelsea en toen zongen de meegereisde Chelsea supporters hem ook toe. Dus denk dat er deze keer ook geen problemen zullen zijnn

31 januari 2015 om 12:05

Meereizende supporters zijn wel anders dan thuissupporters

Je zag het Chelsea publiek voor hem klappen tijdens de wedstrijd in Manchester. Toen scoorde hij zelfs tegen zijn oude club. Ik weet wel zeker dat hij een warm onthaal krijgt van de Chelsea aanhang.

Hij moet niet zoveel onzin praten, Chelsea bood lampard zelf geen nieuw contract aan en dan zeuren als die weggaat. Zielloze club dat Chelsea

Deze legende hoort gewoon een onthaal van jewelste te krijgen ongeacht dat hij nog steeds voor City uit komt ook al was het aanvankelijk de bedoeling om naar New York City te gaan deze maand. Frank heeft gewoon teveel betekent en gedaan voor Chelsea in de 13 jaren dat hij het shirt heeft gedragen dus vind ik persoonlijk dat je hem niets kwalijk kan nemen en Chelsea fans zich niet verraden hoeven te voelen. In de uitwedstrijd tegen City eerder dit seizoen klapte de supporters ook voor hem nadat hij ons hoogst persoonlijk 2 punten kostte uiteindelijk (1-1), hopelijk krijgt hij ook vandaag weer een wat mooiere receptie zelfs toegekend vooral omdat hij dit misschien wel de laatste wedstrijd is die hij op Stamford Bridge speelt.

Haha als iemand geen recht van spreken heeft is het Carragher wel. Zelf een van de grootste verraders in het Engelse voetbal. Maar iedereen schijnt dat vergeten te zijn, inclusief hijzelf.

31 januari 2015 om 12:34

Hoezo is Carragher een verrader?

31 januari 2015 om 12:50

Carragher was (net als o.a. Fowler en Owen) een behoorlijke Everton supporter, maar besloot te gaan spelen voor de vijand. Ik overdrijf misschien een beetje, maar iemand die voor Everton is en uiteindelijk een 'legende' bij de aartsrivaal wordt, heeft wat mij betreft weinig recht van spreken.

31 januari 2015 om 13:42

Hij was fan van Everton, maar als je vanaf je 12e al in de jeugdopleiding speelt van Liverpool, dan ben je natuurlijk geen verrader. Alleen al het feit dat hij überhaupt nooit bij Everton gespeeld heeft, maakt de situatie al totaal anders. Hoeveel mensen zijn ten tijde van hun jeugd wel niet van club gewisseld (als fan zijnde)? Er zijn er genoeg die als ze jong zijn in het shirtje van de de beste club op dat moment lopen en 10 jaar later in een ander shirtje. Carragher net zo goed. Die jongen die is in zijn jeugd gewoon voor Everton en krijgt vervolgens op 12-jarige leeftijd een kans om bij Liverpool te spelen en jij bestempelt iemand die op die leeftijd zo een kans krijgt als verrader. Belachelijk.

31 januari 2015 om 15:12

Begrijpelijk dat jij hem wil verdedigen, maar je begint al fout dat hij nooit bij Everton gespeeld heeft. Hij heeft in de jeugd ook een jaar bij Everton gespeeld. Kwam ook destijds bij Liverpool zelfs in een Everton shirt trainen.

Ik zeg zelf al dat verrader misschien iets overdreven is, maar hij heeft in ieder geval geen recht van spreken. Sterker nog. Lampard wilde in ieder geval zelf nog bij Chelsea blijven voetballen, maar hem werd geen contract aangeboden. Dat het zo gelopen is dat hij nu een jaar bij City speelt maakt hem geen verrader. Het gaat mij erom dat Carragher gewoon nul recht van spreken heeft hierin aangezien hij zelf vroeger voor een andere club is geweest en nota bene naar de aartsrivaal is vertrokken.

Ik ken de details niet maar Chelsea heeft de situatie met Lampard blijkbaar verkeerd ingeschat of City was wel bereid hem nog te bieden waartoe Chelsea blijkbaar niet bereid was.

Puur sportief alleszins een foute beslissing. Wanneer Lampard nog goed genoeg is voor Man City, dan ook voor Chelsea.

Al lopen daar bij Chelsea op het middenveld nu ook niet bepaald kinderachtige spelers rond maar voor zo een monument : dan zou je denken dat de club toch net iets makkelijker toegeeft bij de contractonderhandelingen.

Ik denk dat hij niet word uitgefloten hij zal voor altijd een legende blijven.

dacht aan de fans van 'the hammers'..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren