Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik kan mij geen Real Madrid zonder Ronaldo voorstellen'

Laatste update:

Carlo Ancelotti moet lachen om de verhalen over een eventuele transfer van Cristiano Ronaldo. Manchester United zou de aanvaller terug willen halen en volgens diverse Engelse media zou die club voor die operatie in totaal 180 miljoen euro uit moeten trekken. De trainer van Real Madrid gaat er echter vanuit dat de 29-jarige Portugees voorlopig gewoon in Santiago Bernabéu blijft.

/

"Ik kan mij geen Madrid zonder Ronaldo voorstellen", vertelde de Italiaan vrijdag tijdens de persconferfentie. "De verhalen slaan helemaal nergens op. Hij is gelukkig om in Madrid te zijn en de madridismo zijn weg van hem. Ronaldo is op dit moment de beste speler van de wereld en we zijn blij dat hij bij onze club laat zien hongerig te zijn en dat hij zich hier presenteert als een leider met karakter en persoonlijkheid."

Ronaldo maakte in 2009 voor circa 94 miljoen euro de overstap van Old Trafford naar Real en is nu dus aan zijn zesde seizoen in het maagdelijk witte shirt bezig. Hij was tot dusver goed voor 264 doelpunten in 254 officiële wedstrijden voor Real en verlengde in september zijn contract tot de zomer van 2018. Ronaldo gaat met Real Madrid zaterdag overigens op bezoek bij Villarreal.

Denk jij dat Cristiano Ronaldo zijn contract bij Real Madrid uitdient?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik kon mij ook geen Juve zonder Del Piero voorstellen, maar dat is voetbal. Denk persoonlijk dat Ronaldo wel bij Real blijft, bij hem draait het toch vooral om faam en succesen behalen, en daarvoor zit je nu meer dan ooit beter bij Real dan bij United.

26 september 2014 om 16:46

Del Piero was oud en op voor het grote Juventus. Dus niet echt een vergelijkbare situatie. Tevens is hij niet naar een 'concurrent' gegaan.

26 september 2014 om 16:49

Hij had de beste statistieken van alle aanvallers inzake gemaakte goals, assists per minuut. Scoorde tegen Milan, Inter, Roma, Lazio en nog wat kleinere clubs. Op was hij zeker niet, beslissend op de moeilijkste momenten des te meer. Alex moest weg voor Matri, Vucinic en Gio, die allen slechter waren.

26 september 2014 om 17:02

Dan alsnog is die niet naar een concurrent gegaan. Groot verschil!

26 september 2014 om 17:06

Mij gaat het erom, dat je bepaalde spelers moeilijk in een ander shirt kan voorstellen. Al kan ik me Ronaldo wel opnieuw in een Man U shirt inbeelden. En concurrent? Speelt United in Spanje dan? En in de CL doen ze niet mee, pas volgend seizoen misschien. En zelfs dan is United niet per se een concurrent, als je geen speler meer kan verkopen onder CL deelnemers, zal er nog weinig verhandeld worden.

26 september 2014 om 16:54

Grapjas

26 september 2014 om 16:55

Technisch en qua inzicht was Alex beter ja, vind ik althans, maar voor het overige is Ronaldo toch echt een niveau hoger dan mijn held hoor haha. Had zijn knie niet opgegeven destijds.... wie weet wat had er dan van Del Piero geworden, ik zal het mij altijd blijven afvragen.

@raouli

26 september 2014 om 17:03

Ga met je Del Piero!

Kan nog zijn fantastisch doelpunt herinneren alsof het gisteren was, hoe hij die bal naast Iker krulde was gewoon fantastisch en dan nog is dat tong tonen was de stempel. Heerlijk voetballer was t.

26 september 2014 om 17:10

Ghe dat was fenomenaal ja, op snelheid kwam hij er toch niet door, toen al niet meer, dus krulde hij hem van ver maar binnen. Rond San Iker nota bene, een specialist op zo'n ballen met zijn reflexen, zeker toen.

26 september 2014 om 17:15

Hahahahahahaha Alexdelpiero10, jij kon je niet voorstellen dat Del Piero wegging bij Juventus(odds 1-200). Nou ik kon me niet voorstellen dat Veldhoven nog ooit de baas van Del Piero zou zijn(odds 1-200000000000000)

26 september 2014 om 17:23

Haha dat had Harm zelf ook nooit gedacht denk ik

26 september 2014 om 20:55

Del Piero technisch beter dan ronaldo?? Ik ben een die hard Italia fan maar dit vind ik toch wel een beetje overdreven.. Ronaldo is misschien niet meer die super dribbelende speler van vroeger maar alleen de manier waarop hij een bal voor zich legt wanneer hij naar doel stormt is wonderbaarlijk, er is een reden waarom hij en 50 per seizoen binnen schiet en zijn technische kwaliteiten hebben daar zeker mee te maken.

dit haalt natuurlijk niks weg van het magische dat Del Piero had, een legende van het voetbal

26 september 2014 om 17:40

Ik denk persoonlijk dat Ronaldo ook wilt gaan voor topscorer aller tijden bij RM. Hij is natuurlijk al een legende maar zijn 'legacy' zou nóg mooier zijn als topscorer bij deze club.

Eerlijk gezegd kan ik het mij ook niet voorstellen. Als Madrid dat zou doen, dan zijn ze echt heel slecht bezig. Ronaldo blijft gewoon en maakt het team nog minimaal één keer kampioen en zal nog een CL finale met het team spelen.

Lekker blijven Cristiano . Over 2 jaar de nieuwe topscoorder van Real .
Hala madrid !

Ronaldo moet gewoon in Madrid blijven en dit seizoen weer de CL pakken, zodat de grootste club ter wereld ook de eerste ploeg is die de CL twee keer achterelkaar weet te winnen.

Sowieso zie ik hem dit jaar die gouden bal wel weer winnen.

Ronaldo doet veel voor Real Madrid en hij is met afstand de beste speler van de wereld op dit moment, maar Real kan ook zonder Ronaldo haar wedstrijden winnen en kan het me eigen ook goed voorstellen.

Er lopen althans geruchten op dat de fans van United een vliegtuig over Bernabeu en Madris zal laten vliegen met een tekst er op : Ronaldo come back to United.

Begint echt triestig te worden voor die United fans, zij houden ervan vast om afgewezen te worden.

26 september 2014 om 16:57

ik snap die united fans echt niet. Eerst gaan ze massaal zeuren dat ze het niet eens zijn met het beleid en topverdedigers willen hebben en als het om Ronaldo gaat maken die top verdedigers opeens allemaal niet meer uit en gaan ze dit soort acties verzinnen.

Zowiezo dient hij zijn contract uit , hij gaat voor alle records.

26 september 2014 om 16:52

Kijk dat zou zo maar kunnen. Het is een ijdele speler die graag geschiedenis boekjes ingaat. Ronaldo is wel op de hoogte van records enzo. Heeft er zelf ook zat.

Ronaldo met afstand de beste speler van real madrid! Ooit gekend te hebben,.me t op dit moment deze prestatie zal die zonder twijfel ballondor in ontvangst nemen!!

Hala madrid

26 september 2014 om 16:54

Hala schuldenlast.

26 september 2014 om 16:55

Royston Drenthe vergeten?

Voor dat geld kan je beter andere toppers halen. Reus kost deze zomer 25 miljoen. Heel Europa zal achter hem aanzitten, maar ik denk dat United en Real de grootste kanshebbers zijn. Gaat Ronaldo naar United dan gaat Reus naar Real en blijft Ronaldo dat gaat Reus naar United.

Voor die 100 miljoen van Ronaldo kan je ook Reus Hummels en Vidal/strootman halen. Dan versterk je je imo toch wel wat beter dan alleen met Ronaldo. Zeker aangezien je met Rooney en Falcao toch al genoeg scorend vermogen hebt.

26 september 2014 om 16:57

Ik hoor wel telkens Reus of Ronaldo die gelinkt worden met united maar zij spelen toch duidelijk met een 2 spitzen systeem en Rooney op de 10? Waar zou Reus of Ronaldo spelen?

26 september 2014 om 17:06

Dat systeem kan niet veranderd worden wil je zeggen?

Daarnaast speelde United ook altijd met 2 spitsen toen Ronaldo nog in Manchester speelde dus dat wil niet zeggen dat hij het niet kan.

26 september 2014 om 17:11

Jij denk dat LVG zijn werk van 1 jaar in de water zal gooien voor een Ronaldo of Reus?

Die Ronaldo scoorde destijds heel weinig had in de CL soms in 9'wedstrijden pas 1 goal, hij was jong en ging vaak voor de actie en voorzet. Nu is het een afmaker geworden.

26 september 2014 om 17:22

Dat heeft hij in feite toch ook gedaan voor Di Maria. Na de komst van Di Maria is hij van zijn 3-5-2 systeem afgestapt. Als Ronaldo of Reus komt zal daar ook echt wel een oplossing voor gevonden worden hoor.

Ik kijk nog vaak filmpjes terug van Ronaldo in zijn United tijd. Nu scoort hij veel meer, maar in die tijd vond ik het nog mooier om naar hem te kijken. Zijn speelstijl bij United is de reden dat ik fan van hem ben geworden. Het zou fijn zijn als hij een deel van die acties terug weet te krijgen in zijn spel.
Hij heeft trouwens ook een keer 31 goals gemaakt in de Bpl, waar het toch een stuk moeilijk is om te scoren.

26 september 2014 om 17:28

Onzin, LVG heeft met Angel nog is de laatste poging gedaan om nog is in een 352 te spelen maar het werkte weer niet, LVG heeft niks aangepast voor 1 speler.

Mooier? Omdat hij als een kleuter ging dribbelen en die nutteloze scharen ging doen? Nee, door zijn doelpunten en belangrijk zijn is hij jaar na naar de beste ter wereld.

31 doelpunten is leuk maar op wat basseer je dat je in de PL moeilijker scoort?

26 september 2014 om 18:12

Onzin hij gaat nog vaak voor de actie. Vooral nou hij topfit is zie je dat hij vaak actie,s maakt... Toen hij een blessure had zag je hem vaak inhouden. Rondo als van ouds doet alles nou...

26 september 2014 om 18:12

Mee eens Don dat hij effectiever is geworden en beter dan toen...

26 september 2014 om 18:51

Hij is veel effectiever geworden ja, maar ik zeg alleen dat ik het leuker vond om naar hem te kijken in zijn United tijd. Toen vermaakte hij mij meer met zijn acties. Nu kan hij mij alleen vermaken met zijn doelpunten.

26 september 2014 om 16:59

Waarom zou Reus naar United gaan als hij beter opties heeft?
Di Maria ging naar United omdat hij PSG door FFP hem niet kon halen.
En Falcao ging voor geld want hij kon naar Madrid voor minder salaris maar wou niet.

26 september 2014 om 17:04

Falcao wou bij wijze van spreken zelf gratis voetballen voor Real Madrid maar Ancelotti wou hem niet. Het ging niet om het geld

26 september 2014 om 17:10

xD wist ik nog niet thanks for the tip.

26 september 2014 om 18:17

Donmadridista wat een onzin kraam je nou weer uit zeg. Falcao heeft een bod afgeslagen van Real Madrid. Hij veranderde zijn mening over RM op basis van de transfer van Di Maria. Elk mens met een gezond verstand snapt wel dat Ancelotti liever Falcao zou kopen dan Chicharito.

Echt komop zeg , '' gratis willen voetballen '' ?

26 september 2014 om 18:25

Yannick, doe je in werkelijk expres dom of ben je dat gewoon?

Falcao heeft niks afgeslagen, Falcao wilt al jaren voor Real Madrid spelen dat is algemeen bekend,perez wou hem dit zomer halen maar Ancelotti wou hem niet omdat hij Benzema de ideale spits ziet, Ancelotti wou een back up voor Benz niet meer dan dat.

Ben je blind? Ik zeg toch duidelijk " bij wijze van speken "

Gewoon lekker in Madrid blijven is voor iedereen het beste.

Hij is ondertussen toch ook al 29 jaar oud,dus feitelijk kan hij pakt nog een jaar of 5 mee aan de absolute top,dan is zulk een transferbedrag toch wel belachelijk veel.

Real moet gewoon wachten totdat hij wat van slijtage laat merken. Eigenlijk tot het keerpunt Messi nu is gekomen. Dan lekker slijten voor 80 miljoen

26 september 2014 om 17:20

Precies, maar wie zal er dan happen

Ach ja die onzin geruchten blijven simpele zielen geloven. Ronaldo zal blijven tot het eind....

Ik geloof oprecht dat Ronaldo eens teruggaat naar Man U.
maar eerst zal hij bepaalde records (willen) verbreken bij Real, wordt het geen Man U.. dan wordt het waarschijnlijk Usa..(of eerst Man U en dan Usa)
Voor die tijd zal hij echt niet vertrekken (denk ik haha).
Verder kan ik mij wel degelijk een Real Madrid voorstellen zonder Ronaldo..ook al gaat Ronaldo ooit weg... hij is niet groter dan de club en zonder hem overleeft Real ook wel.
(en ik ben sws al supporter al ver voor Ronaldo kwam ).

Ronaldo moet terug naar Manchester en de club die hem groot heeft gemaakt weer op het niveau Bayern, real barca helpen waar ze thuis horen. Zou ook een geweldige uitdaging voor hem zijn want bij Madrid heeft hij die niet meer.

26 september 2014 om 18:21

Ronaldo blijft gewoon ... Hij is gelukkig iedereen waardeert hem....Hij kan een legende ever worden..

26 september 2014 om 18:24

Die tijden zijn voorbij de laatste held was Aad Mansveld

26 september 2014 om 18:43

Topscorer worden bij de grootste club ter wereld is inderdaad een uitdaging van niets.

26 september 2014 om 18:57

Maar Suarez gaat er meer inschieten weer een frustrerend jaar.

27 september 2014 om 01:37

Hij staat al 9 doelpunten achter, ik wens hem veel succes.

Ik kan mij ook geen Real zonder Ronaldo voorstellen. Hij nu al 2 jaar de beste speler ter wereld en ik hoop ook dat hij dat kan volhouden! Volgens mij zal hij pas aan een vertrek denken als hij de topscorer van Real wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren