Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik hoor dat hij naar een topclub kan, maar hij moet bij AZ blijven’

Laatste update:

Cor Adriaanse werkte bij Feyenoord twee jaar met Vincent Janssen samen. De zestigjarige jeugdtrainer is dan ook trots nu de 21-jarige aanvaller van AZ het zo goed doet in de Eredivisie en in de interland tegen Frankrijk erg belangrijk was.

/

Adriaanse noemt Janssen in een interview met Metro ‘een mannetje met flair’ en bestrijdt dat Feyenoord misschien een fout heeft gemaakt door de voorhoedespeler te laten gaan. “Zijn contract liep af, hij kwam niet in aanmerking voor het eerste en vergeet niet dat wij toen Graziano Pellè hadden, hè?”

Adriaanse hoopt dat Janssen zich verder ontwikkelt en dat nog wel even in Alkmaar blijft doen: “Ik lees en hoor nu dat hij naar een Nederlandse topclub of naar het buitenland kan gaan, maar ik zou hem aanraden om lekker nog twee jaar bij AZ te blijven. Alles zit nu mee, maar hoe gaat hij om met tegenslag?”

Denk jij dat Vincent Janssen volgend seizoen nog bij AZ speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is Co Adriaanse VZ, geen Cor

30 maart 2016 om 19:01

Het was ook tegen Engeland ipv Frankrijk

30 maart 2016 om 19:01

Toch wel!

30 maart 2016 om 19:02

Dat is weer een ander, Co heeft geen verleden bij Feyenoord.

30 maart 2016 om 19:24

Jeugdtrainer bij feijenoord lijkt me niet dat dat Co is?

Maar natuurlijk moet hij niet bij Az blijven, simpelweg te goed voor zon club. Doet dan nauwelijks internationale ervaring o en speelt niet met druk die nodig is om een echte topper te worden.

30 maart 2016 om 20:53

Volgens mij behoort AZ al een decennia lang bij de beste Nederlandse clubs in Europa. Ik weet niet welke Nederlandse club jij bedoelt?

30 maart 2016 om 21:46

Inderdaad, opmerkelijke opmerking. Spelen bijna elk jaar Europa League.

30 maart 2016 om 20:39

Cor Adriaandse is een jeugdtrainer van Feyenoord, weet wat je zegt als je reageert. Co Adriaanse is een heel ander persoon zonder Feyenoord verleden.

Waarom raadt iedereen spelers altijd aan te blijven? Hoe langer je bij een mindere club blijft, hoe lager je plafond maar hoe hoger de kansen dat je dit plafond bereikt. Echter, is dit wel gunstig voor een speler?

30 maart 2016 om 19:09

Dus kan hij beter meteen naar de wereldtop gaan, daar op de tribune zitten omdat hij bij AZ niks meer bij leert en daar op de tribune wel. Nee zo werkt dat niet. Leuke spits voor PSV of Ajax, maar bij AZ zit hij ook nog goed. Over enkele jaren een grote stap maken naar het buitenland. Die zijn nu ook van hem op de hoogte en houden hem goed in de gaten. Vergeet niet dat Janssen vorig jaar nog bij Almere City - Achilles 29 op het veld stond.

30 maart 2016 om 19:10

Kjellemmen, lekker naar de wereldtopgaan en op de tribune zitten? Als hij goed genoeg is speelt hij wel. Overigens is een club als Inter toch een prachtige club voor Janssen?

30 maart 2016 om 19:22

Inter zou een geweldige club zijn voor hem. Hij gaat daar ook zeker minuten maken. Maar ik bedoel er mee te zeggen dat hij bij een club als Real, Barca of Bayern (zonder Pep) weinig minuten gaat maken en meer op de tribune zit. Hij kan het beste over twee jaar naar een grote club in het buitenland gaan.

30 maart 2016 om 21:50

Nou ik hoop juist dat hij deze zomer al vertrekt om nog sneller stappen te maken. Hoop dan op Psv, Ajax of een subtopper in Engeland, Duitsland of Italie.

30 maart 2016 om 19:09

Snap ik ook nooit zo goed. Wat goed is komt snel zegt men, dus waarom wachten? Voor de clubs beter maar voor de spelers niet per se.

30 maart 2016 om 19:39

Ja zeker is dit gunstig voor een speler. Nu moet hij een dragende speler zien te worden en laten zien dat hij het team op sleeptouw kan nemen in slechtere tijden. Consistentie is heel belangrijk. Als je bij een topclub een paar wedstrijden ruk speelt, zit je de rest van het seizoen op de bank. Zeker als je nog geen naam en status hebt. Janssen moet nu vooral heel veel wedstrijden spelen.
een jongen als Boetius heeft ook een jaar fantastisch gespeeld. kakte daarna helemaal in. Dat je even goed speelt, wil niet zeggen dat je het gaat maken.

30 maart 2016 om 20:55

Prima. Laat Bazoer, Veltman en El Ghazi maar lekker vertrekken. Beter vroeg naar een topclub gaan dan blijven hangen bij een mindere club toch? Maar laat Vincent nog maar 1 of 2 jaar bij AZ blijven.

Ach, elke club laat wel eens spelers gaan die later erg goed worden. Kan gebeuren toch? Dat dit een dure fout is, is dan erg jammer, maar ik vind niet dat je dit Feyenoord echt kwalijk kan nemen. Er zal vast wel een reden voor zijn geweest.

Edit: de Speld meldt net dat Janssen voor Marokko heeft gekozen.

30 maart 2016 om 19:41

hahaha voor Marokko ja? De koning zal hem wel even snel hebben genaturaliseerd op zijn bezoek en een dealtje gesloten met Infantino

Als de Boer vertrekt en van den Brom inderdaad wordt aangetrokken dan zie ik hem wel proberen Janssen en misschien zelfs Henriksen mee te nemen.

Ondanks dat Zivkovic nog heel jong is denk ik toch dat Ajax moet proberen om hem en Milik meer vertrouwen te geven. Misschien dat Zivkovic bij verhuur aan AZ wel kan slagen?

30 maart 2016 om 19:30

Ik denk dat van de Brom ook wel snapt dat de prijs van Janssen en het ter beschikking gestelde transferbudget door Ajax mijlenver uit elkaar liggen.

Laatst in een artikel op VZ gelezen dat Ajax niet meer dan 6-8 mio voor een speler gaat betalen. Met de huidige vorm en de groeicurve die Janssen doormaakt tezamen met het feit dat Janssen een contract heeft tot 06-2019 zal ervoor zorgen dat 6-8 mio net aan de helft is van het geen dat AZ eind dit seizoen gaat vragen!

30 maart 2016 om 19:41

Henriksen kan je nog krijgen voor vijf miljoen, alleen zie in Gudelj, Bazoer en Klaassen niet gaan. Henriksen moet spelen op de positie van Klaassen en is een beetje hetzelfde type. Janssen is onbetaalbaar, of Ajax moet ineens wel meer dan tien miljoen willen betalen.

"Vergeet niet dat we Pelle hadden" Ja uhhh je hebt meer dan 1 spits nodig. En als de Fernandesjes en te Vredetjes de kans kregen had zo een jongen uit de jeugd dat vast ook mogen krijgen.

30 maart 2016 om 22:44

Inderdaad! En het weerhield Feyenoord er ook niet van om na twee goede wedstrijdjes Achabar een contractverlenging te geven en vervolgens Richards vast te leggen. Prima als je een speler verkeerd beoordeeld, of de speler is gewoon niet klaar voor het grote werk op dat moment, maar dit argument is gewoon puur het eigen straatje schoonvegen.

Ik denk overigens wel dat Janssen beter nog een seizoen bij AZ kan blijven. Nog even een extra jaargang laten zien dat dit lopende seizoen geen geluksreeeks is voor hem, dat hij geen eendagsvlieg is. Daarna lijkt hij me een prima spits om bij Ajax aan de slag te gaan of Luuk de Jong op te volgen.

Volgens mij werd Adam Maher ook geadviseerd om de stap naar een topclub te maken op het moment dat hij international werd. Volgens mij niet echt een succes en was het beter geweest indien hij wat langer zich bij AZ had ontwikkeld. Kortom, Adriaanse heeft gelijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren