Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb weinig kwetsende woorden gehoord, alleen vanuit Amsterdam’

Laatste update:

Kenneth Vermeer kwam veertien jaar voor Ajax uit, maar wilde dit seizoen niet weer op de bank zitten achter Jasper Cillessen. Hij koos ervoor de overstap te maken naar aartsvijand Feyenoord en zondag ontmoet hij direct zijn oude club. Vermeer heeft geen last van zenuwen of spanning voor de Klassieker en gaat zijn uiterste best doen Feyenoord naar de zege te keepen.

/

In gesprek met de NOS zegt Vermeer dat hij normaal heeft kunnen trainen. “Ik heb weinig kwetsende woorden naar mij toe gekregen, alleen vanuit Amsterdam dan, maar voor de rest heb ik vrij rustig mijn ding kunnen doen”, legt hij uit. Toch weet ook Vermeer dat er onder Ajax-supporters velen zijn, die hem de transfer kwalijk nemen.

“Als je naar social media kijkt en naar mijn Facebook-pagina, weet je wel genoeg. Maar daar sta ik boven, daar reageer ik niet op. Voor de rest is het vooruitkijken”, aldus de doelman. In de jaren dat hij back-up was achter Maarten Stekelenburg stond hij nooit in het doel in een Klassieker. Sinds de zomer van 2011 maakte hij er wel zes mee: eenmaal verloor hij, twee keer eindigde het gelijk en driemaal won hij de grootste wedstrijd in de Eredivisie-historie.

Stapt Kenneth Vermeer zondag met drie punten van het veld, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Kenneth, ik gunde je een mooie club als vervolg op Ajax. Dus had jou in het buitenland verwacht. Deze stap vind ik nog steeds onbegrijpelijk, zeker daar je een ras-Amsterdammer denkt te zijn. Ik hoop dat je morgen met 0 punten van het veld stapt. Ajax zal jou ook onder druk zetten, want net als Ajax ben je dan ook kwetsbaar.

20 september 2014 om 09:00

Overigens neem ik afstand van alle misselijke teksten van beide kampen !!

20 september 2014 om 09:37

Hij is naar een mooie club toch

20 september 2014 om 12:04

Fcbogarde..

Waarom een onbegrijpelijk stap? Het is een stap die getuigd van lef maar wel te begrijpen is, in mijn optiek. Als Ajacied vind ik het eigenlijk helemaal niet zo erg. Van de kant van Feyenoord begrijp ik het veel minder. Dit aangezien ze, door de wisselkeeper van Ajax te kopen, zichzelf in de problemen brengen. Zie de reacties van Mulder en het toekomstperspectief van die andere keeper.

Daarnaast zie ik Feyenoord niet écht als een concurrent voor Ajax, als ik eerlijk ben. Ook met Vermeer zal Feyenoord nooit boven Ajax eindigen, dit seizoen. Feyenoord is misschien wel iets versterkt door deze overstap maar daardoor verwacht ik absoluut geen problemen.

Daarom hoop ik dat Vermeer het, met uitzondering van aankomende zondag, goed doet in Rotterdam en uiteindelijke een mooie transfer naar een grote competitie maakt. Het is en blijft een goede keeper en een geweldige prof. Ook nu hij bij Feyenoord onder de lat staat.

20 september 2014 om 16:17

Wie weet had hij weinig andere opties en natuurlijk wilt hij niet te ver zakken en onder zijn niveau spelen. Misschien heeft hij geen of hele slechte aanbiedingen gehad uit het buitenland en daardoor liever koos voor sportieve ambitie. Ik sta er natuurlijk volledig buiten als PSV fan zijnde, maar ik heb wel bewondering voor zijn stap. Dat toont lef en laat zien dat hij denkt aan zijn toekomst en zet daarvoor zijn clubvoorkeur even buiten de deur.

20 september 2014 om 20:03

Volgens mij word André Hazes ook door jullie als ras Amsterdammer betiteld. En deze 1 van de beste, zo niet de beste vriend van W. van Hanegem was toch ook echt een supporter van Feyenoord. Maar goed, over Vermeer gesproken. Ik ben er ook niet blij mee dat hij bij onze club zit.

De "supporters" die hem eerst de hand boven het hoofd hielden toen hij op de bank belandde, maken hem nu met de grond gelijk. Het gaat overigens allebei nergens over.

20 september 2014 om 09:19

Duh, wat had je dan verwacht als je als Vermeer zijnde van Ajax overstapt naar Feyenoord?

20 september 2014 om 09:44

Grappig, wanneer ik over Vermeer en zijn overstap denk, moet ik wel een beetje aan Bazoer denken die van PSV naar Ajax overstapte. Beiden denke / dachten ze meer aan spelen toe te komen. Bazoer werd van uit Amsterdam in bescherming genomen omdat men wel begrip had voor zijn situatie. Vermeer die graag wil spelen en daarom overstap naar een andere club kan op heel wat minder begrip rekenen. Nou snap ik wel dat men het niet leuk vindt dat ie naar Feijenoord is gegaan. In Eindhoven vond men het niet leuk dat Bazoer naar Ajax ging.
In het geval van Vermeer viert de hypocrisie in Amsterdam dus weer hoogtij.

20 september 2014 om 10:04

Afgezien van het feit dat je appels met peren vergelijkt door een jeugdspeler van PSV met een keeper met jaren ervaring in Ajax 1 te vergelijken, snap jij duidelijk niks van de gevoeligheid van deze specifieke overstap. Dat doe je niet als Amsterdammer, zeker niet als je genoeg mogelijkheden voor andere clubs had. Als je nou Angelos Charisteas heet dan is het totaal anders, maar Vermeer heeft het bij mij helemaal verbruikt. Leg me alsjeblieft even uit waarom een Amsterdammer met zo'n achtergrond bij Ajax in hemelsnaam een feyenoordshirt zou gaan dragen?

20 september 2014 om 10:39

Omdat hij een brein heeft, en geen belangrijke beslissingen neemt op basis van emotie. Waarschijnlijk 1 van de redenen dat vermeer het tot profkeeper heeft geschopt. Ajax geeft hem geen speeltijd, feyenoord geeft hem dat wel. Ajax supporters kunnen vrolijk gaan doen met hun rasamsterdammer, maar als jij de mogelijkheid krijgt om bij feyenoord te voetballen als zogenaamde 'ras' amsterdammer, zou je het gewoon doen. Anders ben je misschien wel een van de meest sneue personen op aarde.. Je toekomst vergooien voor een paar opgesnoven supporters zeker.. Ben je gek.

20 september 2014 om 10:56

Noem me sneu, maar ik zou nooooooit voor feyenoord gaan voetballen, over opgesnoven supporters gesproken... Zie jij trouwens dan iemand die is opgeleid bij Liverpool, fan van die club is geworden en een flink aantal jaren in het eerste heeft gespeeld bij Everton spelen? Natuurlijk niet.

20 september 2014 om 13:14

@aristoteles: Omdat hij ook een keer bij een mooie club wil spelen.

20 september 2014 om 13:16

@aristoteles: Dan ben je inderdaad heel erg sneu, maar je zal de kans ok nooit gekregen hebben anders had je wel anders geluld.
En ook in Engeland stappen spelers over naar de aartsrivaal net als in Spanje van Barcelona naar Real of andersom.

20 september 2014 om 14:03

Eddy pieter traafland. Henk groot. Rob witsche. Arnold scholten die zijn direct overgestapt. Volgens mij ras amsterdammer cruijf ook voor feyenoord gespeeld. Hoor je toch niemand over. Doe jongen wil spelen en gaat nu ook europa in. Slim besluit

20 september 2014 om 13:42

Jij zo precies hetzelfde doen. Als ze naar de aartsrivaal vertrekken.

Ook vanuit Rotterdam hoor. Als ik reacties lees op Twitter en andere pagina's. Dan wordt er van alles naar je toe gewenst. Maar het boeit mij voor de rest niet zoveel. Voor mijn doen ben je niet meer welkom in de toekomst bij Ajax. Dit heb je zelf gedaan en je had ook naar AZ bijvoorbeeld gekund of Twente. Dit is voor mij een einde aan het tijdperk Vermeer. Zondag zal je vernedert worden door je oude ploeg genoten en zal je zien dat je een verkeerde stap heb gemaakt. Zowel sportief als financieel.

20 september 2014 om 09:09

Fijn dat ie voor jou niet meer welkom is,ik denk dat kenneth jouw mening dan ook erg zal aantrekken hahaha.deze man komt op mij volwassenen over die zijn eigen plan trekt en zich niet laat leiden door een paar supporters die zelf blijkbaar geen dergelijke stappen kunnen nemen in het leven en dus stil blijven staan!

20 september 2014 om 09:23

@geertje

Ik ben supporter ja, maar Ajax is een bedrijf. En hun zien ook al verraad. Dit is het zelfde als een topman van Windows naar Apple gaat. Ik vind zijn keuze vreemd, en ik respecteer het niet. Maar hij moet het helemaal zelf weten.

20 september 2014 om 09:40

Het leeft bij spelers ook veeel minder erg dan tussen supporters.. Genoeg jongens tussen beide clubs die goed met elkaar om gaan.

20 september 2014 om 09:50

Verraad? Het is maar voetbal, geen oorlog.

20 september 2014 om 09:55

Alsof er in het bedrijfsleven nooit belangrijke figuren overstappen naar een directe concurrent. Alleen daar zijn de mensen niet bekend en ze hebben geen supporters / fans die helemaal gek worden.

Ik respecteer zijn keuze wel want hij wil spelen, het maakt mij verder geen reet uit of Vermeer bij feyenoord, twente of in Engeland keept. Mijn sympathie zal hij niet meer hebben nee maar als hij denkt dat Feyenoord de beste stap is voor hem prima. Als Feyenoord blij is met spelers die voor Ajax niet goed genoeg zijn voor de basis vind ik het ook wel best. Zo zullen ze Ajax nooit inhalen namelijk. En morgen of over een paar weken laat Vermeer één of twee balletjes glippen en kunnen wij daar met zijn allen weer smakelijk om lachen. Ik kan niet wachten.

20 september 2014 om 10:06

Van samsung naar apple.

20 september 2014 om 10:52

Klopt wel ja, als je Samsung als Ajax ziet en Feyenoord als Apple. Die nieuwe iphone heeft ook weer genoeg functies van Samsung gejat omdat ze zelf niet beter hebben/kunnen verzinnen. Leuk gevonden!

20 september 2014 om 10:56

@ahjacied

Doe niet zo zielig man. Het is maar voetbal. Niet meer welkom. Doe normaal. Dat gejank omdat ie naar Feyenoord gaat. Ik ben zelf ras amsterdammer en ik begrijp hem heel goed. Feyenoord is een geweldige club met een prachtig publiek en hij kan weer in de goal staan. Dat kun je hem toch niet kwalijk nemen? En dan zijn er kleuters zoals jij die daar dan weer conclusies aan gaan binden. Hou toch op.

20 september 2014 om 13:24

@ahja: Ook in het bedrijfsleven gebeurt dut gewoon.
en dat trieste figuren als jij het niet respecteren zegt meer over jou.

20 september 2014 om 13:26

@dropstaaf: en ik kan niet tot wachten tot Vermeer 1e keeper van oranje wordt en die omhoog geschreven Cillessen gepasseerd wordt.

20 september 2014 om 13:31

We zullen zien fransen.

Staat wel veel druk op Vermeer en in het verleden had hij regelmatig een slippertje, dus ik ben benieuwd.

20 september 2014 om 10:55

Ik denk dat Vermeer het heel fijn vindt om dit van jou te lezen. Denk je werkelijk dat hij jouw mening interessant vindt?-_-
Vermeer gaat rustig zijn eigen gang en hij is nog altijd welkom bij Ajax. Jij zal eerder ongewenst zijn bij Ajax dan Vermeer. Ik denk dat de meesten hem het allerbeste wensen.

20 september 2014 om 11:45

Hij kon zelfs naar Manchester..

20 september 2014 om 13:21

@ahja: Vanuit Rotterdam is hij overwegend positief ontvangen dus stop maar met je geprovoceer.
En je denkt toch niet dat Vermeer 1 seconde wakker zal liggen van het feit dat een haatdragend en triest figuur als jij vind dat hij niet meer welkom is bij ajax.
Zondag zal Feyenoord mede dankzij een goede Vermeer winnen van ajax.
Met een glansrol voor Vermeer, Toornstra, Clasie, El Ahmadi, Manu en Kazim.

.

20 september 2014 om 14:02

Twitter is hoe dan ook voor kanslozen.

Dutchcanada zal het wel niet snappen dat er dus ook mafkezen bij Ajax rondlopen. Volgens hem is het toch echt een heel ander slag supporters daar. Naïviteit laten we maar zeggen.

Hoe wanhopig moet je zijn als speler om van een kampioenskandidaat die CL speelt over te stappen naar een club die aan geen enkele prijs echt gaat meedoen?!
Het zegt eigenlijk alles over hem. Hij speelt liever lekker mee dan dat hij prijzen wil winnen.

20 september 2014 om 09:09

Bank of onder de lat. Keuze simpel lijkt me.

20 september 2014 om 09:18

Oh ja? Nou zo simpel is die keuze niet in dit geval.

20 september 2014 om 09:19

Volgens mij wel. Vermeer wou graag naar het buitenland maar er waren geen buitenlandse clubs geïnteresseerd. Volgens mij alleen AZ en Feyenoord.

Dus: 1 jaar op de bank bij Ajax of spelen bij Az/. Feyenoord. Ik had dan ook voor Feyenoord gekozen.

20 september 2014 om 09:22

Ieder zijn keus, maar dat geeft wel weer hoe er over Vermeer gedacht word.
Zo heel veel topkeers zijn er niet in de wereld. Was hij dat, dan had een buitenlandse club hem wel opgepikt.

20 september 2014 om 09:39

Hij houdt meer van het spelletje dan betaald worden voor "niks" doen.. Niets meer dan respect toch..

20 september 2014 om 09:43

@jaakke Zo knul, ben je lekker je frustraties kwijt? In Amsterdam balen ze er nog steeds van dat zoń goede keeper naar de concurrent is gegaan. Je kunt recht proberen te l*llen wat krom is, maar werkelijk niemand in Amsterdam was blij met deze transfer.

Overigens is de competitie net begonnen. Ajax heeft zelf nou ook nog niet veel fantastische dingen laten zien. Alleen de tweede helft tegen PSG was een beetje om aan te gluren, maar de overige wedstrijden hadden bijna allemaal dit soort krantenkoppen: Ajax speelt matig, maar wint wel.

Op basis van spel en overtuiging vind ik Zwolle en PSV tot nu toe een stuk beter spelen dan Ajax. Wat dat betreft is het maar raar dat Boer nu tweede keeper bij jullie wordt, terwijl hij ook mee had kunnen doen om de titel

20 september 2014 om 10:05

Kun je nagaan bij Ajax tweede keeper en bij Feyenoord 1e wat een giller!!! En hem altijd verrot lopen schelden en hem nu als held binnen halen! Heb je je ebola Vermeer spandoek al klaar liggen? Een eigen jeugd speler en een nieuwe keeper die zo even aan de kant word geschoven voor een tweede doelman van Ajax. Leuk cluppie dat Feyenoord.

20 september 2014 om 10:13

Hahaha, wat ben jij een zelfingenomen figuur zeg, geweldig.
Ik heb overigens geen enkele frustratie, ik reageer slechts op een forum, maak je om mij maar niet druk.

Het vervelende is alleen dat je geen enkel argument van mij kunt weerleggen.
Feyenoord heeft echt een zeer, zeer matig elftal dat niet gaat meedoen om de prijzen. Daar doet de stroeve start van Ajax of het goede spel van Zwolle op dit moment niets aan af.

Dat Vermeer geen vliegenvanger is klopt, anders speelde hij in het verleden niet bij Ajax. Echter het is gewoon geen topkeeper. Doet vaak gekke dingen onder druk en dat koste hem zijn basisplaats. Ik heb hem vaak zat vervloekt om zijn gegrabbel. En dat is hij echt niet kwijt.

Daarom gaat hij niet naar een buitenlands tocpclub. En kiest hij voor een vervelend seizoen onder de lat in een zeer matig elftal i.p.v. deel uit te maken van een kampioenslandidaat.

20 september 2014 om 10:14

In het verleden is gebleken dat een ploeg die 4 jaar op rij kampioen wordt het seizoen erop degradatievoetbal speelt inderdaad.

20 september 2014 om 10:14

'een eigen jeugd speler en een nieuwe keeper die zo even aan de kant word geschoven voor een tweede doelman van Ajax. Leuk cluppie dat Feyenoord.'

Hahn is verhuurd aan PEC Zwolle voor zijn eigen ontwikkeling. Mulder is inderdaad aan de kant geschoven maar dat is topsport.

20 september 2014 om 10:17

@ feye88

So what dat er in Amsterdam gebaald word, mag dat niet of zo ? Al dat politiek correcte gedoe hier ook altijd. Daarnaast is men in Amsterdam er meer verbolgen over hoe deze transfer tot stand is gekomen, dat het een zaakje is dat stinkt is ook bevestigd door jullie huis krant het Ad.

Als dit andersom was gebeurd dan waren de commentaren hier niet van de lucht, steker nog wanneer Ajax een binnenlandse transfer maakt dan is het "gezeik" niet van de lucht. Als een gewaardeerde speler op zo´n manier bij Feyenoord was weg gegaan hadden jullie precies hetzelfde gereageerd, zoals we ook zagen bij de transfers van Leerdam en Wijnaldum.

Het blijft mij verbazen hoe men ongegeneerd met twee maten meet, maar goed dat zijn we zo langzamerhand wel gewend.

20 september 2014 om 13:39

@jaakke: jij zit echt vol met frustraties en haat naar Feyenoord.
Of ben je zo'n meeloper die alleen maar achter derksen aan loopt.
Vermeer werd bewust gezocht en beschadigd door malloten als derksen en van der gijp. Elke uittrap die niet direct bij een medespeler kwam werd als een verschrikkelijke blunder benoemd. en het doelpunt dat 5 minuten later viel kwam dan natuurlijk ook door die blunder.
Cillessen daarentegen kan geen fout doen bij diezelfde idioten. Al zijn fouten worden gebagatelliseerd of helemaal niet genoemd.
Maar in principe heeft Vermeer veel meer talent dan Cillessen.
Mulder kwam tekort voor Feyenoord en dan hoort het bij topsport dat je vervangen wordt. En Hahn is nog heel jong en is de keeper voor de toekomst.
Na 2 jaar wordt Vermeer met flinke winst verkocht naar het buitenland en dak kan Hahn het overnemen.

En over de ranglijst, als we morgen winnen staan we maar 1 punt achter jullie dus is er is nog niks gespeeld. Een heel nieuw team opbouwen heeft nu eenmaal tijd nodig.

20 september 2014 om 15:15

Net zo als het bij topsport behoort dat Cillissen volkomen terecht Vermeer heeft vervangen.

Verder heb ik geen haat naar feyenoord, ik vind het eerder een zielig clubje geworden de laatste 10 jaar of zo en moet er meer om lachen.
Ik hoef overigens met niemand mee te lopen en zeker niet met Derksen en co, om te kunnen zien wat een hoopje ellende dit feyenoord eltal is, dat ziet een kind.

Zelfs als jullie morgen winnen, ofschoon die kans heel erg klein is, dan nog doen juliie over het hele seizoen echt nergens aan mee. Er zit simpelweg te weinig kwaliteit in die selectie.

20 september 2014 om 09:11

iedereen voetbalt liever dan op de bank zitten. Jullie Ajax supporters zijn echt triest. Kijk is wat die man voor jullie doet en dan word hij op de bank gezet. Gewoon de eigen domme schuld van Ajax. Jullie zeggen wel dat Feyenoord niks gaat winnen maar Ajax word dit seizoen toch geen kampioen en word 4e in de cl. Kijk eerst naar Ajax zelf voordat je Feyenoord afzeikt ajb.

20 september 2014 om 09:17

Dat is niet triest. Wel pijnlijk voor Vermeer en niet leuk.
Maar hij heeft het aan zichzelf te wijten, hij maakt die blunders, niet Frank de Boer hè. Sentimenteel doen om resultaten uit het verleden en je als elftal daarmee kansloos maken voor prijzen, dat is geen beleid. Bovendien , feyenoord doet precies hetzelfde met Mulder.
Óf Ajax kampioen wordt moeten we afwachten, dat is inderdaad niet zeker. Maar ze maken een kans, zoals elk seizoen. Dat ligt bij feyenoord wel even anders.

20 september 2014 om 09:21

Hahahaha het is zeker abnormaal om een veelvoudig blunderende doelman op de bank te zetten?

20 september 2014 om 10:43

@ Mlausegger

Hahahaha ja ja ja ons als triest bestempelen en dan zelf eindigen met je:

"ajax word dit seizoen toch geen kampioen en word 4e in de cl. Kijk eerst naar Ajax zelf voordat je Feyenoord afzeikt ajb."

We zullen zien, al jaren roept men dat PSV wel kampioen word terwijl dit niet gebeurde, hetzelfde geldt voor het geblaat dat Ajax in de Champions League elk seizoen volgens mensen zoals jou als vierde zal eindigen. Trouwens het is ook waarschijnlijker dat Ajax kampioen word en niet als vierde eindigt in de groep dan dat Feyenoord een prijs wint.

Mag ik jou er ook even aan herinneren hoe de stemming was in Rotterdam toen er spelers van Feyenoord naar Arnhem,enschede en Eindhoven trokken ? Met als groot verschil dat al die spelers en hun vertegenwoordiging zich niet bediende van "wezel tactieken" om hun transfers te stand te laten komen, het is veelzeggend dat jullie dit soort gedrag goedkeuren. Al verbaasd het mij ook niet, zolang het maar negatief voor Ajax is, is zo´n beetje alles geoorloofd is het niet.

Dat Vermeer een leugenaar is word nog eens extra hier door hemzelf bevestigd met zijn:

"Ik heb weinig kwetsende woorden gehoord, alleen vanuit Amsterdam"

Zo te zien heeft hij ook al last van selectieve verontwaardiging en is hij selectief Oost-Indisch doof/blind.

20 september 2014 om 13:29

@jaake: Dus jij 'zit liever op de bank dan dat je in de basis speelt?
Of ben jij ok zo'n hater die nooit naar Feyenoord zou gaan?

20 september 2014 om 15:17

Als je zoals Vermeer van de bank van het huidige Ajax naar Feyenoord vertrekt, dan ga je spelen, maar er mijlenver op achteruit in elftal potentie.
En inderdaad, ik zou die stap niet maken.

Ik denk eerlijk gezegd dat de meeste Ajax supporters verbaasd waren over deze transfer, maar dat ze (ik in ieder geval wel) Vermeer de transfer wel gunnen.

Persoonlijk denk ik niet dat het een slimme stap is, want Feyenoord gaat dit seizoen weer geen potten breken. Daarnaast, zodra hij een paar keer de fout in gaat bij Feyenoord denk ik toch dat hij het stempel Ajacied of Amsterdammer gaat krijgen en dat is in de kuip niet echt prettig lijkt me.

Bullshit natuurlijk dat hij alleen vanuit Amsterdam kwetsende woorden gehoord zou hebben, er zijn zat Feyenoorders die hem liever niet in Rotterdam zagen. Ik herinner me die foto (iets over Vermeer en ebola en poep) die de dagen na de transfer op het internet stond. Dat was toch echt in Rotterdam! Maar hij is nu Feyenoorder en snapt ook wel dat je het zogenaamde legioen te vriend moet houden.......

Altijd een prima vent gevonden. Echter hoop ik nu dat we je morgen flink laten vissen. Verkeerde keuze, tot nooit.

Mensen lul niet zo ! Simpel Ajax wilde hem geen 1e keeper maken Feyenoord wel oke rivalen jammer dan ! Als Ajax-supporter gun ik Vermeer gwn een club waar die onder de lat staat en ja nu ia het feyenoord nou jammer dan.

20 september 2014 om 09:13

Serieus om moe van te worden dit. Vermeer gaat gwn naar een grote club Feyenoord. Ja onze rivaal nou jammer dan, als hij daar 1e keeper kan zijn is de keuze gwn te verklaren

20 september 2014 om 09:18

Ik hoop dat Boetius of Kongolo ook op de bank blijft zitten en dat Ajax hen aan het eind van het seizoen overneemt. Kijken of je dan ook nog zo een nuchtere kijk op de situatie kunt geven.

20 september 2014 om 09:50

@verkerk

Ja hoor, als ze op de bank blijven zitten met deze selectie, is er iets mis met ze (mentaal of fysiek). Ze hebben een doorlopend contract, dus als Ajax er dan 7 a 8 miljoen voor wil lappen is dat prima. We hebben nog ene Vercorner in de aanbieding. Mag je zelfs gratis ophalen!!

Het klinkt lullig naar Feyenoorfans toe maar ik gun Vermeer juist deze stap omdat ik Feyenoord niet zie als een titelkandidaat die jaar in jaar uit met Ajax strijd om het kampioenschap.

20 september 2014 om 09:48

Nou lullig hoor. 2e, 3e (met evenveel punten als de nr 2) en weer 2e. We zijn de afgelopen jaren helemaal niet de meest voorname concurrent geweest

Maar goed, dit is het typische provocatie spelletje waar veel Ajaxfans zich mee bezig houden. En vervolgens komt er altijd deze reactie: "wat? Arrogant? Nee, we vertellen alleen de waarheid!"

Een mening omvormen naar de 'waarheid' die goed uitkomt voor je eigen club is namelijk niet de definitie van arrogantie...

20 september 2014 om 09:59

Dat spelletje waar jij je nu ook mee bezig houd bedoel je?

20 september 2014 om 13:12

Zeg maar: hoe hou ik me er mee bezig?

20 september 2014 om 15:22

Het is gewoon grappig om te lezen dat Feyenoordfans serieus dachten kampioen te kunnen worden met deze elftallen. Achteraf is het voor mij makkelijk praten natuurlijk, maar ik heb werkelijk geen seconde gedacht dat ze dat ooit zouden halen. psv wel, die hebben de potentie, ook de afgelopen jaren hadden ze die.

Eigen schuld Kenneth, kon je verwachten met deze rattenactie.

20 september 2014 om 10:36

@ ilana007

Precies, ondanks de rivaliteit denk ik dat de meeste van ons het hem wel gegund hadden als deze transfer op een normale manier tot stand was gekomen. Het is ook veelzeggend dat je veel Feyenoorders hier totaal niet over hoort. Ook omdat toen Leerdam en Wijnaldum vertrokken de wereld ook in Rotterdam te klein was. Met als belangrijk verschil dat die spelers en hun vertegenwoordigers zich niet bedienden van "wezel gedrag.

Mensen mensen.. Wat een niveau. Ajax fans vinden Ajax beter, en de Feyenoorders vinden hun club de beste. Dat is allemaal niet zo belangrijk. Het gaat om de keuze van Vermeer! Nog een jaar op de bank in de arena of elke week spelen in Rotterdam. Voetballers willen voetballen zo moeilijk is het toch niet te begrijpen. Iedereen is het toch met me eens dat je op zijn leeftijd beter el wedstrijden kan spelen dan cl wedstrijden vanaf de bank te moeten bekijken ?! Ook al is het bij de rivaal, jongens die rivaliteit bestaat voor het grootste deel alleen nog maar onder de supporters.

20 september 2014 om 09:43

Feyenoord zeker niet de beste... Wel de mooiste

20 september 2014 om 10:05

Is ook voor iedereen verschillend. Jij vindt Feyenoord de mooiste, ik vind mijn clubje het mooist : NEC . En de volgende die reageert vindt cambuur het mooist.

20 september 2014 om 12:04

Kiezen tussen Ajax-PSG op de bank of Sevilla-Feyenoord onder de lat...ja, tuurlijk joh. Tuurlijk kies je dan voor de 2de...

Ik gunde Vermeer echt de wereld, zelfs na zijn slechtste wedstrijden. Hij heeft voor ons namelijk ook genoeg wonderen verricht in die goal. Nu echter, zou ik het totaal niet erg vinden als hij faalt in Rotterdam. En dan kun je zeggen dat ik kinderachtig ben, of me niet zo moet aanstellen maar dit gaat bij iedere club zo. Hetzelfde gebeurde bij Leerdam, Rotterdam boos, Arnhem blij. Wijnaldum, Rotterdam boos, Eindhoven blij. Bazoër, Eindhoven boos, Amsterdam blij. Hetzelfde zou gebeuren als je van Atletico naar Real zou gaan, van Liverpool naar Everton of van Lazio naar AS Roma (al zou die laatste misschien wel té gevaarlijk zijn)...
Al met al, dat is het gevoel dat ik erbij heb...

On: deze wedstrijd zal voor Vermeer niet zo spannend zijn, nu ziet hij alleen zijn ploeggenoten. 25 Januari, daar zal hij zich niet op verheugen...

Gelukkig heb je een warm welkom gekregen van de Feyenoord supporters met hun mooie Ebola Vermeer spandoek

20 september 2014 om 10:22

ja, daar zal hij slapeloze nachten van gehad hebben. Het zegt meer over het IQ van de mensen die dat gemaakt en opgehangen hebben.

20 september 2014 om 12:16

Dan moet je niet zeggen dat er alleen kwetsende woorden vanuit Amsterdam komen

Als je zo in het algemeen leest op vz bij de reacties, dan gedraagt zich de meerderheid van de ajacieden zich werkelijk schandalig richting Vermeer toe.
Ze vinden prijzen winnen op de bank belangrijker dan het uitvoeren van je beroep.
Jullie doen alsof het voor Kenneth allemaal zo makkelijk is, maar hij heeft ook een grote stap gemaakt. Dat jullie het niet verwacht hadden oké, maar jullie hoeven hem niet zo te laten vallen na al die jaren trouwe dienst. Jullie reageerden zo toch ook niet toen Cruijff naar Rotterdam kwam?

20 september 2014 om 10:19

Ik denk dat de reacties toen niet heel veel anders waren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik toen nog wat te jong was en in die tijd we nog geen internet hadden dus of het nu erger is zal je niet kunnen zeggen. Maar ik denk dat niemand blij was dat Cruijff naar Feyenoord ging. Je kan wel mooi praten dat het beter is voor Vermeer. Probeer het is andersom te bekijken als een Clasie of Mulder naar Ajax zou gaan, denk je serieus dat de reacties dan heel veel anders waren geweest?

20 september 2014 om 10:30

@ trebor007

Dat kunnen ze zich wel bedenken, kan jij je nog herinneren hoe het merendeel van het legioen reageerde toen Leerdam naar Vitesse vertrok en Wijnaldum naar Psv. Toen waren de negatieve reacties ook niet bij te houden, maar met het verschil dat bij die transfers de spelers en hun vertegenwoordiging geen vies hadden spelletjes ges

20 september 2014 om 10:48

Gewoon een hypocriet volkje bah. Ik heb hier nog geen 1 Feyenoorder gezien die Vermeer niet moet. Stelletje schijnheilen zijn het want vorig jaar was het nog een grabbelaar en drollenvanger en moesten ze hem echt niet bij Feyenoord zien

20 september 2014 om 12:37

De transfer van Wijnaldum werd nog redelijk positief opgevangen, vooral de transfer van fer was een propleem, Fer speelde een vies spelletje

20 september 2014 om 15:29

Gloryunited, jij wil net als de rest van je feyenoord vriendjes maar niet zien dat jullie een werkleijk waardeloos elftal hebben dit jaar, met een zo mogelijk nog slechtere trainer. Daar gaat het mij om.
Dat Vermeer dus een brak elftal verkiest boven de Ajax bank is voor mij een hele duidelijke boodschap. Topclubs willen hem niet, anders kwamen die een ervaren keeper wel ophalen bij Ajax voor zo'n laag bedrag.

20 september 2014 om 10:27

@ gloryunited

Mensen zoals jij moeten eens beter lezen, de meeste van ons zijn verbolgen over hoe deze transfer tot stand is gekomen. Daarom kotsen we Vermeer nu uit. Dat dit niet netjes is gegaan werd notabene door jullie huiskrant bevestigd, maar daar mogen wij natuurlijk niet kwaad over zijn. Eigenlijk zegt het meer over jullie dan over ons dat jullie dit soort gedrag goedkeuren. Toen Leerdam en Wijnaldum Feyenoord verlieten gingen de meesten van jullie ook door het lint, maar daar was tenminste geen "wezel" gedrag bij betrokken van de spelers en hun vertegenwoordiging. Trouwens jullie moeten ook niet zo hypocriet doen want voordat Vermeer bij Feyenoord tekende werd hij hier door de meeste van jouw mede supporters ook altijd afgekraakt. Overigens vind ik de transfer van Cruijff anders liggen, die vertoonde tenminste geen "wezel" gedrag zoals Haatrecht en Vermeer wel gedaan hebben.

20 september 2014 om 11:10

Daarbij mag gezegd worden dat Wijnaldum nu nog steeds word uitgefloten door vele feyenoorders bij balcontact. Er word hier zeker met 2 maten gemeten. Vorig jaar was het vermeer nog een slechte keeper door zn fouten en nu zijn ze er nog blij mee ook.

20 september 2014 om 12:40

Het is inderdaad niet allemaal even netjes gegaan, maar ik denk dat het meer bij de zaakwaarnemer ligt dan bij vermeer. Maar stel dat feyenoord zich netjes had gemeld zoals het normaal gesproken gaat, denk je dan dat Ajax hem verkocht zou hebben aan feyenoord? ik denk dat de zaakwaarnemer en vermeer dit ook zagen, en dan of met een 100% open deal naar AZ, of beetje een achterkamertjesdeal en dan naar Feyenoord, ik denk dat de meeste wel voor de 2e club vn nederland zullen kiezen

20 september 2014 om 12:13

Precies hetzelfde als hoe jullie reageerden bij het vertrek van Wijnaldum, Fer, Cabral en Leerdam...doe dus maar niet zo heilig. Dit is bij iedere transfer tussen concurrenten/rivalen. De ontvanger is blij (al was dat bij deze transfer niet overal zo) en de verkopende partij niet...

20 september 2014 om 12:41

het was inderdaad telleurstellend dat ze weg zijn gegaan, maar vgm vond niemand het echt erg ten leerdam en cabral weggingen.

20 september 2014 om 13:00

Heb toch veel gelezen en gehoord toen. Wijnaldum wordt nog steeds uitgefloten als hij aan de bal is...

Als Klaassen zegt: "voor hen is het de wedstrijd van het jaar, voor ons is het gewoon een wedstrijd" dan zijn veel ajacieden het met hem eens.

Als Vermeer de overstap Ajax - Feyenoord maakt om minuten te maken is het een backstabber.

Beetje scheef toch

Vermeer is de nieuwe stanley menzo, althans dat lijkt er op. Ik weet niet of het een goede stap is van hem. Tijd zal het leren.

Ajax heeft zoveel aartsvijanden, Feijenoord heeft er maar één. Volgens mij moeten we dit niet groter maken als het is.

Feyenoorders haha.. Vorig jaar was Vermeer nog een pipo nu doen jullie blij met hem, en Ajacieden mogen hem geen enkel verwijt maken!? Huh wat deed 90% bij Wijnaldum dan? Of Fer? Of nog het beste voorbeeld geen vaste basis niks en naar Vitesse nog wel, Leerdam!! Precies, dus als Vermeer na 14 jaar Ajax en op zo een manier richting de Boer ja dan kan je erop wachten he..

Je speelt geen 'slimme' spelletjes, zoals Vermeer het zelf noemt, met mensen die altijd goed voor je zijn geweest en die je vorstelijk hebben betaald. Dat is opportunistisch en laag en gaat zich vandaag of morgen weer tegen je keren!

Warme club dat Ajax zeg.

Ik snap hem goed dat hij naar Feyenoord is gegaan want is toch een mooie club om voor te voetballen en bij Ajax is het verre van goed behandeld door de club en de supporters.

20 september 2014 om 13:45

Ajax heeft bij hem niks verkeerd gedaan. Hij is toen terecht zijn basis plaats verloren.

20 september 2014 om 13:47

Nee want hij is gewoon beter als Cillissen want die vind ik echt drama en daarbij werd hij constant neergehaald door alles en iedereen.

20 september 2014 om 15:32

Nee wijze kip, hij is terecht op de bank gezet! Prooceer niet zo.
Als iemand hem al die tijd izijn blijven steunen was het de Boer en het Ajax publiek wel. Maar het houdt een keer op hè.

Aan de ene kant vind ik het niet erg. Hij zou er nog genoeg tegen krijgen. Zeker met zo'n slechte verdediging. De blunders komen nog wel.

Ach joh, Cruijff deed hetzelfde en wordt nu ook nog steeds op handen gedragen. Volgens mij heeft ie voor 4 jaar getekend, over 2/3 jaar hoor je er denk ik niet veel mensen meer over. 't Is dat Feyenoord-Ajax zo snel na zijn transfer is. Als het pas in december was geweest, was het denk ik niet meer zo'n heel groot issue.

20 september 2014 om 15:34

Cruyff was een volstrekt onvergelijkbare situatie.
Die lag overhoop met het toenmalige Ajax bestuur en wilde laten zien dat hij nog steeds de oude Cruyff was op latere leeftijd. En die ging spelen in een elftal met potentie en maakte ze direct kampioen.
Dat laatste gaat Vermeer niet voor ze doen en die is altijd zeer netjes behandeld door Ajax en de technische staf.

Bovendien heeft Cruyff het Nederlands voetbal op de kaart gezet een beduidend grotere prestatie dan Vermeer ooit zal leveren.

Nou weten we het wel.. 80 artikelen ovee Kenneth Vermeer...

Wacht maar als je in het duel tegen Ajax een blunder maakt waardoor Ajax wint dan krijg je ook wel van de Feyenoord aanhang de volle laag. Je verdient het niet ook niet van de Ajax aanhang ik vindt het zo kansloos.

Ik hoop dat je weer lekker kan keepen bij Feyenoord en dat je een mooie carrière kan opbouwen je hebt Ajax genoeg geholpen en het is jammer dat je wegging maar Cillissen was gewoon beter en is het ook gewoon.

De kwetsende woorden die gaan pas komen als je prestaties tegenvallen. Moet wel eerlijk zeggen dat hij enorm veel lef heeft door deze overstap te maken. Mocht hij slagen bewijst hij toch wel dat het een top sportman is, presteren onder zulke druk is gewoon erg knap. Ik hoop wel dat Ajax er 5 inschiet vanmiddag, maar daarna mag hij weer goed keepen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren