Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik heb nog nooit gezien dat zo'n winteraankoop het écht goed doet'

Laatste update:

Juventus is druk bezig met de komst van een nieuwe aanvallende middenvelder en Wesley Sneijder staat hoog op de verlanglijst van Massimiliano Allegri. De Nederlander neemt het zondag met Galatasaray op tegen Besiktas en er wordt beweerd dat er na deze derby zal worden gesproken over een mogelijke terugkeer naar Italië. Sneijder speelde in de Serie A eerder voor Internazionale.

/

AS Roma wordt in enkele Italiaanse kranten ook met Sneijder in verband gebracht, maar de achtervolger van Juventus is niet van plan om zich in de strijd te gaan mengen. "Ik heb nog nooit gezien dat zo'n winteraankoop het écht goed doet bij zijn nieuwe club in de tweede helft van het seizoen", stelt Rudi Garcia in La Gazzetta dello Sport. "Dit is niet het moment om dingen te veranderen. Alleen de allerrijkste clubs kunnen wat doen. Daar horen wij niet bij."

"Maar ik ga niet mopperen over het feit dat ik geen Lionel Messi of Cristiano Ronaldo in mijn selectie heb", benadrukt Garcia. "We zijn op de juiste weg, ik ben tevreden over dit seizoen. Ik hoop dat we de groep in de zomer weer kunnen versterken: we hebben betere spelers nodig, maar het hangt allemaal af van de beschikbaarheid. Atlético Madrid is wat dat betreft ons voorbeeld, zij leveren wereldprestaties met minder geld dan de concurrenten."

Denk je dat Wesley Sneijder deze maand naar Juventus gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En een hoge financiële schuld waar je U tegen zegt.

4 januari 2015 om 10:29

ja echt schandalig wat daar bij atletico gebeurd, real en Barca hebben nog een hoge omzet maar Atletico heeft gewoon meer schuld dan er binnen komt. Hoe kan de Uefa hier nou niet optreden, dit is toch onderdeel van de ffp.

4 januari 2015 om 10:40

Hahah wat denk je nu zelf? Alsof barca en real geen schulden hebben? Ze hebben er veeel meer dan atletico ookal hebben ze een veel grotere omzet

4 januari 2015 om 11:26

Veel grote bedrijven hebben schulden open staan, dat is helemaal niet erg zolang je maar in staat bent je schulden af te lossen. Zelfde idee met een hypotheek op een huis, je hebt het geld ook niet maar zolang je af kunt blijven lossen is het geen enkel probleem. Er zit wel degelijk een verschil tussen schuld hebben en verlies maken, wanneer je je schulden dan niet meer kunt betalen dan wordt het zorgelijk voor een bedrijf.

4 januari 2015 om 12:21

Dat bedoelde ik ook een beetje, barca en real hebben schulden maar zijn goed in staat deze af te lossen. Bij Atletico is dat nog maar de vraag.

Het is lastiger ja, je komt ergens binnen en hebt de voorbereiding niet meegemaakt natuurlijk, terug je plek vinden binnen een grote groep en dan je stempel nog drukken binnen die groep, zowel op als naast het veld. Goed is wel dat Sneijder de Seria a al kent, dus op gebied van cultuur en aanpassing qua omgeving zal dat waarschijnlijk meevallen.

Verder geeft Garcia aan dat Juve zogezegd 1van de allerrijkste clubs is, omdat wij wel zaken willen doen in de winter, maar das onzin, Juve heeft niet het geld van de top top. Ze zijn aan het discussiëren met Gala over 8 tot 10 miljoen, dan ben je niet de allerrijkste, Sneijder zal zelfs moeten inleveren qua salaris.

4 januari 2015 om 08:37

Nee klopt maar Juventus heeeft genoeg geld. Ze zitten kwa geld echt net onder de absolute top.

4 januari 2015 om 09:24

Voordeel van een winter transfer is dat hij in de zomer zich niet meer hoeft aan te passen. Sneijder heeft bij genoeg clibs gezeten om zich snel te kunnen aanpassen. Hij is ook al bekend met de competitie, ik verwacht dus geen aanpassingsproblemen als de transfer door gaat.

4 januari 2015 om 11:25

Nou rijk zijn we zeker, We staan in de top 8 Rijkste clubs van de wereld. Alleen is Juve door het project minder bezig met smijten maar zijn we meer bezig als een Arsenal/bayern om niet afhankelijk te zijn en gezond te zijn. Maar hoe Garcia het waarschijnlijk bedoeld is overdreven, Die man heeft zowiezo iets tegen Juve wss. Hij is denk ik vergeten dat zij Iturbe kochten voor miljoenen en niet wij?

Het lijkt me zeer sterk dat Galatasaray, Wesley Sneijder in januari laat gaan.
Dan zou je eigenlijk het kampioenschap vergooien.
Vooral in een belangrijke jaar als deze(4e ster) lijkt het onmogelijk om Sneijder in januari te laten gaan.

4 januari 2015 om 09:00

Sneijder speelt niet eens alles en lijkt al even overhoop te liggen met de club. Zal wel een salariskwestie zijn... dus voor beide partijen mischien wel beter als ze uit elkaar gaan. Persoonlijk zie ik hem liever met Rooney op het middenveld bij ManU en Mata op rechts. Zou geweldig zijn maar mischien iets te aanvallend. Maar een Sneijder, Di Maria, Rooney, Mata, RvP en Falcao in 1 elftal zou wel spektakel betekenen.

Sneijder Gaat er kwalitatief gezien erg op vooruit! Turkse competitie is niet echt een hoog niveau. Hij spreekt al Italiaans en kent het Italiaanse spel. en bij Juventus is het niet minder dan bij man united . in een elftal met Pirlo, Pogba, Marchisio, Vidal, en tevez. en belangrijk zijn salaris word op tijd betaalt!

Vergeet het maar! Cabau is een fenomeen daar in Istanbul zij beslist alles voor Sneijder respect!

Suarez ging in januari van Ajax naar Liverpool en deed het erg goed. Dat is een voorbeeld dat mij als eerst te binnen schoot.

4 januari 2015 om 12:16

Matic vorig seizoen ook. Het is een kul-argument. Je moet als trainer weten wat jouw elftal precies nodig heeft, zowel qua voetbalkwaliteiten als persoonlijkheid binnen het elftal.

Als je de eigen spelers goed kent, en hun kwaliteiten, en jouw aankoop eigenschappen/kwaliteiten heeft die binnen het team en jouw voetbalfilosofie ontbreken, dan is een dergelijke aankoop zeker een meerwaarde voor het elftal.

Uiteraard moet zo een speler wel top-fit zijn en echt willen presteren.

4 januari 2015 om 14:11

Ik moet ineens aan Davids naar Barca denken, 10 jaar geleden o.i.d.

4 januari 2015 om 16:16

@metternich
Inderdaad. Barcelona hikte tegen degradatie aan voor de winterstop en eindigde in de top 4? dacht ik na de winterstop. Wat was dat een geweldige aankoop van Rijkaard.

Sneijder vertrekt in Januari nog niet,hij maakt het seizoen gewoon af in Turkije
En Juve heeft in mijn ogen alleen nog een back-up voor Buffon nodig,want verder weet ik niet waar ze de selectie evt moeten versterken.

4 januari 2015 om 14:33

uhm, op de 10, waarom zouden ze anders met Sneijder in verband worden gebracht? Juventus leidt aan een chronisch tekort aan creativiteit, dat is vooral merkbaar in wedstrijden waar Pirlo slecht speelt of op de bank zit. Een extra trequarista zou een godsgeschenk zijn, al zien vele fans liever een Dybala of Firmino, al lijkt vooral die eerste slechts een natte droom te zijn.

4 januari 2015 om 14:44

zou Oscar van Chelsea geen goede optie zijn?

4 januari 2015 om 14:53

Zou ook een geweldige optie zijn maar is financieel onhaalbaar. Chelsea vraagt sowieso 40+ voor zo'n jonge gast en Oscar zelf wil dan 6+ miljoen netto per jaar verdienen, dat is veel te veel voor eender welke Italiaanse club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren