Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb nog een paar weken om te wennen aan de loopacties van Van Persie’

Laatste update:

Veel wedstrijden speelde Georginio Wijnaldum dit seizoen niet in het shirt van PSV, omdat de middenvelder sukkelde met blessures. Hij is echter precies op tijd fit om bij het Nederlands elftal de concurrentie aan te gaan met Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart. Zaterdag maakte hij in het oefenduel met Ecuador (1-1) een gretige indruk.

/

“Ik heb een lang seizoen gehad, maar dan wel met revalideren, niet met wedstrijden spelen. Ik ben blij dat mijn seizoen er nog niet op zit, het mag van mij nog wel even duren”, tekent persbureau ANP op uit de mond van de aanvallende middenvelder. Wijnaldum mocht zaterdag tegen Ecuador in de basis beginnen. Hij weet dat de concurrentie bij Oranje enorm is.

Wijnaldum gaat zijn best doen om het de bondscoach zo moeilijk mogelijk te maken. Tegen Ecuador speelde hij samen met Robin van Persie en hij noemt de spits van Manchester United ‘echt wereldtop’. “Ik moest nog wel even wennen aan zijn loopacties, maar daar hebben we nog een paar weken voor.”

Wie zou jij bij het Nederlands elftal als aanvallende middenvelder opstellen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wijnaldum speelde gisteren degelijk, ik denk echter dat hij Sneijder voor zich moet dulden. Over twee jaar zie ik hem wel in de basis staan op het EK in Frankrijk, want voetballen kan hij wel!

18 mei 2014 om 12:49

Ik vind Wijnaldum echt geen nummer '10', die jongen id gewoon een geboren een box-to-box speler te worden, helaas lijkt Wijnaldum dit niet te begrijpen.

Hoe kan het nu zo zijn dat bijna iedereen een voldoende scoord en een grote groep een ruim voldoende. We speelden 1-1 tegen een tegenstander waar je over heen moet lopen. Dramatisch.

18 mei 2014 om 10:18

Ecuador nr 23 an de wereld waarom verwacht iedereen altijd maar een walk over? Wij hebben nu een heel jong elftal spelen in een nieuw systeem misten nog 4 a 5 basis spelers dus 1-1 is lang zo slecht nog niet

18 mei 2014 om 10:25

De fifa wereldranglijst kan ik niet serieus nemen. Usa staat 14de en nl 15de. Wat een onzin

18 mei 2014 om 10:28

Als je het zo bekijkt is het inderdaad niet slecht, maar zoals het er gisteren uitzag ga je op geen enkele manier kans maken om een ploeg als Spanje ook maar een beetje pijn te kunnen doen. Van Gaal gaf het zelf toe: aanvallend volkomen risicoloos. De ruimtes werden niet gevonden en er werd te weinig diepte gezocht. Wijnaldum zelf vond ik, op een paar actie aan het begin na, helemaal niet zo sterk spelen. Van Persie liet zich terugzakken, maar hij dook vond ik absoluut niet genoeg het gat in. Ik hoopte na een tijdje dan ook dat Van Persie op tien zou gaan spelen en Huntelaar in de spits. Wijnaldum eruit dus. Dat werd jammer genoeg niet geprobeerd.

18 mei 2014 om 14:26

Je vergeet dat Robben, Sneijder, Nigel de jong en Vlaar niet meededen. Robben vs depay maakt veel uit. Nigel en Sneijder vs clasie en blind: wereld van verschil. Vlaar vs veltman: wereld van verschil.

18 mei 2014 om 15:03

Robben vs Depay maakt niet uit? Robben is van wereldklasse. De man van wie het over een maandje moet komen. Depay heeft talent en komt er zeker wel. Maar Robben is 5 klasses beter.

18 mei 2014 om 15:17

Je leest niet goed.

18 mei 2014 om 10:29

Wat wil je dan? Dat we elke oefeninterland met 3-0 winnen net als in 2012 voor ek en dan finaal op je bek gaan tijdens de eindronde. Gister speelden we met 6 spelers die er niet in staan tijdens wk. Robben, lens, de Jong, Vlaar komen er sowieso nog bij. En als je met Veltman gaat spelen dan vraag je er ook om dat je verliest. Die gozer is echt zwaar overschat

18 mei 2014 om 10:53

Vlaar zat gwn op de bank hoor

Als je 3-5-2 gaat spelen kun je veel beter met een CAM spelen die veel loopvermogen heeft, v. Persie blijft niet 90 minuen lang in de spits maar zakt soms wat in om de bal te krijgen. En ik blijf het zeggen; Sneijder en v. Persie kunnen niet samen spelen, Sneijder heeft veel meer aan een type spits als Huntelaar.

18 mei 2014 om 10:19

Sneijder speelt juist sterk met van Persie voor zich

18 mei 2014 om 10:36

Sneijder speelt dan inderdaad sterk omdat RVP de aandacht van de twee centrale verdedigers opeist en door zijn loopacties ruimte maakt voor Sneijder. Het gevolg is echter wel dat RVP geen kans krijgt om beslissend te zijn met een doelpunt of assist en daar wordt hij op afgerekend. Vervolgens wordt er dan weer om die inferieure Huntelaar geroepen.

18 mei 2014 om 14:51

Jij snapt t. De rol van RvP in 2010 word dan ook zwaar onderschat.

18 mei 2014 om 10:23

Als Van Persie zo ver terug wil zakken en de vrijheid wil kan hij naar mijn idee juist het beste achter de spitsen spelen. Als hij zich liet terugzakken gisteren doken er gisteren niet bepaald vaak mensen het gat in. Ik vraag me dan af of het niet slim is om er toch voor te kiezen om op z'n minst een duidelijk aanspeelpunt in de spits te zetten. Huntelaar dus. Laat Van Persie daar dan maar achter spelen met alle vrijheid en Robben er om heen.

Krul
De Vrij
Vlaar
Martins-Indi
Janmaat
De Guzman
De Jong
Van Aanholt
Van Persie
Robben
Huntelaar
18 mei 2014 om 11:08

Ben het niet echt met je opstelling eens. Ten eerste, waar is blind? En tja de guzman.... is dat nou echt het beste wat we hebben, zie daar dan toch liever een speler als clasie, speelde prima gister.

cillesen
de vrij
vlaar
indi
janmaat
clasie
de jong
blind
sneijder
robben
v persie
18 mei 2014 om 11:22

Heb je Blind zien spelen gister???
Compleet inspiratie loos en verloor vrijwel elk duel.
Haalde zo vaak het tempo uit de wedstrijd door niet vooruit te spelen of de verkeerde kant op te draaien.
Clasie was zeker niet slecht, maar met de Guzman erbij kwam er wel veel meer voetbal naar voren in het team.
Met van Aanholt trouwens ook, die mag van mij in de komende wedstrijden ook best het voordeel van de twijfel hebben.

18 mei 2014 om 12:16

Ik zou Van Persie gewoon lekker vrij in de spits laten met Depay eromheen en Robben op 10. Heeft het bij Bayern ook een paar keer gedaan. En ik denk dat een wissel werking met Depay en Van Persie goed uit kan vallen.

Kongolo centraal achterin is meer een centrale verdediger dan een back. Dan heb je Vlaar en Kongolo in de mandekking met De Vrij als vrije man. De Guzman die voor het balans zorgt qua voetballend en De Jong als breker.

Op de bank; Krul, Verhaegh, Veltman, Indi, Blind, Clasie, Fer, Sneijder, Lens, Huntelaar,wijnaldum/kuyt, Vorm/zoet

Cillesen
Vlaar
De Vrij
Kongolo
Janmaat
De Guzman
De Jong
V Aanholt
Robben
Van Persie
Depay
18 mei 2014 om 17:57

Precies! Alleen had de guzman blind moeten vervangen. Die speelde, en is, verschrikkelijk. Clasie speelde erg goed, fel in de duels en een heerlijke assist.

Speelde gisteren een goede wedstrijd. Ik zou Wijnaldum meenemen in plaats van Van der Vaart.

18 mei 2014 om 10:30

Ja ik ook, Ik vind Wijnaldum wel een beetje een counterspelen, maar dat kan je tegen Spanje ook wel goed gebruiken denk ik.

18 mei 2014 om 11:00

Inderdaad. van der Vaart is over en uit voor Oranje. Speelt in de kelder van Duitsland en kan amper 90 minuten aan 1x in de week, laat staan met deze drukte op het WK. Mocht vd Vaart toch mee gaan, zul je zien dat hij geblesseerd uitvalt. Nee doe mij maar Sneijder en Wijnaldum.

Toch is het ergens belachelijk als hij mee gaat.. Als er steeds word gezegd dat je moet spelen bij je club, maar Heeft heel weinig wedstrijden gespeeld. Ik kan genoeg mensen opnoemen, die meer wedstrijden (goed) hebben gespeeld dit seizoen

18 mei 2014 om 10:29

Zoals? Kan alleen sneijder als serieuze kandidaat bedenken..

18 mei 2014 om 10:33

Dit is natuurlijk een beetje onzin. Het gaat erom dat je bij je club moet spelen als je fit bent, met andere woorden een basisspeler bij je club bent. Wijnaldum is veel en lang geblesseerd geweest. Anders zou je ook over v. Persie gan discussieren, want er zijn ook veel spelers die veel meer minuten dan v. Persie hebben gemaakt dit seizoen.

18 mei 2014 om 10:34

In deze fase gaat iets als 'frisheid' ook een rol spelen. Wijnaldum begin het seizoen gewoon erg goed voor hij geblesseerd raakte. Het kan juist zo zijn dat hij daarmee iets kan brengen wat een moegestreden speler niet meer kan brengen. Los van het feit dat ik eigenlijk zelf niet zo enthousiast was over hem gisteren, zag je dat iemand als Klaassen in de laatste wedstrijden van dit seizoen zijn 'schwung' van de eerste seizoenshelft redelijk kwijt was geraakt. Speelde voor het eerst een compleet seizoen in de basis. Voor Veltman geldt eigenlijk hetzelfde en die maakte gisteren ook weer een hele knullige fout...het moge duidelijk zijn dat Vlaar daar gewoon Moet komen te staan. Maar hoe veel wedstrijden een speler heeft gespeeld hoeft dus niet persé meer mee te wegen denk ik.

18 mei 2014 om 10:36

Ik ben het echt helemaal met je eens, wellicht dat Van Gaal daarom hem heeft laten starten en heel kritisch naar hem gaat kijken, moet wel zeggen dat die gretigheid er in de paar laatste wedstrijden bij PSV ook wel was.
Daarbij ben ik nog niet zo overtuigd dat die beoogde basisspelers die nog moeten aansluiten allemaal zomaar even een ticket gaan krijgen.

18 mei 2014 om 12:21

En daarom is hij wat dat betreft nog fit. Sommige spelers hebben meer gespeeld, maar je lichaam raakt ook op he. Na een lang zwaar seizoen geen rust en een beladen WK spelen in warme temperaturen. Willen de spelers dat? Ja, want het is het WK. Is het goed voor de spelers? Nee, niet goed voor het lichaam. En vermoeide spelers zijn minder scherp en meer blessure gevoelig. En dat is wat Van Persie, Huntelaar en Wijnaldum in dat opzicht een voordeel hebben op bijvoorbeeld Van der Vaart en Robben.

Met 5-3-2 hebben de backs veel ruimte, dat zag je gister al. Denk dar wanneer Sneijder er had gestaan toch meer ballen werden geopend wat ik nu te weinig zag, Verhaegh had continu meters voor zich maar het middenveld durfde de bal niet te geven.

18 mei 2014 om 10:43

Hij was zelf ook echt veel te voorzichtig met diep gaan. Van Aanholt aan de andere kant ging wel constant en dan zie je dat die ballen ook komen.

18 mei 2014 om 11:07

Dat Wijnsldum na zo lang geblesseerd te zijn er meteen weer bij is geeft aan dat van Gaal hem hoog heeft zitten. Ik denk dat hij gewoon basis gaat spelen tegen Spanje samen met Sneijder en Depay op het middenveld.

Wijnaldum gaat wel mee ipv vd vaart. Vaart is niet fit waardoor hij maar een uur kan spelen. Sneijder zal echter in de basis beginnen met wijnaldum als vervanger.

Krul
Janmaat de vrij Vlaar kongolo aanholt
De jong Sneijder guzman
Robben persie

18 mei 2014 om 11:34

Denk alleen BMI in plaats van Kongolo.
Ben fan van Kongolo bij Feyenoord, maar vond hem allerminst overtuigen gister.
Daarnaast hoop ik persoonlijk ook op Krul, maar denk ik dat Cillessen de voorkeur krijgt.

18 mei 2014 om 12:20

Met alle respect, die achterhoede is niet te redden. Ons middenveld en de aanval zijn gewoon goed tot wereldniveau, maar die verdediging..zet aub gewoon 2 verdedigend ingestelde middenvelders erbij achterin, bijv. Fer niet als middenvelder dan maar als cv (hij is lang en sterk ook), hij is iig een hoger niveau gewend dan wat er nu achter staat.

18 mei 2014 om 12:24

Maar gister speelde hij linksback/half en daar heb je andere kwaliteiten nodig dan in een meer centrale rol. En Kongolo is een centrale verdediger, dan is het logisch dat hij onwennig speelt in zo een rol.

Wijnaldum kan leuk voetballen, maar heeft erg weinig rendement. Weinig doelpunten en assists, mist heel veel kansen. Voorlopig liever Sneijder.

Veltman is en blijft een drama. Onbegrijpelijk dat die jongen in Oranje speelt. Nog onbegrijpelijker dat Virgil van Dijk niet eens bij de voorselectie zit. Hoop dat Hiddink die jongen een kans geeft.

18 mei 2014 om 11:37

Ik lees nu al een paar dagen op VZ, dat Veltman echt 3 klasse beter en veel verder is als de Vrij....... aldus enkele VZ bezoekers.
Daar mag na gister toch wel een streep door heen lijkt me zo.

18 mei 2014 om 12:11

Als we gaan beoordelen op 1 wedstrijd kan je ook wel beoordelen op een heel seizoen, waar Veltman toch echt beter was dan de Vrij.

18 mei 2014 om 12:28

nee ik beoordeel op de laatste paar maanden, met gisteren als hoogtepunt. ( of dieptepunt) tis maar van welke invalshoek je het bekijkt,
Maar het is slechts mijn bescheiden mening, geen vaststaand feit

18 mei 2014 om 12:30

Maar wat jij zegt over dat Veltman beter was dan De vrij, daar valt wel over te discuseieren hoor. De Vrij heeft een duidelijke vorm dip gehad en Veltman een goede periode. Maar over het algemeen vind ik De Vrij een betere verdediger. Veltman mist gewoon het fysieke en corrigeert dat met positionering, maar als het niveau omhoog gaat is hij elke keer te laat. Gisteren maakt Veltman een slippertje waar hij weer net te laat was, maar daar ging een fout van Indi en Janmaat vooraf.

18 mei 2014 om 14:59

1 wedstrijd ? Vetlman maakt het hele seizoen al cruciale fouten, zowel bij ajax als bij oranje(waar hij helemaal niet thuishoort). Daarnaast heeft hij al 2x rood gepakt dit seizoen.

Speelde Ecuador wel met een

18 mei 2014 om 12:17

Serieus team? Weet iemand dat?

Iedereen maakt zich zo druk om oefenwedstrijden maar het zegt allemaal geen klap. Spanje heeft regelmatig een beroerde oefenreeks gespeeld en dan staan ze er toch weer op een eindtoernooi. Wij hadden altijd topvoorbereidingen en vlogen er dan na de poulefase weer uit.

Laat Van Gaal maar schuiven. Positiespel zal alleen maar beter worden de komende weken.

wijnaldum gister met afstand de minste. te kort, te zacht, liep maar wat. tweede helft niet gezien, dacht dat ie al was gewisseld.

18 mei 2014 om 18:01

zeker blind niet zien spelen dan

Ik vond gisteravond de creativiteit bij sommigen om van te genieten. Depay heeft hele mooi acties in huis, Van Persie ook en Wijnaldum natuurlijk ook nog. Ondanks fst van deze 3 alleen RvP de basis zal vormen, ik denk helemaal niet zo slecht over het WK hoor. We hebben gewoon een aantal hele goede spelers alleen hebben die nig nooit se kans gehad zich te bewijzen op internationaal niveau. Misschien als se die kans nu wel krijgen gaan er eenxaantal verassen die een nog groter tslent blijken te zijn dan wij dachten. En misschien levert dat een aantal hele mooie transfers op!

Wijnaldum hoort toch niet in het NL-elftal. Beetje dartelen en zo weinig rendement! Voor het passen zelden kijken waar heen. Sneijder en van der Vaart lijken mij betere opties.

Leuke speler maar hij gaat niet het verschil maken tegen landen als Spanje. Het is duidelijk dat Sneijder op 10 hoort. Maar Wijnaldum was nog niet zo slecht als Veltman en Blind. Wat een drama zijn deze twee toch.

18 mei 2014 om 18:03

precies!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren