Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb Hiddink wel even gebeld om een goed woordje voor PSV te doen’

Laatste update:

PSV sloeg op de laatste dag van de transferperiode een prachtige en verrassende slag door Marco van Ginkel naar Eindhoven te halen. De middenvelder wordt gehuurd van Chelsea en PSV heeft ook het eerste recht op koop bedongen. Technisch manager Marcel Brands had contact met Guus Hiddink, zo laat hij weten aan De Telegraaf.

/

“Ik heb Guus wel even gebeld om een goed woordje voor ons te doen. Dit was een buitenkansje. Die zijn er niet zoveel”, zo laat Brands optekenen. Volgens de bestuurder brengt Van Ginkel iets extra’s: daarom werd het de voorbije periode continu contact gehouden.

Van Ginkel lijkt mede te zijn aangetrokken door de blessure van Andrés Guardado, maar dat staat er volgens Brands los van. Hij laat weten dat PSV ‘maanden’ bezig is geweest met de komst van Van Ginkel. De middenvelder had ook kunnen komen als Guardado niet geblesseerd was geraakt, vertelt hij.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Knap binnen gehaald! Vind het een hele goede voetballer! Ajax is ook een tijdje met hem bezig geweest en vond het oprecht jammer dat hij niet kwam, nu is hij niet meer nodig. Desalniettemin een goede aankoop voor Psv, Gefeliciteerd

2 februari 2016 om 08:36

Ja die pakken wel door hoor om sterker te worden , Ajax blijft lekker op die berg geld zitten en willen schijnbaar niet verder groeien . wij doen het met Zimling, Sanogo, Sana, Cuenca, en maar dat werk omdat het weinig kost , en zo lopen we weer achter PSV aan dit seizoen , nee ze zijn lekker bezig .

2 februari 2016 om 08:51

Lijkt wel alsof hoe beter Brands het doet, des te minder de fans van Ajax Overmars willen. Natuurlijk logisch aangezien ik alleen maar hoor dat erg geen buitenkansjes zijn, en dat het gewoon niet lukt. Je zou denken dat een club als Ajax een zeer groot netwerk heeft om zulke spelers, mits ze beschikbaar zijn, te overtuigen en te contracteren.

2 februari 2016 om 08:52

Zijn aan het sparen voor Messi

2 februari 2016 om 08:52

er zijn geruchten dat ze het stadion willen kopen of de club van de beurs willen halen, weet niet of dat realistisch is, maar het zou verklaren waarom het lijkt alsof ze geld aan het oppotten zijn.

2 februari 2016 om 08:55

Ja maar we zijn toch een voetbalclub geen bank ? ik betaal grof voor mijn kaart vind ik niet erg hoor , maar ik wil wel voetbal zien en dat zie ik al 2/3 jaar niet , ik ben nl geen succes supporter maar een voetbal liefhebber anders verschuil ik mij wel achter die 4 kampioenschappen .

2 februari 2016 om 09:14

Het grote verschil is dat PSV een beleid heeft dat streeft naar een goede balans tussen ervaring en talen, waar Ajax louter naar talent kijkt en als je 21 bent, je eigenlijk al bijna te ooud bent. Hierdoor mis je consistentie in het spel en zal PSV dan ook fluitend kampioen ggaan worden.

2 februari 2016 om 09:28

@sloep, Het heeft daar niks mee te maken. Op dit moment is hij bij ee ajax niet nodig op het middenveld, neemt niet weg dat het een goede speler is. Je haalt nu de slechte aankopen eruit waardoor je vergelijking nergens meer op slaat. Enige die ajax echt sterker had kunnen maken was Huntelaar, nou die wilde niet, dan vind ik het juist goed dat we niet een derde of vierde keus toch nemen. De selectie van Ajax is goed genoeg, er ontbreek alleen een goede spits die bij Ajax past. De ploegen die het goed doen hebben allemaal een goede spits.

2 februari 2016 om 10:08

@cuneyt

De fans die je hoort klagen zijn vaak negativisten, die sowieso graag klagen en uit elk bericht wel iets negatief weten te halen om te vervallen in eindeloze retoriek. Die halen liever een Zimling, Sanogo, Sana of Cuenca aan als voorbeeld, i.p.v. Cillessen, Gudelj, El Ghazi of Bazoer als wel geslaagde aangetrokken spelers te benoemen.

Zoals ajaxglobal als aangeeft is een transfer als Van Ginkel helemaal niet aan de orde voor Ajax, gezien het feit dat het middenveld al goed genoeg bezet is voor de komende jaren. Hetzelfde geldt voor de verdediging.

De spits met meerwaarde als Huntelaar was niet voorhanden deze transferwindow en vergelijkbaar is niet als buitenkansje gevonden. Gelukkig is er niet gekocht om het kopen om zodoende supporters te pleasen. Nuttiger is het om in het begin van het seizoen de selectie te versterken, i.p.v. nu een paniekaankoop te doen die waarschijnlijk niets zal toevoegen aan de huidige selectie.

2 februari 2016 om 10:26

Sloep het voetbal van Ajax is al een jaar of 10 niet aan te gluren en het wordt steeds slechter! ( Kan ook niet anders met zoveel middelmaat in 1 elftal ) Er zitten 3 spelers met veel potentie bij deze groep Bazoer, Cillissen en Tete maar die moeten nog alles bewijzen. De rest is pure middelmaat die als ze bij een subtopper in NL spelen niet op zouden vallen!

2 februari 2016 om 10:35

Volgens mij heeft PSV nu geen spits gekocht, dus je vergelijking snap ik niet. Kijk Ajax wil een spits die de nodige ervaring heeft en het verschil kan maken. Om goed te functioneren heb je bepaalde kwaliteiten nodig. Zelfs bij een speler als Milik gaat dit moeizaam. Als het zo makkelijk is, dan kun je vast 3 namen noemen van ervaren spitsen die het verschil maken en passen in het systeem? Persoonlijk vind ik het een wijze keuze om nu geen paniekaankoop te gaan doen...

2 februari 2016 om 11:32

Er is al jaren behoefte aan een goede spits....

2 februari 2016 om 11:44

net als aan wereldvrede ruudje, wat is je punt dat je wil maken?

2 februari 2016 om 12:22

Het punt is dat Ajax als het al nieuwe spelers koopt die eerst wil dat ze het zogenaamde Ajax spelletje onder de knie moeten krijgen , maar voor tikkie breed en tikkie terug moet dat toch niet zo ingewikkeld zijn ? want met de huidige speelwijze zou geen enkele spits renderen want Ajax heeft al jaren niet meer spelers als Overmars of v/t Schip die een behoorlijke voorzet kan geven waardoor een Milik wel zou renderen maar dan moet onze trainer avontuurlijker gaan voetballen maar dat zien we niet dus een nieuwe spits heeft totaal geen zin met deze laffe zo noem ik dat , speelwijze .

2 februari 2016 om 14:19

@sloep01, JE maakt een punt op aannames, dat klinkt niet zo valide. Wie zegt dat aankopen daaraan moeten voldoen en wie zegt dat het Ajax spel tikkie breed is? Beetje emo geneuzel van je. De spits die Ajax nodig heeft moet technisch vaardig zijn een bal vast kunnen houden, kunnen kaatsen en daarnaast nog en neusje van voor de goal hebben. Als je kijkt naar Milk liggen daar niet zijn basis kwaiteiten en heeft het daardoor ook lastig. Hij heeft een neusje voor de goal en daar maakt hij veel mee goed, maar het is niet voldoende. Overmars stond trouwens niet bekend om zijn geweldige voorzetten btw... Wat is avontuurlijker gaan voetballen dan? Ajax mist gewoon bepaalde kwaliteit. Persoonlijk vind ik dat we een goede keeper hebben een goede verdediging en een goed middenveld, maar onze aanval is nog onvoldoende. Ook een l Gahzi heeft vaak ruimte nodig en als je iets weinig hebt is het vaak ruimte.

3 februari 2016 om 08:08

Ze hebben niks! Het restant aandelen is 75mln wat ze nodig hebben om de boel uit te kopen. En de Arena in bezit krijgen zal ook rond dat bedrag uitkomen. Niks is wat het lijkt. 11mln huur per jaar is de Arena. Buiten de selectie bezit Ajax niks,72 van de aandelen is van hun zelf. De andere aandeelhouders zitten sportief overal tussen. Rukkers met teveel centen

Ik vind het wel logisch dat hij nu naar PSV gaat. Ten tijde dat Ajax aanklopte had hij duidelijk het gevoel dat hij PL ervaring op wilde doen. Nu dat maar moeizaam gaat, kijkt hij weer een stapje lager.

2 februari 2016 om 11:47

Hij wilde wel naar Ajax, maar Vitesse wilde hem niet aan de "concurrent" verkopen. Daarbij kunnen ze natuurlijk geen nee zeggen tegen hun vrienden uit Londen. Ajax bood zelfs meer

2 februari 2016 om 11:47

Hij wilde wel naar Ajax, maar Vitesse wilde hem niet aan de "concurrent" verkopen. Daarbij kunnen ze natuurlijk geen nee zeggen tegen hun vrienden uit Londen. Ajax bood zelfs meer

Ik ben ervan overtuigd dat Psv met het verlies van Guardado veel punten gaat verliezen. Dat gat gaat een Van Ginkel of een Maher nooit dichten.

Spannende tijden in Eindhoven zonder Guardado en de Jong tegen een Atletico word pittig..

2 februari 2016 om 09:15

De hoop is de wens van de gedachte...PSV kan dit in de competitie makkelijk opvangen. In de CL het natuurlijk wel een groot gemis

3 februari 2016 om 08:09

Guardado is er gewoon bij vs. Atletico !

3 februari 2016 om 08:54

PSV heeft 31 selectiespelers waarvan 15 uit eigen jeugd. Van de 16 A-krachten waren er 7 lang uit de running. Die zijn op Lestiene na allemaal weer fit. Je hebt PSV nog niet op volle kracht gezien. En Guardado mist 2x Utrecht en speelt vs.Atletico. Dus maak je maar geen illusie.Ik heb namelijk niet de indruk dat Ajax ,wat steeds meer blessure gevallen kent en intern een hoop gedoe heeft,ook maar iets hier tegenover kan bewerkstelligen. Narsing Jozefszoon Lestiene Willems Schaars en Koch zijn fit/zo goed als fit. Brenet Locadia en Hendriks hebben zich prima laten gelden.Dus bibberen doen ze niet in 040,en van Ajax worden ze niet koud of warm. Je zult alles uit de kast moeten trekken wil je PSV een loer draaien.

3 februari 2016 om 11:08

Psv krijgt enorm veel tegendoelpunten en zolang dat niet veranderd kan ook Ajax gewoon met dit materiaal kampioen worden. Heel eindhoven denkt de punten al binnen te hebben tegen Ajax maar ik moet het nog maar eens zien. Als Psv dadelijk werkelijk paar weken 3 wedstrijden per week gaat afwerken dan wil ik het wel eens zien hoeveel punten ze gaan binnenhalen. Psv heeft nog zat moeilijke uitwedstrijden te gaan.

Misschien dat Afellay en Pieters ook nog op 'm hebben ingepraat. ;-) Net trouwens even op de FB-pagina van Stoke gekeken en daar zien de meeste supporters hem toch met lede ogen gaan. Zo slecht heeft hij het dus niet gedaan. Stoke heeft gewoon een erg goede selectie en hij heeft toch niet bepaald alleen de bank warm gehouden. Als constante waarde in een PL-team schiet Van Ginkel misschien (nog) tekort, maar voor PSV is het een welkome aanvulling. Als je nog op drie fronten meedoet, is een vierde volwaardige basiskracht voor het middenveld zeker geen overbodige luxe.

Ben ik de enige die dit niet snapt? Ja Guardado heeft een blessure, maar van Ginkel kan hem niet vervangen. Propper speelt erg goed en Hendrix hoort ook in de basis. Waar moet van Ginkel? Naast Maher op de bank mag ik hopen. Goed dat we niet op geld zitten zoals bij Ajax, maar je kan ook overdrijven. Een rechtsback was geen overbodige luxe geweest, aangezien Brenet beter speelt op links en Arias het helemaal kwijt is. Nja ik vertrouw op Brands en Cocu en laat me graag verrassen.

2 februari 2016 om 08:51

Met het aantal wedstrijden voor de boeg is het niet vervelend om wat reserves achter de hand te hebben. Daarnaast is van ginkel verder dan maher.

3 februari 2016 om 15:08

Maar zo'n van Ginkel komt niet terug naar de Eredivisie om als reserve te functioneren. Zo lang zal Guardado er nou ook weer niet uit liggen.

2 februari 2016 om 08:56

Volgens mij kan Van Ginkel Guardado juist uitstekend vervangen.

2 februari 2016 om 08:59

@whyme. Ik vind het heel logisch. Voorin en achterin genoeg keus. Alleen op het middenveld was het wat mager. Je had de basisdrie (hendrix, guardado, propper) maar daarna is het een stuk minder (maher, schaars) daarom was er nog een 4e middenvelder nodig waarmee je kan rouleren. Vooral omdat je nog op 3 fronten bezig bent

2 februari 2016 om 09:27

Ik hoorde ook dat hem speeltijd beloofd is, dus denk ik dat Hendriks het kind van de rekening is. Daarbij heb je natuurlijk met Hiddink de juiste contacten.

@ajaxglobal

Ik weet niet of het je bedoeling is maar het komt over alsof het voor een club als ajax geen versterking zou zijn.

Nu weet ik dat het zwakke punt de de aanval is (zeer matig voor een topploeg) bij ajax, echter een aankoop als Van Ginkel kunnen jullie alleen maar van dromen op dit moment.

Netjes van Brands. Die kun je er goed bijhebben met het vooruitzicht dat je nog op 3 fronten meespelt (i.t.t. ajax)

2 februari 2016 om 10:44

@ Alijahanbaksh, Nee hoor, toen we destijds interesse haddenhadde we Bazoer, Gudelj en Sinkgraven niet, met die realiteit zou hij hartelijk welkom zijn, want is gewoon een gode talentvolle speler! Geen idee waarom je in je slot probeert een sneer te maken... Dat ziet er maar voor 1 persoon slecht uit en dat ben je zelf.... Is gewoon goede speler... ook al strijd je op 1 front dan nog zou van Ginkel een gede toevoeging voor psv zijn... men ziet het blijkbaar onvoldoende zitten in schaars en maher?

Een uitstekende speler voor PSV en een klasse transfer indien ze de optie tot koop een beetje redelijk hebben kunnen bedingen. Met Guardado, Pröpper, Hendrix en van Ginkel heeft PSV een zeer volwassen middenveld dat ook de aankomende jaren goed staat. Goed gehandeld van Brands.

Ik neem aan dat dit de exit van Maher (en Schaars) gaat betekenen deze zomer?

2 februari 2016 om 10:08

Subtop middenveld (inwording) als je het mij vraagt, iedereen weet wat guardado kan,van ginkel blijft een toptalent die bij bijv milan de laatste 6 a 8 wedstrijden goed en stabiel speelde (hij had tijd nodig, jammer dat hij wegging) en hendrix wordt ook een grote.

2 februari 2016 om 12:12

Het zal lastig worden voor de overige Nederlandse clubs om daar een even sterk/sterker middenveld tegenover te zetten.

Verheug me nu op de combinatie Van ginkel en Pröper.
Beide zijn aanvallend en hendrix als DM moet toch volstaan.
Ok tegen Athletico weinig kans.

a.s. donderdag ben ik benieuwd schaars of maher op middenveld.
Van Ginkel invallen aan het einde.

2 februari 2016 om 09:18

Wat mij betreft Van Ginkel in de basis. Hij is gewoon wedstrijdfit.

Goed werk Brands! Het tweede seizoenshelft kent nog veel wedstrijden. Daarom is de huur van Van Ginkel zeker goed voor in de breedte.

Waarschijnlijk heeft Cruijff ook met Hiddink gebeld over Traore om hem niet te verkopen aan Ajax

Top voor van ginkel. Hij moet gewoon veel spelen om weer in topvorm te komen. Bij stoke heeft hij toch al wat behoorlijk wat wedstrijden in de basis gestaan en ook vaak ingevallen. Zal voor PSV een geweldige aanwinst zijn. Best wel jaloers om ons kind naar PSV te zien gaan. Ginkeltje is nu van ginkel geworden.kan nog steeds een grote speler worden. Misschien kan hij zich nu ook weer in oranje spelen. Wie had dat gedacht Marco naast Davy op middenveld bij Psv. Succes mannen

En niet te vergeten, PSV koopt tekens spelers die goals kunnen maken. Propper en Van Ginkel, beiden ex Vitesse. Fey koopt Vejnovic en vd heijden. Ook echt wel aardige spelers maar wel verdedigend en geen goals. Die Van Geel kan nog heel wat leren van Brands

2 februari 2016 om 12:07

Zo vaak scoort hij nu ook weer niet. 1x in zijn laatste 40 optredens. Bij Vitesse 18 x in 100 wedstrijden.

Guusje hiddink red white army!

Mochten ze hem definitief overnemen is het einde Maher nabij denk ik.

Als Traore dit jaar geen minuten maakt bij Chelsea, kunnen we stellen dat Guus een poging doet de nederlandse titelstrijd te beinvloeden ten faveure van zijn brabantse vrindjes.

2 februari 2016 om 15:24

Hoor je dat Guus? Traore even 3 minuten in laten vallen in een wedstrijd en niemand heeft je door.

Onzin! Van Ginkel speelde al op huurbasis en Traore kwam juist terug van verhuur. Je doet alsof PSV een wisselspeler van Chelsea heeft gehuurd die Ajax niet mocht huren.

En jij bedoelt dus dat Guus t ziet zitten in Traore, maar niet in van Ginkel. Ik voorspel echter dat Traore geen minuten maakt en dus net zo goed weer verhuurd had kunnen worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren