Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb het ook gehoord, wij vinden Keizer een heel interessante trainer’

Laatste update:

Marcel Keizer werd vrijdagavond door RTV Rijnmond genoemd als de nummer een op het verlanglijstje van Excelsior, maar deze berichtgeving lijkt vooralsnog wat voorbarig. Algemeen directeur Ferry de Haan is wel op de hoogte van de geruchten en sluit een dienstverband van de eerder dit seizoen bij Ajax ontslagen trainer in Kralingen ook niet helemaal uit.

“Ik heb het ook gehoord. Wij vinden Marcel een heel interessante trainer, maar we zijn nog niet zover dat we een kandidaat een, twee en drie hebben”, legt hij uit in gesprek met FOX Sports. “We willen alles overwegen en uiteraard zoeken we contacten, maar daar zeggen we niets over, want er zijn er meer. We zijn nog niet zover en hebben nog geen concreet contact met iemand.”

De Haan vertelt aan dat zijn club een trainer zoekt die innovatief is, uitgaat van voetbal en ook met de ‘onmogelijkheden van Excelsior’ uit de voeten moet kunnen. De oud-verdediger geeft aan dat er tegenwoordig heel veel mogelijkheden zijn: “Hij moet er alles uit kunnen halen en verdergaan op de lijn die is ingezet. Er zijn er meer dan Marcel Keizer.”

Denk jij dat Marcel Keizer volgend seizoen bij Excelsior op de bank zit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kom op zeg, vd Gaag levert al 2 jaar een top prestatie; wat heeft Keizer nu bereikt?

Een warhoofd dat meer schade aanricht dan goed doet.
Plse.... niet hem volgend jaar.

17 maart 2018 om 00:20

Van der Gaag vertrekt toch sowieso na dit jaar en als Excelsior zijnde heb je maar een kleine vijver waar je uit kan vissen. En dit is voor Keizer ook de ultieme kans om te laten zien wat hij kan..

17 maart 2018 om 00:27

Ik snap dat het voor Keizer (weer) een mooie stap kan zijn, maar Excelsior zou niet met deze nitwit in zee moeten willen gaan.

17 maart 2018 om 00:44

Keizer heeft in een half jaar Ajax meer meegemaakt dan veel coaches in een hele loopbaan, en ook voetballend draaide het op het einde steeds beter. Bovendien is het een ontzettend sympathieke vent, en uit de reacties van de Ajacieden blijkt ook dat 'ie zeer gewaardeerd werd binnen de spelersgroep. Kwam voor Ajax te kort, maar denk dat het voor Excelsior een prima keuze is en sluit niet uit dat hij op termijn ook bij de (sub)top van Nederland aan de slag kan.

17 maart 2018 om 00:46

Ik zeg noet dat het geen sympathieke vent is, maar dat is niet genoeg.

Warrige persco's, onlogische wissels, wedstrijden die in de pocket zaten, toch verliezen,

Keizer heeft het gewoon niet en dat zagen ze in tweede instantie bij Ajax ook in.
Waarom mensen denken dat hij het wel op een lager niveau zou kunnen, is mij een raadsel.

17 maart 2018 om 01:40

Wellicht dat hij zich zonder de druk van een topclub, beter zal ontwikkelen tot een prima coach. Hij heeft al zoveel meegemaakt in een korte tijd, en verdiend wat mij betreft sowieso een kans om zich te revancheren in de eredivisie.

17 maart 2018 om 05:47

Kom nou toch man, kijk eens naar hoe goed Ajax presteerde en voetbalde in zijn laatste twee maanden daar toen hij alles op de rit had. Zo sterk was Ajax niet onder Bosz, misschien zelfs onder De Boer niet. Psv speelde destijds niet voor niets met dunne schijt in de broek. Ajax heeft het kampioenschap beslist door hem te ontslaan.

17 maart 2018 om 07:42

Ja vd gaag heeft goede prestatie gelevert.
Oke dat heeft keizer niet.
Ten hag heeft goede orestatie gelevert bij utrecht.
En toch deed keizer het beter bij ajax dan ten hag.
Wat ik wil zeggen is dat je met keizer als excelsior zijnde best tevreden mag zijn

Één tip vanuit Groningen, mocht Faber bellen: niet doen! Maar alle gekheid op een stokje, ik denk dat Keizer een prima keus zou zijn. Het is geen trainer voor een grote club als Ajax, maar bij Excelsior zou hij volgens mij prima in zijn nopjes zijn

Zou een prima keuze zijn voor beide partijen ! Keijzer ging het steeds beter doen bij Ajax en heeft absoluut een mindere periode gekend, maar he het is niet zomaar wat om tijdens een seizoen waarin heel veel gebeurd is even voor de leeuwen gegooid te worden bij de grootste club van het land.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren