Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik geniet, zelfs als de pers slecht over mij schrijft of als fans boos zijn'

Laatste update:

De staat van dienst van Mesut Özil is indrukwekkend, maar de 25-jarige middenvelder krijgt doorgaans ook vaak te maken met kritiek. De Duitser laat zich er echter niet door uit het veld slaan, zo vertelt hij op de website van zijn club Arsenal.

/

"Het is voor mij belangrijk om plezier te hebben. Je speelt soms wel een mindere wedstrijd of zit een paar dagen of een week in een mindere fase, maar soms heb je ook maanden dat je alleen maar positieve resultaten boekt", aldus Özil. "Je moet gewoon het plezier behouden en in jezelf geloven, je zwaktes niet laten zien", aldus Özil.

"Waarom zou ik dat doen terwijl ik iets doe waar ik van houd? Tegenslagen horen erbij. Ik probeer te genieten, zelfs als de pers slecht over me schrijft, de fans boos zijn of als het niet op rolletjes loopt in het privéleven. Ik blijf altijd positief. Ik ben bovendien dankbaar dat ik gezond ben, voor mijn werk mag voetballen en tijd kan doorbrengen met mijn geliefden. Ik trek mij niets aan van positieve of negatieve recensies in de media", besluit de linkspoot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ozil is duidelijk uit vorm. Lijkt me toch Dar dat deels komt door de mindere spelers op de flanken.

26 september 2014 om 21:45

Behalve sanchez natuurlijk

26 september 2014 om 21:52

Spelers als Cazorla, Chamberlain en Podolski kunnen er namelijk niks van

26 september 2014 om 22:07

Cazorla is oke maar niet snel genoeg en podolski ook niet. Chamberlain is snel maar haalt niet genoeg rendement.

26 september 2014 om 22:17

Nou ik vind Poldolski anders een onderschatte voetballer, heeft goeie voorzetten is redelijk snel en dat van te weinig rendement snap ik ook niet hij scoort regelmatige en mist niet veel kansen.

27 september 2014 om 12:34

Dat van rendement ging volgens mij over Chamberlain. En die mist best wel veel kansen.

26 september 2014 om 21:47

Ozil speelts nu juist op flanken
Wenger moet hem gewoon op 10 zetten dat is een wereld van verschil

26 september 2014 om 21:49

Dat posities gedoe, ozil moet gewon een vrije rol krijgen en ineens vanuit het centrum duiken en gaan strooien met pasjes of zelf scoren! Ma uit vorm? Die jonge is werelds, ma moet steeds aan de zijkant plakken, bedoel die jonge heeft geen snelheid nada

26 september 2014 om 21:47

Ja tegen aston villa was hij ook duidelijk uit vorm..

Prima speler, vindt z'n plekje nog wel bij Arsenal

Ik als Chelsea fan heb veel respect voor Ozil. Een hele normale, rustige en bescheiden jongen in mijn optiek. Ook deze uitspraken zijn erg volwassenen en verstandig. Toen hij tegen Villa scoorde vierde hij zijn goal ook heel normaal alsof hij niks merkt van alle kritiek. Voor zijn transferbedrag mag je misschien wat meer van hem verwachten maar het blijft toch een klasse speler.

Precies. Ik zou me ook de koning voelen wanneer je op het hoogste niveau mag voetballen tegen een kapitaal. Niemand kan je dan nog raken, en degene die dat wel willen zijn niet interessant.

Dat heeft hij goed gezegd. Goed dat hij zo ingesteld is. De media kan vaak keihard zijn en als de publieke opinie daarin mee gaat en de speler het te persoonlijk op vat kan dat een aanslag zijn op zijn moreel en vreugde. Hebben we in de eredivisie ook vaak genoeg gezien bij spelers. Plezier in het spelletje en houden van je vak zijn zeer belangrijke eigenschappen voor een voetballer.

Misschien had mourinho het goed gezien en kan hij gewoon de absolute top niet meer halen.. Weet dat hij destijds door vele onterrecht minder minuten ging maken, maar misschi. Was dat niet geheel onterecht

Ozil moet gewoon op 10 dat is zijn positie en daar kan hij het best uit de voeten. Maar hij is wel uit vorm al heeft hij laatst wel weer een keer gescoord en een assist gegeven dacht ik.

Haha Mesut 'poor man's Silva' Ozil moet ook weer eens van zich laten horen. Minder praten en meer voetballen. Talent heb je wel, jammer dat het er niet altijd uitkomt..

Ozil is een uitstekende speler en zijn positie is van uit het centrum komen. Nou volg ik Arsenal niet zo erg, maar ik lees best vaak dat hij als vleugel speler wordt gebruikt en dat moet je niet met Ozil doen.
Ik weet ook wel zeker dat als hij bij Arsenal juist wordt gebruikt, dat Arsenal weer geweldig kan spelen, zolang ze maar onder Chelsea en Liverpool eindigen.

Als wenger nou ozil eens op 10 laat spelen geloof me dan krijgen de aanvallers veel meer pogingen om een doelpunt te kunnen maken.

Alsof ozil een van de snelste is dat je hem op de flanken zet. Trainers begrijpen hem niet, hij speelde zijn top wedstrijden onder mourinho !

26 september 2014 om 23:48

Afgelopen wedstrijd scoorde hij en gaf een assist. En hij stond op 10. Je hebt dus gelijk en Wenger heeft dit denk ik ook wel gezien, hopelijk morgen tegen de Spurs weer op 10.

Ik snap het niet.

Hij is goed op nummer 10 en slecht op de flanken. Dat merkt een aap zelfs op. Waarom zet Wenger hem gewoon niet altijd op nummer 10 en ziet de media niet dat het aan hem ligt maar gewoon aan hoe hij gebruikt wordt?

Die vorm komt wel weer terug. En tegenslagen maakt de mens sterker. Dus hij wordt nog beter; '

Als hij speelt op de juiste plek kan hij wonderen verichten!!!

Als Walcott terug is, wordt het genieten! Strooien met dieptepassjes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren