Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ga met Bosz praten, maar ik denk dat hij ons te klein vindt’

Laatste update:

FC Utrecht nam twee weken geleden afscheid van Jean-Paul de Jong en reageerde daar tijdens de interlandperiode op door Dick Advocaat voor het restant van het seizoen aan te stellen als hoofdtrainer. De ervaren oefenmeester wordt gezien als een tussenpaus zodat de Domstedelingen rustig op zoek kunnen naar een trainer voor de langere termijn en krijgt als taak mee om FC Utrecht na de teleurstellende seizoenstart de weg naar boven in te laten slaan.

Advocaat is met zijn zeventig jaar inmiddels behoorlijk op leeftijd, maar clubeigenaar Frans van Seumeren is niet bang dat de trainer te oud zal zijn voor de klus: “Wat is oud? Dick is inderdaad zeventig, maar ik denk toch dat hij op dit moment voor ons de juiste trainer is. Daarom is hij ook de interim-trainer en wij gaan gedurende het seizoen kijken of we nu weer een hele goede trainer kunnen krijgen”, vertelt hij in gesprek met de NOS.

Van Seumeren heeft de rest van het seizoen de tijd om een nieuwe coach voor de langere termijn aan te stellen en heeft al vier of vijf kanshebbers op het oog: “In de winterperiode, toen er al wat rumoer was, hebben we al gekeken wie er eventueel een geschikte kandidaat zou zijn.” De preses wil wel een ‘gerenommeerde naam’ voor de groep zetten en ziet in Mitchell van der Gaag bijvoorbeeld een mogelijke geschikte opvolger van Advocaat: “Hij heeft het nu wel weer moeilijk bij NAC Breda natuurlijk, maar dat is wel een trainer waar wij gecharmeerd van zijn.”

Een andere optie zou Peter Bosz kunnen zijn. De 54-jarige coach maakte veel indruk in zijn seizoen bij Ajax, maar moest in de afgelopen voetbaljaargang bij Borussia Dortmund alweer snel het veld ruimen. Wat Van Seumeren betreft, zou Bosz goed in de Galgenwaard passen: “Als ik een trainer zou kunnen krijgen als Bosz zou ik zeker niet aarzelen om dat te doen. Ik heb nog geen contact met hem gehad, maar ik denk wel dat ik een praatje met hem ga maken. Ik weet niet hoe hij daartegenover zou staan, ik denk dat hij FC Utrecht te klein vindt. Maar we zijn ook niet minder dan Vitesse, daar is hij toch ook trainer geweest.”

Denk jij dat Peter Bosz interesse zou hebben in een avontuur bij FC Utrecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties
17 september 2018 om 12:37

Het zal toch wat zijn als Bosz naar Utrecht gaat zeg! Dan is er weldegelijk leven na Ten Hag

17 september 2018 om 12:49

Focus jij jezelf maar op het voetballen willempie 👍

17 september 2018 om 13:24

Droom lekker verder jongens, als Bosz nu Utrecht gaat doen is zijn carierre voorbij.

17 september 2018 om 15:44

En daar is je naamgenoot grotendeels verantwoordelijk voor. Domme fouten, domme overtredingen en geluk dat de VAR het nog niet op hem gemind heeft. Mooie praatjes voor de camera maar meer dan praatjes is het niet.

17 september 2018 om 13:21

Met een vermogen van meer dan 100 miljoen moest Fans van Seumeren smakelijk om jouw reactie lachen

Ik zie Vd Brom aan het eind van het seizoen wel vertrekken bij AZ, wat zou Bosz dan een heerlijke opvolger zijn zeg. Helaas denk ik dat hij AZ, naast FC Utrecht, ook 'te klein' vindt. Het zou hem daarentegen wel sieren, instappen bij een club als AZ of Utrecht.

17 september 2018 om 13:03

Waarom zou het hem sieren Utrecht te doen? Dan eerder AZ lijkt me. Daar ligt een veel beter fundament voor de manier van spelen die Bosz beoogt.

17 september 2018 om 15:34

Dat valt dus wel mee falcao met “veel beter fundament”. AZ staat er goed op hoor, maar veel beter... beiden prachtopleiding en goed fundament aan spelersmateriaal

17 september 2018 om 16:02

Denk dat AZ toch een betere basis heeft, maar goed. Snap trouwens dat Van Seumeren heel belangrijk is geweest en nog steeds is voor Utrecht, maar vind het toch wel een beetje een proleet. Zat een keer in het stadion niet zover van hem vandaan bij een Europese wedstrijd. Hoe hij toen gekleed was om buitenlandse gasten te ontvangen en hoe hij tijdens de wedstrijd verbaal tekeer ging vond ik niet echt chique.

17 september 2018 om 20:42

Hij is naast clubeigenaar dan ook supporter. Als ie niet zo betrokken was had ie er nooit zoveel poen in gepompt.

17 september 2018 om 18:23

Vind Bosz als trainer nu te jong om keuzes te maken "die hem sieren". Had gedacht dat Dortmund een goede ploeg voor hem was, maar als hij nu de stap maakt naar de middenmoot/subtop van Duitsland/Spanje/Engeland, dan kan hij imo doorgroeien tot toptrainer

Ik verwacht Bosz eerder bij Feijenoord volgend seizoen. De magie van Van Brockhorst is volgens mij wel al een tijdje uitgewerkt en Bosz is dan wel een perfecte opvolger. Met hem kan Feijenoord echt de stap omhoog maken.

17 september 2018 om 13:52

Ik zou het in ieder geval een briljante zet vinden van Feijenoord. Van Bronckhorst is natuurlijk kampioen geworden maar qua voetbal is het eigenlijk al jaren één grote armoede. Vooral op Europees gebied volgt de ene deceptie de andere deceptie op. Bosz zou deze selectie prima naar een hoger niveau kunnen tillen.

17 september 2018 om 15:26

Waarom denkt iedereen altijd aan Bosz bij Feyenoord? Als technische man heeft hij Feyenoord bijna failliet laten gaan en ik ken weinig personen die dezelfde status als Lurling en Bosz hebben bij Feyenoord. Nu zou het natuurlijk een zet kunnen zijn van van Geel maar ik gok dat daarna het Maasgebouw aan diggelen ligt

17 september 2018 om 16:06

Zeg niet dat Bosz geschikt is voor Feyenoord maar de denkwijze van een groot deel van de achterban lijkt soms wel erg primitief. Wil je nu een cultclub of topclub zijn? Wanneer je het laatste wilt moet je je over bepaalde dingen heenzetten en niet blijven hangen in telefoonnummers.

17 september 2018 om 17:08

Omdat ie Ajax na lange tijd Europees weer wat aanzien heeft gegeven in het jaar dat hij trainer was. Dat kan Feijenoord ook wel gebruiken, daarnaast heeft hij een Feijenoord verleden. Dus is de links naar Feijenoord snel gelegd.

17 september 2018 om 17:07

Zolang Feyenoord zn algemene beleid niet aanpast gaat geen enkele trainer ze omhoog helpen...

Buiten het feit dat Utrecht een mooie club/stad is lijkt het mij verstandiger dat ze zich focussen op een jonge trainer met potentie. Al zou je Peter Bosz kunnen overtuigen dan wil je hem toch voor meerdere seizoenen? Er zullen steeds clubs komen die hem dan gaan proberen over te halen voor een mooier salaris en avontuur en dat wil je als club ook niet. Ga voor onervaren coach met potentie zou ik zeggen.

Helaas zegt Martin van Geel of Jan de Jong dit niet. Gio kan echt niet meer net als Mario Been en Ruud Gullit zit er geen goede trainer in Gio. Geweldige man, geen goede trainer. Bosz is een van Nederlands beste trainers op dit moment.

Please geen club in Nederland Peter. Dan ga ik als Ajacied met pijn en met hart naar die clubs kijken met een ziekelijke jaloezie. Ten Hag doet het absoluut goed bij ons maar ik mis Bosz nog steeds. Geweldige visie die mijn Cruijff hart zeer goed deed.

17 september 2018 om 15:37

Ja Filip, dat was een heerlijke 2e seizoenshelft

Het contract van Van Bronckhorst bij Feyenoord loopt dit seizoen af. Ervan uitgaande dat die niet wordt verlengd neem ik aan dat Feyenoord bij Bosz uit zal komen als nieuwe trainer, vooral daar Bosz op zijn beurt openlijk heeft aangegeven graag trainer van Feyenoord te willen worden. Ik verwacht dus dat Bosz op Feyenoord zal wachten.
Misschien kan Utrecht van Bronckhorst aanstellen, of ze daar blij mee zijn is een ander verhaal....

17 september 2018 om 15:27

Kijk eens naar het verleden van Bosz bij Feyenoord. Die kan je per direct van je lijstje strepen

17 september 2018 om 15:33

Tijd voor bosz om revanche te nemen. Hij komt nu in een hele andere functie. Een functie waar er echt heel erg behoefte hebben aan zo iemand, kuijt erbij als assistent en klaar.

17 september 2018 om 16:41

Dat gelul over zijn verleden als Technisch Manager bij Feyenoord slaat kant noch wal.
Niet alleen is het totaal niet te vergelijken met een functie als trainer maar erbij komt dat je hem niet alleen verantwoordelijk kan houden voor dat wat er toen mis ging. Het toenmalig bestuur had een visie die Bosz als ondergeschikte moest opvolgen.
Als je denkt dat Bosz zelf en alleen handelde dan heb je het volkomen mis. Daarbij komt dat Bosz gek is op Feyenoord, ga dan niet doen alsof hij er expres zo'n zootje van maakte.
Als je verder kijkt, zoveel beter doet van Geel het ook niet. De 30 miljoen die vorig zomer in de spelersgroep is gestoken is vrijwel volledig verdampt. Toen van Geel werd aangesteld had Feyenoord financieel geen poot om op te staan en nu zo'n 9 jaar later heeft Feyenoord nog steeds geen poot om op te staan.

Voor nu betreft het een functie als trainer en moet je de persoon Bosz dan ook volledig beoordelen op zijn functioneren als trainer. Op basis van zijn prestaties met Ajax, Vitesse en Heracles en het feit dat Bosz Feyenoord een warm hart toedraagt vind ik Bosz uitermate geschikt als trainer van Feyenoord.
Veel betere alternatieven zijn er ook niet en vasthouden aan van Bronckhorst is je doodvonnis tekenen.
Bijkomend feit is wel dat als je Bosz aanstelt je van Geel moet vervangen (wat ik persoonlijk zou toejuichen). Bosz kan totaal niet functioneren met dat armoedige materiaal wat van Geel aanschaft.

Als Peter nog een beetje interesse heeft om in de spotlights te staan, dan zou fc Utrecht te klein zijn voor Bosz, met alle respect naar Utrecht uiteraard. Wat Peters carrier nog een zou redden is een club uit de top 3 van Nederland te coachen. Psv heeft van Bommel en Ajax heeft Ten Hag, dus Feyenoord misschien?

Heeft Bosz wat te kiezen dan?

17 september 2018 om 19:41

Bosz kon al naar Franse clubs, maar krijg zijn miljoenensalaris door Dortmund nog door betaald, die kan straks gewoon uit goede clubs kiezen met een miljoenen salaris, die gaat niet na Ajax, Dortmund opeens terug naar AZ of Utrecht, dat past niet in zijn carriere volgorde, hoe graag ik hem ook bij Utrecht zou willen zien

Hoop dat Feyenoord hem ook even polst. GIO is zeker na dit jaar wel klaar, kan hij het mooi overnemen.

Het zou en godsgeschenk zijn als Bosz het van Gio zou overnemen. Helaas ben ik bang dat er door de leiding bij Feyenoord te lang gewacht wordt, waardoor Bosz ergens anders aan de slag gaat. Vind hem overigens totaal niet bij Utrecht passen die van huis uit toch vaak juist 4-4-2 spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren