Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat Ous voor Ajax ook van enorme waarde zou kunnen zijn’

Laatste update:

Pascal Jansen vindt het nog te vroeg om te spreken van een mislukt huwelijk tussen Oussama Idrissi en Ajax. De trainer van AZ, die komende zondag in de Johan Cruijff ArenA Ajax van de titel af moet zien te houden, werkte in het verleden samen met de Marokkaanse aanvaller en weet wat hij in zijn mars heeft. Desondanks is het Idrissi nog niet gelukt om het volledige vertrouwen van trainer Erik ten Hag te winnen, daar hij tot dusver genoegen moet nemen met een rol als invaller.

Het duel met Ajax betekent voor Jansen een weerzien met Idrissi. De twee werkten in het verleden samen bij AZ, toen Jansen als assistent-trainer fungeerde van John van den Brom en Arne Slot en Idrissi als speler van AZ na twee seizoenen een transfer naar Sevilla verdiende. Sinds januari speelt Idrissi op huurbasis in Amsterdam, al komt hij nauwelijks aan de bak. Dat de aanvaller momenteel genoegen moet nemen met een rol als invaller, zegt volgens Jansen niet zoveel. "Dat maakt hem geen mindere speler, wan het zegt ook wat over de kwaliteit van de Ajax-selectie. Ik denk dat Ous voor Ajax ook van enorme waarde zou kunnen zijn."

Door het gelijkspel tegen FC Utrecht (1-1) is Ajax zondag afhankelijk van het resultaat bij de wedstrijd tussen PSV en FC Groningen om zich tot kampioen van de Eredivisie te kunnen kronen. Mocht de ploeg van Ten Hag zelf weten te winnen van AZ en PSV punten verspelen tegen Groningen, dan is de landstitel een feit. “Wij focussen op wat wij kunnen beïnvloeden", blikt Jansen op de clubwebsite vooruit op het duel met Ajax. "PSV zal er ook alles aan doen om plek twee vast te houden, dus ons plan zal niet afwijken na aanleiding van hun wedstrijd tegen Groningen.”

AZ is zelf ook gebaat bij een goed resultaat, daar de Alkmaarders nog volop meedoen om de tweede plek, die aan het einde van de rit recht geeft op kwalificatie voor de play-offs van de Champions League. Jansen denkt te weten waar hij Ajax zondag pijn kan doen. "Ajax speelt met veel risico, veel mensen voor de bal, kort combinatiespel en geven druk op de helft van de tegenstander. Daarbij geven ze ruimtes weg. Daar moeten we van profiteren en ik denk dat we als team dusdanig zijn gegroeid dit seizoen, om in balbezit Ajax onze wil wat meer op te leggen.”

Denk jij ook dat Oussama Idrissi nog van waarde kan zijn voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

“Wat een flop is dit toch gebleken. Alle ballen springen van z’n pantoffels vandaan. Al zie ik hem mogelijk als vleugelspeler voor Jong Ajax dat een gooi wil doen naar het kampioenschap volgend jaar.” (Visch, 2021)

Met een beetje geluk zijn we zondag kampioen. Dan kan je alle spelers even op vakantie sturen en jongens als Idrissi nog wat minuten laten maken. Scherpen, Klaiber, Schuurs, Rensch, Klaiber, Kudus, Taylor, Ekkelenkamp, Neres, Traore, Idrissi lijkt me een leuke opstelling voor de laatste weken.

23 april 2021 om 17:18

Die Klaiber krijgt het wel druk zeg de komende 2 weken

23 april 2021 om 17:26

Denk niet dat de aanhang het zo leuk vindt als Ajax daarmee naar de Kuip gaat 😉

23 april 2021 om 17:35

Want? Kampioen is kampioen. Daarna maakt het niks meer uit. Laat de jonkies maar spelen tegen Feyenoord, is goed voor hun ontwikkeling.

23 april 2021 om 17:57

Ik ben er heilig van overtuigd dat menig Ajacied dat niet zo leuk vindt. Degenen die ik ken in ieder geval niet, haha

23 april 2021 om 18:22

Ik zou het wel mooi vinden: Ajax B tegen Feyenoord. En dan nóg winnen xD Ik zou echter dan niet Idrissi opstellen.. dan liever Unuvar of een andere jeugdspeler

23 april 2021 om 22:11

Ach ik denk dat de aanhang daar niet zo mee zit. Kampioen zijn we toch al en die rivaliteit komt meer uit Rotterdam. Voor Ajax zijn de topwedstrijden tegen PSV en AZ belangrijker.

23 april 2021 om 22:25

Haha, nou ik heb het even gepeild bij de Ajacieden in mijn kring. Die zijn het daar totaal niet mee eens. Zeker AZ niet. Er is maar één klassieker. Rivaliteit komt niet meer uit Rotterdam in mijn ervaring

24 april 2021 om 09:18

Bobiku29 inderdaad, de wedstrijden tehen Az belangrijker noemen 😂 naar de klassieker wordt nog steeds het meeste toegeleefd. Misschien niet bij de uitzonderingen hierboven, moet wel herkennen dat het bij Feyenoorders vaak wel gevoeliger ligt dan bij de ajacieden(tenminste in mijn omgeving)!

23 april 2021 om 18:30

@suarez ipv Klaiber graag Mazzroui. Die heeft minuten nodig. Alvarez en Martinez mogen ook spelen. Timber ook. Wie je echt rust mogen zijn Nico, Klaassen, Gravenberch, Tadic en Anthony. Haller ook laten spelen trouwens.De genoemde 5 spelers lekker vast met vakantie sturen (weet niet of Klaassen dat wil met het ook op het EK).

Idrissi heeft moeite met het niveau van ajax. Komt tekort. Wil zichzelf te graag bewijzen.

23 april 2021 om 17:10

Onzin als die net zoveel kansen zou krijgen als Neres , had hij zonder al teveel moeite meer laten zien dan Neres.

23 april 2021 om 17:17

Alleen is het vanuit de club gezien logisch dat een speler die daar ook daadwerkelijk onder contract staat en waar je in de toekomst nog aan hoopt te verdienen de voorkeur krijgt boven een huurling die over anderhalve maand weer vertrekt. Dat Neres de voorkeur krijgt is voor mij geen verrassing, ik begreep daarom al niet waarom Idrissi voor Ajax koos. Daar zou hij niet zo maar aan speeltijd komen, zelfs al zou hij beter presteren dan zijn concurrenten.

23 april 2021 om 17:24

Ben ik met je eens, maar ik denk dat iedere jeugdspeler op dit moment beter is dan neres. Wat een slappe hap is dat momenteel zeg

23 april 2021 om 17:33

@baradona waar haal je de wijsheid vandaan dat hij mee zou laten zien dan Neres. Als je met ritme beter bent dan Neres dan zou je niet als een halve amateur de bal kwijtraken aan jezelf ipv aan de tegenstander. Kom op zeg. Deze jongen is het helemaal kwijt en komt niet in de buurt van Neres in zijn slechtste wedstrijden.

23 april 2021 om 17:40

@thamike je kan niet minder laten zien als Neres , en het excuus van hij komt terug van een blessure is ook al 23 wedstrijden niet meer geldig. Ik snap best dat Neres aaibaar is en een gunfactor heeft , dat heeft hij ook bij mij maar laat echt helemaal niets meer zien.

23 april 2021 om 18:00

@baradona precies mijn punt is dat Idrissi minder laat zien in de minuten die hij krijgt. Jij het zijn er weinig maar ik vraag ook geen wereld wonder. Brobbey speelt ook weinig maar laat iig zien dat hij weet wat een bal is en hoe je daar mee om moet gaan. Idrissi lijkt echt een amateur.

Ik verdedig Neres ook helemaal niet maar vind hem niet in vorm nog steeds klasse beter dan wat Idrissi heeft laten zien met en zonder bal. Bizar hoe slecht die het doet.

23 april 2021 om 18:48

Onzin. Idrissi heeft 0 vertrouwen gekregen, staat vaak aan de verkeerde kant van het veld en de minuten die hij krijgt zijn er simpelweg heel erg weinig. Vorig seizoen echt een smaakmaker bij AZ dat net zo veel punten als Ajax had. Betrokken bij 18 goals in 25 wedstrijden zijn goede statistieken voor een linksbuiten. In vergelijking met Neres, die de afgelopen twee seizoenen niks laat zien, had hij best een kans verdiend. Ook miljoenenaankoop Antony kan de cijfers van Idrissi niet bijbenen.

Bij az de beste van de 3 voorin en nu niet best. Zie hem graag bij Feyenoord terug komen

23 april 2021 om 17:10

Met Berghuis en sinisterra zie ik hem daar ook niet snel een basisplek pakken, een veel te dure jongen om te huren terwijl het geen onbetwiste basisspeler zal zijn.

23 april 2021 om 17:14

Berghuis moet eerst maar is bijtekenen dan

Lang had het prima gezien, Tadic speel je momenteel never nooit uit de ploeg. En dan word het minuten sprokkelen, alleen dan kiest Ten Hag altijd voor Neres. In de hoop dat hij weer eens een bal rechtdoor gaat schieten, maar vooralsnog laat Neres hem constant in de steek.

23 april 2021 om 17:39

In de bekerfinale schoot Neres toch vlak voor tijd een bal rechtuit die Ajax de beker opleverde.....

23 april 2021 om 17:47

Nee ook die bal was gewoon over de zijlijn gerold, doel stond toevallig in de weg.

Toen hij bij AZ speelde had ik niet zoiets dat hij bij Ajax in beeld zou moeten zijn. Wel een onderschatte speler daar als je keek hoeveel lof Stengs en Boadu kregen, terwijl hij qua rendement niks voor ze onderdeed. Echter bij Ajax staat gewoon Tadic op die positie en die is nog wel een paar klassen beter. Een investering van 15+ miljoen is hij niet waard, al zal hij vast met wedstrijdritme meer brengen dan wat hij nu laat zien. Wellicht was AZ gewoon zijn niveau.

23 april 2021 om 21:04

Idrissi was bij AZ een finnige snelle buitenspeler, niet de slome houterige Idrissu van Ajax. Moeilijk vergelijken dus. 15 mil lijkt me ook een te groot risico. Ook omdat hij niet snel 15mil+ restwaarde zal creëeren

Heeft helaas niet veel laten zien, en denk dat hij wel een ideale speler voor de Bundesliga. Ajax moet voor die Orsic gaan van Dinamo Zagreb of Sulejmana

Bij voorbaat al een kansloze transfer. Op zijn positie speelt Tadic. Indien Tadic er niet is speelt Neres. En dan heb je Hansen en Unuvar nog achter de hand... waarom moet Idrissi er dan bij?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren