Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben van mening veranderd: Hazard is misschien wel de beste in Europa’

Laatste update:

Eden Hazard was zaterdag de grote man in de wedstrijd tussen Chelsea en Cardiff City. De aanvaller loodste zijn ploeg met een hattrick naar een ruime overwinning: 4-1. Trainer Maurizio Sarri vraagt zich af of er in Europa betere voetballers dan Hazard rondlopen.

In zijn vijf laatste wedstrijden, waar twee interlands met België tussen zaten, kwam Hazard steeds tot scoren: in totaal maakte hij zeven doelpunten in die wedstrijden. "Ik vond Hazard al een van de beste spelers van Europa, maar ik heb mijn mening veranderd: misschien is hij wel de allerbeste", zegt Sarri na de overwinning in de Engelse pers. "Toch denk ik dat hij nog beter kan worden. Vijftig à zestig meter van het doel hoeft hij niet zoveel energie te verspillen als hij nu doet."

Sarri merkt dat Hazard vaak betrokken is bij de opbouw, als Chelsea in balbezit is op eigen helft. "Dan raakt hij de bal soms vijf of zes keer aan. Dat kost veel energie. Hij kan die energie beter gebruiken in de laatste 25 meter", doceert de oefenmeester. Als hij dat doet, verwacht Sarri tientallen goals van zijn pupil. "Ik denk dat hij dit seizoen 30 tot 35 doelpunten kan maken. Gisteren vertelde ik hem nog dat hij de 40 kan halen, maar dan moet hij zijn spel echt richten op de laatste 25 meter."

Chelsea is het seizoen begonnen met vijftien punten uit vijf wedstrijden. Op basis van het doelsaldo staan the Bliues bovenaan, maar Sarri ziet twee betere teams in de competitie. "Ik denk dat Liverpool en Manchester City op dit moment verder zijn dan wij. Maar wij kunnen onszelf nog verbeteren. Ik wil dat wij het beste team van Engeland hebben, maar dat kan niet binnen een maand. Misschien binnen een seizoen, of misschien duurt het nog iets langer. Maar dat is het doel."

Vooral in de achterhoede kan Chelsea nog beter worden, denkt Sarri. "We zijn voorin heel gevaarlijk, maar achterin zijn we niet zo solide. We wisten dat we vandaag een tegenstander troffen die heel sterk is met standaardsituaties, maar we hadden er geen antwoord op. Dat moet beter en dat kunnen we ook heel snel verbeteren." Chelsea richt het vizier nu op de uitwedstrijd tegen PAOK Saloniki, donderdagavond in de groepsfase van de Europa League.

Is Eden Hazard de beste speler in Europa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vorige week was alonse de beste lb van europa, het gaat dus goed met chelsea!

15 september 2018 om 19:59

Had United maar een speler als Hazard. Dan waren wij afgelopen seizoenen wel dichter bij de titel geweest. Hazard onder een aanvallende coach is gwn top 3 van de wereld, en overduidelijk de beste van de PL.

Wat velen al jaren zeggen: hazard in een aanvallende ploeg behoort echt tot de allerbeste spelers ter wereld. Hij werd altijd bekritiseerd om z’n goals, maar stond onder Mourinho en Conte altijd op een eiland. Nu kan hij zich vooral richten op het aanvallen en staat er geen maat op hem. Beste van Europa / kanshebber voor gouden bal kun je echter pas stellen als hij dit een heel seizoen volhoudt, niet na 5 goede potjes. Desondanks heb ik liever hazard in m’n team dan Ronaldo, omdat hij voetballend, dribbelend en passend zo veel beter is en daarnaast ook nog eens verdedigend zn werk doet. Maar goed dat is puur eigen voorkeur en ik snap natuurlijk ook dat de meesten robaldo (nu nog) beter vinden.

Daar gaan we weer die trainers vinden hun spelers altijd de beste. Hij kan beter zeggen een van de beste is geloofwaardiger.

Hou maar op. Zijn sws al 5 spelers beter dan hem

15 september 2018 om 20:46

Welke 5? Ronaldo Messi zijn de enige naar mijn mening die beter zijn. Ik vind Hazard beter dan Neymar, beter dan Mbappe.

16 september 2018 om 06:44

Ronaldo, Messi, Neymar, Salah, Modric, de Bruyne, Kane zijn er al 7. Ken wel even doorgaan

16 september 2018 om 09:20

Het gaat hier om dr beste voetballer. Niet over de beste doelpuntenmaker. Dan zijn de enkel Messi, Neymar en Modric beter.

Wat een grappenmaker zeg.. In geen 100 jaar

Messi en Ronalde staan erboven maarrrr Hazard in deze vorm en op zijn best moet niet veel meer onderdoen voor deze 2.
Neymar en Hazard op hun sterkst...duidelijk Hazard klasse beter in alles
1 Messi
2 Ronaldo
3 Hazard
4 Neymar
5 De Bruyne

15 september 2018 om 22:02

Je hebt nog ene salah die in ze 1e pl seizoen al bijna meer goals gemaakt hebt als hzard in alle jaren

16 september 2018 om 09:21

Laat CR7 maar weg. Pur sang afwerker. Maar daarmee niet een betere voetballer dan een Neymar, hazard, ...

16 september 2018 om 09:48

Afwerken is dan blijkbaar niet relevant bij voetbal

16 september 2018 om 11:56

Afweken is 1 aspect. Maar voetbal in zijn geheel bestaat uit meerdere aspecten, je kan de beste zijn in 1 aspect, maar dat maakt u niet de beste in heel het geheel

Mooie Hazard show heb ik vandaag gezien. Wat fijn om te zien dat hij onder een aanvallende coach als Sarri ook meer scoort. Ik schat Liverpool en Manchester City nog altijd hoger in dan Chelsea momenteel, maar dit kan een zeer interessante seizoen worden voor Chelsea.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren