Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben geen Guidetti of Pellè, ik ben geen twaalfjarig verliefd meisje’

Laatste update:

Nicolai Jörgensen had zelf ook niet verwacht dat hij in zijn eerste seizoen in dienst van Feyenoord al de MVP van de Eredivisie zou zijn. De teller van de aanvaller staat momenteel op vijftien doelpunten en acht assists: aantallen waar geen enkele speler in de Eredivisie aan kan tippen. Heel erg uitbundig juichen, daar doet de Deen echter niet aan.

Hoewel Jörgensen als een koele kikker oogt, brandt van binnen het vuur, zo verzekert de aanvaller in gesprek met Voetbal International. Toch zou hij het liefst gewoon de bal uit het doel halen en naar de middenstip rennen. "Ik ben geen John Guidetti of Graziano Pellè. Sommigen zeggen voor de grap weleens dat die zó uitgebreid juichten dat de wedstrijd daarna bijna was afgelopen. Ik snap dat supporters dat graag zien. Maar voor mij is het lastig", zo stelt de topscorer van de Rotterdammers.

Jörgensen houdt er gewoonweg niet van om in de schijnwerpers te staan. Het zorgt voor een oncomfortabel gevoel. "Zo juichen zou me verlegen maken. Ik ben geen twaalfjarig verliefd meisje." De Deen gaat liever naar de man van de assist. "Ook omdat ik wil dat hij dat blijft doen. Bilal Basacikoglu en Jens Toornstra hebben op het moment al mijn aandacht, want zij hebben mij het vaakst bediend. Zonder hun voorzetten geen treffers voor mij."

Wie vind jij de beste van de drie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pelle is een internationale spits

8 maart 2017 om 08:41

Jörgensen ook, dus wat is je punt.

8 maart 2017 om 10:39

Meneer heeft niet in China gevoetbald, Duitsland, Denemarken en Nederland (postzegel voetballer) dit is wat anders als Italie, Engeland, Nederland en China

8 maart 2017 om 08:42

Kazim ook, dus wat is je punt?

Van de drie in de poll heeft Pelle wel het hoogste niveau gehaald. Jorgensen vind ik echter completer en hij zou, als hij zich nog verder kan ontwikkelen, het niveau van Pelle wel kunnen gaan overtreffen. Guidetti was vooral een persoonlijkheid en heeft een geweldig seizoen gehad bij Feyenoord, maar is zeker niet de betere voetballer van de drie.

8 maart 2017 om 08:44

Vlak ook Guidetti niet uit. Die is Zweeds dus kon nog wel eens internationaal zijn.

8 maart 2017 om 09:35

Sterker nog, dat is hij al. Hij heeft al twaalf interlands op zijn naam staan.

8 maart 2017 om 09:38

Jorgensen is het meest compleet idd, maar Pelle heeft het maximale en een heeel hoog niveau uit zijn kwaliteiten gehaald. Guidetti kan voetballend niet tippen aan beide.

8 maart 2017 om 10:37

Pelle heeft meer gezien dan Nederland, Italiã£â« en Engeland..
Hij speelt nu in de best betaalde voetbal divisie die er bestaat, qua prijs kwaliteit verhouding.
Fluitend je geld verdienen.

Dat is wat anders dan alleen in Europa te ballen..

Een echte internationale spits!

8 maart 2017 om 10:51

Qua prijs/kwaliteit verhouding de beste divisie? Dat je er heel veel verdient wil niet zeggen dat dus die verhouding het best is he. Het niveau daar is (buiten die topaankopen) ontzettend laag.

Op die foto juicht hij toch aardig uitbundig

Prima kerel. Ik hou hier echt van. Degene bedanken die je de bal gaf en we gaan weer door. Heerlijke no-nonsense spits. Mijn type speler.

8 maart 2017 om 09:54

Precies dit. Ons slogan 'geen woorden maar daden' komt bij hem ook het beste naar voren.

8 maart 2017 om 11:01

Nou ja. In mijn geval jullie slogan geen woorden maar daden. Aangezien ik zelf Ajacied ben. Maar dit geheel terzijde. Ik vind hem als type wel goed bij Feyenoord passen. Aan de andere kant had ik hem ook graag in het shirt van Ajax gezien. Een echte team-player die complementair is aan het team.echt een gouden greep van Feyenoord.

8 maart 2017 om 10:24

Wat een gezeur zeg, hij heeft op dat moment geen idee waar die verdediger zich precies bevindt, logisch dat je voor de zekerheid dan liever een tikje extra geeft. Jorgensen is de juist 1 van de weinige spitsen die altijd het overzicht bewaart.

8 maart 2017 om 10:59

Volgens mij heeft hij na de tijd ook gezegd dat hij het niet zo bedoelt had. Dat hele incident is wat mij betreft wat onzinnig opgeblazen.

8 maart 2017 om 10:20

Ja, het is een heerlijke vent.

Toch vond ik Pelle en Guidetti ook helden. Hun bravoure was op dat moment precies wat Feyenoord nodig had na de zware jaren. Wat dat betreft wordt het wel eens overdreven dat Feyenoorders alleen maar van no-nonsense spelers houden, ook zij waren zeer geliefd bij het Legioen.

Guidetti was een cultpersoon door zijn gedrag en met name die wedstrijd tegen Ajax. Pell㨠was in mijn optiek een betere centrumspits voor 4-3-3 en met zijn uitstraling een uithangbord. Jã¶rgensen is de ultieme teamspeler, die daarnaast in 4-3-3 uit de voeten blijkt te kunnen.

Misschien kan hij juich les van Mike Obiku krijgen?

8 maart 2017 om 09:23

Nee joh, die heeft nog de littekens op zijn handpalmen van het juichen

8 maart 2017 om 09:33

Hahaha! Vroeger, toen je nog ongegeneerd in de hekken kon hangen met je shirt uit
Maar dat was wel een partij adrenaline! Geweldig!
Vond het juichen van v. Hooijdonk bij NAC ook altijd prachtig, de buikschuiver op het sompige veld. Inclusief het shirt met touwtje op de das.

Simpele man en voetballer! Ik denk dat Feyenoord zijn plafond is, maar hij doet het geweldig daar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren