Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ihattaren lijkt Juventus-carrière met actie op Schiphol niet meer na te streven

Laatste update:

Hate it or love it, maar het privéleven van de voetballers en hun WAGs is de guilty pleasure van menig liefhebber van het spelletje. Voetbalzone staat uiteraard in het teken van het voetbalnieuws, maar heeft in Goals & Gossip speciale aandacht voor de handel en wandel van de sterren ver buiten de krijtlijnen.

Mohamed Ihattaren lijkt een carrière bij Juventus definitief uit zijn hoofd te hebben gezet. De veelbesproken aanvaller annex aanvallende middenvelder werd met zijn vrouw Yasmine gespot op Schiphol, waar hij zich tegoed deed aan een maaltijd bij McDonalds. Ihattaren oogt op beelden van het tafereel verre van fit, zoals een week geleden al duidelijk werd op zijn trouwfoto's.

Mogelijk was Ihattaren onderweg naar Turijn, daar hij nog altijd onder contract staat bij Juventus. De Oude Dame zou wel bezig zijn zijn tot medio 2025 lopende verbintenis te ontbinden. Hélène Hendriks wist onlangs al te melden dat Ihattaren niet meer aan het trainen is, nadat er nog even sprake leek van een rentree. Er gaan verhalen dat Ihattaren zijn loopbaan wil beëindigen en met zijn vrouw in Dubai wil gaan wonen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Eeuwig zonde, hij moet er zelf nog achterkomen maar ja, dat is meestal zo.

11 mei 2023 om 18:16

Ten eerste: heel triest dat iemand een foto hiervan wil maken, laat die man.
Ten tweede: dit is het allerlaatste topic over die rakker dat ik aanklik. Als we allemaal hetzelfde doen, komt er gauw een eind aan de artikelen over deze non-voetballer.

11 mei 2023 om 18:24

Erg jammer gezien alle kansen die hij gekregen heeft. Zal waarschijnlijk verder afzakken naar criminele circuit voor zo ver hij er niet al in zit. Zijn auto's zijn nu al twee keer in brand gestoken. Waarschijnlijk is Juve ook al bezig met een rechtzaak om geld terug te eisen hij komt toch geen enkele verplichting richting zijn werkgever na?

Erg jammer voor de voetballer Ihattaren en ook jammer voor zijn familie. Zijn vader had waarschijnlijk als enige een positieve invloed op hem toen hij nog leefde was er de profvoetballer Ihattaren.

11 mei 2023 om 18:32

@IkWeetAlles11; is jouw comment op mij gericht? Ik zeg alleen maar dat ik het zonde vind.

11 mei 2023 om 18:50

Laatste keer dat ik m open inderdaad. Slaat nergens op zulke posts, niemand staat er op te wachten. Laat die man lekker maccie eten.

11 mei 2023 om 19:17

Niet alleen dat, maar het valt me erg op dat bij 99% van de sociale media berichten de reacties worden uitgeschakeld (recent voorbeeld van Promes mbt Poetin), maar bij Ihattaren kan iedereen altijd lekker z’n gal spuwen.

11 mei 2023 om 21:49

De reacties onder artikelen van Ihattaren gaan doorgaans ook niet heel ver. Daar zal het ook wel mee te maken hebben.

12 mei 2023 om 07:19

Zijn vaak van die juicy kanalen die geld betalen voor dit soort foto's. De mens is helaas vaak geneigd om alles wat tot een rel kan leiden vast te leggen. Zelfs in ronduit dodelijke situaties (ongelukken waarbij lijken worden gefilmd of moorden). Sommige mensen zijn de schaamte allang voorbij.

Dit is gewoon zijn cheat-dag. De rest van de week traint hij hard en zijn het allemaal sokken in zijn trainingspak om te doen alsof hij steviger is maar daaronder zitten alleen maar spieren.

On: het is nu wel klaar met deze jongen.

11 mei 2023 om 18:08

Cheatdag?

Hahah ik denk dat die man een cheat jaar ingepland heeft, als ik zijnbuik zie

11 mei 2023 om 18:15

Laat die gozer lekker leven, z'n carrière is voorbij en mislukt, het is nu gewoon een 'normale' geworden zoals wij.. Alsof iedereen op VZ afgetraind is

11 mei 2023 om 18:17

Eerst bulken, dan droogtrainen

11 mei 2023 om 18:37

De gemiddelde VZ bezoeker staat dan ook niet voor een dik salaris onder contract bij Juventus. Dit kan toch niet... Man man man.

11 mei 2023 om 19:22

Als hij er nu ervoor kiest om te stoppen, dan hoeven we toch niet boos te zijn er zijn meer voetballers die op die leeftijd stoppen, omdat het hun niet meer interesseert.

Laat die jongen lekker zijn ding doen.

11 mei 2023 om 21:04

@fairplay1,

Dit is wel heel erg uniek hoor. Dat je op je 21e stopt als je voor 2-3 duizend euro in de maand voetbalt kan ik nog begrijpen en als je twijfelt aan je talent. Maar deze gast heeft toch geen enkele reden om te twijfelen aan zijn talent.

Ik hoop nog steeds tegen beter weten in dat hij er bovenop komt.

11 mei 2023 om 21:47

@kokkieafca0341 - Vast niet, maar wij krijgen er niet voor betaald en voldoen aan de competenties van onze baan. Dat ligt totaal anders bij Ihattaren die eigenlijk in Italie zou moeten zitten. De kritiek is dus zwaar terecht.

11 mei 2023 om 18:14

Precies, iedereen zegt dat hij teveel vet heeft maar dat zijn allemaal slappe buikspieren!

Vraag me af hoe hij rond wil gaan komen in Dubai zonder werk

11 mei 2023 om 17:52

Plot twist: hij was bij de Mcdonalds voor een sollicitatie.

11 mei 2023 om 17:53

Als voorproever zeker.

11 mei 2023 om 17:53

Zijn vrouwtje heeft aardig wat geld hoor, denk zelfs wel wat meer dan hij want al die tijd bij Juve had hij maar een minimum-contract

11 mei 2023 om 18:25

Hij had zeker geen minimum contract bij Juve, daar koop je niet die auto;s van.

11 mei 2023 om 21:45

En jij denkt dat die meid zijn leven gaat financieren? Als de centjes van Ihattaren opraken, wil ik weleens zien of die meid niet gigantisch op hem afknapt. Hij is nou ook niet bepaald een plaatje aan het worden en gezien het al turbulente huwelijk en de relatie van die twee, lijken ze me allebei allesbehalve volwassen genoeg om dat huwelijk te doen slagen.

11 mei 2023 om 17:55

Rond is hij al.

11 mei 2023 om 18:03

Crypto en investeringen in vastgoed.

11 mei 2023 om 18:33

Hij is al rond.

11 mei 2023 om 18:40

Hoe hij rond komt, daar hoeven we ons dus juist niet zorgen over te maken!

11 mei 2023 om 18:51

Hij wordt influencer net als zijn vrouw.
Of ja dat zijn de geruchten of er zijn ook geruchten dat hij de underground in gaat met de neven van zijn vrouw

11 mei 2023 om 19:03

Is niet zo moeilijk, die heeft geld zat. Geld maakt altijd meer geld

Ach.. Gun die jongen een privé leven.

11 mei 2023 om 18:03

Deze reactie was overduidelijk niet gericht aan jou Batranos. Mogelijk is de initiële comment verwijderd voordat ik mijn commentaar had geplaatst.

Tja een voetballer die weinig voetbalt. Hoe kan je carrière verprutsen.

11 mei 2023 om 18:05

Is gebeurd. Laat hem zijn leven oppakken.

Snap niet waar Juventus nog op zit te wachten. Ontbindt zijn contract gewoon en dan is hij definitief geen voetballer meer. Je wil toch niet zo iemand bij je club hebben die niet eens de basisdingen van de sport kan beheersen...

11 mei 2023 om 21:43

Ik denk dat Juventus net als in veel landen en volgens veel Cao's of soortgelijke regelingen eerst een casus op moet bouwen die aan bepaalde criteria voldoet. Ik denk namelijk niet dat Juventus die jongen ook nog geld wil toeschuiven voor het ontbinden van het contract. Dat verdient die knaap ook helemaal niet.

Jammer maar helaas en geen woorden er meer aan vuil maken

Deze jongen heeft met spoed hulp nodig.

Elk mentaal gezond mens kan t opbrengen om voor een professionele voetbapcarrière alles te geven. Ihattaren had volgens advies van Ajax een psycholoog in moeten schakelen, want hij verknalt zijn hele leven

11 mei 2023 om 18:14

Hij kan alsnog een heel leuk leven tegemoet gaan hoor.

Heel sneu natuurlijk, een groot talent die echt werelds kon worden. Eewig zonde! Maarja met het leven ernaast is het natuurlijk een koekenbakker! En daar eet die er ook genoeg van! Waarom het zo is mag je natuurlijk in gedachte nemen, het lukt hem niet en het heeft een reden prive.. Zonde maar we moeten door. Hij heeft ze tijd gehad, laten we hem nu gewoon lekker net rust laten en het over talenten hebben die er wel zin in hebben!

Ach wat maakt het deze jongen toch ook nog een moer uit. Hij heeft ondertussen al aardig wat geld kunnen verdienen met zijn contracten, iig meer als de doorsnee leeftijdsgenoot. Als hij een beetje slim is doet hij er nog wat mee en beland hij niet ook nog is financieel in de put.

Laat die gozer gewoon lekker met rust. Foto’s maken voor de shine kom op zeg. Maar deze jongen is helaas wel een kanshebber voor ‘Eindsignaal’ van Studio Voetbal in de toekomst.

Iemand die zijn carrière zelf heeft vernietigd heb ik geen medelijden mee. Hoe erg het ook voor hem was toen hij zijn vader verloor.PSV heeft toen hem met alles bij gestaan om hem te helpen.

Ik vraag me oprecht iets af @vz. Jullie beginnen de eerste alinea met hate it or love it, maar het prive leven van voetballers is een giulty pleasure van vele mensen. Hoe komen jullie aan deze info? Gezien elke keer dat jullie iets dergelijks plaatsen, zie ik alleen maar reacties dat het mensen niks boeit of, in het geval van Mo (na tig berichten), iedereen er wel klaar mee is

Lag volgens onze Japie aan Schmidt 😂

11 mei 2023 om 19:35

Schmidt staat in zijn vrije tijd burgers te flippen bij de Mac.

Mocht de centen op raken, kan hij altijd in dubai voor oliegeld voetballen wat hij zeker gaat doen.

Zoveel jonge jongens droomden van een carrière als profvoetballer en snacken nu bij de Mc Donalds. Dat is vrij normaal. Laat m lekker met rust.

Heel erg treurig hoe het gelopen is met deze jongen. Sinds hij volgens de titel geen profvoetballer meer is, hoop ik dat hij met rust gelaten wordt. Dit zal ongetwijfeld moetlijk worden, aangezien vooral mevrouw Ihattaren en helaas ook hijzelf niet vies zijn van een aandacht die niet voetbalgerelateerd is.

Waarom zou je nog aandacht besteden aan deze jongen? Hij voetbalt duidelijk niet meer, laat hem gewoon lekker met rust joh.

Hij moet gewoon iets anders gaan doen. Hij heeft hoop ik nog genoeg salarisgeld over van PSV en Ajax. Daar kan ie een opleiding mee volgen of een bedrijf starten.

11 mei 2023 om 19:35

"Daar kan ie een opleiding mee volgen of een bedrijf starten"

Eén probleem: voor beiden moet je naast geld ook discipline hebben.

Iedereen vindt er wat van, maar hij heeft wel een dik contract getekend en heeft absoluut niet de intentie gehad om maar iets van te maken. Als Juventus al zijn loon terug weet te vorderen van de periode dat hij niet gepresenteerd heeft, maakt het hier ook verder niemand wat uit dat hij lekker staat te maccen… Nu komt het allemaal wat ondankbaar over

Wat een schande deze gast, dat die überhaupt heeft mogen poseren met het Juventus shirt. Jongens die jaren trainen en niet goed genoeg worden en hun dromen zien vervagen, En deze jongen vergooit het gewoon. Hopen voor hem dat die over een paar jaar niet zwaar depressief word omdat het besef inschiet met wat voor kans die heeft laten lopen

11 mei 2023 om 21:01

Dat is waarschijnlijk ook het probleem voor hem geweest. Dat hij nooit jarenlang zich kapot heeft moeten trainen. Waarschijnlijk is hij altijd veruit de beste geweest en stond hij natuurlijk al op zijn 16e in de basis bij PSV. Na een paar tegenslagen in zijn privé en PSV ging het gewoon gigantisch mis.

Je hoeft er niet perse medelijden mee te hebben. Maar ik vind het toch wel zielig voor hem. We kunnen wel doen alsof het leven van een voetballer heel makkelijk is maar dat is ook overdreven denk ik, denk dat het mentaal wel heel erg lastig kan zijn.

11 mei 2023 om 21:41

Tja, maar daartegenover staan bedragen waar je u tegen zegt. Die jongen heeft een half jaartje goed gepresteerd en is multimiljonair. Te gek voor woorden eigenlijk.

11 mei 2023 om 23:08

Tja dat geld went ook snel. Inderdaad te gek voor woorden en je moet je afvragen of het zelfs goed is om zo’n jonge spelers zoveel geld te betalen. Maar als je het niet doet dan doet een ander het.

Aan de andere kant heeft hij natuurlijk een half jaartje goed gepresteerd maar dat is voor een club als PSV al genoeg om er tientallen miljoenen aan te verdienen.

Geen paniek jongens, de laatste die ik een burgertje zag eten was Eden Hazard en dat is toch ook een hele goeie geworden!!!

11 mei 2023 om 21:39

Echter zat er een groei in de carriere van Hazard na z'n 17de. Ihattaren is er op z'n 21ste slechter aan toe dan Hazard ooit is geweest.

Ik lees veel reacties in de trant van: "laat die jongen met rust" en "gun hem zijn privéleven". Zijn we even vergeten dat hij zelf de aandacht opzoekt met zijn Instagram-posts? Natuurlijk, als iemand er echt doorheen zit en daar zelf geen ruchtbaarheid aan geeft, laat hem/haar dan. Maar deze knul lijkt de aandacht toch echt zelf niet te kunnen missen, of op z'n minst kan hij het niet laten zijn criticasters van repliek te dienen. Als je je zo opstelt, dan moet je ook met de reacties om kunnen gaan.

Maar goed: de onderkin en buik laten weinig aan de verbeelding over, ik zet m'n geld op einde carrière bij Juve. Wat de volgende halte wordt, horen we wel weer in de wandelgangen.

Tja, die jongen is gewoon klaar als profvoetballer. Geen club gaat zich daar nog aan branden. Die wordt waarschijnlijk een keer zwetend wakker over een paar jaar met ontzettend veel spijt. Waarschijnlijk probeert hij het tegen die tijd nog een keer als het geld op is en dan komt hij erachter dat geen club zich daar nog aan gaat branden. Ja, misschien een club uit de KKD via een amateurcontract.

Verder heb ik geen medelijden met die jongen. Als je jezelf zo saboteert in eigenlijk elk aspect van je leven, kun je je niet meer verschuilen achter excuses en zielige verhalen. Dan moet je zelf in de spiegel kijken. Doe je dat niet, haalt de tijd je vanzelf in en wordt je gedwongen eens goed naar jezelf te kijken. Ik heb werkelijk nog nooit een voetballer gezien met zo'n ongehoord slechte mentaliteit.

Eigenlijk is het heel erg zielig voor hem .
Denk echt dat hij zich straks voor zijn kop slaat , als het kwartje eindelijk dan is gevallen.
Is zijn liefde weg , want die gaat direct weg als het geld op is .
En dan moederziel alleen , want echte vrienden zal hij niet hebben.
Anders hadden ze hem de goede kant op geschopt .
Erg jammer , geweldig talent

Hopelijk heeft zijn vrouw een goeie baan, want zijn voetbal centjes kan hij snel kwijt zijn in Dubai

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren