Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Iemand bij de club lekt over mijn salaris, het is een goed contract’

Laatste update:

Het salaris van Alfred Schreuder bij FC Twente zorgde onlangs voor commotie bij de fans. De trainer van de Enschedese club beschikt over een oplopend contract tot de zomer van 2019. Dat houdt in dat hij in zijn laatste contractjaar, 2018/19, circa acht ton gaat verdienen.

/

Schreuder verdient nu iets minder, maar is hoe dan ook een van de best verdienende trainers van de Eredivisie. De oud-voetballer betreurt dat zijn salaris op straat is komen te liggen. “Kennelijk probeert iemand bij de club de druk op mij op te voeren door te lekken'', zegt Schreuder in gesprek met de Volkskrant. “Ja, het is een goed contract. FC Twente wilde me langer binden, omdat ze menen dat ik de filosofie bewaak.”

Schreuder geeft aan dat hij bovendien niet alleen als hoofdtrainer op de loonlijst staat. “Ik neem ook taken op me die normaal op het bord van de technisch directeur liggen.” FC Twente staat momenteel op een achtste plaats en hoopt deelname aan de play-offs voor Europees voetbal af te dwingen. Over drie weken speelt de ploeg tegen PEC Zwolle om een plek in de finale van de KNVB Beker.

Alfred Schreuder is een goede trainer voor FC Twente

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe kan een team wat drie financiele strafpunten heeft gekregen een trainer van 8ton in dienst hebben

17 maart 2015 om 07:38

Beetje een domme vraag aangezien jij ook wel weet dat hij al wat langer in dienst is.
Betere vraag is waarom ze zoveel betalen voor een beginnende coach en ook nog eens met een verschrikkelijk lang contract.

17 maart 2015 om 07:48

@wehave een jaar geleden kon twente ook weten dat zon trainer met zon over de top salaris niet in hun budget past

17 maart 2015 om 08:43

Tot voor kort probeerde Twente de buitenwacht en waarschijnlijk ook zichzelf wijs te maken dat het allemaal wel mee viel met de financiele wanorde.

17 maart 2015 om 09:40

Je kan ook zeggen dat Alfred schreuder top heeft gehandeld

17 maart 2015 om 09:42

En ergste is dat je nu dus nog minimaal 3 jaar vast zit aan die prutser. Die gaat echt uit zichzelf niet weg met zo'n salaris..

17 maart 2015 om 08:47

Hahaha lachwekkend inderdaad. Dit is de grootheidswaanzin waardoor Twente nu ook in de problemen zit. Schreuder lacht zich kapot want die zit geramd voor de komende jaren.
Twente zit met de gebakken peren want die zitten opgescheept met deze nietsnut. Wat een matige trainer is dat. Uitstraling is ook nul, net als die knakker van Groningen. Zou wel een gezellig feestje zijn als je Schreuder, Van der Looi en Jan de Jonge op hetzelfde feestje zet.. Man man, wat een zure gasten.

17 maart 2015 om 10:25

En dan fredje rutten achter de microfoon

17 maart 2015 om 09:19

Echt waanzin inderdaad. Ik hoop nu dat dit soort fratsen met onze nieuwe financiele man niet meer zullen plaatsvinden.

17 maart 2015 om 09:41

Denk dat daarin belangrijker is dat Munsterman opstapt. De 3 vorige financiële mensen konden allemaal het veld ruimen omdat ze zich niet langer wilden verbinden aan de financiële misère die Munsterman er van maakte.

17 maart 2015 om 09:51

Zal ik je iets nieuws vertellen?
Hij stapt in de zomer op!
(al wordt er ook al gezegd dat hij per direct zijn taken heeft neergelegd)

17 maart 2015 om 09:24

@mastershit
Volgens is het in dienst hebben van een trainer voor 8 ton juist één van de oorzaken voor die 3 punten in mindering.

Laat de Knvb maar even goed doorpakken bij Twente, de mensen die verantwoordelijk zijn voor dit soort belachelijke beslissingen mogen stuk voor stuk hun biezen pakken.

17 maart 2015 om 12:00

De Knvb pakt nergens door. Die controleren alleen.

Tevens zou je weten wanneer je de tekst leest, dat hij op dit moment (nog) geen 8 ton verdient.

17 maart 2015 om 14:28

Moet ik dan echt elke uitspraak die ik hier doe tot in detail nuanceren?

Volgens mij brengt de Knvb 3 punten in mindering. Valt dat ook in de categorie alleen controleren? Nee dus, valt bij mij in de categorie doorpakken. Dat de Knvb niet beslist of er mensen vertrekken bij Twente lijkt me voor de hand liggend.

Daarbij kun je denk ik wel begrijpen dat de uitspraak "een trainer van 8 ton in dienst hebben" 1 op 1 verwijst naar de uitspraak van "mastershit" helemaal boven.

17 maart 2015 om 12:45

Financieel wanbeleid noem je dat grote risico's nemen die je veel op zouden kunnen leveren maar je ook de das om kunnen doen

17 maart 2015 om 21:17

Hij lult wel dat hij ook technisch directeur is, maar na dit seizoen stellen ze een andere TD aan en zal hij in zijn trainerfunctie alsnog 8ton verdienen in zijn laatste contractjar(en)

Schreuder is een voorbeeld van een trainer die ook zijn team zonder enige visie of idee laat voetballen, spelers maakt hij ook niet bepaald beter, spelers als Ziyech, Mokotjo, Lachman etc. die toch uitblinkers waren bij hun clubs zijn bij Twente toch veel minder gaan spelen. Persoonlijk vind ik dat Twente na Psv gewoon het beste selectie heeft in de eredivisie, met dit selectie had je minimaal top-4 moeten staan.

Vind het af en toe ook raar dat clubs trainers voor 5 a 6 jaar weten te binden, je kan wel vertrouwen in een persoon uitspreken door zo,n lange contract aan te bieden maar als een persoon het gewoon niet zich heeft om goede trainer te worden dan houd het op, wat heeft deze Schreuder ooit bewezen dat hij zo,n contract kreeg? Het is belachelijk!

Zo n contract voor een beginnend trainer is waanzin. Hij had zijn papieren niet eens. Dat contract is gewoon niet marktconform. Veel duistere is hoe en door wie dat contract tot stand is gekomen dan door wie het is gelekt. Schreuder moet gewoon water bij de wijn doen gezien de omstandigheden. De club moet bezuinigen dus ook op hem. Wil hij dit niet dan zul je hem moeten ontslaan, want dan heeft hij geen hart voor de club en is het niet de juiste man voor de lange termijn.
Bij ontslag is het ook einde carrière schreuder dus dat kost schreuder alleen maar meer geld aan het einde vd streep.
Dus we kunnen er vanuit gaan dat Twente en schreuder hier uit gaan komen.

17 maart 2015 om 10:09

dat denk ik niet sterker nog schreuder moet helemaal geen water bij de wijn doen en al helemaal niet als ze zijn salaris op straat gooien hij zal weg gek zijn als hij dat deed.
als twente met hem doorwilt blijft alles zoals het is wil twente van hem af zullen ze hem zijn contract af moeten kopen twente heeft tenslotte hem dat contract zelf aangeboden dan moet je achteraf niet zeuren en gewoon op de blaren gaan zitten

17 maart 2015 om 12:56

Als Schreuder dat doet, dan is dat gelijk het einde van zijn trainersloopbaan.

Hij heeft extreem slecht gepresteerd en laat dan ook nog eens zien dat hij niet in staat is om met een club mee te denken. Daar zit geen club op te wachten natuurlijk.

Daarnaast moet de rechter dan een oplossing gaan bedenken en gezien het contract van Schreuder niet marktconform en de man die het gegeven weg moest, is het maar de vraag of hij de volle mep terug krijgt. Het absurde contract kan zelfs als fraude gezien.
Dus ik verwacht dat hij dan een reële marktconforme afkoopsom en zijn loopbaan voorbij is....

Dus nogmaals, Schreuder kan niet veel anders dan water bij de wijn doen.

Wat een wanbeleid in Enschede. Dit had ik niet zien aankomen een paar jaar geleden. Die worden de komende jaren echt een grijze middenmoter, helaas.

17 maart 2015 om 09:18

Met komend seizoen de 4e begroting (36M ) van t land sla je hier de plank een beetje mis.

17 maart 2015 om 10:09

Maar daar kunnen ze verder toch heel weinig mee door de financiele situatie? Daardoor zullen er heus geen toppers naar Enschede komen en van deze selectie ben ik niet echt kapot. Misschien is grijze middenmoter overdreven, dat neem ik terug, maar ik denk dat ze hoogstens om de play offs zullen strijden. Wat overigens geen schande is. Ik vind het alleen jammer dat Twente niet heeft door kunnen drukken met de aanval op de top drie.

17 maart 2015 om 10:15

De begroting maakt niets uit maar het spelersbudget.
Als je bv in je begroting van 36 mln maar 10% kan besteden aan spelers salarissen heb je er nog steeds weinig aan.
Dan kan je beter een begroting van 10 mln hebben waarbij je 50% aan spelers salarissen kan uitgeven.

17 maart 2015 om 11:59

Zoals eerder aangegeven ligt dat budget rond het budget van AZ.

17 maart 2015 om 12:47

De spelersbegroting ligt volgend seizoen minimaal op 16 M.
Van Geel gaf bv aan dat Feyenoord 2e werd met een spelersbegroting van 10 M.

17 maart 2015 om 13:21

Het spelersbudget gaat van 16 miljoen naar 10,5 miljoen.
Daarmee zit Twente niet op het niveau van AZ, maar op het niveau van Groningen en Utrecht.

En dat is alleen nog maar de bezuiniging voor komend seizoen. Twente zal de komende jaren bezuinigingen moeten blijven doorvoeren om weer gezond te worden.

17 maart 2015 om 14:46

Van 16 M, naar minimaal 10,5 M bedoel ik idd.

In 2016 kan de begroting weer omhoog volgens VD Belt, dus ik vind het allemaal nog wel mee vallen.

17 maart 2015 om 09:22

Grijze middenmoter is denk ik wat te scherp gesteld, ik denk echt wel dat de club op het niveau AZ kan blijven hangen. En laten we wel zijn, das best een leuke club / team voor de fans. Soms een enorm goede wedstrijd, soms een zeperd maar veelal goed verzorgt voetbal.

Daarbij zie ik in Twente nu een tegen beweging komen. Zo'n idee van: en nu met zijn allen de schouders eronder. Ik hoop dat dat er voor zorgt dat veel MKB sponsors toch blijven en dat er nog redelijk wat seizoenkaarten verkocht worden. Voorwaarde is wel dat het team wat beter voetbal gaat laten zien in de rest van het seizoen of dat er een signaal wordt gegeven (bv aantrekken Rutten of andere trainer).

17 maart 2015 om 09:47

We zullen als supporter echt moeten afwachten wie er weggaan, valt dat mee kan de subtop bereikt worden, niet niveau AZ want dat kan Twente nu al niet eens halen, maar misschien een 5e of 6e plek.
Mochten veel sterkhouders weggaan zal het nog heel moeilijk worden, want met transfervrije spelers ga je echt niet in de subtop eindigen, en mag je al blij zijn dat je net als nu in de hoge middenmoot eindigt (plek 7 tot 10)

Dus voor de Twente supporter is de komende transferperiode zo'n beetje de spannendste in jaren, we weten dat er spelers weg moeten en we weten ook dat er niets gekocht kan worden.
Lukt het Twente om dure en overbodige spelers kwijt te raken, Castaignos, Bjelland, Schilder, Cabral, Fernandes enzo, en lukt het de betere spelers behouden, Ziyech, Gutiérrez, Mokotjo en Corona.
Andersen heeft net verlengt, maar hoe zit het met de talenten Tapia, Ould Chikh en Ter Avest? Willen die ook blijven.
Het is voorlopig koffiedik kijken en we kunnen er alleen maar naar raden en hopen, het enige wat zeker is, er komt een hele spannende transfertijd aan.

17 maart 2015 om 09:55

Tapia heeft sowieso nog een contract tot 2017 en ik verwacht eigenlijk niet dat iemand flink in de buidel gaat tasten voor een speler die een paar keer leuk heeft meegedaan.
Ould-Chikh heeft wel aangegeven gewoon te gaan tekenen in de zomer, al weet je natuurlijk nooit wat deze woorden inhouden. Voor Ter Avest gaat volgens mij een droom in vervulling wanneer hij een grote-mensen-contract tekent bij zijn club, dus die zie ik ook wel blijven.

17 maart 2015 om 10:10

Ik ben bang dat AZ een niveautje hoger ligt dan dat Twente de komende jaren zal halen.

17 maart 2015 om 10:31

Qua financiën in elk geval niet. Het spelersbudget ligt op hetzelfde niveau als AZ de komende jaren.

Hij neemt ook taken op zijn bord van de TD. Man, man, wat heeft ie het zwaar.

Het zou Schreuder sieren dat hij het clubbelang boven zijn eigen belang laat prevaleren. Hij was het immers die bij name van het "technisch hart" Adriaanse en Mcclaren kaltgestellt heeft, omdat ze niet goed waren voor de club.

Een blinde kan nog zien dat Schreuder dit team niet aan het voetballen krijgt. Individueel worden spelers niet beter, en zitten geen duidelijke lijnen in het spel en Schreuder heeft blijkbaar geen natuurlijk overwicht. Dat zie je wel aan de 3 spelers die hij dit seizoen al uit de selectie heeft moeten zetten omdat hij geen andere uitweg meer zag. Tel daarbij een slechte media presentatie op en je hebt de schlemiel die Schreuder heet.

Zoals boven aangegeven: als Schreuder dan echt zo'n clubman is, dan trekt hij zijn conclusies en doet hij wat aan deze volstrekt belachelijke situatie. Natuurlijk is het zijn goed recht om zo lang mogelijk te profiteren van dit contract, maar dan wil ik hem niet meer horen over wat het best is voor Twente en dat hij zo goed meedenkt.

17 maart 2015 om 09:56

Als ze toch niet van hem af kunnen, dan kunnen ze hem toch wel promoveren tot jeugdtrainer of zoiets? En draai je de rollen weer om en maak je Janssen hoofdtrainer. Weet niet of dat een hele vooruitgang is, maar alles beter dan Schreuder.

17 maart 2015 om 10:10

wel een hele dure jeugdtrainer dan

Schreuder z'n salaris is gelekt. Hierdoor weten we wat hij verdient. Over de hoogte kan je een mening hebben.
Wat ik vreemd vind, is dat het alleen van hem gelekt is, maar dat er wel in het stuk staat dat hij de meest verdienende trainer is.
Dan moeten toch alle salarissen van de trainers gelekt zijn? Of zijn gewoon alle salarissen en ook dat van Schreuder openbaar?

17 maart 2015 om 11:59

Hij verdient niet het meeste van alle trainers in de competitie.

17 maart 2015 om 13:24

Is dat werkelijk van belang?
Hij verdient meer dan Twente zich kan veroorloven en dat is waar het om draait.

17 maart 2015 om 20:47

Hij verdient niet meer dan Twente zich kan veroorloven. Hij verdient meer dan verstandig is voor Twente om uit te geven.

Totaal geen beleid dit Twente man man man.
Totaal geen schim van een aantal seizoenen geleden toen het nog voetbal speelde.
En die Schreuder die zich elke wedstrijd maar een eind weg lult.

Schreuder is exht een kansloos figuur als traine pffff

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren