Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Iedere speler die ik heb gesproken wil komen'

Laatste update:

Louis van Gaal heeft met verbazing gereageerd op de woorden van Josep Guardiola. De coach van Bayern München zei deze week dat Van Gaal heeft geprobeerd om een paar van zijn spelers naar Manchester United te halen, maar dat dit simpelweg niet mogelijk was voor de Engelsen, omdat deze voetballers liever bij Bayern wilden blijven. "Manchester United heeft niet genoeg geld om mijn spelers te kopen, het spijt me", zei Guardiola. Daar denkt Van Gaal anders over.

/

Volgens de oefenmeester van United kan hij halen wie hij wil. "Iedere speler die ik in de afgelopen periode heb gesproken, wil naar United komen", claimt Van Gaal in The Guardian. "Ondanks het feit dat we dit jaar niet in de Champions League spelen, willen de spelers blijven komen. Dat is ongelooflijk, maar komt door de grootsheid van deze club. Alle spelers geloven in het project dat wij zijn gestart, maar ik benadruk nog maar eens dat we net bezig zijn en tijd nodig hebben."

United boekte vorige week de eerste competitiezege, thuis tegen Queens Park Rangers, en speelt zondagmiddag uit tegen Leicester City. "Ik weet altijd alles over mijn tegenstander", zegt Van Gaal. "Ik heb ze drie keer bekeken en weet dat ze in de Capital One Cup werden uitgeschakeld door een klein team. Ik weet hoe de spelers zijn, wie de invallers zijn, hoe de sfeer in het stadion is en hoe ze vrije trappen nemen: alles. Mijn staf zoekt dat allemaal uit en geeft het hierna door aan de spelers. Ryan Giggs geeft een presentatie en vervolgens gaan we proberen om de tegenstander na te doen tijdens de trainingen. Wij zijn altijd goed voorbereid."

Denk je dat Manchester United iedere speler in de wereld zou kunnen halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klopt niet helemaal V Gaal , Robben wilde niet komen .

21 september 2014 om 08:55

Heeft hij robben gesproken dan of stond dat alleen in de media?

21 september 2014 om 09:01

Ze spraken elkaar vlak na Brazilië, voor de camera, toen zei de interviewer iets van hij vroeg of je naar United wilde komen hé? Robben beaamde dit lacherig en twijfelachtig, maar verder nam niemand het al te serieus tot nu toe.
Ik denk dat Louis nooit heeft geweten dat Robben heel even inderdaad zoiets beaamd heeft, dus die denk nu makkelijk te roepen dat dit onzin is.
Misschien is hij het zelfs vergeten, het is namelijk nooit een serieuze poging geweest, geen belletje, geen contract, niks, alleen even polsen in een mondeling gesprekje vlak na een wedstrijd.

21 september 2014 om 09:53

Robben heeft dit ook nog eens verteld tijdens zijn interview bij 'college Tour'. Die kun je normaal gezien terug zien via uitzending gemist. Best leuk.

21 september 2014 om 10:45

Zou het kunnen dat Robben denkt dat het spel in de PL veel fysieker is dan in Duitsland?

21 september 2014 om 11:02

Robben weet hoe het spel is in de Premier League aangezien hij daar al gespeeld heeft.

21 september 2014 om 11:50

Robben is al oud. Manu speelt geen CL. Zijn kinderen hebben vriendjes in munchen. Dat zijn de redenen

21 september 2014 om 14:09

@ Mdellin

Ik vind College Tour normaal gesproken heel interessant, maar vond die van Robben toch wel een dieptepunt. Weinig nieuwe invalshoeken of feitjes als je het mij vraagt. Naar mijn mening niet het kijken waard.

21 september 2014 om 17:21

@isco

Ik geef je gelijk hoor maar toch vond ik het leuk om te kijken. Hopelijk komt er ooit eens een diepte interview met Robben van minstens 2-3 uur. Meer info, meer details, meer verhalen.

21 september 2014 om 08:58

En hoe weet jij dat?

21 september 2014 om 09:09

https://www.youtube.com/watch?v=occdlsemrow

"je kan altijd nog naar Manchester" | WK Voetbal 2014

vanaf 4:00 ongeveer een handjevol woordjes en dat was het

21 september 2014 om 09:21

Bij Robben is het nooit officieel geweest en zijn er geen gesprekken geweest. Van Gaal heeft alleen de opmerking gemaakt dat de deur open stond bij United voor hem. Robben heeft toen aangegeven dat hij goed zit bij Bayern.

21 september 2014 om 12:34

Sp10,

Van Gaal heeft het hier toch ook niet over officiële gesprekken? Hij doet net alsof iedere speler staat te watertanden om onder Van Gaal te spelen.

Het lijkt me niet dat Robben in al die interviews gelogen heeft hoor.

21 september 2014 om 14:20

Van zijn moeder mag hij niet liegen en Arjen kennende houdt hij zich aan de regeltjes van zijn moeder.

hahaha ja weeksalarissen van 400.000 zouden ook wel meehelpen wss

21 september 2014 om 09:36

Zozo, wat een zelfkennis haha!

Robben wilde inderdaad niet komen, maar volgens mij heeft van Gaal nooit door gehad dat dat in de media kwam gezien hij toen op het veld stond en er daarna niets meer van gehoord heeft.

21 september 2014 om 09:05

En jij denkt dat Truus dat niet tegen Louis gezegd heeft? Onderschat Truus niet hoor..

21 september 2014 om 09:04

3 woorden: Lezen en begrijpen.

21 september 2014 om 09:43

'volgens de oefenmeester van United kan hij halen wie hij wil. '

21 september 2014 om 09:53

Nogmaals, lezen en begrijpen. Dat heeft Louis niet gezegd, dat heeft vz ervan gemaakt. Sorry man.

21 september 2014 om 09:05

Want daar heeft Van Gaal ook mee gesproken deze zomer?

21 september 2014 om 09:43

'volgens de oefenmeester van United kan hij halen wie hij wil. '

21 september 2014 om 10:00

Staat in de tekst daar heb je gelijk in. Maar dit is een conclusie, getrokken door de schrijver van dit stuk. En geen uitspraak van Van Gaal. Lees het stuk nog maar eens goed door.

21 september 2014 om 09:07

@gareth bale
heeft v Gaal die gesproken dan? goed lezen is ook een kunst he ?

21 september 2014 om 09:43

'volgens de oefenmeester van United kan hij halen wie hij wil. '

staat letterlijk zo in de tekst.

21 september 2014 om 10:22

Het gaat om Vgaal zijn worden slimbo de schrijver kan alles in de tekst erbij zetten.. "iedere speler die ik in de afgelopen periode heb gesproken, wil naar United komen" Messi heeft hij niet gesproken..

21 september 2014 om 11:09

waarom zou van Gaal Messi willen halen?

Jullie begrijpen toch wel dat hij het figuurlijk bedoelt toch? Meer als een uitdrukking denk ik zelf..

Net of er iemand is die weet met wie van gaal allemaal gesproken heeft hier op voetbalzone

En Muller dan? Er was bolgens hem interesse van United, maar hij besloot te verlengen. Ook een beetje arrogante opmerking in mijn ogen. Alsof iedere speler ter wereld in zijn project zou geloven....

21 september 2014 om 10:02

Kroos en Cesc ook niet.

21 september 2014 om 10:12

Wie zegt er dat van Gaal met hun gesproken heeft? Het werd tijdens het WK al bekend dat Cesc naar Chelsea ging. En met Kroos weet je niet of LVG hem gesproken heeft of niet. Wat is lezen toch weer moeilijk

21 september 2014 om 10:15

Maar je kunt ook niet bewijzen dat het niet zo is...

21 september 2014 om 10:32

Met cesc zal hij niet gesproken hebben denk ik hoor, hij ging al naar chelsea tijdens het wk, toen was lvg bezig met het Nederlands elftal, en niet met de transfers van ManUtd. (Hij heeft zelf ook niet Herrera en Shaw gehaald)

21 september 2014 om 10:44

En Wenger was alleen maar bezig met commentaar geven bij de Franse tv. Niet zo naïef zijn..

21 september 2014 om 11:22

Ondanks je geluk hebt dat je het nooit zult weten is er aannemelijker dat LvG minder tijd heeft voor ManU tijdens het WK dan Wenger voor Arsenal. Dat zul je toch wel met me eens zijn?

Guardiola koopt eerst zelf alles bij elkaar en gaat dan aangeven dat je van hele goeie huizen moet komen om bij hem iemand te kopen.. Onzinnig en flauw onderwerp.

wij weten alles van onze tegenstanders...........

mk dons stond waarschijnlijk niet op de to do list

uitgeschakeld door een kleine club, volgens mij ben je niet de enige v.gaal

Dat moet dan haast wel aan Van Gaal liggen, wie wil er anders naar Manchester United...?

21 september 2014 om 11:16

Iedereen die stinkend rijk wil worden.
En iedereen die graag wil juichen!
Manchester United Galacticos ala Louis Van Gaal.
Ik hoop alleen eerlijk gezegd dat Di Maria niet al te goed gaat spelen in Manchester.
Ik zie hem nog steeds voor mij in het ozo mooie witte shirt spelen.
Zeer jammer dat hij op basis van 1 seizoen zoveel Euro tekens zag.

21 september 2014 om 12:53

Jou commentaar is eigelijk totaal niet nodig als madrid fan..
En geld was niet de reden voor zijn vertrek, als je wat had opgelet dan had je de afgelope weken wel andere verhalen gezien.. Als een nieuwkomer die eventjes 6 matchen goed speelt ineens meer dan het dubbele komt te verdienen en nog eens voor jou pos komt en dit voor de 2e keer al dat ze iemand halen voor je pos, dan ga je gewoon. Dat real er alles uit haalt en er dan 75 voor vraagt en die manager er een dik loontje voor regelt, dat moet dan maar, zeker in United hun huidige situatie. Buiten de status van united en de competitie heeft United niet veel meer te bieden dus moet het wel zo he..

Robben messi willen niet dus die poll slaat nergens op

Kroos wilde ook al niet naar United.

Müller en Kroos wouden niet komen.

Hij heeft het weer hoog in zijn bol en het is nog een leugen ook.er waren een aantal spelers die niet wilden komen.

Ik denk dat van Gaal hier meer mee bedoeld dat spelers Manchester United nog steeds een grote club vinden en het aan naamsbekendheid niet ontbreekt. Bayern Munchen is een uitstekende club met een groot aanzien maar ik denk dat Manchester United wereldwijd toch nog wel een grotere club is en mischien moet Guardiola dat nog ff beseffen want anders doet Louis het hem wel.

Kijk naar het huidige salaris beleid bij united. Tuurlijk maakt dat ene jaar zonde CL niet uit. Als je ziet wat de nieuwelingen krijgen, dan wil elke speler wel komen. De voorhoede zit op een gemiddeld salaris van 375 duizend per week!

Tuurlijk is united een grote club waar je bijna garantie hebt op succes. Maar de salarissen zijn ongelofelijk.

Ik hoop dat je dan ook met Hummels gesproken hebt want die heb je echt nodig. Een topverdediger die de boel aan gaat sturen daar achterin. Vind Louis een fantastische trainer, maar hij heeft zich verkeken op de defensie. Als je daar Evans, Jones, Smalling, Blackett etc hebt lopen komt het allemaal tekort voor de absolute top. Hummels, Benatia, Mangala etc. 1 van die namen had Louis moeten binnenhalen, in plaats van een monsterbedrag voor Luke Shaw.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren