Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic mogelijk geschorst na 'pistoolgebaar' tegen Toulouse

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic hangt mogelijk een schorsing boven het hoofd. De Zweedse spits van Paris Saint-Germain maakte afgelopen weekend een pistoolgebaar naar de bank van tegenstander Toulouse en dat is de tuchtcommissie van de Franse voetbalbond niet ontgaan.

/

Ibrahimovic wed halverwege de tweede helft gewisseld en richtte bij het verlaten van het veld zijn vingers richting de reserveban. Vermoedelijk was het gebaar bedoeld voor Jonathan Zebina, die in het verleden met Ibrahimovic samenspeelde bij Juventus. Destijds raakten de twee al eens slaags tijdens een training.

Later deze maand dient de aanvaller van PSG zich te verantwoorden ten overstaan van de tuchtcommissie. De kans bestaat dat hij een aantal duels zal worden geschorst naar aanleiding van de als bedreiging geldende uiting.

Zlatan Ibrahimovic verdient een schorsing

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zebina.. Ooit meegetrained bij ajax. Gelukkig is hij nooit door zn proefperiode gekomen.

OT: Belachelijk dat de tuchtcommissie hier werk van maakt.

4 oktober 2013 om 13:09

Zeer zeer zeer zeer zeer, (zei ik al zeer??) terecht dat ze hier werk van maken.
Jij moet niet vergeten dat er ook duizenden kinderen zitten te kijken naar hun idolen.

En al keken er geen kinderen..dit soort dingen doe je niet..het blijft een apart mannetje meer zeer vervelende trekjes.

4 oktober 2013 om 13:13

Wat heeft Zlatan met die kinderen te maken dan?
En wat heeft de bond met Zlatan te maken?

De enige die er iets van mag zeggen is de clubleiding van PSG (vind ik dan). Zij zijn degene die hem betalen, en aan wie hij eventueel verantwoording zou moeten afleggen.

4 oktober 2013 om 13:15

Ehm dat hij een voorbeeld functie is en dat hij zich een beetje moet gedragen. Vind het een waanzinnige voetballer, maar een gebaar maken dat je iemand neerschiet is nogal vreemd. Zie je het voor je. straks in de E2, een mannetje die zn grote idool nadoet.

Nogal bizar dat jij zegt wat hij met hun te maken heeft. Blijkbaar geen idee dat die kleine mannetjes allerlei maniertjes over nemen van de grote voetballers!

4 oktober 2013 om 13:15

ik denk toch dat de kinderen van deze tijd veel ergere dingen te zien krijgen dan een man die met 2 vingers naar een andere man wijst

4 oktober 2013 om 13:19

@PSV-Bayern

Maar dat is toch niet het probleem van Zlatan? Hij heeft er toch niet voor gekozen een voorbeeldfunctie te hebben? Zal waarschijnlijk ook niks over in een contract staan. Andere mensen zeggen dit misschien over hem, maar daar heeft hij niks mee te maken.

4 oktober 2013 om 13:23

Zeer terecht ? Dan moet de tuchtcommissie wel heel zeker van haar zaak zijn. Ik haal uit de foto geen schietgebaar. Wellicht is er duidelijker beeldmateriaal maar op basis hiervan zie ik iemand die twee vingers uitsteekt naar "iets of iemand". Misschien een dubbelloops pistool ?

4 oktober 2013 om 13:26

Van harte paddepoel, je reactie is totaal niet gebaseerd op de opmerking van pass, maar je staat wel lekker hoog. En daarmee de moraalridder die de meeste duimpjes vangt, hulde.

Als alle ouders hun kinderen eens normaal opvoeden zijn ze verstandig genoeg om zich niet teveel aan te trekken van een gebaartje dat een sportidool maakt. En als ze dit zelf toch overnemen lijkt me nog geen man overboord. Het is maar een gebaartje.

4 oktober 2013 om 13:27

Hij heeft er niet voor gekozen een voorbeeldfunctie te hebben nee, maar hij heeft het nou eenmaal wel. Als de grote Zlatan iets geks doet, doen miljoenen kinderen hem na. Gewoon niet doen dus...

4 oktober 2013 om 13:39

Ik heb het idee dat de foto bij het artikel niet de bewuste actie van Zlatan betreft, maar ik kan het mis hebben..

4 oktober 2013 om 13:40

@PSV- bayern

voorbeeld functie is zo'n onzin
alsof kinderen dan ook opeens mensen gaan neerschieten ????
wat lullen mensen nou

ik vind wel dat dit onderzocht moet worden want dit mag niet
maar een voorbeeld functie hou op zeg

4 oktober 2013 om 13:42

Onzin als ibra hier voor geschorst word kunnen ze net zo goed iedereen schorsen die bij het vieren van een doelpunt zo een schietgebaar maakt of dergelijke !!

4 oktober 2013 om 13:42

@Ruiz-FCT

Je mag hem er op aanspreken, vragen of hij de volgende keer even wilt nadenken voordat hij zoiets doet, maar je kan hem er niet voor straffen.

4 oktober 2013 om 13:43

@PSV-Bayern
Voorbeeldfunctie is aangepraat door mensen. Voetballers hebben helemaal geen voorbeeldfunctie. Die moeten gewoon lekker doen waar ze voor betaald krijgen, voetballen. Andere artiesten, zoals acteurs en zangers, vervullen toch ook geen voorbeeldfunctie. Waarom voetballers dan wel?

4 oktober 2013 om 13:45

wat denk je zelf. Hij heeft een voorbeeldfunctie laat hem zieke kinderen bezoeken in plaats van in een van zijn 20 nieuwe autos te rijden

4 oktober 2013 om 13:46

ben je echt zo dom, omdat kinderen tegen hun opkijken
als zij denken zlatan doen/kan het,dan ik ook

4 oktober 2013 om 13:49

Buono, dankjewel. Eindelijk iemand die het hier zegt. Men praat de hele tijd over een voorbeeldfunctie, net als of kinderen direct alles zien en kopiëren wat voetballers doen. En laten we eerlijk zijn: als ze alles kopiëren wat ze een ander zien doen, dan heb je wel belachelijk domme kinderen.

4 oktober 2013 om 13:56

Ruiz_fct, wat voor onzin is dat? Als Zlatan van een brug zou afspringen, denk je dat we in het nieuws krijgen dat er miljoenen kinderen van een brug zijn afgesprongen? Overigens is een pistoolgebaar helemaal niets ergs, vooral voor kinderen die niet eens weten wat hij er mee bedoelt.

4 oktober 2013 om 13:57

Buono en Regulator,

Hebben jullie bij een schooltoneelstuk ooit een kind horen roepen: ik ben Monique van der Ven ! Ik niet ! Wel hoorde ik regelmatig: ik ben Van Basten of Gullit. Kortom kinderen meten zich aan voetballers en doen alles na wat hun voorbeelden doen. Kijk naar het kapsel van Pelle. Daar loopt nu ieder jongetje mee rond.

4 oktober 2013 om 14:18

Het is de verantwoordelijkheid van ouders om hun kinderen bij te brengen wat goed en slecht is, niet die van voetballers.

Jullie verleggen die verantwoordelijkheid naar de voetballers, die als 20 jarige 'kinderen' al miljoenen verdienen, die hebben zelf niet eens een normaal beeld van de realiteit, laat staan dat zij gaan nadenken over of iets wel goed zou zijn voor een kind om te zien.

4 oktober 2013 om 14:45

-niet iedere ouder kan zijn kind goed opvoeden
-kinderen kijken vaak op tegen hun helden niet tegen hun ouders!

en zlatan is 30 man pffffff hij zit niet bij de mafia die kleuter

4 oktober 2013 om 14:47

@manodedios
Dank je.

Het is maar een gebaartje..ja..en als hij volgende keer zijn vinger langs zijn nek haalt naar iemand toe?
Ook maar accepteren en normaal vinden?
Dit is gewoon een vorm van dreigement. Doe dit in de bak naar iemand toe of op straat naar wat crimi's op de hoek van de straat en je hebt een probleem. Dat weet jij zelf ook wel.
En daarmee zegt het al genoeg dat het niet zomaar iets is.

Dat soort dingen horen niet op een voetbalveld thuis..kunnen we lang en breed over praten, maar slaat gewoon nergens op.

4 oktober 2013 om 14:52

@paddepoel

Ach ach ach wat een simpele zielen zeg wat een ophef over een handgebaar en als klap op de vuurpijl kom je met een uitspraak als :'' Jij moet niet vergeten dat er ook duizenden kinderen zitten te kijken naar hun idolen?

Nou dan moet jij maar niet vergeten dat :

Duizenden videoclips zijn met agressieve beelden of seksuele beelden waar kinderen naar kijken.

Een computerspel zoals GTA waar miljoenen kinderen wereldwijd een flinke aantal uur per dag aan besteden .( waar ook niet de aardigste handelingen plaatsvinden)

Dan moet je niet vergeten dat er duizenden films zien waarbij kinderen beelden te zien krijgen die niet echt vredelievend zijn.

En dan om zoiets simpels klagen als een handgebaar boehoe ga anders naar de Klaagmuur ofzo.. Nou nou wat een kortzichtig persoon ben jij.

4 oktober 2013 om 14:52

http://www.youtube.com/watch?v=1xufuccb7tk

Hier een linkje naar een youtube filmpje.

Op een of andere manier kan ik van Zlatan eigenlijk alles wel hebben/waarderen. Hij is in ieder geval 'echt' en zegt en doet wat hij wilt, ook al is dit soms over het randje.

4 oktober 2013 om 14:54

ahahhaha fnie
een greep uit de selectie:

jersey shore
geordie shore
the valleys

ik zat laatst overdag comedy central te kijken (rond 1600). er kwam doodleuk een reclame voorbij van californication.

Schande!!!!

4 oktober 2013 om 16:29

Dan moeten de papas en mamas die naast de kinderen zitten duidelyk maken dat dit niet goed is. De voetbalbond hoeft de kinderen geen opvoeding of normen en waarden te leren.

Dat hij het niet moet doen ben ik het mee eens. Maar hy creerd zelf een slecht beeld zo over zichzelf. Dat is het risico wat je meebrengt.

5 oktober 2013 om 02:43

Dat is hetzelfde als een speler juicht, naar de cornervlag rent, de vlag pakt en z'n aanstormende teammaten 'doodschiet'. Alsof kinderen dan ineens hun teammaatjes gaan doodschieten.

5 oktober 2013 om 03:45

@fclazarus
Voetballers zijn artiesten. Dat zijn geen mensen die de kinderen moeten vertellen hoe het moet. Als ze daarvoor zouden zijn, zouden ze niet het voetbal in zijn gegaan.

4 oktober 2013 om 13:11

Zo zie je maar weer dat frankrijk een topcompetitie wil en kan gaan worden,
Zelfde gebaren of misschien wel erger in spanje van arda turan nooit meer iets over gehoord. Wat word ik toch moe van die beleidsbepalers daar in spanje, triest voor woorden,

4 oktober 2013 om 13:37

Zebina is een mafkees en een onrust stokker voor elke voetbal club. Neem niet weg dat geen enkele club hem wilt hebben.. behalve midden motor Toulouse.

Zebina sloeg in Juventus periode een camera man.. dat is pas schandalig.

Edit: Franse Media zoekt Zlatan wel steeds op, best wel flauw..

4 oktober 2013 om 18:59

@passs
Dit is al de zoveelste incident vsn ibracadabra, vind hem een geweldige voetballer maar er zit echt een steekje los bij hem. Bij milan trapte hij cassano tegen het hoofd die nietsvermoedend een interview gaf, bij Barca had ie 't ook met iedereen aan de stok en nu dit weer, van mij mogen ze hem 10 wedstrijden schorsen

5 oktober 2013 om 04:58

@pass...

Zebina ken ik nog wel van die panna van Pienaar tijdens Ajax-AS Roma

het is een briljante voetballer, maar blijft er toch zo eentje met vervelende trekjes.
is niet de eerste keer dat dit gebeurt.
een soort vergelijkbaar mannetje met suarez

4 oktober 2013 om 13:09

Persoonlijk vind ik Suarez meer een geluiperd echt zo'n sneaky iemand die probeert zo min mogelijk op te vallen(dat het ongestraft blijft)
Terwijl Balo & Zlaten het altijd (te) duidelijk laten zien.

4 oktober 2013 om 13:09

Dat je nou net nu begint over Suarez begint die wekelijks zijn pistolendans doet na zijn doelpunt. Heel subtiel hoor

4 oktober 2013 om 13:13

Die kun je niet vergelijken Zlatan laat zien dat hij de baas is evenals Balotelli maar Suarez, die gaat gewoon te ver mensen in hun nek en arm bijten en iemand uitschelden omdat die van een andere huidskleur is.

4 oktober 2013 om 13:30

Zlaten geeft karatetrappen, gaat dat niet te ver?.
Balotelli gooit met dartpijlen naar tieners en zet zn huis in de fik.
Zlatan en Balo gaan ook te ver, evenals Suarez.

4 oktober 2013 om 14:09

Zlatan geet karatetrappen tegen de bal en als een grapje tegen Cassano maar nooit uit agressiviteit of uit frustratie. Balotelli heeft daarentegen weleenkeer een dartpijl naar een jeugdspeler gegooid, dat is trouwen wel echt te ver maar dat hij zijn huis in de fik zet is gewoon dom van hem, maar daar heeft niemand anders dan hemzelf last van. Maar het is niet zo dat hij iemand in ze arm en nek bijt op het veld want Suarez gaat gewoon echt te ver

4 oktober 2013 om 15:01

Ze zijn alle 3 gewoon gek, Zlatan trapt Strasser en Cassano.
Heeft ruzie met vd Vaart, Zebina en Onyewu.
Trapt even na op Lovren.
Zo kan je nog wel een paar voorbeelden noemen van agressiviteit of frustatie.
Aangezien je fan bent van hem zou je het wel niet zo erg vinden...

4 oktober 2013 om 16:14

je bent zker ook op de training van milan vergeten dattie zomaar iemand trapte of tijdens de interland periode met wilhemsson (rechts buiten die in het verleden actief was voor anderlecht)

OT: om dit te bestraffen gaat te ver, ik heb ergere dingen gezien tijdens de wedstrijd dus als ze dit gaan bestraffen met schorsen word de halve selectie van beide teams geschorst... gewoon onzin dit dus...

4 oktober 2013 om 19:23

ja maar dat was niet echt ruzie je ziet ze allebei lachen, Cassano zag je ook lachen alleen strasser kon er niet tegen, maar hij deed die dingen niet om hun echt pijn te doen, over van de vaart, die ginge zeggen dat Ibra hem expres blesseerde maar om deze dingen te vergelijken met wat Suarez doet, dat is gewoon ook je club te schande zetten dat kan echt niet.

5 oktober 2013 om 02:50

Lees z'n boek, dan legt ie uit waarom hij toen Wilhelmsson een trap verkocht. Het was gewoon een grapje.. De een heeft gewoon een wat andere humor als de ander.

Ik kan er persoonlijk wel van genieten, zulke spelers maken voetbal toch gewoon een geweldige sport. Zlatan die gewoon ff het veld af loopt en dan die verdomde Zebina ziet zitten, en em even herinnert dat ie hem zeker niet is vergeten haha! Hetzelfde heb ik bij Balotelli die supporters gewoon ff helemaal gek kan maken, maar waar die intens gewoon van zit te genieten. Prachtige sport dat voetbal.




Terecht, moet je als bond niet willen accepteren.
Rare actie van een rare vent, maar wat een geweldige voetballer:$ is!

Ach dit zijn we wel gewend van Ibra. Hoort natuurlijk niet, maar om nou hiervoor geschorst te worden vind ik ook een beetje te overdreven

4 oktober 2013 om 13:10

Waarom?? Aanpakken.
Je wilt toch normaal gedrag op de sportvelden?
Wat wil je dan? steeds een beetje de grens opzoeken en opschuiven?
Gewoon aanpakken dit soort rare fratsen.

Dat je het al gewend bent maakt niks uit en maakt het helemaal triest.

4 oktober 2013 om 13:37

Normaal gedrag op velden is natuurlijk waar iedereen naar streeft. Fysieke contact bij acties van suarez, Barton etc. is gewoon verboden en moet gestraft worden. Maar wat Ibra deed vond ik meer lijken op een intimiderende actie. En in een wedstrijd krijg je al speler gewoon veel adrenaline. Waardoor je vaker geneigd bent om op je tegenstander te reageren en dat deed Ibra dus ook.

Het is niet goed wat hij deed maar om hiervoor geschorst te worden gaat ook weer iets te ver

4 oktober 2013 om 15:01

Je vergeet dat Zlatan nooit een ''brave schooljongetje'' zal zijn als de jongens bij Barca. gewoon een persoon met een sterk karakter. Of zie jij veel liever als die spelers die de ideale schoonzoon zijn? En zoals de Skyblues al aangeeft was het eerder een intimiderende actie..

Kinderen zien veel ergere dingen op tv en/of in computerspellen..

Of denk je nou echt dat Ibra of een klein kind (aangezien er de hele tijd wordt gejankt over een voorbeeldfunctie) ff een pistool pakt en Zebina neerknalt?

Vind een schorsing wel erg overdreven hoor. Het is niet slim dat Ibra dit doet maar ik kan zat ergere dingen opnoemen, waarvoor men ongestraft blijft.
Zijn enkel ook maar speculaties dat dat pistoolgebaar voor Zebina bedoelt was.

Overdrijven is ook een kunst. Het is maar een gebaar. Binnen het veld vijand buiten het veld niks aan de hand.

Het was me helemaal niet opgevallen tijdens de wedstrijd dat hij dit deed, maar het slaat natuurlijk nergens op als ze hier een schorsing voor geven, het is ook nog eens een week geleden gebeurt.

Lees nu reactie's schorsing overdreven?

Hoe kun je dat in godsnaam zeggen.
Kleine kinderen zien dit ook van hun held, en gaan hem na doen?
Hij heeft een voorbeeldfunctie en dat weet die.
dit is gewoon een randdebiel die heel goed kan voetballen.

4 oktober 2013 om 13:39

Ja stel je voor dat kleine kinderen een glimp opvangen van hoe de echte grote wereld in elkaar steekt, dat zouden we toch niet willen? Het is beter dat ze in een sprookjeswereld leven waarin alles lief, leuk en zachtaardig is. Dat bereidt ze ook goed voor op het latere leven.

ach ach als je hem hier voor schorst moet je kunnen verwachten dat die de volgende wedstrijd gewoon iets uit ze broek haalt? al schors je hem voor 7 duels zijn acties blijven het zelfde.

je kan zeggen wat je wilt dit is echt een top voetballer!

Lijkt me een beetje overdreven om Ibrahimovic hiervoor te schorsen. Het is lastig vast te stellen of het gebaar daadwerkelijk voor Zebina was bedoeld en als het al zo was, was het mogelijkerwijs voor de grap. Ibra en Zebina hadden wel eens ruzie in hun Juve tijd van wat ik me er nog van kan herinneren, maar je verwacht toch dat dat 8 jaar later wel bijgelegd is. Beide zijn al ruim de dertig gepasseerd, dus om er nu nog ruzie om te maken is wel heel kinderachtig. Zebina was trouwens sowieso altijd wel een heethoofd, heeft ook eens willekeurig een cameraman in het gezicht geslagen, dus hij had niet enkel met Ibra problemen.

Wat een onzin gelijk als een bedreiging zien is

Een hoop gezeik om niks. Niks aan de hand. Minder zeiken allemaal

Zlatan heeft schijt aan de wereld en dat kan ik wel waarderen.

Zlatan heeft een hele leuke karakter en ik vind dit wel leuk om te zien op een voetbalveld, beetje emotie hoort erbij en moeten we niet om janken.

maar ik kan me wel voorstellen dat Ibra een voorbeeldfunctie heb en dat jeugdige spelers dit overdoen.

Links en rechts worden grove overtredingen over het hoofd gezien, dan maar het gebaar Pistolen Paultje bestraffen. Het moet niet gekker worden.

een gebaar maken/doen mag natuurlijk niet, iemand zijn ogen uitsteken daarentegen..

Haha,

Mensen zijn echt hypocriet, ook op VZ dus.

Paar weken terug werd Arda Turan op de brandstapel gegooid omdat hij een 'dreig-gebaar' deed. Terwijl er amper sprake van was.

Als Zlatan het doet, is het niet erg en cool!

Geloofwaardigheid???????

On:

Zlatan is paranoide hehe. Zebina is zijn bloedvijand ofzo. Elke keer weer die twee.

4 oktober 2013 om 14:09

Gebaren worden wel bestraft, die Griek die de Hitler-groet bracht wordt ook geschorst.
Maar idd als Ibra het doet is er niks aan de hand...

Ibra sloeg Zebina in de Juve-tijd gewoon in zn gezicht.
Vond het wel mooi dat Onyewu hem een keer aanpakte, gelijk een gebroken rib.
En dat verhaaltje van hem: ik kom uit de ghetto van Malmö, haha yeah right...

Zlatan is een geweldige speler maar ook een geweldige mafkees. Trapt z'n medespelers, haalt rare frsen uit tijdens en na de wedstrijden. Heeft ie eigenlijk helemaal niet nodig, maar het is allemaal een beetje bij hem gaan horen. Bij de meeste "irritante" spelers zijn medespelers blij dat degene in hun team zit, bij Ibra valt dat zeer te betwijfelen

4 oktober 2013 om 13:57

Laatste zin van jou valt te betwijfelen aangezien Ibra vanaf 2007 ieder jaar kampioen wordt
(op 2012 na)

4 oktober 2013 om 14:06

Hij is vanaf 2004 ieder jaar kampioen geworden, met uitzondering van 2012

4 oktober 2013 om 15:01

Ik doelde meer op dat je kans hebt dat je maat 47+ in je nek krijgt van hem .
Aan z'n kwaliteiten als speler twijfel ik geen seconde.

Ach, Ibra is een boef! Dat was Cantona ook. Allebei geniale gekken die heel goed kunnen en konden voetballen! Ik vind dat de Franse tuchtcommissie deze aktie met een korreltje zout moet nemen. Hij heeft hem toch niet vermoord.

En al die voetballers die een geweer gebaar maakte in het verleden? Dqt mag weer wel?

Lekker voor hem hij denkt dat hij God is! Zebina pikte zeker iets niet van hem,en terecht! Zit hem natuurlijk nog diep bij die narcist Zlatan wat een lage persoon is het toch..........

Batistuta maaide hele stadionvakken aan puin met z'n machinegun gebaren na het maken van een goal. Toen deed ook niemand moeilijk.

4 oktober 2013 om 13:51

Hahaha super dat je dat zegt. Ik was het helemaal vergeten. Als hij het nu zou doen zou hij voor terrorisme aangeklaagd worden.

4 oktober 2013 om 13:59

Niet te vergeten Andy Van Der Meijde. Menig supporter is getroffen door zijn levensgevaarlijke pijl en boog.

4 oktober 2013 om 17:15

Elber schoot er ook op los met zijn revolvers

Zoveel mensen pakken de cornervlag en doen alsof ze dan het publiek of hun team genoten schieten, daar word toch ook nooit moeilijk over gedaan.
Wat een onzin zeg met je voorbeeld functie, als je kind alles gaat overnemen wat je ze op TV zien kun je beter aan je opvoeding gaan twijfelen.

4 oktober 2013 om 15:03

Haha als opvoeden zo makkelijk was....
het is nu eenmaal een feit dat kinderen dingen overnemen ofwel beinvloed worden door Tv.
maar ga dan niet janken als ibra zoiets doet. terwijl we op tv plat worden gegooid met naakte vrouwen, obsceen taalgebruik en wapens.

Ja man, wat een jankers hier op site meer, GL of Pvda stemmer hier?
En vooral dat gejank over voorbeeldfunctie voor kinderen..pfff

4 oktober 2013 om 16:32

He..schat..kom eens..kom eens dichterbij.
Smmmaaaakkkkk

xxx

Suarez schiet bij ieder doelpunt de halve tribune neer! Tijd voor een schorsing!?!

4 oktober 2013 om 15:14

jah, is idd alweer lang geleden

Suarez is en blijft een held!!

Jaja de competitie is moordend daar ontopic: Als je iemand niet mag is dit niet de manier om jezelf te uiten..

Zlaten geweldige speler, tegenwoordig kan dit je al een schorsing opleveren, zijn allemaal likkertjes van ueafa en de bond in welk land je speelt.

dit is echt onzin als ibra hier voor geschorst word sommige voetballers zouden dan na elke goal geschorst moeten worden

Waar slaat dat op wedstrijd schoring om zo'n kinderachtig gedoe.

BELACHELIJK

Toen velen vermoedden dat arda ook een drgelijk handgebaar had gedaan, moesten zehem schorsen voor 10-20 wedstrijden, was hij een vuile schurk, etc etc etc

maar ibra een baas...hy... Hy... Hypocrieteeen

Wat een onzin zeg, maar goed, ze moeten weer wat te zeilen hebben daar in Frankrijk blijkbaar..

Aan de foto lees ik eerder iets af van: "hey Zebina, ruik eens. Is dit jouw vrouwtje?"

Wauw misschien een idee om nu iedereen die niet als robot voetbalt te schorsen?
Ach men moet het niet zo serieus nemen, wel is het natuurlijk zo dat voetballers zich een stuk meer laten gaan dan andere topsporters.

Wat een onzin zeg, torres wordt niet geschorst voor krabben in het gezicht van een tegenstander (vertongen) en ze willen zlaten schorsen voor alleen een pistoolgebaar ?? Grote onzin dit begin de tuchtcommisies zat te worden

Hahahaha als je Zlatan's biografie hebt gelezen, moet je toch keihard lachen om dit gebaar. Die man heeft gewoon totaal geen goed woord over voor deze Zebina. Geweldig.

Gewoon het idee dat Zlatan z'n vrouw rustig op de bank zit te kijken naar Toulouse- PSG, en dan bij de opstelling van Toulouse plotseling de naam: Zebina ziet staan. Gelukkig denkt ze, die staat wissel. Zlatan gaat eruit, en Zebina nog niet in het veld, vrouwlief schenkt nog een rustgevend wijntje in zo van: mooi alles is goed gegaan, en dan doet ie dit gewoon nog ff hahahahaha. Hij is toch ook gewoon een held.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren