Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hugo Borst: ‘Van Bronckhorst dolblij met St. Juste’

Laatste update:

De heren blikken terug op de Klassieker van afgelopen weekend en dat is pijnlijk voor de Rotterdammers: "Ziyech is in zijn eentje beter dan Feyenoord", aldus Hugo. Volgens Koert komt het wel goed: "Alle vertrouwen in positieve Van Persie." Verder: "Cocu is zoveelste gefaalde Nederlandse trainer." En de Betweters Speler van de Week: ‘Sapperdevlap!’

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

tja, wat kan Gio eraan doen dat hij met spelers als St.juste moet werken? Van Geel heeft hem opgezadeld met dit middelmatige zooitje spelers. die is verantwoordelijk voor het aankoopbeleid

29 oktober 2018 om 18:55

Valt reuze mee.
St Juste is een prima speler ..
Hoe slecht een team ook is , als een trainer 4 jaar lang aan een team mag bouwen dan moet er een stijgende lijn in zitten , of op zn minst een idee achter het spel.
Heb niet echt de indruk dat dit gelukt is.
Een van de meest waardeloze trainers die ik ooit heb gezien. Er zat meer ontwikkeling in die paar maanden onder Rutten dan in die paar jaar onder Gio.
En Van Geel helpt ook niet echt mee nee .. Riep het al vanaf het moment dat ie ons uit het dal heeft getrokken, deze vent kan niet omgaan met geld.

29 oktober 2018 om 18:56

Excuus .. Het idee achter Gio's spel is om met 11 man het veld op te komen en af te treden. Zo snugger is ie dan wel, dat moet ik hem nageven.

29 oktober 2018 om 19:15

@vegitosan

wat mij betreft worden ze beiden vervangen maar dat gebeurd altijd pas bij Feyenoord als het te laat is en we straks weer diep in de schulden zitten. zo is dat altijd gegaan en blijkbaar is het nooit veranderd

29 oktober 2018 om 19:18

Ons verwachtingspatroon strookt niet met de werkelijkheid. Kwalitatief is Feyenoord geen topploeg, anders had de selectie er totaal anders uitgezien.

29 oktober 2018 om 19:33

@baca1

daar twijfel ik aan. vorig jaar is er 30 miljoen uitgegeven aan spelers die helemaal niks toevoegen. met dat geld had je echt wel wat beters kunnen halen als je een beetje creatieve scouting had zitten

30 oktober 2018 om 11:31

1) geen 30 miljoen
2) maakt niet uit wie je haalt, ze worden toch niet opgesteld
3) maakt niet uit wie je haalt, ze presteren toch onder hun eigen niveau.

30 oktober 2018 om 11:50

Nou nou, een van de meest waardeloze trainers die je ooit hebt gezien? Ik kan me nog wat blijdschap herinneren toen er in het voorjaar van 2017 een prijs werd gehaald in Rotterdam.

Punt is dat Feyenoord toen wel een iets betere selectie had, maar zo groot was het verschil ook weer niet. Veel Feyenoord-supporters dachten daar anders over, maar nu zie je dat dat jaar een uitzondering was, en geen regel. Dat heeft Van Bronckhorst dus mooi voor elkaar gekregen.

30 oktober 2018 om 16:26

@ijsmuts

ik zie niemand onder hun niveau presteren want we hebben het over aankopen uit de middenmoot van de Eredivisie. hoe weet je dan uberhaupt dat die het niveau aankunnen van een top 3 club? het zijn bovendien ook nog eens aankopen die niet er niet eens met kop en schouders boven uitstaken in de Eredivisie

verder is iedereen gewoon opgesteld en niemand heeft wat toegevoegd van die spelers. alleen Ayoub heeft nog niet in de basis gestaan en Sinisterra dan maar ook over deze twee spelers kan je twijfelen of ze wel het niveau hebben om Feyenoord echt beter te maken. we hebben het hier niet over spelers van Ziyech niveau ofzo

het aankoopbeleid is gewoon een drama, daarom vind ik dat Gio het gewoon uitstekend doet momenteel want we staan wel gewoon netjes derde momenteel en dat vind ik al heel wat met dit zeer povere materiaal

29 oktober 2018 om 19:01

@japie_krekel
Wie had jij dan gekocht?

29 oktober 2018 om 19:07

@bombanera99

ik zou een team van specialisten hebben aangetrokken die we kennen als scouts. dat zijn specialisten op het gebied van het halen van spelers. ik als supporter of als ik Van Geel was als technisch directeur ben geen specialist op dat gebied.

als ik nieuwe leidingen in mijn huis wil ga ik daar ook niet aan beginnen omdat ik geen loodgieter ben. ik huur daar specialisten voor in en dat moet Van Geel nu ook eindelijk eens een keer gaan doen want Van Geel is geen specialist. hij is een technisch directeur en geen scout

29 oktober 2018 om 19:15

@japie
Ik ben niet voor Feyenoord maar Feyenoord moet eens stoppen om alleen NLse voetballers te halen uit de eredivisie. Verreweg de meeste van deze aankopen mislukken bij de top 3. Soms lijkt het alsof de media bepaalt wie er gehaald wordt. Een of andere journalist noemt wat namen en ze gaan ermee aan de haal en trappen in de hype.

29 oktober 2018 om 19:30

@bombanera99

mee eens maar die spelers worden gehaald omdat Van Geel verder niemand kent, vandaar ook steeds die oud spelers die worden terug gehaald.

de scouting is 6 jaar geleden weggesaneerd door de geldschulden en daarna nooit meer terug gekomen, ook niet toen er wel geld voor was. dat is wat ik heb vernomen iig

is dat niet het geval dan moet de huidige scouting heel snel vervangen worden want de spelers die Feyenoord haalt hadden ik en jij ook nog wel kunnen verzinnen. echt een totaal fantasieloos aankoopbeleid

29 oktober 2018 om 19:44

Nu is de scouting van Feyenoord verre van uitstekend te noemen maar de hele wereld zoekt naar pareltjes en is allemaal prachtig wat je schetst maar Feyenoord heeft momenteel niet meer te bieden dan andere clubs.

Vaak vissen ze in dezelfde vijver en wordt zo'n speler gezien en krijgt een aanbod, maar kiest ZELF voor een andere weg dus je hebt het niet altijd in de hand.

Zou zelf Stanley Brard proberen terug te halen om de jeugdopleiding weer succes te geven. Doe deze man een top aanbieding. Daarnaast zal het denk ik positief zijn wanneer wij actief zijn in KK divisie en moet je je grootste talenten betere aanbiedingen geven om te voorkomen dat ze vertrekken zoals wij zien bij Zirkzee en Chong.
Feyenoord heeft altijd geweldige talenten gehad en nu komt er weer een mooie lichting aan met Kokcu, Burger en Boutchataoui maar je moet ze wel perspectief kunnen bieden en regelmatig durven op stellen. Hier gaat beleidsmatig dus structureel iets fout en dat zie ook ik met lede ogen aan...

29 oktober 2018 om 19:51

@japie
Ik denk dat er beter eerst een extern onafhankelijk onderzoek moet komen of er sprake is van een scoutingsapparaat en hoe deze werkt. Daarnaast moet gekeken worden naar wat de procedure is bij het aantrekken van spelers en wie beslissende stemmen heeft en door wie dit uiteindelijk goedgekeurd moet worden.
Alle namen op het scoutingsapparaat waar interesse in was, moeten onder de loep genomen worden en wat de oorzaak is waarom bepaalde spelers zijn aangetrokken en niet.
Mensen bij voorbaat ontslaan en gelijk een nieuw systeem op poten zetten zonder enig onderzoek is weer vragen om problemen.
Controle is de eerste stap naar succes. Onafhankelijk onderzoek. Als blijkt dat er bijna niet gerapporteerd is en niets valt te achterhalen dan weet je hoelaat het is.
Al die zogenaamde journalisten roepen maar wat om te scoren. Zelf onderzoekend te werk gaan is teveel gevraagd.
Wie niet veel geld te besteden heeft moet een strakke procedure hebben voor lange termijn talenten. Voor de buitenkansjes waar snel gehandeld most worden moet een snelle verkorte procedure komen. 2 manieren van lange en korte termijn scouting met strikte procedures wat altijd te traceren valt zodat je in de toekomst kan leren van fouten en het scoutungssysteem een zelfreinigend vermogen krijgt en steeds efficienter wordt.

29 oktober 2018 om 20:22

@bombardera99

ontslaan is niet perse nodig maar haal dan een paar bewezen scouts erbij waarvan de huidige scouts ook wat kunnen leren. wat er nu gebeurd bij Feyenoord kan gewoon niet qua aankopen. dat moet echt beter dus er moet wat expertise bijkomen. scouts die goed zijn met beperkte middelen en die bestaan. kijk maar naar die scout die Ajax heeft weggeplukt bij Groningen en die spelers heeft ontdekt als Luis Suarez, Tadic, Kostic en Davinson Sanchez

29 oktober 2018 om 20:40

@Krekel
Hij was manager technische zaken bij Groningen. Hij heeft die spelers niet gescout.
Ook Sanchez heeft hij niet gescout. Die stond al op de lijst voordat hij aangetrokken werd.
Wat heeft hij effectief aangetrokken?
Er is enorm veel geld betaald voor Blind en Tadic.
La Ling heeft trouwens de scouting onder de loep genomen en op papier gezet. Er is wep degelijk onderzoek geweest bij Ajax omdat er geen duidelijkheid was over het technisch hart.

29 oktober 2018 om 21:05

@bombanera99

die Vd Zee of iets die van Groningen kwam is toch een scout? die heeft Sanchez ontdekt en die werd vervolgens verkocht met 35 miljoen euro winst. ook Neres en Tagliafico komen uit zijn koker van wat ik heb vernomen en Cassiera geloof ik ook

29 oktober 2018 om 21:18

@Japie
Veldmate was manager technische zaken bij Groningen en werd hoofd van de scouting bij Ajax. Dit heeft hij zelf gezegd over de Neres, Cassiera en Sanchez.
'Dat er spelers zijn gekomen uit Zuid-Amerika sinds ik bij Ajax werk, heeft niet direct met mijn aanwezigheid te maken. Natuurlijk heb ik in onze scouting ook een adviserende stem, maar Ajax had de drie betreffende spelers al in kaart. Ik ben er later bijgekomen. Ik heb ze dus nog wel zien spelen, maar ze komen zeker niet uit mijn koker, zoals mensen elkaar nog weleens na papegaaien.'

29 oktober 2018 om 21:28

Misschien eens beginnen met oud-spelers te vragen of ze niet willen scouten, om mee te beginnen. Ik zit zo te denken aan een persoon als Boskamp die heeft her en der nog wel wat contacten

29 oktober 2018 om 23:42

@bossie

idd. Jan Boskamp, Ted Van Leeuwen en zo heb je nog wel een lading van dat soort gasten die prima weten wat er internationaal allemaal voetbalt en wat in de Eredivisie loopt wat wat kan toevoegen aan Feyenoord. dat soort mensen hebben we nodig.

wij leggen geloof ik 6 miljoen neer voor die Larsson neer terwijl een Club Brugge zo een Groeneveld oppikt voor 1 of 2 miljoen. dat soort spelers moeten ze toch ook bij Feyenoord kennen?

30 oktober 2018 om 11:07

Groeneveld is benaderd door Feyenoord (en Ajax) maar heeft bewust gekozen voor Brugge.
Slagen bij Brugge of in die kolkende kuip vind ik een beetje mank gaan.
Het blijft glazen bol kijken maar waarschijnlijk had hij naast Ayoub op de bank gezeten.

30 oktober 2018 om 11:29

@japie
Het zelfde riedeltje als een paar maanden geleden, 30 miljoen weggegooid? v Geel eruit? Dat jij niet ziet wat er gebeurd, betekend niet dat er niets gebeurd toch?
Ik snap dat je kritisch bent op de aankopen, maar heb je wel eens naar die transferzomer gekeken: https://www.vi.nl/nieuws/overzicht-alle-zomertrans...
We hadden ook daadwerkelijk veel spelers nodig, dus kan je beter een aantal halen van 3-6 miljoen, dan mikken op 2 parels van 10-12 miljoen.
We vissen in de vijver waar we zitten, want we hebben nou eenmaal niet meer. Je moet roeien met de riemen die je hebt, en v Geel doet het daarin niet slecht. Het realistische beeld ontbreekt bij jou want jij wilt aanhaken bij Ajax en PSV maar daar zitten we al 10 jaar niet meer bij in de buurt. We hebben onlangs een kampioenschap mogen vieren, en om dat structureel te doen is een meer jaren plan nodig.geduld is een schone zaak.

30 oktober 2018 om 11:40

Nou Gerben

Totaal niet mee eens. Zeker vorig jaar had Feyenoord een hele hoop te bieden. Waaronder CL. Daar deden ze aan mee, zeker in zuid Amerika gaan er dan heel wat deuren voor je open. Je moet alleen weten waar die deuren zijn.

Den heb ik het geen eens over landen zoals Frankrijk en de Balkan (waar ook voldoende talent op te halen is). Dat ga je alleen niet redden met van Geel. Die is niet zonder reden eruit gewerkt bij Ajax, waren hem echt meer dan spuug zat. Als je dan ziet wat voor een inhaal slag er is gemaakt onder Overmars dan is dat niet normaal. Die durft wel gewoon in te kopen, en dan niet perse spelers. Onze scouting in zuid Amerika was ruk, jammer dan, we halen de scout op van Groningen die is daar wel goed in. Zo iets kan Feyenoord dus ook gewoon. Alleen moet je wel bereid zijn daarin te investeren.

Ik vind het echt ontbreken aan wil bij feyenoord met als slap excuus geld. Er zijn inmiddels toch voldoende centen vrij gekomen om wel iets mee te doen. Alleen zijn toen andere keuzes gemaakt. In mijn optiek zeer pijnlijke foute keuzes. Spelers ophalen bij de subtop, werkt voor geen meter. Had je alleen maar naar het daverende succes van Ajax hoeven kijken te afgelopen jaren om te zien dat het 9 van de 10 keer geld wegsmijten is. Daarvoor hoefde je niet exact dezelfde fout te maken. Probeer dan op z'n minst iets anders. kan ook fout gaan, maar dat laat wel iets van visie zien.

Netzo als Ajax op tijd keerde na de financiële troep bij Feyenoord aangezien te hebben (serieus die kant ging Ajax gewoon echt op), zo mag je andersom toch ook gewoon leren van de fouten van een ander.

30 oktober 2018 om 16:39

@ninjakai

helemaal mee eens! Feyenoord haalt alleen spelers zonder restwaarde en oud spelers die elders zijn geflopt. aangevuld met wat middelmaat uit de Eredivisie kom je dan in de situatie terecht waarin we nu zitten

@alexdevidal

Van Geel doet het niet slecht? geen enkele aankoop die is gehaald voegt iets toe. dat je er een misser of twee hebt tussen zitten snap ik maar dit waren allemaal missers

30 oktober 2018 om 11:05

Gio kan iig beginnen met hem op zijn eigen positie neer te zetten, namelijk CV. Dan heb je ook gelijk wat meer snelheid in het centrum, waardoor je meer naar voren kunt voetballen. St. Juste heeft in alles de potentie een echt goede centrale verdediger te zijn, maar doordat Gio blindelings loyaal is aan zijn kampioenelftal gaat dat talent nu het afvoerputje in.

30 oktober 2018 om 16:57

@siepie
St Juste moet eens beseffen dat hij voetballer is en geen circusartiest.
Hij loopt veel te veel met de bal voor een verdediger. Hij vindt lopen met de bal ontzettend lekker.
Wanneer worden NLse spelers eens volwassen en kijken eens naar topverdedigers die niets doen wat ze niet beheersen.

Die Hugo Borst komt ook louter onzin uit hoor, jezus zeg. Tuurlijk was dit niet Gio's intentie van 'op het randje spelen'.. Hij zal harder balen van St. Juste's domheid dan wie dan ook..

29 oktober 2018 om 18:50

Dit staat toch verder los van zijn mening over St. Juste? Het was een domme actie, maar het was ook maar een van de 40 wedstrijden die je dit seizoen speelt. Er was ook een speler die nog eerder de rode kaart had mogen zien, maar daar hoor je niemand over.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren