Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hugo Borst stoort zich aan Kishna: 'Fenomenaal, maar er zit een steekje los'

Laatste update:

Ricardo Kishna kreeg afgelopen zaterdag de handen op elkaar met een assist, een doelpunt en een prachtige 'panna' tegen sc Heerenveen. De Betweters zijn ook onder de indruk, maar zijn geschrokken van het feit dat Kishna zou hebben gezegd dat hij ontevreden is over de trainingen van Dennis Bergkamp. Verder: de kraker tussen PSV en Feyenoord. "Ik zou voor de aanval kiezen, dus Adam Maher in plaats van Jorrit Hendrix", zegt Koert Westerman.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik riep tijden geleden al dat Kishna gek gemaakt wordt door zijn zaakwaarnemer en het het beste zou zijn voor zijn carrière als hij afscheid zou nemen van die zaakwaarnemer als dit werkelijk zo is.
Verder heeft Kishna geen super lang contract, dus zo heel vreemd is het nou ook weer niet dat hij niet bovenaan de lijst staat als speler om dingen bij te leren. Er liggen spelers vast tot 2019, die moeten het echt gaan worden in de toekomst, zoals het er nu naar uitziet is Kishna over 0,5 jaar geen speler van Ajax meer, precies zoals Kishna en zijn zaakwaarnemer zelf wilden.

Overigens kan ik me niet indenken dat Bergkamp hem nooit iets geleerd heeft, of nooit apart genomen heeft of wat hij dan ook gezegd schijnt te hebben.

27 november 2014 om 15:51

Denk inderdaad dat je gelijk hebt, hij zit met zn contract nog maar een half jaar bij Ajax. En dan weet iedereen dat anderen de voorkeur gaan krijgen.

Waarom zou Bergkamp daar dan tijd in investeren?! Bergkramp is trainer voor Ajax, niet voor de portemonnee van Riola en het verwende jongetje zelf..

Hopelijk doet Fischer deze jongen snel weer vergeten, of laat hij snel blijken ook voor Ajax iets te willen betekenen en verlengt hij. Ik hoop het laatste want deze jongen is een genot om te zien voetballen! (voor de rest het natuurlijk het type jongen dat in de problemen komt..)

Geniale mensen hebben vaak een steekje los zitten..
Althans, dat is wat wij mensen er van maken, omdat ze nou eenmaal anders reageren, dan de schapen in de samenleving.

28 november 2014 om 11:05

Hugo Borst, die het leuk vind om zelf apart of anders uit de hoek te komen met zn lange haar en dikke baard..... geeft kritiek op een voetballer die dingen anmders aanpakt dan anderen, het moet niet triester worden. Mijn stelregel is dat als voetballers op het veld goed presteren, dat ze dan best een beetje gek mogen zijn.spelers als Zlatan geven het voetbal juist kleur. Altijd maar aardig en down to earth hoeft ook niet, dat werkte goed voor Dirk Kuijt maar ik geniet persoonlijk meer van een Nasri of Cristiano. Als je gekke en onstabiele gedrag je spel gaat beinvloeden zoals bijv bij Gascoigne en Maradona dan wordt het triest en krijg je de deksel op je neus. Maar Hugo Borst moet zn mond houden en blij zijn dat de eredivisie niet uit eenheidsworsten bestaat.....

Mischien heeft Kishna wel gelijk. Het probleem van Kishna is dat hij alles zegt wat hij denkt en dat kan je niet doen in deze wereld. Bergkamp was een geweldige speler, maar dat wil niet zeggen dat hij een goede coach is.

26 november 2014 om 21:56

Kishna laat zich teveel leiden door Raiola. Zijn laatste blessure bleek ook in de tuin van Raiola te zijn opgelopen dus die 2 zijn heel close.

Het shirt op de grond gooien was voor mij al een teken van 'ik ben bereid weg te gaan bij Ajax'.

27 november 2014 om 15:12

Ajax heeft nog heel even om hem in het gareel te brengen en anders zijn ze hem gewoon snel kwijt met een conflict. Die jongen spoort echt niet, vind zichzelf nu al te goed voor de trainingen bij Ajax en stelt zichzelf boven de club.

Ik zie sowieso een mentaliteitsprobleem bij veel jongens die nu vanuit de jeugd doorstromen, ook bij El Ghazi zitten er echt een paar steekjes los. De manier waarop hij overtredingen maakt, zoveel frustratie.

27 november 2014 om 19:59

Bij Ghazi was dat toch opgelost?

28 november 2014 om 13:26

Je hebt hem al twee weken niet zien spelen?

29 november 2014 om 14:30

dat heeft niets te maken met zijn mentaliteit, hij zit even in een dipje. Als je interviews met El Ghazi hebt gezien zie je dat het gewoon goed zit met zijn mentaliteit.

Kishna moet gewoon weg in de zomer voor een miljoentje of 3/4 en een heel hoog doorverkooppercentage.

Te veel ego, te weinig teamplayer, teveel last van z'n komaf en poenjager als zaakwaarnemer! Weg met die gast, dit wordt een bron van ergernis in je team. Als een zaakwaarnemer op deze wijze lekt naar de media, dan moet je hem voorgoed binnen je club weigeren. Hij brengt daarmee de TS in diskrediet. Toch weer jammer dat Ajax zo'n gast ter wille van de poen nog even in de etalage zet, met de hoop om in januari geld voor hem te vangen. Dit vind ik toch wel een verschrikkelijke zwakte van Ajax. Zelfs de opstelling wordt hierdoor bepaald. Eerst met Sigthorsson, nu weer die Kishna. ,,we werken aan de toekomst'', tja.... of is die toch al rijkelijk gevulde bankrekening belangrijker?

29 november 2014 om 14:31

Haha Kishna verdient gewoon een basisplek man. Echt een goede speler die idd niet altijd even constant is, maar dat is El Ghazi ook niet en Andersen moeten we niet op die plek willen.

Hoe denken jullie dat Maradonna en Cruijff waren ??? Dit waren ook geen koorknaapjes . Moet je dan allemaal slappe schooljochies als Veltman , boilesen , Van Rijn , moisander en ga zo maar door hebben .dit zijn jongens met een eigen mening . Nu weet ik uit ervaring dat Nederlanders niet houden van mensen met een mening die hebben liever van die nagemaakte meelopertjes . Ajax staat voor bluf deze jongens hebben bluf en talent ... Nog een paar van dit soort jongens achterin en we gaan ook weer is europes meedoen . Als Bergkamp niks met hem doet mag hij dat best zeggen trouwens ...

27 november 2014 om 16:03

Toen Cruijff bij Ajax speelde was er nog nauwelijks een jeugdopleiding, Cruijff liep als klein kind al bij het eerste rond, in zijn organisatie was Ajax nog een amateurclub toen ze de CL wonnen.

Ik beaam dat Cruijff geen koorknaapje was, maar zeg daarbij dat Cruijff met de Ajaxopleiding van 8 jaar terug waarschijnlijk überhaupt niet eens gescout was. De hele wereld en ook zeker de voetbalwereld is totaal veranderd, Cruijff verdiende in zijn hoogtijdagen minder per jaar als menig Balotellitje tegenwoordig per week.

Trainers werden vaak niet serieus genomen, tegenwoordig ligt elke bal van tevoren al vast, acties worden vrijwel nooit meer genomen en zelfs hardop bestraft. Alleen maar wachten tot de fout van de tegenstander en dan afstraffen. That's it.

27 november 2014 om 17:10

Kishna kreeg een gele kaart omdat hij zijn shirt uittrok. Toen Cruijff die leeftijd had werd hij in zijn tweede interland voor een jaar geschorst.

Verder had Kishna gewoon een goed punt met zijn kritiek richting de trainingen. Kishna krijgt amper de kans om zich lange tijd te bewijzen, waar een Fischer wekenlang mocht blijven staan zonder ook maar een goede wedstrijd te spelen. Verder wou hij gewoon graag individuele training hebben om zichzelf te verbeteren. Is dat verkeerd van een speler? Ik vind dat juist goed.

28 november 2014 om 07:46

Dat werd toch al eerder uitgelegd, Kishna wilde samen met zijn zaakwaarnemer aan het eind van dit jaar weg, dan is het toch niet zo vreemd dat er niet veel aandacht meer wordt besteed aan je opleiding?
Cruijff heeft zich inderdaad misdragen, maar werd ook zwaar benadeeld in die wedstrijd, dat kan Kishna absoluut niet zeggen.

28 november 2014 om 12:14

Ik begrijp het standpunt van Ajax ook wel, maar dat van Kishna ook. Liever een speler die wat durft te zeggen dan alleen maar zulke meelopers.

28 november 2014 om 14:59

Dat kan, maar dan wordt er in principe wel gehouden aan het beleid en dat is schijnbaar een beleid die Kishna niet helemaal strookt en zijn zaakwaarnemer al helemaal niet.

28 november 2014 om 17:15

Laten we het niet over die ronde pizzakop hebben wat zich voor doet als een zaakwaarnemer

28 november 2014 om 19:03

Tja, maar zie gast heeft wel een grote invloed op de toekomst van die jongen en wat mij aangaat pakken ze het beiden op dit moment niet goed aan.

27 november 2014 om 17:24

Dit is wel erg zwart-wit! Het hoeven niet allemaal slappe schooljochies te zijn, maar kritiek op je trainer of diens assistent spuw je niet in de media! Dat hou je intern. Dat heeft met goed fatsoen te maken, maar kennelijk ben je dan een nagemaakt meelopertje.......

Nee sorry, een 52-jarige volwassen man die binnenshuis zijn capuchon opzet nemen we serieus.

Lekker druk om maken dat een jonge knul zoals Kishna af en toe wat apart is, heb liever dat hij gewoon goed voetbald. En de afgelopen 2 wedstrijden heeft hij dat gedaan.

Dan de heer Borst, een Louis van Gaal fetish hebben is niet raar???

27 november 2014 om 17:02

Om de echte top te bereiken moet je ook gewoon helemaal vol zijn van jezelf en denken dat jij de shit bent, anders word je heel snel gebroken ben ik bang. Je moet er alleen niet in door gaan schieten want dan gaat het tegen je werken, die arrogantie moet een beetje gelijk liggen met de prestaties die je levert anders ben je snel gezien. Ik hou wel van dit soort spelers met een grote bek, als ze het dan ook maar waar maken!

Wie is die zaakwaaarnemer toch volgens mij Mino Raiola (corigeer me als het fout is)

lekker boeiend ... wie is Hugo Borst , waar heeft hij gespeeld? Hij mag zich storen , hij kan beter een keer zn baard bijhouden en wat schoons aantrekken , Kishna is jong, ik vind wel dat hij een beetje normaal mag doen , als hij scoort shirt aanhouden. Hij is 19 en komt van een blessure ,het was een tijd lang onzeker of hij het eerste wel zou halen , en hij mag toch best een mening hebben over zijn training ? Hij moet er uiteindelijk beter van worden en niet Bergkamp ,die is al multimiljonair en heeft zijn glorie momenten al mogen beleven.

Kishna heeft volgens mij gezegd dat hij juist meer training wilde van Bergkamp. Meer één op één enz.

27 november 2014 om 23:35

Ja precies waarom zou er een steekje aan je los zijn als je ontevreden bent over trainingen?
Dat betekend in mijn ogen alleen maar dat je heel gedreven bent en dat je nog iets mist in de training. Dat je nog meer aan je spel wil verbeteren en dat je een nog betere voetballer wil worden.
Allemaal alleen maar erg positief en juist zelf kritisch! En leergierig.
Waren er maar meer als hij!

Ik adviseer die Jorrit om die Hugo eens af en toe een por terug te geven net zo lachend he gozer en zo.

Wat heeft Hugo Borst gepresteerd in zijn carriere? Beter hij wast zich wat vaker en trekt eens schone kleren aan. Elk verhaal heeft altijd 2 kanten. Wellicht heeft Bergkamp te weinig tijd in deze jongen gestoken, wellicht is Kishna wat arrogant. Ik vind het juist schokkend dat ze zich er bij ajax zo druk over maken...ajax dat moet toch juist een beetje arrogantie zijn, een beetje lef, je tegenstander uitdagen....nu zijn ze er als de eerste bij om moord en brand te roepen als jonge spelers eens een leuke panna maken of een shirtje uittrekken....ajax wordt een club van brave ideale schoonzoontjes, er zouden weer eens wat ouderwetse ajaxieden moeten opstaan die schijt hebben aan de wereld en gewoon op het veld lekker doen waar ze zin in hebben.

Robbedoez stoort zich aan Hugo Borst; absoluut niet fenomenaal en doet zeer misselijk neerbuigend terwijl hij zelf ook nooit iets heeft gepresteerd. Stop met die vent een podium geven. Per direct. Liefst met terugwerkende kracht. Kwal.

Hugo Borst, alles voor de Centjes.
Kishna als hij een fenomeen is dan ben ik een legende. Maar dan kan je alles uitvergroten. Ik denk dat Kishna lekker weg moet zwaar overschat spellertje! presteert nooit tegen de top clubs.

Zolang Kishna zijn voeten laat spreken en randzaken zoals dit achterwege laat, dan wordt hij een hele grote.

Alle groten hebben wel een steekje los, simpelweg omdat ze anders (slimmer) nadenken dan de gewone mens onder ons

Hugo Borst zegt het altijd lekker provocerend zodat iedereen tegelijk schreeuwt dat hij een eikel is. Lukt overigens meestal bij iedereen. Hij heeft echter wel een punt, hij chargeert het gewoon nogal. Zolang hij goed speelt moet hij natuurlijk lekker zelf weten wat hij doet, maar die maniertjes zijn nog niet echt nodig na een paar leuke wedstrijdjes.

Hugo borst leest 1 zin, en niet het hele verhaal.
Kishna heeft zelf aangegeven dat hij bergkamp om extra training had gevraagd.

en dat zegt hugo borst ach man die is zelf nie goed in zijn kop

Moet dit steeds omhoog geplaatst worden? Het staat nu al 3 dagen bovenaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren