Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Horrorscenario voltrekt zich in blessuretijd voor Besiktas door Sörloth

Laatste update:

Besiktas lijkt vanavond definitief te zijn afgehaakt in de Turkse titelrace. De grootmacht uit Istanbul leek op eigen veld zijn laatste strohalm te gaan grijpen tegen Trabzonspor, maar een doelpunt in blessuretijd van Alexander Sörloth zorgde uiteindelijk voor een grafstemming in het Vodafone Park: 2-2. Sörloth was tweemaal trefzeker, want de Noorse aanvaller had ook de openingstreffer voor zijn rekening genomen. Trabzonspor heeft de koppositie in de Süper Lig weer overgenomen van Sivasspor en heeft een riante voorsprong op Besiktas: het verschil op de ranglijst bedraagt acht punten en de koploper heeft bovedien nog een wedstrijd tegoed.

Trabzonspor had zich geen betere start kunnen wensen in Istanbul, want Sörloth schoot de formatie van trainer Hüseyin Çimsir al in de vijfde minuut van de wedstrijd op voorsprong. De ex-spits van onder meer FC Groningen werd in de diepte gevonden door Badou Ndiaye, waarna hij directe tegenstander Domagoj Vida opzocht en uiteindelijk laag raak schoot in de verre hoek: 0-1.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Galatasaray3430315993
2Fenerbahçe3428515889
3Trabzonspor33174121355
4Medipol Basaksehir3415712752
5Besiktas3415613551
6Kasimpasa3414713-349
7Alanyaspor34121210348
8Sivasspor34121210-448
9Rizespor3314613-648
10Antalyaspor33111210045
11Adana Demirspor3491411241
12Kayserispor34111013-940
13Samsunspor3410915-739
14Ankaragücü3381312-337
15Konyaspor3481214-1436
16Gaziantep FK339717-1334
17Hatayspor3471215-1033
18Fatih Karagumruk338916-533
19Pendikspor347918-3230
20Istanbulspor344723-4116

Bij Besiktas, waar Jeremain Lens als basisspeler ruim een uur meedeed, was de boosheid groot omdat er in aanloop naar het doelpunt van Sörloth een overtreding zou zijn gemaakt op Atiba Hutchinson, maar scheidsrechter Firat Aydinus besloot de treffer toch goed te keuren. Trabzonspor had het na de vroege openingstreffer moeilijk, maar de ploeg haalde de rust uiteindelijk zonder kleerscheuren, mede door uitstekend keeperswerk van Ugurcan Cakir. De 23-jarige goalie verrichte enkele knappe reddingen en was er zo grotendeels verantwoordelijk voor dat Trabzonspor zijn voorsprong meenam naar de pauze.

Besiktas toonde echter karakter en wist de wedstrijd in de tweede helft alsnog te kantelen. Kevin-Prince Boateng gleed in de 57ste minuut de gelijkmaker tegen de touwen na een lage voorzet van Burak Yilmaz en kort erna bracht Vida de 2-1 op het scorebord. De Kroatische verdediger gaf na een hoekschop het laatste zetje, nadat Boateng in eerste instantie nog de paal had geraakt. Besiktas stevende daarna af op de zege, maar in de 91ste minuut tekende Sörloth toch nog voor de gelijkmaker, door bij de tweede paal te scoren na een voorzet van Caleb Ekuban.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je speelt je tegenstander 90 minuten kapot, maar je speelt gewoon gelijk. Vorige week domineer je tegen basaksehir en nog verlies je... Typisch besiktas! We hebben tientallen kansen verneukt. Het enige
verschil is dat zij een goede spits en doelman hebben. Wij hebben dat jammer genoeg niet!

22 februari 2020 om 20:14

Nou, jullie missen wel meer dan dat. Heel jullie aanval is armoedig. Snelle vleugelspelers met geen toevoeging aan de score. Dit was jullie kans om terug te komen in de race, maar nu is het einde verhaal.

22 februari 2020 om 20:24

Je doet echt alsof galatasaray niet 5 maar 50 punten los is van besiktas.
En daarbij denk ik dat besiktas een minder armoedig aanval had als het zoveel penaltys kreeg🤦‍♂️

22 februari 2020 om 20:34

@gangstarr
N'Koudou vond ik wel echt gruwelijk spelen. Ja, hij miste kansen, maar zijn veldspel was echt sterk. İk had geen idee dat hij zo goed kon voetballen. Ze hebben wel een nieuwe spits nodig, en ook een vleugelspeler voor de rechterkant. Ook het middenveld moet versterkt worden, nieuwe backs, een nieuwe keeper .. Sergen en de voorzitter hebben nog erg veel werk te verrichten in de zomer.

22 februari 2020 om 20:41

Nkoudou heeft potentieel, maar voor de rest is het echt armoedig zoals je zegt.

22 februari 2020 om 20:43

Batigolaco. Wat grappig dat jij begint over Galatasaray, terwijl er gewoon drie clubs boven ons staan momenteel. Eentje zelfs met drie punten meer. Toch zie jij ons als de graadmeter voor het kampioenschap. Bedankt.

22 februari 2020 om 20:46

Die verdient €6m pj, hij is niet armoedig.

22 februari 2020 om 21:03

Qua salaris zal hij zeker niet armoedig zijn.Bij een club die zo achterlijk is om een spits die niet eens speelt zoveel te betalen.Daarbij bedoelde ik armoedig niet qua salaris. Maar ik doelde meer op armoedig met zijn speelminuten.Staat ook duidelijk bij mijn reactie. Beetje goedkoop om dan salaris erbij te betrekkenOf ga je het tegendeel beweren.

Fantastische reclame voor het Turkse voetbal! Dit jaar zien we Süper Lig on steroids. Wat een spanning, en wat een geweldige partijen heb ik dit jaar gezien. Dit was denk ik de beste pot tot nu toe, en dat heb ik nu al iets van tien keer gezegd dit seizoen. En trouwens, Sorloth ..

Mooi spel van besiktas , hele wedstrijd gedomineerd, maar trabzonspor zeer efficient met een zeer goede killer afmaker sorloth. Ook credits naar de doelman ugurcan geweldige keeper voor turkij de komende 10-15 jaar

Besiktas heeft dit echt aan zichzelf te danken. Zo veel overtalsituaties in de 2e helft en niet een daarvan benut. Wel heb ik genoten van de wedstrijd. Tempo was hoog en veel kansen over en weer. Die Sorloth is btw echt een baas, ala je dat vergelijkt t.o.v. Sturridge vraag je jezelf toch af wat laatstgenoemde te zoeken heeft bij TS.

Wat een goede partij van een keeper en een spits kunnen opleveren. Eerst ugurcan die met geweldige reddingen trabzonspor op de been houdt. Vervolgens eens dodelijke sorloth die efficiënt is. Sorloth is een heerlijke spits die veel clubs pijn doet. Besiktas had in mijn ogen wel de 3punten verdiend. Grote kans dat Fenerbahçe morgen Galatasaray pakt aangezien ze dat al 20 jaar doen 😜Dan gaat het echt spannend worden in deze competitie.

Diaby, Necip, Boyd dit zijn onze wissels!! Zouden met alle respect bij RKC nog niet eens basis staan. Caner bij de 2e goal op de spitspositie. Zo geïrriteerd op dit moment. Je speelt TS helemaal kapot tot de 2-1 en dan ga je paniek voetbal
Spelen zelf dan krijg je nog 2/3 100% kansen maar Diaby is de slechtste aankoop ever en offcourse mist hij ze. Vorige week ook verloren terwyl je tig keer beter bent dan je tegenstander. Sorloth Ugurcan vs Burak Karius dat is de samenvatting van dit seizoen

22 februari 2020 om 20:28

Vooral diaby trekt op niks. Mist gewoon 2 niet te missen kansen zoals je aangeeft... begin van het seizoen had ik al slechte dingen over hem gehoord van sporting fans. Dank je wel fikret orman voor deze transfers!

22 februari 2020 om 20:49

Nou, ik moest gisteren Rkc analyseren, ik kan je zeggen, zelfs jij en ik zouden een kans maken om een plek te veroveren bij Rkc 🤣

Het eerste halfuur speelde Trabzonspor best aardig, daarna raakten ze het helemaal kwijt en werden ze overklast door Besiktas. In de tweede helft was het nagenoeg eenrichtingsverkeer.

Deze wedstrijd liet ook zien dat het essentieel is om efficiënt met je kansen om te gaan als je kampioen wilt worden. Dat ontbrak bij Besiktas. Je bent vaak aan de bal, speelt aanvallend, creëert wat kansen en uiteindelijk gaan er maar twee in. Vervolgens krijg je in de blessuretijd het deksel op je neus. Bij Besiktas ontbreekt het ook aan de nodige kwaliteit. Zowel aanvallend als verdedigend. Wat Lens nog steeds bij Besiktas doet blijft me een raadsel.

Wat een speler is Sörloth trouwens. Echt een killer spits die zijn kansen afmaakt. Daarnaast keepte Ogulcan een fantastische wedstrijd. Als hij volgend seizoen zich kan bewijzen in Europa zie ik hem wel weggekaapt worden door een club uit Europa.

We hadden vandaag de legendarische 7-1 kunnen evenaren met een goede doelman en een goede spits. Beste wedstrijd van de afgelopen 1,5 jaar van Besiktas. Jammer maar hoop echt dat Sergen nog lang blijft. Vorige week Basak overklast maar verloren en vandaag TS overklast maar gelijk gespeeld... jammer maar ik bekijk het positief!!! Eindelijk leuk om te kijken...

Een goede spits en een goede keeper maken het verschil. Jammer genoeg hebben wij geen van beide. Wel een wereld van verschil met het voetbal dat onder Avci werd gespeeld, vraag me toch af waar we nu stonden als Sergen in de zomer was gekomen. Sorloth is een topspits, maar hij scoort nu 4 doelpunten in 2 wedstrijden waarin hij eigenlijk op de tribune had moeten zitten, dat dan weer wel. Ik ben in ieder geval tevreden over Sergen, enige kanttekening is dat hij Caner en Burak op de bank moet gooien voor de rest van het seizoen.

23 februari 2020 om 09:17

Twee van zijn drie wedstrijden waren wel tegen topploegen, dan spelen de topclubs altijd net iets beter. Tegen Rize was het echt slecht(ook al was hij er toen net een week). Sergen doet het altijd prima in het begin en dan stapt hij uit het niets op. Aparte vent. Ik moet het nog aanzien.

23 februari 2020 om 14:38

Motivatie als trainer van Besiktas is toch wat anders dan Malatya of Antep. Van een persoonlijkheid als Sergen is het ook niet te verwachten dat hij jarenlang bij zulke clubs blijft. Het feit dat de voorzitters zich daar gedragen alsof ze het voetballen hebben uitgevonden speelt natuurlijk ook een rol, vaak is hij zelf opgestapt omdat ze zich met zijn werk proberen te bemoeien. Onder Abdullah Avci was ook het spel tegen de topploegen niet om over naar huis te schrijven. Sergen is recht door zee, zo iemand hadden we nodig.

Wat een geweldige pot zeg. Volop tempo, volop spanning. Lekkere wedstrijd voor de neutrale kijker. Alleen trabzon pakt hier een punt dankzij de keeper. Veel reddingen verricht. Ik vond bjk na de 2-1 nog steeds te aanvallend spelen. Ze moesten daarna overschakelen om de wedstrijd juist te controleren. Daar hebben ze een fout gemaakt ook denk ik. Aan de andere kant pakt ugurcan punten voor trabzon, aan de andere kant kost karius juist punten. Erg zonde, want bjk heeft echt heel goed gespeeld.

Ja, we speelden ruk. Maar ik heb liever zo'n avond en het resultaat, dan dat we naar huis gaan met alle complimenten maar zonder resultaat. Eigenlijk zoals de afgelopen 2 jaar.
Wij hadden Mikel niet (enorm belangrijk in ons spel), Nwakaeme niet en Abdülkadir & Ekuban missen we al langer natuurlijk.
Daarbovenop heb je nog te maken met Sturridge. Hij speelt echt prof onwaardig, totaal geen motivatie, geen inzet. Dus eigenlijk speel je met 10. Tel daar nog de onnodige wissel van KA bij op, terwijl je zo onder druk staat. Iedereen riep om Ekuban en uiteindelijk heeft hij ook bewezen waarom. Hij hield in ieder geval nog de bal vast voorin, zorgde voor dreiging. Dan pak je 1 punt uit, helemaal prima. Vooral met het oog op morgen. Een slotvraag aan de BJK fans, waarvan het merendeel al een paar weken onnodig aan het 'huilen' was op fora over Sørloth, iemand KPB gezien?

22 februari 2020 om 21:07

KPB had daar geel moeten krijgen, maar vind jij dat hetzelfde als wat Sorloth deed?

22 februari 2020 om 21:23

Het was wonderbaarlijk dat Sorloth bij die actie tegen Genclerbirligi nog uberhaupt door bleef gaan, waarbij menig voetballer zich zou laten vallen op het moment van de eerste trap. Maar nee, hij kreeg twee trappen waarbij de speler van Genclerbirligi helemaal niet de intentie had om voor de bal te gaan. Dus twee trappen ieder gelijk aan donkerrood, maar men verbaast zich om de natuurlijke actie van Sorloth nadat hij kort ervoor twee vuile trappen incasseerde.

22 februari 2020 om 21:36

Dan moet je maar gaan liggen. Elneny deed ook precies hetzelfde, kreeg een elleboog in zijn gezicht en reageerde daarop. Maar hij werd wel voor 3 wedstrijden geschorst.

De enige die recht had op de overwinning was besiktas. Vond ze echt geweldig spelen. Die trabzon stelt echt niks voor in mijn ogen zullen ze nog aardig wat punten verspillen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren