Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Horrorblessure, verlies en rood zorgen voor gitzwarte avond Galatasaray

Laatste update:

De wedstrijd tussen Elazigspor en Galatasaray in het Turkse bekertoernooi zal bij de toeschouwers en televisiekijkers nog lang op het netvlies gebrand staan. Dat kwam door een verschrikkelijke blessure bij Aydin Yilmaz van Galatasaray: de middenvelder van Cim Brom brak op een vreselijke manier zijn been. Tot overmaat van ramp kreeg Galatasaray ook nog eens klop (1-0) en moest een woedende aanvoerder Burak Yilmaz met rood naar de kant.

Er stond een Nederlander op het veld tijdens de beenbreuk van Aydin, maar dat was niet Wesley Sneijder. De aanvallende middenvelder van Galatasaray zat op de bank; Marvin Zeegelaar van Elazigspor stond wel binnen de lijnen. Aydin probeerde na een kwartier met een tackle de bal te veroveren, maar daarbij brak hij op vreselijke wijze zijn been. Het leidde tot bizarre taferelen: huilende spelers, biddende spelers, treurende spelers. Ongelooflijk maar waar: de lijdende Aydin kreeg, omdat hij degene was die de eigenlijke overtreding maakte, ook nog eens een gele kaart.

Vlak na rust kwam Galatasaray ook nog eens op achterstand. Albert Riera legde Serdar Özkan neer en de man die in het seizoen 2010/11 nog bij Galatasaray speelde benutte de strafschop zelf. Voor Roberto Mancini was dat het sein om Sneijder te brengen, maar ook de Nederlander kon Galatasaray niet aan doelpunten helpen. In de blessuretijd kreeg aanvoerder Burak Yilmaz ook nog eens een onbegrijpelijke rode kaart. De spits was witheet en moest door vijf man van het veld geëscorteerd worden. Galatasaray liep door de nederlaag averij op in Groep B van het Turkse bekertoernooi (de laatste acht overgebleven ploegen in het toernooi spelen in twee groepen van vier om plekken in de halve finales).

Bekijk hier de beelden van de beenbreuk van Aydin Yilmaz. Waarschuwing: de beelden kunnen als schokkend worden ervaren!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sjezus hoop dat Aydin er bovenop komt. Het resultaat is niet echt belangrijk na zo een avond. Ik zei al 'macin tadi kacti' na die blessure. Ofwel, de smaak van de wedstrijd was er af. Wat een lelijke val. Eerst Bruma, nu Aydin. Sterkte jongens.

22 januari 2014 om 20:31

Ziet er inderdaad vreselijk uit... Typisch zo'n video die je eigenlijk niet wil zien maar toch weer op klikt...

22 januari 2014 om 20:43

Pfff,echt verschrikkelijk. Ik wist niet eens dat je je been zo kan breken, echt gruwelijk. Live zag ik het niet meteen heel erg goed, en had ik geen flauw benul van de ernst (slechte stream). Hopen dat deze jongen zo snel mogelijk kan voetballen.

22 januari 2014 om 22:48

Idd een vreselijke blessure. Niet naar te kijken, je voelt het bijna zelf als je kijkt. Die reactie van die speler van dat andere team ook. Die barste zelfs in huilen uit. Oprechte, 'mooie' reactie.

Loopt lekker daar. Waarom zet ie Sneijder er ook niet in vanaf het begin?

22 januari 2014 om 20:23

Als je het veld zag dan moet je blij zijn dat Sneijder niet heeft gespeeld.

22 januari 2014 om 20:27

Ging tegen Juve ook prima op een slecht veld toch?

Gaat er meer om dat het daar al totaal niet loopt, dan zet je je sterspeler er toch sowieso in? Ookal is het een zwakke tegenstander.

22 januari 2014 om 23:39

Hij laat Sneijder niet spelen omdat hij een erg belangrijke speler is voor Galatasaray en denk je nou echt dat ze wat geven om die beker natuurlijk is het mooi om hem te winnen als extra prijsje maar zie Mancini en Galatasaray zich eerder focussen op de competitie waar we Fenev in moeten halen

22 januari 2014 om 23:40

@zetpil, ooit gehoord van een roulatiesysteem waarbij je de B-elftal, jongeren en nieuwe transfers de kans moet geven in de beker? Nee dus

En je bent niet grappig met je Juventus-grap. Het is niet het moment om te lachen.

23 januari 2014 om 13:04

@ ulrich

Ik vergelijk geen wedstrijden pik, ik zeg alleen dat het eerder op een slecht veld toch ook prima ging? En was meer als grapje bedoelt, leer begrijpend lezen voor je zo triest reageert.

23 januari 2014 om 13:06

@ Avrupa

Rouleren is prima, maar dat doe je als het goed loopt, en dat doet het totaal niet op het moment ofwel? Blijkt wel weer na het verlies van gisteren.

En dat jij reageert op mijn Juve opmerking zegt meer over jou dan mij. Ligt blijkbaar iets te gevoelig om ook maar een kleine grap te maken. Eppo.

Galatasaray speelde slecht. Verdiend verloren, maar wat de scheids op het einde deed is onbegrijpelijk: rood voor Burak.

22 januari 2014 om 20:34

Ja hehe, zou jij je kop erbij kunnen houden als er een ploeggenoot er zo onderuit gaat?

ik dacht ik ga ff gala kijken voor sneijdertje was al een tijdje geleden, had ik het maar nooit gedaan... totaaal geen team het is gewoon los zand, die nummer 90 van gala wat is die slecht zeg ongelooflijk dat zo een jongen gewoon tonnen verdiend, en die drogba kan er ook niks meer van en die nummer 66 is ook bagger.. ik weet dat het allemaal reserves waren maar alsnog gala stelt heeel weinig voor als je een topclub wil zijn moet je bank ook heel goed zijn... die spelers snappen sneijdertje niet hij heeft geen topspelers om zich heen..

22 januari 2014 om 20:16

Was de eerste wedstrijd van de nummer 90 en 66. Geef ze wat credit.

22 januari 2014 om 20:18

Voor nummer 90 en 66 waren beide debuut, ze zijn enkele dagen in club. Veel kan je van die spelers niet verwachten. Achterin waren wel verschuivingen maar ik geef je wel gelijk, zo'n spel kan je eenmaal niet tonen.

22 januari 2014 om 20:21

ja maar het is toch niet zo dat ze maanden niet hebben gespeeld, ik neem aan dat ze wel gewoon wedstrijd fit zijn toch dan ken je wel iets meer laten zien dan dat, het is toch ook niet zo dat als je een ander shirt aan heb opeens geen voorzet meer kan geven.. en dat kon die 66 niet

22 januari 2014 om 20:24

In Turkije wordt de Turkse beker door de top niet serieus genomen, enkel de kleine clubs nemen het serieus. Zie Ajax, die verloor ook gewoon van Volendam in de Knvb Beker. Bekerwedstrijden worden in Turkije gezien als vriendschappelijke wedstrijden.

22 januari 2014 om 20:34

Ik weet niet welke wedstrijd jij hebt gezien maar ajax heeft niet van volendam verloren.

22 januari 2014 om 23:44

Die nummers 90 en 66 (umut Gündogan en Salih Dursun) zijn spelers die net enkele dagen bij Gala spelen. En voor hun debuutwedstrijd, waar ze niet 100% geconcentreerd waren, hebben ze toch wel redelijk goed hun best gedaan. Dus wacht maar even af.

Veel beterschap Aydin Yilmaz !

Aydin Yilmaz kan nu beter stoppen met voetballen

22 januari 2014 om 20:58

Ja, met een been kun je moeilijk voetballen... Ziet er smerig uit.

22 januari 2014 om 21:15

Als dit een sneer is naar Aydin vanwege zijn voetballende kwaliteiten, vind ik je reactie ongepast.

22 januari 2014 om 21:49

Nee, ik bedoel dat hij straks niet meer kan voetballen

22 januari 2014 om 22:51

Pas 25. Betekent nog niet einde carrière hoor..

Einde carriere voor Aydin Yilmaz? denk dat hij wel zijn enkelbanden heeft gescheurd en bot breuken, vreselijk.

Galatasaray was dramatisch zeg. Elazigi kon makkelijk 3-0 ofzo winnen

22 januari 2014 om 23:22

Denk niet einde carriere tenzij hij 30+ is wat hij niet is als ik goed heb. Het is een zeer vervelende blessure maar je komt er wel bovenop. Ik denk overigens dat hij zijn scheen en kuitbeen heeft gebroken.

23 januari 2014 om 11:45

hij heeft inderdaad zijn enkelbanden gescheurd en enkel gebroken.

Hij is wel jong inderdaad maar zijn prestaties waren wisselvallig en niet basiswaardig voor galatasaray. Vandaar dat ik zeg dat het eind carriere zou kunnen zijn.

Galatasaray moet Mancini zsm wegsturen want anders gaat galayasaray niks bereiken ..

22 januari 2014 om 23:46

Ga hangen aan een waterpijp ofzo. Mancini heeft nu nieuwe transfers, dus hij gaat gewoon weer opnieuw wat krediet krijgen. Hoezo kom jij elke wedstrijd waar Gala slecht presteert opeens tevoorschijn?

Verschrikkelijk om zo iets te zien en ik hoop dat hij er weer snel bij is. Dit gun je niemand, want dit is gewoon heel erg.

Hopelijk is hij er weer snel bij!

Ik had een overwinning van Galatasaray verwacht, maar ze zullen in de competitie tegen Gaziantep wel weer winnen.

Wat een dramawedstrijd... Wedstrijd ging nergens over ze konden niet eens opbouwen. Umut, Salih en Yekta zeer slecht gespeelt. Hierdoor zie je gewoon dat je spelers zoals Selcuk, Sneijder en Eboue gewoon standaard in de basis moet laten starten. Chedjou 8 miljoen betaalt!? Schandalig wat een slechte speler! Beter vergeten we snel deze wedstrijd en concentreren we ons voor de wedstrijd tegen Gaziantep. Ä°k snap nog steeds niet waarom Burak met rood is gestraft. Drama scheidsrechter.

23 januari 2014 om 00:20

Gast relax salih is de dupe van de 3-5-2 ik begrijp sowieso al niet waarom dat zo nodig is en umut speelde wel een lekkere wedstrijd .. Het zijn 2 jongens die 2 dagen hebben mee getraind en ja 4-5-1 spelen is beste voor galatasaray vind ik

23 januari 2014 om 07:34

Ik snap niet wrm de meesten zeiken over chedjou. Hij verdedigt al op de helft van de tegenstander en zo hoort het ook zo haal je de counters eruit. Dat de rest van het team niet door dekt is toch niet zijn probleem. Ik vond chedjou en melo vandaag toch de beste aan de kant van GS. On: Wat een lelijke blessure hoop dat Aydin snel beter is.

Heftig zo te lezen zeg, dat is de mindere kant van voetbal. Ik heb het nog niet gezien

Heel erg jammer van Aydin Yilmaz, toch wel de kind van de club. Tweede rechtsbuiten die een zware blessure oploopt in 1 week. Wat was GS toch slecht zeg.

Wat een dramatische wedstrijd

Wat was Salih Dursun slecht man. Nog nooit heb ik zo'n onbekwame speler gezien bij Galatasaray.

22 januari 2014 om 20:43

Nog niks vergeleken met Baris Ozbek.

Denk dat ie minimaal 5-6 maanden nodig heeft om te revalideren.

Begrijp ook niet waarom iedereen zo negatief is op het spel van Gala.... Dit is maar voor de Turkse beker, die wordt door Gala echt niet serieus genomen. Die speelden de hele wedstrijd misschien maar op 40%. Gala neemt slechts de CL en de Competitie serieus, alles wat daar buiten valt, wordt als vriendschappelijk gezien.

22 januari 2014 om 20:27

nou omdat het zoo slecht was, bank van een 'topclub' hoort ook gewoon normaal te kunnen voetballen, heb jij gezien wat er vandaag rond liep daar..

22 januari 2014 om 22:53

Minimaal 5 - 6 maanden?

Een kruisband alleen al is 6-9 maanden hè.
Ik moet eerlijk zijn dat ik het zelf niet gezien heb (dat kan ik echt niet aan... ) maar dit lijkt me toch nóg ernstiger dan voorste kruisband...

22 januari 2014 om 23:20

Het is wel pijnlijker dan een kruisband denk ik(heb gelukkig geen knieblessure gehad,thank god), maar een dubbele beenbreuk is zeer pijnlijk. Revalidatie gaat minimaal 6 maanden tot een jaar duren(verschilt per speler)
Een kruisband blessure is wel denk ik het ergste blessure wat een voetballer kan hebben, want je ziet vaak dat ze het weer krijgen en bij een beenbreuk geneest de bot en de kans dat je weer het breekt is nihil.

22 januari 2014 om 23:30

Tja kruisband kan ik wel over meepraten, ik heb het 2 keer gehad, en ben nu aan het revalideren van de tweede keer...
Ik hoop dat het nog relatief meevalt voor hem, in hoeverre dat mogelijk is...

23 januari 2014 om 01:06

Jou voorste kruisband revalidatie is niet te vergelijken met die van een topsporter. Een topsporter wordt door de beste artsen behandeld, onder continu controle geplaatst, werkt puur en alleen aan zijn revalidatie, is beter de blessure in gestapt (dus was voor de blessure en operatie fysiek beter dan jij) waardoor hij er ook makkelijker uit komt.
Kortom, 6 maanden is best realistisch voor een voorste kruisband bij een topsporter. Voor enkelbanden weet ik dat niet en al helemaal niet in combinatie met een beenbreuk in zo'n erge vorm.

Ik kan er namelijk ook over mee praten, heb ook een voorste kruisband reconstructie gehad en inclusief eerst de kijkoperatie heeft revalidatie mij 1 jaar en 8 maanden gekost...!

23 januari 2014 om 11:18

Ben ik niet helemaal mee eens. Ik ben tweemaal geopereerd daar de beste orthopeed op dit gebied in nederland. Ik heb zowel voor als na de eerste operatie keihard getraind door 5 keer per week naar de fysio te gaan. Dit zorgde ervoor dat ik na 7 maanden weer op het veld stond.
Daarnaast heeft het niet alleen met fysiek te maken hoe snel je weer op het veld staat, dat heeft ook te maken met de manier waarop je lichaam reageert op de operatie: ontwikkelt zich veel of weinig bindweefsel, hoe reageert het kapsel en de knieschijf etc.

Gaan de gala supporters er nou echt van uit dat dit galatasaray van Chelsea kan winnen?

22 januari 2014 om 20:28

Supporters richten al hun hoop op een overwinning. Niemand kan ervan uit gaan dat zijn ploeg doorstoot of heb jij een glazen bol misschien?

22 januari 2014 om 20:30

nou ik zal je zeggen ik heb gala een paar keer zien spelen dit jaar; het is echt ongelooflijk slecht maar de wed van vandaag kan je niet meetellen, want ze speelden wel met een B team en nieuwe spelers heb ik begrepen van een aantal leden hier boven, maar alsnog denk ik dat gala echt geen kans maakt. er zit gewoon geen speler bij die echt klasse heeft behalve sneijder maar die gebruiken ze verkeerd.

22 januari 2014 om 21:12

En Felipe Melo en Fernando Muslera dan?

23 januari 2014 om 00:32

Salvatore Toto ''het Beest'' Riina.

Ik denk dat jij voorlopig nog de 6-delige miniserie van Il Capo dei Capi moet kijken! Leer je ten minste wat van de Siciliaanse onderwereld.

Géén echte klasse? Drogba, Melo, Muslera? Sneijder verkeerd gebruikt? Sneijder speelt op zijn favoriete positie en hij doet het zeker niet verkeerd. Verder zou je dan ook moeten weten dat Galatasaray zich heel anders opstelt in de grote wedstrijden. De laatste tegenstander die jouw woorden gebruikte, verschijnt over paar weken in Europa League. Des te beter voor ons. Hoe meer Galatasaray wordt onderschat, hoe meer gemakzucht er zal ontstaan. Wat in ons voordeel zal uitpakken.

22 januari 2014 om 20:55

Chelsea deed het ook niet denderend hoor, ze lieten veel punten liggen en bij winst was het maar met 1 doelpunt verschil. Ze beginnen wel hun vorm te herpakken. Tuurlijk waneer beide clubs 100% in vorm zijn maken we geen kans, Chelsea heeft kwalitatief beter spelers. Mocht Mata weggaan en Oscar en/of Hazard valt weg maken we zeker wel kans.

Dat is eenmaal voetbal, niemand had ook verwacht dat Ajax gelijk zou spelen tegen Barca

23 januari 2014 om 00:11

@uacimbom

Ik wil geen wijsneusje spelen hoor maar Ajax had 2-1 gewonnen van Barcelona, we hebben zeker wel kans tegen Chelsea, ik ben blij dat we tegen Chelsea moeten in plaats van Madrid, Barca, Bayern, ik zie Chelsea als een van de zwakste tussen al die top clubs, ben zeer tevreden dat we tegen Chelsea moeten spelen en ik geloof er in dat we kunnen stunten tegen hun.

23 januari 2014 om 11:48

Mijn fout, ze hadden gewonnen. Verder ben ik wel met je eens hoor, dat Chelsea de zwakste schakel is tussen de topspelers.

Geloof zelf ook in dat wij gaan stunten.

23 januari 2014 om 02:59

@chelseadrogba

Het lijkt wel alsof mensen zoals jij alles vergeten wanneer ze in Turkse topics komen.

Elke wedstrijd staat op zich.

Een bekerwedstrijd, en dan met name bekerwedstrijden zeggen al helemaal niks over een team.

Een club kan alles winnen en zomaar tegen een hekkensluiter verliezen.

Weet jij dat soort dingen niet?

En het lachwekkendste van jouw reactie is nog wel dat jij denkt dat Chelswa wat voorstelt.

Ik ben als Galatasaray fan hartstikke blij met Chelsea als tegenstander.

Want Chelsea is toch wel de zwakste van alle teams die Galatasaray kon loten.

Aaaah, die beelden.

Dat gaat nog wel even duren voordat hij weer terug is...

23 januari 2014 om 03:54

Ik vind niet normaal

Kan iemand mij vertellen waarom burak Yilmaz rood kreeg ?

22 januari 2014 om 20:45

Ik denk dat hij de grensrechter heeft uitgescholden. Hij leek wel onschuldig, maar ik verwacht het wel van Burak.

Weet iemand of Yilmaz nu ook in de competitie geschorst is? Als ik me niet vergis moet hij zijn straf ook uitzitten in de competitie?

ik vind het wel mooi trouwens dat de tegenstander daar nog ging huilen toen hij zijn been zag, respect

22 januari 2014 om 20:46

Buiten dat het menselijk is om emotioneel te raken na zo een blessure, zijn het ook twee goede vrienden van elkaar, als we de commentator mogen geloven. Inderdaad mooi, maar tevens deed er iets pijn bij mij van binnen, vooral toen Serdar Ozkan begon te huilen.

Sjongejonge zeg, ja gs speelde slecht. Na de 15 minuut was het al gespeeld, de blessure van aydin had invloedt op de wedstrijd. De spelers van gala kan je niks verwijten. Zou jij nog kunnen voetballen als je spits zn been zo breekt????

Een verdiende nederlaag. Elazig speelde beter dan dat wij deden. Ze maakten erg goed gebruik van de flanken. Okan Buruk heeft zijn huiswerk goed bestudeert.

Ben ik echt de enige die Umut Gundogan een van de beste vond bij Gala? Hij heeft een positief beeld achtergelaten bij mij. Hij heeft techniek en ook een goede versnelling. Hij kan met gemak iemand passeren en een vrije trap uitlokken. Voor zijn eerste wedstrijd speelde hij aardig naar mijn mening. Salih Dursun viel wel tegen. Ik had meer verwacht van hem.

Riera bijna onzichtbaar, met uitzondering zijn actie bij de penalty. Een terechte penalty. Drogba kon bijna niks. Ook snapte ik niet waarom Yilmaz aanvoerder was. Onze eerste aanvoerder is toch Hakan? Geef de band desnoods aan Drogba, maar waarom Burak. Ik snap zijn frustraties nadat hij rood had gekregen, maar hij moet zich niet afreageren tegen de toeschouwers of tegen de journalisten/fotografen.

Gefeliciteerd Elazig supporters (ik hoop dat die er zijn). Veel sterkte Aydin

22 januari 2014 om 23:45

UA010 ik geef je groot gelijk. Umut Gundogan was naar mijn mening ver uit de beste op t veld voor Galatasaray

23 januari 2014 om 09:41

Ja hé, er zijn maar weinig mensen die Umut Gundogan vandaag credits geven. Hij is een prima wisselspeler die rond de 60ste minuut voor gevaar kan zorgen wanneer hij invalt. Ik hoop dat hij zich zal ontwikkelen en beter zal worden.

23 januari 2014 om 13:12

Zeker, ik vond dat Gundogan zeer koudbloedig was, af en toe een balverlies maar ging er toch achteraan om die bal weer op te halen. Zeker een aanwinst! Over Salih Dursun heb ik niets te zeggen behalve dat ik liever Salih Ucan had van Fener. Maar goed het is nog vroeg om hem af te schrijven.

On: Vreselijke blessure van Aydin, is wel zijn eigen domme fout, op zo een veld een soort sliding of instap actie (niet duidelijk wat dat was)? In ieder geval hoop ik dat hij weer zo snel mogelijk aan de slag kan.

Echt respect voor nummer 21 van Elazigspor (kom even niet op zijn naam) het was nota bene zijn vriend. Galatasaray heeft verdiend verloren gefeliciteerd Elazig fans. Hoop dat Galatasaray verder alles geeft in de competitie als in de Champions League.
Sterkte Aydin, hoop je snel weer te zien.

Echt verschrikkelijk die bilden.
Respect voor die speler die werd getackeld

Auwh maar #respect voor die ene speler je zag duidelijk dat ie medelijde had

Het was echt vreselijk om het zo op TV te zien, kreeg er rillingen van. Het was daarna nog moeilijk om te focussen op de wedstrijd en dit geldt ook voor de spelers uiteraard wat heel normaal is.
We waren onwijs slecht, continu balverlies, geen combinaties en het middenveld bah bah bah..
Umut en Salih viel toch wel tegen, maargoed eerste wedstrijd dus kan het ze niet zo zeer kwalijk nemen.

Aydin heel veel sterkte, vrees dat zijn carrière erop zit.

Nou, overdrijf zeg.... Ernstige blessure natuurlijk maar een kruisbandblessure is in feite nog zwaarder/gevaarlijker. Ik heb ook beide mijn armen gebroken, toen was ook de hele stad in rep en roer en moest iedereen huilen ja. Hoezo overdreven.

Zie die chelsea-fans en hollanders weer tekeer gaan? Netalsof het einde van de wereld ofzo is doe normaal man. Slechte wedstrijden horen er eenmaal bij netalsof elk team blijft winnen. Bayern Munchen verliest met 3-0 van Salzburg? Wie had dat gedacht. Kom hier realistisch praten en anders niet reageren ... Galatasaray heeft tegen Juventus 2-2 gespeeld(uit) thuis 1-0 gewonnen Juventus is volgensmij wel een stukke beter als Chelsea? Maarja zo moet je niet kijken. Natuurlijk als je Chelsea met Gala vergelijk is Chelsea licht favoriet maar de bal is rond ....

Beterschap aan Aydin, positieve jongen die onder Mancini weer meer aan spelen toe kwam en dan krijg je dit..

Gs was vandaag bedroevend slecht, en dan heb ik het niet eens over de spelers die normaliter geen basis staan..

Chedjou bijvoorbeeld was weer onthutsend zwak, die loopt er echt bij als een kip zonder kop.. Sneijder bakte er ook bar weinig van..

Zo een simpele poule en na 3 wedstrijden sta je 3e achter Elazig en Antalya.. Ik zie nog altijd geen voetbal of wat er maar op lijkt bij Gs.. Echt lomp dat ze Terim wegsturen en deze saaie coach 2x zoveel betalen..

22 januari 2014 om 22:06

Het is natuurlijk niet fijn dat we hebben verloren maar ik denk niet dat er veel mensen waller van liggen. Het is tenslotte een bekerwedstrijd dat niet serieus word genomen door de Turkse topclubs. Als we in de competitie tegen Gaziantepspor winnen is er niks aan de hand.

23 januari 2014 om 00:05

Wakker liggen niet.. Maar van een ploeg die zoveel miljoenen investeert mag je toch meer verwachtem

23 januari 2014 om 00:16

Je reageert alleen maar om een verbitterde sneer uit te delen. Gast, de wedstrijd was afgelopen toen Aydın geblesseerd raakte. Ik heb voor de tv de hele wedstrijd in een roes beleefd, laat staan de spelers die hun collega met een gebroken been pijn hebben zien lijden. Iedereen aan de kant van Gala was in shock en ontdaan, en Elazig heeft heel slim gebruik gemaakt van de situatie.

Verder zijn er nog drie wedstrijden te spelen, waaronder twee in de Arena. Als je echt denkt dat Galatasaray de groep niet wint kun je lang wachten. Galatasaray is het nu absoluut aan Bruma en Aydın verplicht om de beker voor het recordaantal van 15 keer te winnen.

Heb je toevallig ook gezien hoe bedroevend slecht en partijdig de scheidsrechter was? Er is, op de scheids zelf na, geen enkel persoon op deze aarde die de rode kaart van Burak kan uitleggen, laat staan verklaren.

Verder moet je je nooit meer op een voetbalsite vertonen als je rcht niet inziet dat Mancini 10000000 x beter is dan Terim. Zowel tactisch als qua beleid en perspectief. Mancini heeft tot voor kort met een selectie gewerkt die niet van hem was. Hij heeft nu een paar jonge talenten aan de selectie toegevoegd en die spelers gaat hij in het spel inpassen. Jij was toch zo trots op die jonkies van je club? Dan moet je ook mans genoeg zijn om Galatasaray te complimenteren met de jonge spelers. Niet hypocriet doen.

23 januari 2014 om 11:11

Damn wat een giftige appel. Sneeuwwitje moet absoluut geen hap van je nemen. Maar ik ben wel blij dat er tenminste iemand aanwezig is die hetzelfde gevoelens tonen richting deze Bjksupporter als ik. Elke topic van Gala vind ik hem terug en ik kan me maar gewoon niet vinden in zijn reacties.

23 januari 2014 om 11:52

Hahaha appelsap wat huil je nou joh.. Ik heb juist in topic van Alex Telles compliment gegeven aan Gs dat ze jonge spelers halen dus je kraamt onzin uit..

Als jij er niet tegen kan dat ik de wedstrijd tegen Elazig analyseer zoals hij is dan moet je niet op mij reageren.. En het gebrek aan respect bij jou voor Terim zegt ook alles..

Mancini? Welke verbetering dan? Laat me niet lachen man, als jij niet tegen eerlijke analyses kan moet je maar op een Gs forum elkaar veren in de reet steken.. Hier krijg je van mij en anderen een analyse zoals het is, ipv die smoesjes die jij verzint voor zo een wanprestatie..

Ik haat de voetballer Aydin, maar het mens wat in Aydin schuilt die mag er zeker wezen. Zo een blessure wens je niemand, maar dan ook niemand. Ook Emre Belezoglu niet. Zelfs een Aziz Yildirim niet, die op zondagmiddag een veteranenwedstrijd speelt (moet ie wel snel organiseren..). Ik hoop dat hij 't snel oppakt en terugkeert in het shirt van Galatasaray. Het is een incompetente voetballer die op zijn Konya en Braga goal teert, maar toch is ie een kind van de club. Kom gauw terug gozer.

Na die actie heb ik de wedstrijd met een kut gevoel gekeken. Ook het eten lukte niet meer. Galatasaray was héél zwak, niet zo een beetje. Het systeem heeft tijd nodig. Echter moet je met een half systeem en ontbrekende steunpilaren ook winnen. Ik snap ook niet hoe handig het is om Drogba voor zo een nietszeggende wedstrijd op te stellen? Drogba was ongemotiveerd en beklaagde zich constant bij zijn medespelers.

Umut is wel een speler die een speler voorbij kan. In veel acties durfde hij niet de diepte in te spelen of voor eigen succes te gaan, maar dat is gewoon debuut spanning. Op een gegeven moment zal hij meer initiatief nemen. Hij heeft een goede techniek en rust in zijn spel.

Salih viel op een ongelukkig moment in. Hij is een belangrijk onderdeel van het nieuwe systeem en moet zeker nog wennen. Een VMR heeft aanvullende taken t.o.v. de VR. Salih was erg bezig met de aanval maar liet het na om Chedjou te helpen. Op een gegeven moment kwam Chedjou tegen twee man te staan, waarvan de invaller (onur Ayik?). Wel zag je een paar goede voorzetten (zowel laag als hoog). Dat belooft naar meer, vooral in zo een systeem zijn de ballen van de zijkant heel belangrijk. Deze jongen komt er wel.

Waarom kreeg Burak rood?

We zullen de knaken oprapen wanneer het hoort.

Bruma zwaar geblesseerd en Aydin zwaar geblesseerd. het feit dat Mancini een 3-5-2 systeem speelt waardoor deze spelers ook verdedigend aan actie moeten komen speelt een heel grote rol. vleugelaanvallers die in een seizoen misschien 3 verdedigende tackles uitvoeren. moeten opeens ook fungeren als RB op een harde ondergrond.

als je dan een tackle uitvoert ( wat je eigenlijk niet zo vaak uitvoert omwille van je positie op het veld) dan beheers je de techniek niet zo goed als iemand die wel op die positie uit de voeten kan. en binnen 1-2-3 zit je 6 maanden aan de kant.

over de wedstrijd zelf, wil ik eerst beginnen met de opstelling van mancini. een 3-5-2 systeem, waarbij je een CV als RCV plaatst ( en die dus moet fungeren als een halve back) je plaatst een CVM als CV en een LB als Lcv.

daarvoor plaats je melo dan als CVM ( op zijn natuurlijke ^positie) en langs hem geef je de nieuweling umut een kans ( vond ik wel goed spelen voor een eerste keer) en yekta. links speelt riera ( die van mij eigenlijk vanaf vandaag definitief mag vertrekken) en van voor heb je Burak en de wandelende spook drogba.

over de verdediging heb ik niet veel te vertellen, enkel dat je spelers uit hun natuurlijke positie haalt en dus alles naar de klote stuurt maar dat achterwege. rechts plaats je aydin als RM die verdedigend ook zijn taken moest uitvoeren en geblesseerd geraakte. links heb je de trage slak riera die maar 2 kunsten uit zijn voet kan toveren. ofwel een schaar, ofwel een kapbeweging naar binnen toe. het middenveld vond ik wel goed bezet. 3 spelers die zowel verdedigend hun mannetje kunnen staan en aanvallend ook iets kunnen toevoegen. de aanval was helemaal een grap. Als drogba zo blijft spelen ( of niet spelen moet ik eerder zeggen) dan mag hij zo snel mogelijk vertrekken van mij. loopt niet, wandelt maar als een spook, zet geen druk ziet zijn medespelers niet en als hij na 80 minuten uiteindelijk uitgerust is gaat hij alleen op doel af om dan neer te liggen.

de vervanger van aydin, snapte ik ook niet. ik dacht dus dat hij een RB was. maar mancini veranderde niet van techniek, dus had je een RB die vnl gekend is omwiile van zijn verdedigende kwaliteiten die opeens als RM speelde maar ook veel te hoog aanwezig was. teruglopen deed hij niet wat je eigenlijk wel verwacht ( conditioneel moet hij nog 60% beter doen) aanvallend heeft hij enkel laten zien dat hij het overzicht bewaart.

maar een 3-5-2 systeem nee dank u. dan verwacht je dat je veel van de flanken moet verwachten. ik heb 1-2 voorzetten gezien die daadwerkelijk aankwamen.voor de rest werd er niks gecreerd vanuit de flanken. nu 2 flankspelers geblesseerd zijn moeten ze de jonge serdar ( nr 10) van de tegenstander maar halen. wa&t een speler is dat man..

Ook erg voor die speler die de actie maakte die is er kapot van terwijl die er niks aan kon doen.toch altijd gruwelijk zo een blessures.het is sneller gebeurt dan dat je denkt.gruwelijke beelden.krijg er kippenvel van.zoiets wens je niemand toe.

23 januari 2014 om 00:17

Sabri Sarioglu wel man maar met die man gebeurd niks

Vreselijke blessure, weet bijna zeker dat het een dubbele beenbreuk is, maar geen open botbreuk. Heb het zelf ook meegemaakt en je bent er denk wel bijna jaar zoet mee. Maar of hij ooit op niveau komt ligt aan jezelf beetje. Zie Ramsey(die er wel bovenop is gekomen) en aan de andere kant Eduardo(was helaas niet meer hetzelfde als voor zijn blessure).

Net als alle voetballiefhebbers in Turkije, ongeacht voor welke club ze ook zijn, heb ik ook echt met angst en verdriet dit moment voor de tv meegemaakt helaas. Na dit moment had ik gewoon echt geen zin meer om naar deze wedstrijd te kijken. Voor dit moment was er al zelfs geen spanning, beide ploegen creëerden geen kansen. Na dit moment was alle concentratie van de spelers in het veld (in het bijzonder Galatasaray) helemaal verdwenen.

Ik zie mensen typen dat Umut Gündogan, Salih Dursun en zelfs Yekta Kurtulus slecht speelden. Umut is een speler die technisch aardig goed is. Het is zijn debuut, dus hij heeft tijd nodig. En niemand moet ook denken dat hij een speler gaat worden die de A-spelers gaat forceren, want dat zal in ieder geval dit jaar nog niet gebeuren. Een transfer met het oog voor in de toekomst dus.
Salih Dursun is in het veld gekomen en heeft Aydin moeten vervangen. Een nogal ongelukkig debuut als je mij vraagt. Hij was inderdaad niet erg goed deze wedstrijd, maar dat komt toch omdat het meest ongelukkig moment door je gedachten spookt. Maar ook deze jongen heeft tijd nodig, dus we zullen afwachten.
En hierboven zijn er mensen die zeggen dat Yekta slecht was. Hoe halen ze dat in hun hoofd man? Yekta was misschien alleen deze wedstrijd slecht, maar over het algemeen is het een speler die een steekpass en zijn lange ballen altijd perfect naar zijn medespeler kan sturen. Hij straalt gewoon rust uit aan de bal. Vandaag was hij slecht, maar wie bij Galatasaray nou niet?
De slechtste spelers van Gala in het veld waren de 3 centrale verdedigers Hakan Balta, Aurelien Chedjou, Ceyhun Gülselam en de flankspelers Albert Riera en Salih Dursun (salih krijgt een joker). De middenveld was aardig bij het passeren van spelers, maar rond het 16 waren ze klunzig. Burak en Drogba waren zwak en vooral Drogba was nergens te bekennen. Die had er blijkbaar geen zin in. Voor mij was de beste spelers bij Galatasaray vandaag weer Melo en Aykut.

Tevens een correctie op dit artikel: Aydin Yilmaz kreeg geen gele kaart. Hij is met ambulance uit het veld gevoerd en technisch gezien kan je dan ook geen kaart uitdelen aan een speler die niet op het veld of in het dug-out zit. De gele kaart is op verzoek toegewezen aan de aanvoerder Burak Yilmaz.

Na het doelpunt mocht Serdar Özkan wel wat dimmen, maar die jongen was te vrolijk. Scoort tegen zijn oude club, geen enkel probleem. Maar Aydin Yilmaz schijnt een hele goede vriend van hem te zijn. Hij had niet overdreven moeten juichen na dit doelpunt, nogal onprofessioneel en egoïstisch naar mijn mening.

Tevens is het Serdar Özkan die verantwoordelijk is voor de rode kaart van Burak Yilmaz. Melo was in een discussie met Serdar Gürler, toen opeens Serdar Özkan naar hun toe liep en Melo een kopstoot gaf. Melo ging op zijn beurt naar de grond en Burak zag dat. Vervolgens gaf de scheidsrechter Burak een directe rode kaart ipv van een tweede gele kaart voor het protesteren. Ik kon ook niks anders verwachten van een scheids die bij de amateurwedstrijden fluit in Turkije. Uiteraard heeft de grensrechter ook gezien dat Serdar Özkan Melo de grond in werkte, dus die heeft ook een rode prent gehad. Het schijnt ook nog eens te zijn dat deze twee spelers in de corridors verder gingen ruziën. Onterechte rode kaart voor Burak Yilmaz.

Gewoon een wedstrijd om snel te vergeten. Aydin zal dit seizoen net als Bruma ook niet in actie komen. Ik hoorde enkele figuren vorig week nog zeggen van "waarom hebben jullie Hajrovic gehaald terwijl jullie heel veel flankspelers hebben?". Hierbij dus hun antwoord.

23 januari 2014 om 01:42

Hajrovic en Telles kunnen niet ingeschreven worden omdat er teveel buitenlanders zijn op dit moment. Riera en Dany moeten weggaan anders is het weggegooid geld.

Die arme vent met wie hij dat duel aanging zit daar een beetje in zn eentje kapot te gaan.. Nare beelden zeg, hopelijk is het een 'mooie breuk', zodat zn carriere niet in gevaar komt.

23 januari 2014 om 01:41

Is ook een goede vriend van hem daarom dat hij ging huilen.

23 januari 2014 om 01:49

Ja dat las ik inderdaad ergens.. Is ook wel sick als jij dan net degene bent die het been van je maat breekt. Gun je niemand, net als die blessure zelf.

23 januari 2014 om 01:40

Ik heb het niet vaak meegemaakt maar de hele wedstrijd was verpest voor mij door dit en dat zegt wel wat denk ik.

In turkije maken grote clubs verlies door het laten spelen van 'ster-spelers' in de beker. En heel belangrijk vinden de grote clubs het niet, fener besiktas en trabzon liggen er alle 3 uit en het had weinig gescheelt en galatasaray kon de beker ook vergeten dus maak er geen probleem van. Wil je gala echt zien voetballen moet je de competitie kijken. (Veel zeggen dat gala niet kan voetballen maar kijken alleen oefenwedstrijden of 1 x in de jaar een beker wedstrijd)

Ik kan zulke blessures echt niet bekijken. Zou iemand met een iets sterkere maag mij ongeveer kunnen schetsen hoe zijn voet eruit zag? Ik wil het wel weten, maar om daadwerkelijk om een filmpje te bekijken, heb ik net te weinig lef.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren