Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder gruwelt van horrorblessure: ‘Word snel beter, mijn vriend’

Laatste update:

De wedstrijd tussen Elazigspor en Galatasaray in het Turkse bekertoernooi zal de geschiedenis ingaan als het duel waarin Aydin Yilmaz een verschrikkelijke blessure opliep. De vleugelaanvaller van Galatasaray brak woensdagavond zijn linkerenkel en scheurde een aantal banden van het gewricht. De collega van Wesley Sneijder en Nordin Amrabat zal maandenlang moeten revalideren.

De ernst van de blessure drong vrij snel door bij de spelers van Elazigspor en Galatasaray. Serdar Ozkan barstte spontaan in tranen uit, Didier Drogba troostte iedereen en Felipe Melo begon te bidden. “Hij moet onder het mes”, erkende Galatasaray-arts Yen Slim na afloop van het bekerduel. “Maar meer informatie kan ik op dit moment nog niet geven.”

"Word snel beter, mijn vriend", twitterde Sneijder na afloop. "Een verschrikkelijke blessure, maar je zult sterker terugkomen..." Tot overmaat van ramp ging Galatasaray met 1-0 onderuit

Bekijk hier de beelden van de beenbreuk van Aydin Yilmaz. Waarschuwing: de beelden kunnen als schokkend worden ervaren!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wens je je ergste vijand niet toe. Beterschap!

23 januari 2014 om 09:31

Inderdaad man. Er werd nog niet eens een overtreding begaan of iets dergelijks.
Zoveel pech kan je echt niet hebben.

23 januari 2014 om 14:54

Zeker pech! Alhoewel anders zou Serdar Ozkan zich nog slechter voelen dan het is. Beterschap kind van Galatasaray!

23 januari 2014 om 11:18

Vreselijk voor deze jongen. Beterschap namens fc twente.

Dit is de reden waarom voetballers zoveel geld verdienen. Top voetbal is gewoon levensgevaarlijk. .

23 januari 2014 om 08:08

Levensgevaarlijk zelfs. Deze blessure kan je ook met heel veel pech oplopen bij de 5e klasse amateurs. Heeft niets met top voetbal te maken.

23 januari 2014 om 10:46

Ik gruwel al als ik het lees....

23 januari 2014 om 08:10

Nee ze verdienen zoveel omdat het entertainment is. Anders zouden bouwvakkers toch ook enorm veel moeten verdienen?

23 januari 2014 om 08:17

Realgaz ik geefje helemaal gelijk wel een ernstige blessure die niemand wenst te krijgen.

23 januari 2014 om 08:20

sport in het algemeen is gewoon een risicovolle hobby. maar goed als je zo gaat redeneren is het leven een groot risico. overdrijven is ook een kunst de meeste ongelukken gebeuren gewoon thuis. hij heeft gewoon pech omdat die blijft haken en als je op snelheid bent dan is je bot niks meer. erger voor hem is dat die nog heel wat afgescheurd heeft daar kom je niet zo van terug.

Acinin rengi yok (pijn kent geen partijen) beterschap aydin

dat zag er niet goed veel beterschap en laten we idd hopen dat je er sterker uit zal komen.
wel zeer sportieve reacties van de tegenstander

Dit ziet er zeer ernstig uit. Echt dit wens je niemand toe. Verder vind ik ondanks dat dit zeer erg de reactie van zijn tegenstander, die er niks aan kan doen toch wel ja hoe moet ik dit normaal zeggen mooi. Maar niet mooi op een normale manier... vind het echt zeer emotioneel om te zien hoe hij met het leed van zijn tegenstander omgaat echt respect. Dit zie je niet vaak.

23 januari 2014 om 09:32

Ze zijn al vrienden vanaf hun 10de jaar, hele goede vrienden zelfs.

23 januari 2014 om 09:33

Het zijn ook twee goede vrienden van elkaar. Dit heeft ook effect. Verder is Serdar Ozkan een erg emotioneel persoon. Inderdaad mooi om te zien.

Grappig om te zien dat VZ een aparte topic maakt. Bovendien was Sneijder niet de enige die Aydin beterschap toe wenste, ook Semih Kaya en Burak Yilmaz etc wenste hem via Twitter sterkte toe. Natuurlijk wel mooi om te zien dat iedereen eventjes één was geworden voor Aydin, en natuurlijk de toeschouwers die de naam scandeerden van Aydin.

De clubdokter heeft gezegd dat het veld ook een belangrijke factor is geweest voor deze blessure. Alle velden (ook die dan de TT Arena) moeten spoedig verbeterd worden.

Het veld was niet om aan te zien en in de rust kwamen ze met het idee om te gaan sproeien, een beetje laat als je het mij vraagt. Bestuurder denken altijd dat ze zo belangrijk zijn voor de club en worden zo blij als een kind als ze een camera zien waar ze weer nutteloze dingen kunnen zeggen.

Is het zo moeilijk om een veld te onderhouden? De Turkse voetbalbond hoort hier tegen op te treden maar laten hun nou juist de meest slechte sportbestuurders van Turkije zijn. Als ik geen supporter van GS was dan had ik geen seconde gekeken naar het turkse voetbal. Ik vraag me af of het ooit nog goed komt met ons...

Nog altijd zeer vreselijk. Ik heb sinds gisteravond last van maagzuur en heb vannacht niet eens normaal kunnen slapen nadat ik dit heb mee moeten maken. Het voelt gewoon aan alsof het voor je neus gebeurd.

Maar een vraag: Ben ik nou de enige die Serdar Özkan een hypocriet vind na wat hij deed bij Felipe Melo? Die man heeft er verdomme ervoor gezorgd dat Melo met een kopstoot naar de grond ging en Burak rood kreeg waardoor hij helemaal door het lint ging en door 5 stewards naar de corridors is gestuurd. Vrienden met Aydin of niet boeit me niet, alleen de manier van het vieren van een doelpunt tegen zijn ex-club die gedemoraliseerd in het veld staat zegt al voldoende.

23 januari 2014 om 11:44

Een kopstoot? Oglum ben jij ziek?

Die smerige Melo verdient een echte kopstoot voor zijn trieste gedrag elke wedstrijd.. Maar hier deed Serdar vrij weinig en die pannekoek van een Melo laat zich vallen alsof hij een stoot van Mike Tyson kreeg.. Hij was al de hele wedstrijd bezig met zn geprovoceer, en Elazigspor heeft nier voor niets een officieel persbericht op zijn website gezet over deze clown..

Deze randfiguur roept bij iedereen haatgevoelens op en brengt het imago van Gs in diskrediet.. Goede speler met een walgelijke persoonlijkheid..

23 januari 2014 om 13:58

Melo heeft helemaal geen walgelijke persoonlijkheid. Dat denk jij omdat jij de zwartwitten support. Melo wordt opgezocht. Daar kan jouw hypocriete club over meepraten. Net zo lang jennen totdat je een reactie krijgt en dan gaan janken dat Melo een boeman is. Een kind van 4 ziet dit nog.

Elazig kan schrijven wat ze willen. Ze denken namelijk dat ze een rol van betekenis spelen. Weet je waar Elazig over had moeten schrijven? Ze hadden hun excuses moeten aanbieden voor dat betonveld. Ze hadden zich moeten verontschuldigen voor hun supporters, die Aydin Yilmaz na z'n blessure allemaal zaten uit te lachen. Ze hadden zich moeten verontschuldigingen voor die halve gare beveiligers die hun werk niet goed deden en in plaats daarvan een speler van de tegenpartij provoceerden. Ben je echt zo'n blinde schaap dat je niet objectief over de gebeurtenissen van gister kan oordelen? Ja, dat ben je. Jullie Okuzkan Ozyakup ging toch ook als een stervende zwaan liggen nadat hij simuleerde dat Melo hem had bespuugd? Waarom reageer je dan zo schijnheilig? Ik zie maar een persoon met een walgelijk karakter en dat ben jij. Melo wordt constant geprovoceerd om hem uit de tent te lokken. Maar succes met het blindelings napraten van de pro-fener media in Turkije!

23 januari 2014 om 18:14

@bjkkartal1903:
Jij verdient pas een kopstoot met je arrogante typgedrag. En ik hoop maar niet dat VZ dit gaat verwijderen vanwege provoceren, want ik kan gewoon op een of ander manier geen melding maken over jouw trieste post. Dat knop werkt niet. Blijf alsjeblieft uit de buurt van welke Gala-topic dan ook, zielige hypocriet dat je bent.

24 januari 2014 om 12:01

@ avrupafatihi

Noem plaats en tijd dan mag je mij een kopstoot komen geven.. Bedreigingen via dit forum doen is makkelijk.

@ appel

Fener napraten? Oguzhan?

Melo wordt geprovoceerd hahaha, die is hilarisch.. Gozer is gewoon een walgelijke verschijning, met zn constante gejank en smerige gedrag.. Zonde want ik vind het een goede speler..

Dat jij niet tegen die mening kan is jouw probleem

Ik ken het volk van Elazig héél anders en sommige randdebielen, die Aydin en daarna Burak met vieze woorden bekogelden, verpesten dat beeld. Meer zal ik er niet over zeggen.

Serdar Ozkan is ook een vent. Zogenaamd huilen en janken om Aydin om vervolgens te provoceren en chaos te veroorzaken in een nietszeggend bekerduel. Krokodillentranen.

Het volk van Elazig moet zich schamen voor die klojo's op de tribune die het volk representeren.

23 januari 2014 om 18:16

Kaptan hier kunnen we simpelweg gewoon niets aan doen. Vandaag is het bij Elazig en morgen zullen we het terug zien op het tribune bij een andere nietszeggende club bijvoorbeeld Kayserispor ofzo. Het is gewoon nadrukkelijk een feit dat iedereen in Turkije een kant heeft gekozen met voetbal. Of je bent voor Fener of tegen, of je bent voor Gala of je bent er tegen. Neutraliteit bestaat niet meer.

23 januari 2014 om 19:33

Broer, op dat moment weet je niet wat er door hem heen gaat, dus je kunt niet zeggen dat het krokodillentranen zijn. Hij voelde zich misschien wel schuldig omdat het gebeurde in een duel met hem en ik lees bovendien hierboven dat ze al vanaf hun jeugd goede vrienden zijn. Zijn latere acties in het spel staan compleet los hiervan. Provoceren doen veel spelers, maar ik denk toch echt dat die tranen geen toneel waren.

Wij Turken vinden dat de blessure hartstikke meevalt. Bij ons is voetbal tenminste nog een échte mannensport in tegenstelling tot de Mickey Mouseleague en de Jupiter Liga. Over twee weken is hij weer een spring in 't veld tegen Chelsea. Al denk ik dat Sneijder afvalt bij Oranje. Hansie Hansie gooit zijn jasje meteen op de grond als paardenlul Wilfred Ginee het nieuws verkondigt.

Ik wens de jonge held Aydin beterschap en hoop dat we hem snel weer kunnen bewonderen op de groene velden. Het gehuil van Serdar, het bidden van Melo en vele andere emotionele uitingen zeiden al genoeg. Deze topic gaan over de woorden van Sneijder richting zijn ploeggenoot en niet over de bekerwedstrijd zelf, dus ik begrijp ook niet waarom sommigen hierboven de verrichtingen van bepaalde spelers tijdens de wedstrijd opnoemen. Melo deed dit of Serdar deed dat, who cares? Het gaat over Aydin Yilmaz.

Kom snel terug Aydin Yilmaz.

De Turkse bond en de regering moeten nu echt in actie komen. Maar die hebben het om eerlijk te zijn te druk om hun eigen corrupte kindjes te beschermen. De goeden leiden weer onder de slechten.

Dit is de 2e beenbreuk van Aydin en is het niet ironische dat beide beenbreuken de eerste in Konya en deze komen door een veld die te hard is waardoor er niets aan een speler verweten kan worden.
In de TT Arena is het veld ook bagger, er ligt veldverwarming, maar de staat is niet in staat om er aardgas heen te brengen, mensen moeten toegeven dat Turkije onder leiding van het huidige dictatorschap niets anders dan een bananenrepubliek is.

De Turkse bond moet het gewoon verbieden om in de winter wedstrijden in stadions te spelen waarin de randzaken niet geregeld zijn.
Ik kan me een wedstrijd in Erzurum herinneren op een ijsbaan, Jaren speelde Galatasaray in Januari of Februari uit in Sivas op een veld die schandalig was.
3 of 4 seizoenen terug in Konya eveneens een ijsbaan. Hebben de clubs hun zaken niet op orde, moet de topclub weigeren om te voetballen.

De scheidsrechter van gisteravond spoort ook niet, ligt Aydin daar en iedereen ziet wat er aan de hand is, trekt hij nog ff doodleuk zijn gele kaart een Aydin. Dan moet er iemand roepen, he sukkel stop die kaart waar de zon niet schijnt, want Aydin zie je voorlopig niet meer op een voetbalveld.

* Wat een trieste reacties hier van sommige gasten, hun reactie past wel bij ze. niveau loze supporters.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren