Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoop op deal met PSV springlevend ondanks te hoge transfersom

Laatste update:

Armindo Bruma maakt indruk tijdens zijn verhuurperiode bij Olympiacos. Trainer Pedro Martins is in ieder geval van plan om de samenwerking met de van PSV gehuurde vleugelaanvaller een vervolg te geven. Hij heeft dit al duidelijk laten weten aan het bestuur. De Griekse topclub heeft de optie om Bruma na afloop van dit seizoen voor zes miljoen euro definitief over te nemen van PSV, al lijkt dat transferbedrag te gortig te zijn voor Olympiacos. Men hoopt nu dat de Eindhovense club bereid is om mee te werken aan een tweede seizoen van Bruma als huurling in Griekenland.

Volgens verschillende Griekse media is PSV echter niet van plan om Bruma, die in het Philips Stadion vastligt tot 2024, opnieuw te verhuren aan Olympiacos. Momenteel is alleen een definitieve overgang een optie, zo klinkt het. In Griekenland houdt men er rekening mee dat PSV wellicht al aanbiedingen heeft binnengekregen van andere clubs en ondertussen rustig afwacht of Olympiacos vóór 31 mei de koopoptie in de huurovereenkomst zal activeren. PSV staat in ieder geval niet onwelwillend tegenover een voortijdig vertrek van Bruma, naar welke club dan ook. Naar verluidt volgt Fenerbahçe de situatie rondom de flankspeler met veel interesse.

Bruma lijkt dit seizoen te zijn opgeleefd bij Olympiacos, dat in april de 46ste landstitel in de clubgeschiedenis in de wacht sleepte. In de kampioenswedstrijd tegen Panathinaikos (3-1 overwinning) op 11 april tekende Bruma ver in blessuretijd voor het derde doelpunt van Olympiacos. Later die maand werd de door de Griekse kampioen gehuurde vleugelaanvaller uitgeroepen tot Speler van de Maand in de Super League. Bruma ontving 34,9 procent van de stemmen en bleef hiermee zijn concurrenten ver voor.

Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad liet eind april doorschemeren dat PSV wellicht 'vele miljoenen' ontvangt voor Bruma deze zomer. De zaakwaarnemer van Bruma, Catio Baldé, stelde dat er onder meer uit Duitsland, Spanje en Turkije ‘volop belangstelling’ is voor de vleugelspeler. Volgens de belangenbehartiger heeft hij zich mede door de dubbelslag in het duel met AEK Athene (2-0) in de kijker gespeeld in het buitenland.

"Uiteindelijk moeten zij (Olympiacos, red.) eerst beslissen of ze willen dat hij langer blijft", zegt Baldé tegenover de Brabantse krant. "Daarna is er ook een kans voor andere clubs, die Bruma over willen nemen. Voor hem is volop belangstelling. Onder meer uit Duitsland, Spanje en Turkije. Het is uiteindelijk dus eerst aan Olympiakos en als zij hem willen overnemen, kunnen ze via de koopoptie de deal sluiten met PSV. Gebeurt dat niet, dan besluit PSV over zijn toekomst en of andere clubs in beeld komen”, aldus de spelersmakelaar, die tevens aangeeft dat Bruma met een goed gevoel terugkijkt op zijn periode in Eindhoven.

In juli 2019 werd Bruma voor een bedrag van circa twaalf miljoen euro overgenomen van RB Leipzig, maar het avontuur bij PSV, waar hij nog een contract heeft tot medio 2024, leidde niet tot een onverdeeld succes. In 21 Eredivisie-optredens kwam de Portugees slechts driemaal tot scoren. Desalniettemin zou Bruma een terugkeer naar PSV ‘niet op voorhand uitsluiten’. Namens Olympiacos staat de teller inmiddels op zeven doelpunten. Bruma had negentien competitieduels nodig om tot dat aantal te komen.

Zie jij Armindo Bruma ooit nog slagen bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Hopelijk houdt PSV zijn poot stijf en verkoopt de club deze koekenbakker voor elk aannemelijk bod. Zelden zo’n slechte speler gezien in de eredivisie, zou zelfs bij ADO nog geeneens op de bank zitten. Alle ballen sprongen van z’n pantoffels af en miste enige vorm van werkethos. Volgens mij stond hij ook aan de top van meeste balverlies per 90 minuten ooit gemeten in het betaalde voetbal.

7 mei 2021 om 16:04

hij heeft echt wel goede wedstrijden gespeeld en seizoenen. Bij psv totaal uit vorm totaal geen vertrouwen tja dan krigj je dit. Maar inderdaad als je er 5 miljoen voor kan krijgen dan gelijk doen.

7 mei 2021 om 16:10

Zijn dieptepunt was toch wel de invalbeurt bij Groningen, werkelijk niets goed gedaan daan.
Zo slecht zal hij niet zijn, maar 12 miljoen ga je never nooit terug zien. Met de helft zal psv dik tevreden moeten zijn vrees ik.

7 mei 2021 om 16:15

Mensen kunnen ook overdrijven. Zet hem bij VVV en hij draait er vlotjes met mee. Oké het was een miskoop, maar doen alsof het een van de slechtste spelers ooit in de eredivisie is, is dan ook weer totaal onjuist.

7 mei 2021 om 16:24

@lierse1997
Klopt. Zo slecht was hij niet. Ik vond hem voornamelijk zeer ineffectief in zijn acties en overzicht missen, maar laten we nu niet doen alsof we te maken hebben met iemand die helemaal niets kon.

7 mei 2021 om 16:31

Bij ADO is hij by far de beste van de selectie. Zegt misschien meer over de rommel bij ADO dan over Bruma. Heeft het bij PSV niet veel laten zien, maar dat wil niet zeggen dat hij er helemaal niks van kan.

7 mei 2021 om 17:39

Beste man zat gewoon een aantal keer bij de Portugese selectie samen met Ronaldo, idd raar als ie dan bij Ado niet opvalt, denk dat het gewoon met vertrouwen had te maken..

Vraag me af of clubs meer dan 12 miljoen zullen neerleggen voor een speler die 7 doelpunten maakt in 19 wedstrijden en het seizoen ervoor niets heeft laten zien.

7 mei 2021 om 16:34

Nee, we gaan er sowieso op verliesen, ga ik vanuit.

Nee, niet nog een keer verhuren. Dan krijg je alleen maar Luckassen praktijken en kan je volgend jaar hem weer proberen te verkopen. olympiacos krijgt dadelijk in september 40 miljoen euro gestort door de CL deelname, die kunnen echt wel 6 miljoen ophoesten voor Bruma. Nu mag de Jong laten zien wat hij waard is.

7 mei 2021 om 16:16

Moet de kampioen van Griekenland geen voorrondes spelen? Want die staan gewoon 20ste op de uefa landen ranking.

7 mei 2021 om 17:08

Als dat zo is zal de route naar de Groepsfase ook wel redelijk te doen zijn voor Olympiacos. Dan speelt het alleen tegen kampioenen van kleine landen.

7 mei 2021 om 17:12

Ja zij moeten zich kwalificeren. 2de ronde. Laatste keer dat een Griekse club in de CL speelde was 2018/2019.

Ideale twaalfde man voor psv. Nachtmerrie voor elke back; watervlug, behendig en doelgericht. Zou graag zien dat Schmidt hem een kans geeft in de voorbereiding. Daarnaast handig om erbij te hebben voor als ihattaren, malen of gakpo vertrekt.

7 mei 2021 om 16:19

Vergeten dat doelgerichtheid vaak ook gepaard moet gaan met een goede afronding of een assist? Deze man had totaal geen rendement.

7 mei 2021 om 16:23

De man heeft onder contract gestaan bij RB Leipzig, die scouts zijn echt geen prutsers. Heeft veel meer in zijn mars dan hij tot nu toe heeft laten zien

7 mei 2021 om 16:31

Ik vind het ook geen verschrikkelijke voetballer of iets dergelijks, maar hij wordt al sinds hij weg ging bij Sporting zeer hoog aangeschreven en deze gigantische potentie is er niet volledig uitgekomen bij Galatasaray, Real Sociedad, Leipzig, PSV en Olympiakos. Nu kan dit natuurlijk altijd nog komen, maar hij heeft tot nu toe zijn transfersommen niet waar kunnen maken. Het zou niet de eerste speler zijn die meer in zijn mars heeft maar dit niet volledig tot uiting brengt.

7 mei 2021 om 17:19

@Orakel-Dirk De scouts van Leipzig zijn ook niet feilloos, dus die kunnen er ook gewoon flink naast zitten. Kijk dit seizoen met Sorloth daar die totaal niet rendeert en waar ze iets van 20 miljoen voor hebben neergeteld. Bruma was daar ook geen succes en bij PSV ook niet. Ook daar is dus gewoon aan te voeren dat die scouts er naast zitten.

7 mei 2021 om 16:25

Eerder; te snel voor zijn eigen benen, gebrek aan overzicht en een schot waarmee je een klein meisje nog niet om ver schiet. Sorry maar heb jij het over dezelfde Bruma als ik hier?

15 miljoen naar minder dan 6 miljoen in een seizoen. Deze zomer wordt wel allesbepalend voor De Jong denk ik.

7 mei 2021 om 16:35

In de tekst staat 12 miljoen en clausule van 6 miljoen.

Indruk????
Speelde toch met zijn club tegen psv, toen vond ik het wederom een drama.
Wat kan die slecht voetballen zeg

7 mei 2021 om 17:26

Het schijnt dat Olympiakos dit seizoen meer wedstrijden gespeeld heeft dan alleen tegen PSV.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren