Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoedt maakt naam in Italië: ‘Het was bullshit, ik neem mijn eigen beslissingen’

Laatste update:

De transfer van Wesley Hoedt naar Lazio deed mening wenkbrauw fronsen. Critici waren van mening dat de 21-jarige verdediger te vroeg naar het buitenland verhuisde, maar de mandekker doet het uitstekend in de Serie A. De kritiek is hem niet in de koude kleren gaan zitten, laat hij weten aan Voetbal International.

/

Hoedt zegt dat hij de kritiek op zijn persoon wel kan hebben, maar er werd ook gezegd en geschreven dat de mensen om hem heen geen goede invloed op hem zouden hebben. “Ze zouden me niet beschermen, zouden mij de verkeerde kant op sturen. Dat is bullshit. Ik neem mijn eigen beslissingen. Val mij aan, heb een mening over mij. Maar wijs niet naar mijn familie”, aldus Hoedt.

De verdediger komt regelmatig aan spelen toe bij Lazio en dat is voor hem het bewijs dat hij goed bezig is. Hoedt vertelt dat hij vorig seizoen rond deze tijd op vier wedstrijden stond in het eerste van AZ, nu staat hij bij Lazio op het dubbele aantal. “Dan durf ik te stellen dat ik op de goede weg ben”, zegt hij.

Wesley Hoedt heeft de juiste keuze gemaakt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel een jongen met potentie. Als ie de Italiaanse mentaliteit erin krijgt, zich doorontwikkeld en speeltijd krijgt kan hij nog weleens een verrassende outsider zijn voor oranje in de komende jaren

25 november 2015 om 16:57

Outsider?

Dit is de komende 10 jaar dé verdediger van oranje.

25 november 2015 om 17:04

Samen met zijn Lazio maatje De Vrij en Premier League Van Dijk.

De rest is nog te licht of heeft geen Europese subtop potentie. Bruma, Veltman, rekik etc heb je niets aan met het Nederlands elftal

25 november 2015 om 17:14

Van beek, kongolo, st.juste?

25 november 2015 om 18:16

Kongolo st. Juste ga weg man. Noem dan namen als riedewald. Daarbij is kongolo stukken beter op links dan centraal.

Kan iemand verifiëren of Hoedt daadwerkelijk goed speelt bij Lazio? Zou mooi zijn voor het Nederlands Elftal, dan heb je een centraal duo wat ook bij hun club samen speelt, namelijk de Vrij en Hoedt.

25 november 2015 om 13:52

Zag hem eens tegen napoli spelen en toen was ie schuldig aan 3 tegengoals dat was niet al te best

25 november 2015 om 14:23

en een wedstrijd later was die ijzersterk en scoorde die zelfs. Het kan verkeren.

Ik vind het redelijk tot goed spelen en voor een nieuwe speler in een nieuw land vind ik hem erg snel aanpassen.

Bijvoorbeeld kishna vind ik minder goed spelen.

25 november 2015 om 14:01

Heeft zowel goede als slechte wedstrijden gespeeld. Als ze vertrouwen in hem houden komt hij er wel.

25 november 2015 om 14:24

@fcbayer33 & Marleyhendrix

bedankt beiden! Hopelijk krijgt hij het vertrouwen om dit seizoen af te maken in de defensie. Zou een mooi duo kunnen vormen met Stefan, mits ze allebij hun niveau halen natuurlijk.

25 november 2015 om 14:36

voetbal4days ik vind hem vergelijkbaar met een jonge Vlaar. Een jongen die echt over zijn lijk verdedigt. Zal niet gauw een fout maken op mentaliteit, maar op trainbare dingen zoals positionering en anticipatie. Vandaar ook de potentie die velen in hem zien volgens mij.

25 november 2015 om 16:58

Hoedt speelt, gezien zijn leeftijd, gewoon een goed seizoen bij Lazio. Gemiddeld een 6,5/7.

Wat is uitstekend? Hij speelt veel in de EL, maar in de competitie valt het wel mee.

25 november 2015 om 15:33

Heeft 6 wedstrijden in Serie A gespeeld en 4 in e El...

Rekeninghoudend dat hij pas 3 maanden in Italie zit, zonder veel ervaring, is 10 potjes bij een goede club in Italie gewoon prima. Samen met De Roon is hij wat mij betreft 1 van de positieve verrassingen.

In Engeland doen de nederlanders het toch een stukkie minder

Kijk veel wedstrijden in de serie A. Valt me niet echt op eerlijk gezegd, nu is dat ook vaak wel knap voor Nederlandse jongens !

Hij speelt oke, en hij speelt nu alleen omdat de vrij geblesseerd is. Dus het valt allemaal wel mee

25 november 2015 om 15:25

Maar hij speelt, dus het maakt niks uit. En ik denk dat je je als verdediger in Italië beter ontwikkelt dan in NL. In Italië leer je hoe je de bal af moet pakken, in NL meer hoe je een crosspass geeft, of hoe je moet opbouwen.

Toch speelt hij meer dan menig had durven denken. Ook al is de vrij geblesseerd en speelt hij voornamelijk EL. Ik vind dat hij de goede kant op gaat.

25 november 2015 om 15:36

6 wedstrijden Serie A en 4 in de El.

Hoe komt iedereen er nu bij dat hij voornamelijk EL speelt? Ook in de Serie A speelt hij de helft van de wedstrijden.

Hoedt speelde op die beroerde partij tegen Napoli na wel goed, niet ondermaats of zo.. soms zitten er pieken bij.. Vind het wel knap, aangezien dit zijn eerste seizoen is

Bij AZ had hij dit seizoen al op een wedstrijd of 19 gestaan. (competitie + Uefa cup)

25 november 2015 om 15:35

Klopt, tegen clubs als Roda JC, Nec, Excelsior etc…

Hij heeft er nu 10 gespeeld waarbij de druk in Italie groter is en de tegenstanders beter zijn.

Vooralsnog heeft hij een hele goede keuze gemaakt.

Dat zag ik al wel aankomen. Deze jongen heeft de lengte, de kopkracht, het inzicht en de uitstraling van een Serie A-verdediger. En dan kan hij ook nog eens prima vooruit voetballen. Wat wil Lazio nog meer?

Waar lopen de beste verdedigers ter wereld rond? Juist. In Italie. Geen moment te vroeg gegaan is hij. En AZ heeft nou niet echt de kwaliteiten om sterspelers op te leiden. Dit is een goeie voor de toekoms en stap in de juiste richting.

Uitstekend? Laten we nu niet overdrijven. Hij speelt bij Lazio momenteel bij gebrek aan beter. Hij heeft een aantal degelijke tot goede wedstrijden gespeeld, maar ook een paar erg slechte. Maar potentie heeft hij zeker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren