Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij vond Robben en Sneijder niets, alleen omdat wij ze gehaald hadden’

Laatste update:

Real Madrid betaalde honderd miljoen euro voor Gareth Bale, maar het is niet uitgesloten dat de vleugelspeler komende zomer weer vertrekt uit de Spaanse hoofdstad. Bale ligt niet goed bij de fans en Manchester United zou interesse hebben om hem over te nemen. Volgens oud-voorzitter Ramón Calderón ligt de toekomst van Bale in handen van de huidige preses Florentino Pérez.

/

“De toekomst van Bale hangt af van de grillen van voorzitter Pérez”, zegt oud-voorzitter Calderón tegen ITB Times. “Het is natuurlijk zo dat hij vaak de spelers beschermt die hij zelf heeft aangetrokken. Hij wil niet graag toegeven dat hij een fout heeft gemaakt.”

“Die spelers die hij van ons heeft geërfd vond hij helemaal niets, alleen omdat wij ze gekocht hadden. Denk aan Ruud van Nistelrooij, Arjen Robben en Wesley Sneijder. Hij haalde daarentegen Kaká, die geblesseerd was. Hij wilde laten zien dat hij dingen kon doen die andere voorzitters niet konden. Dat is typisch Florentino”, aldus Calderón.

Denk je dat Gareth Bale bij Real Madrid blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
29 april 2015 om 19:32

Maarja daar zit ook een keerzijde aan, ik vond dat hij bv Özil veel te makkelijk liet gaan. Ik vond Özil namelijk héél redelijk spelen.

29 april 2015 om 19:36

Maar nu zie je maar waar dat hij gelijk had bij Ozil. Die bakt er nu helemaal niks van bij Arsenal. En zonder Ozil is Real er niet op achterruit gegaan. Het jaar dat hij verkocht is, is de CL binnen gehaald.

29 april 2015 om 19:39

@Modric19
Özil speelt de laatste tijd anders wel weer goed. Tegen ik dacht Liverpool zagen we weer even de oude Özil voorbij komen.

29 april 2015 om 19:45

Ozil wou de concurrentie strijd simpel niet aan en koos ervoor aan te geven dat hij wou vertrekken. Zelfde geval met Di Maria. Real is de grootste club ter wereld, en niemand is onmisbaar bij Real.

29 april 2015 om 19:49

Modric19,

Arsenal voetbalt met Özil veel beter dan zonder.

Hij is essentieel voor de opbouw door zijn techniek en inzicht. Daarmee brengt hij teweeg dat er meer afspeelmogelijkheden en ruimte gecreëerd worden, waardoor de opbouw soepeler gaat.

Ook kan hij in een later stadium in de opbouw fantastisch keypasses en assists geven. Niet voor niets dat hij op dat vlak al jaren in de top staat. Dit seizoen heeft hij met zijn geringe speeltijd 54 keypasses en 6 assists gegeven.

Het is geen wonder dat Arsenal significant beter is gaan presteren nadat Özil terug was van zijn blessure. Daar zit natuurlijk een correlatie tussen en ongetwijfeld staat dat gelijk aan een causatie.

29 april 2015 om 19:59

Ozil is vrijwel altijd onzichtbaar in topwedstrijden bakt er niets van is hij nooit beslissend en is hij slap in de duels Hij speelt vaak alsof hij er geen zin in heeft. Telkens geeft hij niet thuis in de toppers. Nee Real Madrid mist hem voor geen meter.

29 april 2015 om 20:19

Özil is toch zeker een van de beste spelers vqn de wereldkampioen Duitsland. Je hebt zeker geen Wk wedstrijden.

29 april 2015 om 20:23

Jute,

Wat is er gebeurd met al je andere accounts? Lors, Kalp, Ruio, Jwillems en nog vele en vele andere. Allemaal een IP-ban?

Is dit inmiddels al je honderdste account? Ik ben wel benieuwd naar het aantal accounts dat jij hebt moeten maken. Telkens maar weer een nieuwe naam moeten bedenken. Zou mij wel vermoeien hoor.

Ben je je ervan bewust dat het stout is wat jij doet? Ik hoor graag van je.

29 april 2015 om 21:06

Wat bazel je nou? Kan je er niet tegen dat je lievelingetje terecht kritiek krijgt.

29 april 2015 om 21:17

Oh. Hoe weet jij dat hij mijn lievelingetje zou zijn? Je bent pas lid sinds 25 april.

Wat val je faliekant door de mand hier. Had wel meer verwacht van zo'n ervaren troll als jij. Je geeft nu zelf indirect toe dat je al jaren constant nieuwe accounts aanmaakt.

Verzin maar alvast een nieuwe naam voor je nieuwe account, want je IP-ban voor deze account zul je ongetwijfeld binnenkort gaan krijgen.

Veel plezier. Ik kijk nu al uit naar je nieuwe naam van je nieuwe account.

29 april 2015 om 22:03

Modric19

Over Ozil kan je inmiddels discussiëren klopt.
Maar toentertijd eigenlijk niet, maar dat terzijde.
Maar bij Robben zullen ze zich vaak wel even achter de oren gekrabbeld hebben denk ik zo..
Bale voor 100, terwijl je Robben al binnen had.
Maar ja, een glazen bol is ook nergens te koop natuurlijk.
Feit blijft wel dat Real de kroon spant met wereldsterren halen en verkopen.
De glamour club.
Iedereen weet hoe laat het is als je bij gaat Real speelt. Presteren of transfereren zeg maar.
Goed te marketen zijn ook niet geheel onbelangrijk.
Logisch eigenlijk is toch een top 3 club vd wereld en niet een Southampton bijv.

30 april 2015 om 08:03

James is naar mijn mening de betere tav Ozil en Di Maria. Real heeft dik kunnen verdienen aan Ozil en Di Maria, dus dat heeft Perez gewoon goed gedaan. Zoals gezegd wilden beide heren vertrekken. Dan is Perez niet de moeilijkste en mag je gaan. Zelfde verhaal voor Xabi Alonso.
Je moet voor Real Madrid willen voetballen en wil je dat niet om wat voor reden dan ook, simpel, vertrek maar.

Ik vraag me ook af waar er nog plek voor Ozil zou moeten zijn? Voor een CM positie komt Ozil te kort en op de CAM heb je Isco en James. Isco en Ozil is nog een discussie maar James is toch wel een maatje te groot voor Ozil.

29 april 2015 om 19:43

Ik heb gemengde gevoelens bij Perez, ik vind het een goeie voorzitter omdat hij echt fan is van de club en zich ook vaak laat horen bij de fans. Iets wat je niet gewend bent van andere voorzitters, hij laat regelmatig horen hoe de zaken er voor staan en dat waardeer ik wel. Als het team niet draait, dan neemt hij ook het initiatief om de spelers toe te spreken zoals na de 4-0 tegen Atletico. Wat er op economisch vlak gebeurt, zal ik niet over oordelen. Als ik de meneer zelf moet geloven gaat het goed en word 'netto-schuld' flink teruggedrongen. Al is ook wel duidelijk naar voren gekomen dat de kortlopende schulden in de komende jaren nog voor de nodige problemen kunnen gaan zorgen. Echter beweren sommigen dat het economisch met de jaar steeds erger aan het worden is. Ik weet niet wat waar is... Maar als er iets is waar ik me aan erger bij deze vent dan is het wel zijn koppigheid/egoïsme. Zo zijn er genoeg aankopen gevoerd zonder dat de technische staf hierover op een lijn zaten en daarnaast heeft hij te vaak trainers te snel ontslagen, met natuurlijk Del Bosque als het beste voorbeeld.
Feit blijft wel dat hij een gerespecteerde zakenman is, die CEO is bij een bedrijf wat voor meer dan 300.000 banen zorgt in Spanje, iets dat door veel mensen genegeerd word.

29 april 2015 om 21:56

Groot gelijk!!!! Calderon mag eindelijk is gaan stoppen met jaloerse comentaren op Perez. Gewoon omdat Perez voor elkaar krijgt waar hij in faalde. (Hij beloofde Kaka en Ronaldo, kon ze niet los krijgen, Perez is een paar maand bezig en haald ze zonder problemen!!!)

De enige die ooit zijn transfer meer dan waar heeft gemaakt onder Perez is Cristiano Ronaldo, maar goed die was toen ook de beste van de wereld en bestaat uit elite spelers als Messi, Zidane, Ronaldo(9) etc. etc.

60 miljoen voor Kaka heb ik nooit begrepen en zo zijn er wel meer aankopen die ik niet begreep. Twee seizoenen geleden 100 miljoen voor Bale. Hoe absurd!
Carvalaj deed het vorig seizoen voortreffelijk. Dit seizoen iets minder en gelijk Danilo maar halen. Ik kan me niet voorstellen dat je twee van zulke klasse backs er een op de bank moet houden.

Coentrao ben ik geen fan van maar ook die is redelijk en nu las ik vanochtend dat Alaba in de picture staat. Alaba en Marcelo strijden om de linksback. Dat is toch zonde. Het zijn beide meer dan prima linksbacks.

29 april 2015 om 19:36

Is de deal van Cristiano Ronaldo niet grotendeels gesloten onder het bewind van Ramon Calderon? Dat dacht ik namelijk. Uiteindelijk is hij onder Perez binnengekomen, maar ik dacht dat Calderon ook zijn steentje had bijgedragen.

Verder vind ik dat je gelijk heb. Vaak enorm hoge bedragen op tafel leggen terwijl dit niet altijd noodzakelijk was. Vergeet ook Illaramendi niet..

29 april 2015 om 19:57

Klopt inderdaad. Calderon zei in 2009 zelfs dat Ronaldo en Real Madrid al consensus hadden bereikt in het jaar ervoor. Uiteindelijk is de transfer afgerond in de zomer van 2009 toen Perez voorzitter was, maar het zou dus sowieso al gebeuren ongeacht wie er voorzitter zou zijn.

29 april 2015 om 19:37

Tja hij doet het erom he... Ook gewoon Di Maria verkopen en James kopen, terwijl Di Maria een werelds seizoen had gedraaid. Ozil verkopen, terwijl dat al jaren de beste 10 ter wereld was zoiets. Dan heb je idd Bale voor 100 mln wat al helemaal belachelijk is.

Hekel aan die vent eigenlijk.

29 april 2015 om 19:43

En bij beide verkopen heeft hij het wel juist gezien.
Ozil en di Maria brengen het niveau van wat ze bij Madrid hadden niet meer.
James daarintegen doet het uitstekend en ook Kroos, Isco etc.
De man smijt met veel geld maar het zijn wel allemaal goede aankopen en hij heeft er wel een redelijke kijk op.

29 april 2015 om 19:48

Nee nee nee..

Ozil en Di Maria waren zo enorm goed en belangrijk bij Real, die verkoop je niet. Hij heeft niet 'gezien' dat ze minder zouden worden aangezien dat onzin is. Ze zijn naar een totaal andere competitie en een totaal ander team gegaan, daarom liep/loopt het minder bij die 2 op het begin. Dat heeft echt helemaal niks te maken met Perez. Dat is pure aanpassing (vooral Ozil zijn fysiek was een mankement). Ozil heeft bv ook zijn spel moeten aanpassen, maar is nu ook enorm belangrijk.

Als ze beide nog bij Real zouden spelen zaten ze nog steeds op dat niveau.

29 april 2015 om 19:51

Ozil is een flinke miskoop voor Arsenal, in ieder geval is hij nooit 50 miljoen waard geweest (35 miljoen winst voor Real). Di Maria had een topseizoen bij Real en is met flinke winst verkocht en ook hij maakt zijn som niet waard (40 miljoen winst voor Real). Ik snap best dat je een hekel kan hebben aan die vent, maar kom alsjeblieft met de juiste namen: Kaka, Illarra, Bale wellicht.

29 april 2015 om 20:04

Di Maria zit doodleuk op de bank bij United. Hij was vorig jaar ook gewoon erg wisselvallig, zoals de jaren ervoor ook wisselvallig was. Di Maria was in de paar wedstrijden echt goed, maar merendeel was hij wisselvallig. Ozil heeft Perez goed gezien geeft nooit thuis in grote wedstrijden en is na 60 minuten vaak al op...

29 april 2015 om 20:23

@jute en Hoceima
Oordeel over Di Maria en Ozil komend seizoen. Ozil doet het dit seizoen al veel beter dan vorig seizoen. Di Maria heeft de langste seizoen ter wereld gehad. Hij is de enige speler die met zijn team zowel de CL-finale als de WK-finale moest spelen. Al was Di Maria voor de finale geblesseerd, hij werd er wel voor klaargestoomd. Daarna moest hij verhuizen naar Utd.. het seizoen was al aangevangen. Het waren absoluut geen ideale omstandigheden.

Di Maria moet in een team spelen wat er al staat. Gebalanceerd. Immers, Di Maria is de speler die de risico's binnen het team moet gaan nemen. Utd was het hele seizoen aan het kwakkelen. Ze hebben nog steeds geen gebalanceerd middenveld en geen duidelijke aanvalsleider. Dan kun je niet ook nog Di Maria iedere wedstrijd risicos laten nemen.

Als Utd deze zomer een of 2 verdedigers aankoopt, plus een verbindings- speler op het middenveld a la Carrick, dan kun je een uitgeruste Di Maria ook goed gebruiken. Ik ben ervan overtuigd dat hij komend seizoen zal uitgroeien tot de absolute smaakmaker van Utd. Overigens heeft hij ook dit seizoen Utd veel gebracht. Staat hij niet gewoon 2e op de assist-lijst in Engeland?

Perez heeft het niet per se goed gezien. Hij heeft gewoon de ene goede speler vervangen voor de andere. Dat kan, maar zo verlies je wel de binding met je favoriete spelers. Die moeten immers steeds oprotten.

29 april 2015 om 21:06

Correctie, Di Maria lag er al uit tegen België op het het WK en kwam toen niet meer in actie voor Argentinië.

29 april 2015 om 21:38

Nee is Ozil niet. Ozil was de beste 10 ter wereld (met/na Iniesta). Hoe kun je dan zeggen dat hij geen 50 mln waard was? James werd gekocht voor 85 en die was echt niet van het niveau Ozil toen Ozil bij Real speelde.

Ozil en Di Maria hebben heb gewoon lastig gehad het 1e seizoen. Is gewoon normaal. Alles in je hele spel wordt anders, andere club, ander voetbal, ander alles. Vind je het gek dat ze minder beginnen? Ozil is dit seizoen gewoon geweldig. Di Maria zal zich volgend seizoen ook wel laten gelden. Geloof mij maar.

29 april 2015 om 21:41

Vorig jaar was hij de beste bij Real zowat.

Geven jullie niemand de kans om aan te passen? Je gaat van Spanje, Real Madrid, La Liga naar Engeland, United, Premier League. Dat is een wereld van verschil. Dan kom je ook nog eens bij een United dat voor geen zak draait (pas sinds 1/2 maanden draait het wel). Komt ook nog bij dat je geen winterstop hebt en in die periode het drukker hebt dan ooit.

Vind je het gek dat je dan nog niet op je top bent? Komop zeg. Oordeel volgend seizoen als ze gewend zijn.

29 april 2015 om 19:57

Varane, Carvajal, Alonso, Kroos, Modric, Ozil, allemaal spelers die wel echt geslaagd zijn bij Real, of toch in ieder geval hun transfersom hebben waargemaakt.

29 april 2015 om 21:27

Whut? Ozil, Khedira, Carvajal, Benzema, Varane, Modric, Kroos, Alonso, Di Maria... hebben allemaal hun transfersom waargemaakt. De enige echte miskoop waar je de laatste jaren van kan spreken was Kaka. Bale zou z'n transfersom nog waar kunnen maken de komende jaren. Of hij al dan niet een miskoop was zal de komende jaren duidelijk worden

30 april 2015 om 08:34

Danilo is gehaald omdat 1 goede back niet voldoende is. Arbeloa is over de top en kan niet langer. Logisch dus dat Danilo er bij komt. Je versterkt je op 1 van je zwakste posities, dat is toch logisch? Je speelt bij Real Madrid een wedstrijd of 70 in een seizoen. Dan kan je wel een 2e back gebruiken.

Bij Real Madrid moet je gewoon goede spelers hebben voor elke positie. Het is bij Real juist te magertjes als je kijkt naar de bank. Een Khedira, Illarramendi, Lucas Silva, Jese, Chicharito, Arbeloa, Nacho. Het is het gewoon allemaal net niet. De enige goede bankzitters die het de basisspelers moeilijk kan maken zijn Varane en Coentrao.

Maar zowel Sneijder als Robben wonnen de CL voor Real dat deed. Vanaf dat moment bedoel ik dan hé.

Daar geef ik Perez niet helemaal ongelijk in, Sneijder en Robben deden het oke maar ik was er niet weg van of zo Robben was alleen maar geblesseerd, Ruud van Nistelrooy was wel een speler die het geweldig heeft gedaan. Vond et niet echt zo erg toen Robben Sneijder en de rest van de Nederlanders weg gingen, uiteindelijk heeft het de spelers zelfs geholpen en hebben ze hun perfecte clubje gevonden waar ze wel veel beter tot hun recht kwamen en lieten zien hoe goed ze zijn.

Mensen verwarren een kritische houding vaak met afkeer. Bale zou niet goed bij de fans liggen, hier volgens vz, maar dat is vaak onzin die in de media geschreven wordt.

Dat het verwachtingspatroon hoog is, en hij er niet altijd aan voldoet, is ongetwijfeld het geval. Dat de Madrid fans achterlijk zijn, en de buitengewone kwaliteiten van Bale daarom niet zouden onderkennen, en hem in de verkoop zouden willen zetten, is gewoon een fabeltje.

Hij moet doen waarvoor hij aangetrokken is, en wat hij vorig seizoen liet zien. Niets aan de hand.

Je dat is het risico dat je loopt als je elke keer veel miljoenen neerligt voor, het talent/speler van het jaar/wk iets in die richting. Niet dat alle aankopen slecht zijn, maarja bij mega bedragen zoals bij bale valt het wel op.

Het zou wat zijn geweest als Robben niet verkocht werd. Wat had ik hem graag zien voetballen in dit Real Madrid op rechts. Die man is monsterlijk goed. Droeg het Nederlands elftal haast naar de WK finale op zijn rug.

Uiteindelijk heeft Robben meer CL finales gespeeld en er eerder eentje gewonnen. Sneijder pakte hem ook eerder dan Real. In dat opzicht hebben zij Perez allang gelogenstraft.

29 april 2015 om 20:24

Wie van de 2 pakte hem nou ook nog in Bernabeu?

29 april 2015 om 20:40

In 2010 werd de CL finale gehouden in Bernabeu.

Destijds stonden Bayern en Inter tegenover elkaar. Bayern met Robben en Inter met Sneijer. Inter won, dus Sneijder won de beker in Bernabeu, maar beiden stonden dus in de finale.

Real Madrid werd in de achtste finales uitgeschakeld door Lyon.

29 april 2015 om 21:51

Voeg daar ook nog aan toe dat het NL elftal met een Sneijder en Robben in de finale van het WK stonden.

30 april 2015 om 13:09

Ja zo zat het.... wat een ultieme payback was dat!

Robben was altijd geblesseerd, Sneijder presteerde niet echt. Speelde weliswaar zijn wedstrijden maar kwam niet op het niveau dat hij een jaar later bij Inter wel haalde en vervolgens ook nooit meer haalde dus zo'n slechte keuze was het niet.

ITB Times bestaat niet. Je bedoelt International Business Times. Wederom een enorm slordige fout op deze website. Bronvermelding is een van de belangrijkste aspecten van een website dat zelf geen nieuws creëert, maar slechts verzamelt. Vreselijk amateuristisch.

100m voor betaald, ik ben benieuwd wat ze er voor trugkrijgen!

moet je nagaan als robben gebleven was. ronaldo benz robben.en barca msn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren