Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij kan hier prima afsluiten, Ajax, Feyenoord, PSV en AZ melden zich niet’

Laatste update:

FC Twente haalde reeds zes nieuwe spelers naar de Grolsch Veste, maar de zoektocht van technisch directeur Jan Streuer naar aanwinsten is nog niet ten einde. De bestuurder van de Tukker hoopt op korte termijn Eljero Elia aan de selectie te kunnen toevoegen. Het contract van de inmiddels 33-jarige vleugelaanvaller bij Istanbul Basaksehir loopt op 6 augustus af, waardoor hij transfervrij kan worden opgehaald.

"Het ligt er natuurlijk aan wat die jongen zelf wil", benadrukt Streuer woensdag tegenover FOX Sports. "Hij heeft een leeftijd waarop je kunt zeggen: 'Ik speel, bijvoorbeeld, nog twee jaar'. Als je dat in Nederland wil doen, moet je kijken wat wel en niet kan." De ‘td’ hoopt natuurlijk dat de keuze van Elia op FC Twente valt. "De topclubs, Ajax, Feyenoord, PSV en AZ, zullen zich waarschijnlijk niet melden. Dan moet je het toch bij een andere club zoeken. En je kunt bij een club als FC Twente prima je carrière afsluiten."

Eljero Elia praat met Eredivisie-clubs: ‘Om te kijken wat ze willen’

Eljero Elia keert wellicht terug in de Eredivisie. Er is reeds contact geweest met twee clubs.Lees artikel

Streuer rekent zich evenwel nog niet rijk wat betreft de komst van de routinier. "Elia heeft gezegd te willen praten met ons, maar hij moet eers nog wel de competitie afmaken in Turkije. Ze spelen nog in de Europa League (tegen FC Kopenhagen, red.). Als ze deze ronde doorkomen spelen ze waarschijnlijk tegen Manchester United in de volgende ronde. Daarna komt hij pas terug naar Nederland, dan zullen we het zien."

Elia liet enkele dagen geleden in gesprek met FOX Sports al weten dat hij sowieso gaat praten met FC Twente en ADO Den Haag, twee voormalig werkgevers van de buitenspeler. "Ik ga met ADO praten, en met Twente praten. Om te kijken hoe zij staan, wat ze willen, gewoon kijken wat er op mijn pad komt", aldus Elia, die nog steeds veel gevoel heeft bij beide clubs. "Uit respect voor de clubs, wat ze voor mij hebben betekend in mijn carrière, ga ik luisteren. Ik ga ook praten met mijn zaakwaarnemer, en kijken waar mijn hart het meest ligt, waar het plaatje voor mij klopt. Dan ga ik een keuze maken." Elia is ook genoemd bij FC Groningen, terwijl ook Fenerbahçe naar voren is geschoven als mogelijke nieuwe club.

Zie jij Eljero Elia volgend seizoen bij FC Twente spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit wordt het jaar van de comebacks in Nederland zowel in de eredivisie als in de KKD. Ik zie Elia, Vorm, Mulder, Babel, El Ahmadi, Lens ook nog wel terugkeren naar Nederland dit jaar. En wie weet wie er nog meer zullen volgen!

5 augustus 2020 om 15:03

En dan vergeet je Erwin Mulder gewoon nog even te benoemen he!

5 augustus 2020 om 15:06

Bryan luiz heeft getekend bij zijn jeugdliefde

5 augustus 2020 om 15:15

Waar zie je Lens heen gaan?

5 augustus 2020 om 15:41

Dan doe je dus niks meer dan fantasieboeken voor hem? Ik veronderstelde dat er concrete aanwijzingen waren voor die namen die je noemt, dat ze naar één van hun oude clubs zouden terugkeren. Ik ben het niet met je eens, ik denk dat Lens te weinig binding heeft met een Utrecht om een goed salaris in het buitenland er voor te laten liggen.

5 augustus 2020 om 15:49

Las net dat Lens nog maar 32 is. Misschien kan hij nog een aardig salaris pakken bij AZ als Idrissi wordt verkocht bijvoorbeeld.

5 augustus 2020 om 16:55

Lens pakt 2,3 miljoen euro per jaar, dat gaat AZ nooit betalen. Alleen Ajax en PSV kunnen hem betalen. Of ze dat willen is een tweede.

5 augustus 2020 om 21:26

Lens weet ook wel dat hij salaris zal moeten inleveren als hij terug naar de eredivisie wilt.

5 augustus 2020 om 15:23

Waarom zou Vorm terugwillen? Edit: ik ben echt achterlijk, ik dacht dat je Vormer bedoelde

5 augustus 2020 om 15:31

Vorm is 36 jaar en nu transfervrij. Ook ziet hij een terugkeer naar Nederland zitten. Dit zei hij er zelf over: Toen ik begin vorig seizoen een tijdje geen club had en weer in Nederland woonde, besefte ik wel dat ik mijn kinderen hier graag zie opgroeien. Een club in Nederland of België zou me wel wat lijken. Er zijn al wat contacten met clubs", aldus Michel Vorm, die niet per se zal eisen dat hij ergens de eerste doelman wordt. "Ik kan op verschillende manieren van dienst zijn."

5 augustus 2020 om 16:55

En dan vergeet je de grootste nog: Arjen Robben

Twente moet er echt alles aandoen om Elia binnen te halen. Is altijd meer een jongen geweest van onze FC, dan van Ado. Goed plan neerleggen, ook voor na zijn actieve carrière. Is gewoon een hele goede voetballer en kan een wereld van verschil maken voor komend(e) seizoen(en)!

5 augustus 2020 om 15:09

Ik vraag mij af of Elia na zijn carrière als speler een coach of trainer gaat worden. Volgens mij gaat hij namelijk meer richting de zakenman aangezien hij al eigenaar is van verschillende bedrijven.

5 augustus 2020 om 15:14

Elia en trainer? Dat moet je geen enkele speler willen aandoen. Die gaan gillend wegrennen.

5 augustus 2020 om 15:15

Heeft aangegeven dat ie na z'n actieve carrière heel graag iets met jeugd wil doen en houdt ook daar rekening mee bij keuze voor een nieuwe club.

5 augustus 2020 om 15:41

@wramerdammilot Denk dat hij hartstikke goed met jonge jongens om kan gaan.

5 augustus 2020 om 15:23

Hij heeft vele jaren bij ADO gezeten en maar twee jaartjes bij Twente.

5 augustus 2020 om 15:29

Klopt maar Twente heeft hem echt de kans gegeven om volledig door te breken in het betaald voetbal.

5 augustus 2020 om 15:40

Heeft ook vaak onmin gehad met ADO(-supporters), dus dacht dat die band een beetje moeilijk was geworden, maar ik kan ernaast zitten. Ik denk wel dat hij zijn gezin in Den Haag wil gaan vestigen op de lange termijn.

5 augustus 2020 om 21:29

Twente heeft Elia van de bank gehaakd bij Ado. Was een "lastige" jongen. Mister Ado zag het niet in hem zitten. Bij Twente helemaal opgebloeit.

5 augustus 2020 om 16:00

Het probleem is dat Elia een jongen is van elke club waarvoor hij speelt. Die jongen probeert bij elke club weer vriendjes te maken met uitspraken waar je je onmogelijk aan kunt houden. Zelfs als hij toch besluit naar de Eredivisie te gaan, is er sowieso een belofte die hij breekt. Hij is natuurlijk welkom overigens. Die is dan direct de beste speler van het team. Ik heb alleen m'n twijfels of hij uberhaupt terugkeert naar de Eredivisie.

Zijn statistieken van de laatste paar seizoenen zijn niet echt indrukwekkend dus ik snap wel dat de topclubs in Nederland zich niet meer gaan melden. Denk wel dat het voor aanvallers iets makkelijker is in de NL competitie dus in Nederland zal hij zijn waarde nog wel kunnen hebben voor een club als Twente.

5 augustus 2020 om 15:05

Ik zie hem ook nog wel van waarde zijn voor een fc utrecht of heerenveen/groningen. Twente bouwt aan een nieuwe elftal en dat heeft tijd nodig, voor een jonge die hier wil afsluiten vergt veel energie en motivatie om in zo’n project te stappen.

Die gaat 1000000% niet terugkeren naar twente komend seizoen, wellicht een jaar later. Ging naar turkije om te bewijzen dat hij nog niet op zn retour zit, heeft geen complete seizoenen gespeeld maar als je kampioen word in turkije kan je hier nog van waarde zijn voor een club als utrecht of az (az als ze sterkhouders kwijtraken, vervangers zijn er niet zo 1,2,3 voor az) die willen spelen om europese plekken. Twente moet aan een compleet nieuwe elftal werken en dat heeft tijd nodig.

5 augustus 2020 om 15:12

Utrecht speelt 442 dus die zijn sowieso niet op zoek naar buitenspelers.

Niet echt een hele slimme opmerking van Streuer, dan kun je wel gelijk hebben dat de topclubs niet komen, maar het is heel goed op te vatten als je bent daar niet goed genoeg voor. En ik neem aan dat dit echt iets is wat Elia niet wil horen.

Ik zal het leuk vinden als Elia voor Ado zal kiezen hij zal daar de sterspeler zijn en bij het publiek kan hij toch niks fouts doen.

Krijg bij de nieuwsgeving hieromtrent vooral het idee dat Elia voor de vorm luistert en als het bedrag niet hoog genoeg is hij moeiteloos voor een zandbakclub kiest onder het mom van 'laatste buitenlandse avontuur'. Benieuwd of hij zich realiseert welke orde grote salaris Ado en Twente kan betalen

5 augustus 2020 om 16:04

Zie hem wel naar Italië vertrekken, bij een club als Hellas of Bologna kan hij nog goed uit de voeten denk ik, betalen een veel beter salaris dan de clubs in Nederland, vanuit de top 4 competities gerekend is het tempo niet al te hoog, en hij heeft in Italië nog wat recht te zetten natuurlijk, denk dat hij daar nog w een jaar of 2 meekan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren