Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij kan dezelfde rol vertolken als Scholes, hij is de beste van Engeland’

Laatste update:

Wayne Rooney is van nature een aanvaller, maar wordt bij de nationale ploeg van Engeland als middenvelder gebruikt en daar is volgens Peter Schmeichel niets mis mee. De oud-doelman van onder meer Manchester United, die het EK in 1992 won, zegt de dertigjarige Rooney zelfs graag in de middelste linie te zien spelen.

/

“Ik vind het geweldig om Rooney op het middenveld te zien, dat heb ik al vaker gezegd. Hij kan de sleutel zijn tot succes, want hij is enorm belangrijk. Ik zei twee jaar geleden al dat hij op het middenveld moest spelen en het grappige van Twitter is, is dat je de reacties zo kunt uittekenen. ’What the hell are you talking about?!’, zeiden ze.”

“Maar Rooney kan dezelfde rol vertolken als Paul Scholes”, aldus Schmeichel in de Daily Mirror. “Hij kan banen en wordt beter en beter. Hij heeft baltechniek, visie, kan meters maken en ziet dingen op het veld die anderen niet zien. Hij kan ook nog altijd doelpunten maken. Het is geen toeval dat hij de beste speler van Engeland is.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind Dier nog beter spelen bij Engeland. Rooney is ook wel goed maar ik zie het niet gebeuren dat hij het niveau van Scholes haalt op het middenveld.

27 juni 2016 om 20:35

Joh, Rooney is boven alles gewoon een aanvaller ipv middenvelder. Hij is echter zo goed dat hij ook op het middenveld een geweldige speler is. Hij heeft de pass van Gerrard, doelgerichtheid van een topspits en man wat heeft die gozer een power in zijn lichaam.

Ergens mis ik wel de oude Rooney, die als pure spits functioneerde. Hij heeft pech dat de klasse achter hem (op het middenveld dus) gewoon zo zwak is dat de allrounder en alles kunnende Rooney wordt misbruikt op die linie.

Ben het zeker met hem eens. Ik heb het idee dat de passing van Rooney vaak erg ondergewaardeerd wordt. Die man heeft echt een fantastische lange bal in de benen.

Hij kan zeker wel in de richting van Scholes gaan, met natuurlijk de kanttekening dat Rooney iets minder strateeg zal zijn maar iets meer werker.

Rooney is een geweldige speler. Hij is ongelooflijk compleet. Ik kan me dan ook moeilijk vinden in de kritiek die hij vaak te verduren krijgt.

Hij is veruit de beste speler van het elftal, en zou de lijnen moeten uitzetten.

Hodgson heeft er werkelijk waar weinig kaas van gegeten. Maakt tactische fout op fout, waar de Engelsen toch al bekend om staan. Ik zou ten alle tijde in de volgende formatie spelen. Waarbij Rooney de vrijheid heeft dichtbij Sturridge te spelen, zodat Walker er overheen kan gaan. Dier is van nature een verdediger en dus in staat achter te blijven als er een counter ontstaat.

Hart
Walker
Cahill
Smalling
Rose
Dier
Wilshere
Rooney
Alli
Sterling
Sturridge
27 juni 2016 om 13:44

lol hodgson afkraken en dan sterling in de basis .. ok

27 juni 2016 om 19:59

Beter lezen @dante. Sturridge en niet Sterling

27 juni 2016 om 20:06

En jij zijn opstelling even openen, dan kun je zien dat hij sterling in zijn opstelling heeft gezet ..

27 juni 2016 om 13:50

Sommige mensen bereiken echt iets in het leven, en worden bijvoorbeeld bondscoach van hun land. Andere mensen bereiken niets en plaatsen opstellingen van andere landen op internet en gaan ongefundeerde kritiek geven op de mensen die wel wat bereiken.
M.a.w. Hij is de coach. Je wordt echt niet aangesteld als bondscoach van Engeland als je niks kan. Hij ziet de spelers dagelijks op trainingen en jij niet. Als je beter bent moet je het maar eens laten zien en je opwerken tot het profvoetbal.

27 juni 2016 om 20:23

Volgens mij mogen mensen op een voetbalforum toch echt wel hun mening geven. En het is ook nogal een aanname da iedereen die op zo'n forum komt niets bereikt heeft in het leven.

28 juni 2016 om 10:23

Ik vind je mening geven over iets, iets anders dan iemand door de slijk halen. Zomaar ongefundeerd zeggen dat iemand er niks van kan is gewoon onzinnig.

Het is trouwens ook nogal onzinnig om te suggereren dat ik beweer dat iedereen op zo'n forum (wat voor forum?) komt niets bereikt heeft in zijn leven. Dat is namelijk niet wat ik gezegd heb. Ik zeg dat zulke mensen er zijn, ik zeg niet dat dit het geval is bij iedereen op ieder forum.

Vind Rooney ook sterk spelen op het middenveld. Hij heeft een erg goede pass en verlegt het spel altijd goed.

Wayne Rooney hoort gewoon op 10 te spelen achter de twee spitsen. Dit is naar mijn mening de beste opstelling voor Engeland.

Hart
Walker
Stones
Smalling
Rose
Dier
Alli
Sterling
Rooney
Kane
Vardy

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren