Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij kan bij alle Nederlandse topclubs met twee vingers in de neus mee’

Laatste update:

Hakim Ziyech lijkt uit te zien naar een transfer, maar moet het in ieder geval tot januari zien vol te houden bij FC Twente. Alfred Schreuder, die in augustus werd ontslagen in De Grolsch Veste, vindt het jammer dat de aanvallende middenvelder het niet meer naar zijn zin heeft in Enschede.

/

“Hij toont emotie, het doet hem veel hoe het nu gaat bij Twente. Dat hoort bij topvoetballers. Theo Janssen en Kenneth Perez hadden dat ook. Hij kan bij alle Nederlandse topclubs met twee vingers in de neus mee, maar het meest logisch zou nu een buitenlandse club zijn”, aldus Schreuder in een interview met NRC Handelsblad.

De 22-jarige Ziyech kwam dit seizoen tot zeven doelpunten en vier assists in veertien officiële wedstrijden en heeft nog een contract tot de zomer van 2018.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

niet mee eens, hij wil ongetwijfeld keer kampioen worden in NL, dan is stap hier naar top logischer en beter voor zijn carrière.

23 november 2015 om 21:32

Want Nederland is het land van zijn dromen. Het land waar zijn toekomst ligt en waar zijn hart ligt...

23 november 2015 om 22:24

Vast niet. Maar op 22 jarige leeftijd naar het 'grote' buitenland vertrekken met alleen maar ervaring bij Heerenveen en Twente lijkt me voor hem niet verstandig. De top 3 van Nederland lijkt mij een logische stap..

23 november 2015 om 23:25

Ajax lijkt me geen verstandige keuze. Ergens klikt dat niet met Marokkaanse spelers. Verder is Feyenoord geen optie gezien het verleden en zijn bewuste keuze voor Twente. PSV past totaal niet bij zijn voetbal stijl. Dan zou je zeggen dat hij het beste een stap naar het buitenland moet wagen. Spanje is de meest logische keuze aangezien er zeer technisch en tactisch wordt gevoetbald.

Een stap naar een middenmoter moet voor Hakim mogelijk zijn als je ziet wat modic, kroos en James Rodriguez samen afgelopen weekend hebben laten zien 😂

24 november 2015 om 07:48

Ik snap je punt. Ik zou hem best aan het werk willen zien bij Ajax of Feyenoord.. Achter de spitsen als schaduw spits of 10.. Mee eens dat ik hem ook wel in Spanje zie spelen, maar ben bang dat het niveau te hoog is, zelfs bij een middenmoot..

24 november 2015 om 09:58

Wat een onzin het klikt niet met Marrokaanse spelers. Alleen mer MEH niet. El Gahzi gaat goed. In Jong spelen ook Marrokaanse spelers waar het goed mee gaat. Dus vanuit dat punt in het onzin. Ajax heeft alleen genoeg middenvelders en dat is de enige reden waarom niet.

Topvoetballers als Janssen en Perez? Vind dat nou niet de meest geslaagde topclub-spelers van de afgelopen jaren. Perez had het vooral lastig met z'n temperament bij Ajax (met als dieptepunt die opmerkingen richting die donkere grens), hij kon simpelweg niet samenspelen met Sneijder omdat meneer de 30-er zich te groot voelde.
Janssen was een ander verhaal, maar ook hij had het op karakterologisch gebied lastig bij een topclub. Was niet meer de grote man, maar moest ineens een andere rol gaan spelen.
Nee, dit zijn nou niet de twee spelers die ik als voorbeeld zou noemen.

Misschien naar jou toe, Schreuder? Zou zeker een aanwinst zijn. Weet alleen niet of hij nodig is, maar zo'n speler kun je altijd gebruiken. En geld is voor Hoffenheim nou ook niet het grootste probleem.

Ik zie hem van de winter wel naar PSV vertrekken, daar moet iets gebeuren en Zttech is te goed voor het huidige Twente

23 november 2015 om 21:23

Waarom? PSV heeft spelers als Maher en Pereiro geregeld op de bank en Paal komt eraan. Ziyech is natuurlijk beter, maar zo erg aan kapitaalvernietiging werken doet Brands ook niet.

23 november 2015 om 21:26

Ik zie hem wel naar psv gaan want maher bakt er niet veel van. Van mij part ruilen ze ziyech en maher en geeft psv nog geld erbij

23 november 2015 om 21:30

Maher gaat natuurlijk geen stap terugdoen

23 november 2015 om 21:32

Alleen kan twente maher zijn salaris niet betalen...

23 november 2015 om 21:34

Nogmaals, duidelijk verschil in niveau, maar PSV zie ik geen miljoen investeren in Ziyech zolang Maher er rondloopt. Maher gaan ze ook niet als cadeau weggeven, Twente kan zijn salaris niet betalen en denk jij serieus dat Maher naar dit Twente wil? Kom op zeg haha..

Feyenoord kan of wil hem waarschijnlijk niet betalen. Ajax wil het waarschijnlijk ook niet doen, omdat het al middenvelders als Serero en Sinkgraven op de bank heeft. Natuurlijk, minder klasse, maar ook gewoon degelijk en daar tekent Overmars graag voor. PSV heeft hem ook niet nodig. Die zetten ook al spelers als Pereiro of Maher op de bank. Dan koop je daar geen Ziyech bij.. Kortom, Ziyech ging waarschijnlijk al weg uit de Eredivisie, maar ik zie geen Eredivisieclub een poging wagen om dat te voorkomen.

23 november 2015 om 21:45

Tja lig eraan wat zijn waarde is natuurlijk. Feyenoord is niet geheel onlogisch als je bekijk dat vilhena waarschijnlijk weggaat en daarna toch wel,een gat valt met Immer en toornstra.
Gufstason gaat niet heel hetnseizoen presteren aangezien die uit een competitie komt en nog geen rust heeft gehad. Twente heeft geld nodig en staat laag dus een buitenlandse club gaat ook geen hoofdprijs betalen op dit moment. Denk dat het lastig word hem voor veel miljoen te verkopen. Had Twente bij de eerste 5 gestaan of Europees gespeeld had hij natuurlijk veel meer waarde.
Dus al zou er een eredivisieclub het proberen is feyenoord het denk.

Ook al acht ik de kans klein .

23 november 2015 om 21:48

Nou ik zou Serero verkopen en Ziyech kopen. Een middenveld met Bazoer, Ziyech en Klaassen is toch echt geweldig. Heb je Gudelj en Sinkgraven en Schone als Back-up.

23 november 2015 om 21:53

Ja, ik zeg toch ook dat hij beter is dan bijvoorbeeld Sinkgraven of Serero, maar dat ik Ajax Ziyech niet zie kopen. Sowieso al omdat Ajax niet met een pure nummer 10 speelt. Daarom liet Ajax Maher al lopen. Sinkgraven is ook zo'n voorbeeld. Een pure 10 past momenteel niet bij Ajax..

Zou hem eerlijk gezegd best wel bij AC Milan willen zien. Die kunnen een creatieve '10' wel gebruiken.

Ik zie hem volgend seizoen wel naar Psv gaan als ze Maher kunnen verkopen.

23 november 2015 om 21:35

Alsof ze Maher komende zomer makkelijk van de hand kunnen doen... Dan moet er nog heel wat gebeuren.....

23 november 2015 om 21:36

Ik denk niet dat hij het nog een half jaar uithoudt bij ons en dat hij daarom in de winter al vertrekt. Hij is bij Twente niet meer gemotiveerd, en Twente kan het geld goed gebruiken voor aflossing en 2 a 3 ervaren (huur)spelers. Dat is hard nodig om te kunnen overleven dit jaar. Ziyech kan in zijn eentje niet het verschil maken, daar is meer versterking voor nodig.

23 november 2015 om 21:44

Aan wat voor ervaren spelers dacht jij dan? Ik zie dan alleen spelers van het niveau Schilder in beeld komen. Misschien nog een Schaars..

23 november 2015 om 21:46

En van rhijn huren van Ajax .

23 november 2015 om 21:54

Haha inderdaad.. Misschien Duarte dan ook maar erbij meegeven? Viergever kan ook weg als we die Deense of Noorse verdediger halen....

23 november 2015 om 22:21

Dat zijn allemaal spelers die voor dit Twente inderdaad al een grote aanwinst zijn. Wat we nu hebben is echt ontzettend zwak..

Altijd zo onzin om elke speler naar het buitenland te praten. Ik snap het absurde papagaai gepraat niet in Nederland. Laat hem eerst maar eens presteren in Nederland bij een grotere club.

Ziceyh is inderdaad de enigste die moeiteloos mee kan in de top, zelfs makkelijker dam Guardado

23 november 2015 om 23:27

Maurootje, lig niet te slapen jongen eet je pizza. Guardado is met afstand de beste speler die op de nederlandse velden rondloopt !!

24 november 2015 om 06:48

Guardado mag de schoenveters van Dirk Kuijt nog niet vastmaken. Die speelt echt de pannen van het dak.

Schone die kant op sturen, met Viergever en Serero + 3 miljoen, klaar! Ajax koopt die Noorse jongen erbij , Siem terughalen als spits en klaar!

24 november 2015 om 07:03

Voor Ajax misschien, maar Twente schiet er verdedigend en qua salarishuishouding niets mee.

Ziyech hoort gewoon bij PSV Feyenoord of Ajax. Ze moeten gewoon plaats maken voor hem en het liefst zie ik hem gewoon bij Ajax samen met Bazoer want bij PSV heb je al Perreiro en bij Feyenoord gustafson en deze 2 spelers wil ik ook zien ontwikkelen maar bij Ajax vind ik Sinkgraven gudelj of Klaassen helemaal niet op Ziyech lijken. Ze zijn allemaal totaal anders.

Wolsburg, newcastle en zelfs psg toont interesse. Die blijft niet in Nl of hij blijft nog bij twente gezien zijn contract tm 2018. Twente kan voorlopig vragen wat ze willen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren