Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij is zo goed, hij verlaat Liverpool binnen uiterlijk twee jaar’

Laatste update:

Raheem Sterling kan een nieuw miljoenencontract met Liverpool ondertekenen, maar clubs als Chelsea, Real Madrid en Paris Saint-Germain sluiten de negentienjarige aanvaller graag in de armen. Volgens Rodney Marsh, oud-speler van Manchester City en televisiebekendheid in Engeland, zullen de fans van Liverpool niet veel langer van Sterling kunnen genieten.

/

“Ik weet dat ik nu bekritiseerd zal worden door de supporters van Liverpool, maar ik denk hij binnen uiterlijk twee jaar van club verandert”, verzekerde Marsh woensdagavond. “Ik denk dat hij naar een echte topclub zal gaan. Sterling is zo goed dat hij in een later stadium, met de juiste spelers om zich heen en op het juiste niveau, tot een topvoetballer kan uitgroeien.”

Sterling kwam in februari 2010 over van Queens Park Rangers, dat een initieel bedrag van 750.000 euro voor de overgang ontving. Afhankelijk van het aantal optredens in de hoofdmacht van Liverpool kunnen de Londenaren nog eens bijna 7,5 miljoen euro toucheren. Sterling, inmiddels elfvoudig A-international, speelde 82 officiële duels en was daarin goed voor 15 treffers.

Raheem Sterling zal Liverpool voor een andere club in Engeland inruilen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van 750k naat 7.5 miljoen. Ik weet niet wat voor TD ze daar bij QPR hebben, maar daar kunnen Nederlandse clubs nog iets van leren.

16 oktober 2014 om 07:56

Dat is bullshit het kan oplopen tot 3 miljoen pond zo'n 4.5 miljoen euro

16 oktober 2014 om 09:56

Ik las niet zo kang geleden dat Real Madrid al 60 miljoen had gereserveerd. Ik betwijfel of dit waar is, maar Sterling zal zeker niet voor minder dan 30 miljoen vertrekken.

16 oktober 2014 om 10:50

Als James op de flank kan spelen en Ronaldo weggaat wanneer hij op leeftijd is dan kan Sterling op de CAM

16 oktober 2014 om 11:05

Met een nieuw contract en een goed presterende Sterling zal hij voor een bedrag a la Suarez weggaan hoor, binnen Engeland zal bijna onmogelijk zijn denk ik.

60 miljoen is niets, voor een speler die zo erg in de publiciteit is. Kun je vinden dat zijn kwaliteiten wel meevallen, maar je weet hoe het gaat. Overhyped spelers kunnen ook veel geld kosten (al vind ik hem niet overhyped).

Als Real hem echt wil krijgen ze hem wel

16 oktober 2014 om 01:03

Of barca

16 oktober 2014 om 02:01

Barca mag momenteel niks meer kopen...

16 oktober 2014 om 07:08

Ja voor een jaartje, wow wat veel zeg? En er loopt nog een hoogberoep misschien word het minder.

16 oktober 2014 om 07:16

2 transferperiodes is best een lange periode hoor. Er gaat weer een hoop gebeuren! Ik vind Sterling niet bij Barca passen ook, nu is hij nog net te wild/ongecontroleerd daarvoor.

On: ik denk dat hij voor Chelsea of Juventus gaat kiezen, nergens op gebaseerd, maar dit vind ik 2 clubs die het best bij hem passen.

16 oktober 2014 om 07:58

Van Liverpool naar juventus is echt geen vooruitgang hoor. Die kunnen m straks ook niet betalen denk ik.

16 oktober 2014 om 08:03

Ik heb van onze vriend Arno Vermeulen begrepen dat twee jaar in het voetbal 100 mensen jaren zijn dus dan is 'een jaartje' in het voetbal 50 mensen jaren, kortom volgens Vermeulen logica is dat best wel lang ja :P

16 oktober 2014 om 15:15

Misterdego

Sterling beheerst het positiespelletje (steekpass bijv.) beter dan Neymar, en die kan er ook gewoon mee.

Tsja, dat ligt eraan wat Liverpool doet. Als Liverpool weer teruggroeit naar wat het vroeger was dan zie ik Sterling wel blijven. Als Liverpool die groei niet doormaakt niet.

16 oktober 2014 om 07:14

Sowieso is lpool heen dom geweest om suarez dit jaar te verkopen. Je heb t een speler in huis die bij de top3 hoort wereldwijd. En die verkoop je omdat er kritiek is op zijn gedrag, je zie barcelona real psg tog ook niet hun topspeler verkopen. L'pool heeft geen ballen getoond om hun beste speler te verdedigen, en kijk s waar ze nu staan. En met t geld hebben ze Ballo gehaald en nog een paar net niet spelers, daar zie ik zo een speler als sterling op een gegeven moment verkassen naar een club waar hij prijzen gaat pakken.

16 oktober 2014 om 08:02

Wat lul je nou man, Suarez wilde vorig jaar naar Arsenal en Liverpool wilde m niet laten gaan. Na alles wat er op t wk was gebeurd was dit t juiste moment voor Liverpool om m te verkopen. Zeker aangezien hij zelf ook weg wilde en Liverpool een heel mooi bedrag voor m wilde krijgen. En hoezo laat real/barca zijn topspelers niet gaan? Ozil ging toch ook naar Arsenal. Di Maria toch ook naar United. Fabregas toch ook naar Chelsea.

16 oktober 2014 om 11:02

Dom? 90 mil vangen voor een speler die zijn laatste waarschuwing had gehad toen hij Ivanovic beet?

In balans zijn we nu beter dan vorig jaar en een brede selectie, dus ik denk dat Liverpool heel slim heeft gehandeld.

Veel mensen zien die groei in balans niet, maar die tegengoals tellen net zo hard en een Moreno en Lovren tillen onze verdediging weer naar een hoger niveau.

Wat moet hij nu bij real bijv doen ? Hebben ze bale toch al rondlopen.. Zal als ik hem was naar Bayern gaan over tijdje. Lijkt me een mooie transfer over jaar of 3.

16 oktober 2014 om 00:49

Ja en bij Bayern hebben ze slechte spelers zoals robben/ribery

16 oktober 2014 om 01:00

Als opvolger van Ribery

16 oktober 2014 om 01:00

Over 3 jaar zijn Robben en Ribery al te oud. Ribery vind ik persoonlijk al niet meer geweldig, en ook van Robben is het afwachten hoe goed hij op die leeftijd dan nog is, als.hij dan uberhaupt nog bij Bayern speelt.

16 oktober 2014 om 01:09

Ik denk dat Bayern eerder voor Draxler gaat als vervanger van Ribery. Sterling kan beter in Engeland blijven.

16 oktober 2014 om 11:27

Sterling gaat de Premier League echt niet inruilen voor de Bundesliga.

Het gevecht in de top in Engeland is veel spannender dan in Duitsland. Eigenlijk wordt het bij Bayern pas spannend in als de knockoutfase van de Champions League begint, of als er een bekerfinale gespeeld moet worden.

In Engeland is Liverpool een echte topclub. Dat de macht verschoven is naar Chelsea en Man city wil helemaal niet zeggen dat Liverpool geen aansluiting kan vinden.

Slechts een vertrek naar het buitenland kan een verleiding zijn, maar dat is vooralsnog te vroeg.

Bayern shopt alleen bij concurenten.. Je weet wel (real madrid, barcelona

16 oktober 2014 om 11:20

Het schijnt dat ze ook wel eens bij een concurrent in Duitsland shoppen..

16 oktober 2014 om 12:56

Precies dit.

Zou niet weten bij welke topclubs buiten Engeland hij basis zou kunnen spelen hoor

16 oktober 2014 om 06:38

Alle

16 oktober 2014 om 12:57

Verklaar eens welke clubs dan? Madrid wordt banken en Chelsea? Leuk naar een concurrent zouden de fans leuk vinden.

Waarom zou Sterling niet bij Liverpool kunnen blijven?

Vooral het zinnetje "ik denk dat hij naar een echte topclub zal gaan" is een vrij pijnlijke voor de Liverpool supporters

16 oktober 2014 om 11:33

Vooral grappig als het uit de mond komt van een Citizen. Winnen een paar gekochte titels en denken dat ze een topclub zijn, terwijl ze niet eens verder dan de achtste finale weten te komen in de CL in al die jaren...

Jezus wat een denigrerende opmerking Marsh. Juiste voetballers, juiste niveau, echte topclub.... go f*ck yourself w*nker.

Het is aan Liverpool om binnen twee jaar constant mee te doen in de CL en PL en weer de juiste spelers aan kunnen trekken, zodat mensen zoals Sterling niet denken aan vertrekken. Sterling is op zijn plek met jongens van het nationaal elftal rondom zich heen en een coach die weet wat jonge jongens nodig hebben.

Mocht hij verkocht worden gaat dat om 90 miljoen plus buiten Engeland en ik wil niet weten wat hij voor club in Engeland moet gaan kosten. Denk ik dan hé

16 oktober 2014 om 11:35

Zo gek is de transfermarkt ook niet, niemand gaat 90 voor Sterling betalen, wie weet raakt die uit vorm en zakt die ver weg

16 oktober 2014 om 12:16

Dat is het punt toch helemaal niet? Het gaat er over dat hij zijn ontwikkeling doorzet, dus als dat zal gebeuren is hij dat geld dus wel waard.

Denk niet dat Sterling gaat transferen in Engeland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren