Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij heeft na tien jaar nog steeds niets in te brengen bij Arsenal’

Laatste update:
/

Arsenal verloor zondag met 3-2 van het Manchester United van Louis van Gaal en zag de titelaspiraties in de Premier League daardoor een lelijke deuk oplopen. De ploeg van Arsène Wenger staat inmiddels weer vijf punten achter koploper Leicester City en moet ook rivaal Tottenham Hotspur nog drie punten boven zich dulden.

Veel van de spelers van the Gunners werden na afloop zwaar bekritiseerd en ook het commentaar dat Theo Walcott te verwerken kreeg was niet mals. Voormalig Tottenham-middenvelder Jermaine Jenas doet daar een dag na Alan Shearer nog een schepje bovenop: “Ik was erg teleurgesteld in Theo. Ik denk dat hij, als hij na de wedstrijd naar zichzelf keek, zou zeggen ‘Ik heb erg slecht gespeeld vandaag’”, vertelt de inmiddels gestopte Jenas aan de BBC.

“Hij speelt er nu al tien jaar, maar als ik hem zie spelen denk ik ‘hoeveel invloed heb je daar nou echt?’. Als je hem vanaf de tribunes ziet spelen, lijkt hij nog steeds het jochie dat al die jaren geleden bij Arsenal begon”, gaat de oud-international verder. “Als je al zo lang bij een club zit verwacht ik dat je een beetje meer invloed hebt op de spelers.” Walcott verruilde in januari 2006 Southampton, waar hij zijn opleiding genoot, voor Arsenal. In Londen won hij onder meer twee keer de FA Cup.

Is de kritiek op Theo Walcott terecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is wel een soort eeuwig talent ja.
Met een top seizoen als uitschieter.
Ik zou het niet erg vinden als Arsenal hem loost aankomende zomer.

Walcott wordt volledig terecht afgemaakt in de media. Ook zijn de eigen fans ondertussen wel klaar met Theo. Voegt voetballend weinig tot niks toe en heeft ook geen rendement, daarnaast is het een jongen gebleken die enorm dwars kan zitten met contractonderhandelingen.

Ikzelf ben Walcott meer dan zat en hij mag deze zomer vertrekken, de vraag is alleen wie wil nu in hemelsnaam Walcott nemen. Hij verdient veel voor een speler van zijn categorie dus zal denk ik te duur zijn voor de middenmoot. Ik verwacht niet dat de top in Engeland geïnteresseerd zal zijn.

1 maart 2016 om 21:43

Dumpen naar China

Theo Walcott is echt een waardeloze speler zonder zijn snelheid zou hij niet eens bij Arsenal spelen. Hij heeft na tien jaar niet eens een vaste basisplaats bij Arsenal dat somt alles op.

1 maart 2016 om 17:01

hij sukkelde ook met blessures eh

1 maart 2016 om 17:25

Zonder die blessures was hij ook geen volwaardig basisspeler.

1 maart 2016 om 17:38

Dat is altijd wel makkelijk, iemands sterkste punt wegnemen. Hetzelfde als je zegt: Als cech geen ballen tegenhoud dan was hij geen keeper bij arsenal

1 maart 2016 om 18:07

Als snelheid zijn sterkste punt is dan hoor hij toch helemaal niet bij een club als Arsenal te spelen?
Dan hoor je bij Cambuur ofzo lekker rennen en ballen joh

Goh, en toch waren er ongelooflijk veel mensen die het in hem zagen.. in tijden dat Persiangooner hier nog zat ging het er hard aan toe, terwijl de uitkomst tot op de dag van vandaag nog steeds hetzelfde is.

Theo is een veredeld renpaard dat niets te zoeken heeft in de top van het voetbal. Hij zal nergens uitblinken, noem een PL- team waar Walcott binnenwandelt en het week- in week - uit zal laten zien..

Het enige waar hij goed in is zijn loopacties maken, dat harde rennen is hem vooral aan komen waaien, maar verder heeft hij zich nergens in ontwikkeld. Nog steeds dom, technisch nog altijd matig, kan geen man voorbij komen met de bal, is alleen maar bezig met aanvallen, en zelfs het afmaken is hij verleerd. Daar staat tegenover dat hij meer dan 100k per week betaald krijgt.

Wenger, verlos ons.

1 maart 2016 om 17:00

En toch is het Wenger die vertrouwen in hem blijft houden. Dat is precies het probleem. Bij de meeste clubs was hij allang ergens anders gestald en zal hij zeker niet de kansen krijgen die hij nu nog altijd krijgt na zo vaak teleurgesteld te hebben.

Hij is nog altijd dezelfde speler als 10 jaar geleden, maar is weinig tot niks opgeschoten.

1 maart 2016 om 17:12

Het meest grappige is nog dat hij meer verdient dan Alexis Sánchez enbijna evenveel als Mesut Özil. Vind persoonlijk Campbell beter vooral aan de rechter kant Campbell werkt veel harder en vergeet nooit zijn verdedigende taken.

1 maart 2016 om 17:23

Hij had periodes dat hij echt goed afmaakte, maar dit seizoen zijn het weer slappe rolletjes recht in de handen van de keeper. Hij had periodes dat hij enorm gevaarlijk was met zijn looplijnen en doelgerichtheid, maar ook dat is totaal verdwenen.

Zoals ik al in een andere post zei: Walcott is voetballend veel te zwak voor een topploeg. Heeft weinig inzicht en maakt foute beslissingen. Het enige is zijn enorme snelheid, maar ook daar maakt hij amper gebruik van. Als je zo snel bent ren je op de man af en ren je er gewoon langs, totaal niet moeilijk. Walcott remt echter altijd af en staat daar dan te houden en speelt hem weer terug.

Ik zag in Walcott altijd een geweldige 2e spits, puur door zijn snelheid, doelgerichtheid en goede looplijnen. Vanaf rechts met de vrijheid om centraal achter de verdediging op te duiken, maar dit heb ik denk ik maar één seizoen gezien. Het is gewoon erg zonde, want je hoeft geen geweldige voetballer te zijn als je gebruik maakt van sterke punten die jou uitzonderlijk maken. Jammer genoeg doet Walcott dit niet. Je hebt er gewoon geen zak aan.

Maar goed, zolang Wenger blijft zal Walcott ook blijven en kansen blijven krijgen. Het is toch ook een totaal raadsel waarom Campbell op de bank zit en Walcott mag blijven spelen? Of een Ox uit vorm.

1 maart 2016 om 18:02

Volledig mee eens.
Wat zijn snelheid betreft, hij lijkt me ook nog eens trager geworden dan vroeger, of zijn dat louter gedachten?

1 maart 2016 om 20:45

Theo is een echte Gunner gebleken, echter zeg ik strik er om heen en hopen dat een rijke club hem voor een absurd bedrag ophaalt.

Oja.. de beste man heeft welgeteld 17x de bal aangeraakt tegen United.. i rest my case.

1 maart 2016 om 20:56

Zijn (idiote ) balverlies leidde gelijk het eerste doelpunt in voor United.

"the only thing Theo has added to his game in the past decade is his beard",

Aldus een tweet die ik vanmorgen las en waarover ik best wel moest lachen. Als je er serieus over nadenkt, is het bijna bedroevend aangezien er toch een kern van waarheid in zit.

Nadat Theo afgelopen seizoen terugkwam van zijn blessure werd hij weer een belangrijke speler in het elftal van Wenger en wist hij zijn goede vorm door te trekken tot aan de Man City game van dit seizoen. Sindsdien is het helemaal niets meer met hem ondanks dat hij nog heeft gescoord tegen Leicester.

Ik denk dat ik 1 van de weinige fans was waarvan Theo het vertrouwen genoot maar dat is ook steeds minder geworden, voor mij staat Campbell nu voor hem in de pikorde. Ik denk dat de wedstrijd van afgelopen zondag wel het dieptepunt was van hem dit seizoen, als hij op de bank ging zitten tijdens de wedstrijd had niemand dit gemerkt.

Het enige waarop ik nog vertrouw is dat hij nog 27 moet worden en dan normaal gesproken zijn topjaren aanbreken, laten we hopen op het beste.

Walcott speelt na 10 jaar nog steeds als een 16-jarige. Ik zie geen enkel verschil tussen de Walcott van 2006 en de Walcott van nu, hij ziet er ook nog steeds uit als een tiener. Hij heeft zich voetbaltechnisch nergens goed in ontwikkeld, en lijkt zelfs zijn befaamde snelheid kwijt te zijn. Ik heb hem al een tijdje niet 1-op-1 gezien met de keeper van de tegenstander, en ook niet een man voorbij zien komen op snelheid. Aannemen kan hij niet, duels verliest hij, geen overzicht, geen pass, geen voorzet (hij geeft ze gewoon blind en hoopt dat iemand zijn hoofd ertegenaan zet), geen dribbel en afmaken kan hij ook niet. Dit is juist een speler die voetballend helemaal niets toevoegt en enkel kan rennen en afmaken (en zelfs daar blinkt hij dus niet in uit). Vz zet bij spelers die je niet enkel op doelpunten mag beoordelen vaak de doelpunten erbij, maar in dit artikel niet, vreemd genoeg. Juist Walcott is een speler die je puur mag beoordelen op zijn statistieken, want die zeggen alles over hem.

Afgelopen weekend zag je ook weer een 18-jarige Marcus Rashford spelen. Die is nu al 2 klasses beter dan Walcott.

1 maart 2016 om 17:26

Dat van zijn snelheid viel mij al aan het begin van dit seizoen op inderdaad. Walcott lijkt met de rem erop te spelen vind ik. Het lijkt alsof hij nooit meer een volle sprint inzet, of hij is daadwerkelijk gewoon echt een belabberd stuk trager geworden. Walcott hoort op snelheid elke verdediger te verslaan, maar toch lukt hem dat nooit meer. Hij gaat ook nooit meer diep, terwijl hij dat in het begin van het seizoen nog wel deed. Zijn afwerking is compleet verdwenen, het lijkt wel magie.. Walcott voegt ook alleen wat toe als hij zijn loopacties inzet en zijn afwerking redelijk tot goed op niveau is, anders is het 3x niks met hem. Ik hoop ook dat Campbell weer gaat starten want die is ten onrechte naar de bank verdreven vind ik. De laatste wedstrijden speelden of Ox of Theo, terwijl het Campbell was die een lichtpunt was bij Arsenal. Bovendien werkt Campbell verdedigend ontzettend hard, daar heb je veel en veel meer aan dan zowel Walcott als Ox.

1 maart 2016 om 18:18

Waarom is Campbell ook in godsnaam op de bank gezet? Dat je wat rouleert en Ox vertrouwen wil geven is goed, maar dat Campell dan ineens 5 wedstrijden (of meer) niet meer speelt? Belachelijk. Die jongen werkt zich de pleuris en werd steeds sterker.

Maar goed, Wenger heeft z'n lievertjes en daar is Walcott er één van. Ook precies de reden waarom hij zich niet druk hoeft te maken.

1 maart 2016 om 22:10

Helemaal mee eens! Campbell was echt een genot om naar te kijken. Die jongen werkte zo ontzettend hard en voegde zo veel meer toe! Hij is ook nog eens Veel creatiever dan Ox en Walcott en hij leek een heerlijke connectie met Bellerin te hebben op die rechterflank. Hopelijk begint Campbell morgen ook tegen Swansea en niet Walcott....

Heeft gewoon niet de persoonlijkheid. Te timide. Geldt voor meerdere spelers bij Arsenal. Het zelfbeeld klopt niet met de realiteit. Zowel persoonlijk in teamverband als van de club. Het zou ze sieren een nuchtere houding aan te nemen en te leren strijden voor iedere meter a la Dortmund/napoli.

Kritiek op een speler, omdat hij niet beter is/kan is larie. Daar moet je, in dit geval Wenger op aanspreken. Die stelt hem op. Iets anders is het als een sporten best niet doet, maar daar is bij Walcott geen sprake.

Ik vind Walcott een prima optie voor in de spits. Niet als eerst keus misschien maar toch. Alle goede potten die hij heeft gespeeld sind 2 jaar ofso speelde hij in de spits. Maar nu Welbeck terug is hebben we al een spits met snelheid. Dat hij startte tegen Man U op de flank was dan ook belachelijk. Maar niet belachelijker dan het inbrenge van Iwobi met Campbell op de bank..

1 maart 2016 om 22:25

Dat werd altijd als argumentatie gebruikt en de wedstrijden waarin dat goed tot uiting kwam, was toen ze op de counter speelde en de tegenpartij met de verdediging hoog op het veld stond.

Leuk, maar hoe vaak gebeurd dit bij een team zoals Arsenal? Zeker 75% van de tijd niet.....

Arsenal heeft een erg goede ploeg, maar waar zit nou zijn zwakte? Ze hebben een topkeeper (cech) , een geweldige cv (kosielny) met goede vleugels (bellerin en monreal). Een sterk middenveld (ramsey, wilshere, ozil, coquerin). Een ster als sanchez en inderdaad een prima spits. Is het dan toch de blessures? De zwakke bank of de manager?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren