Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij heeft Messi en Ronaldo nog voor zich, maar hij wordt de allerbeste’

Laatste update:

Rivaldo speelde in het verleden vijf jaar bij Barcelona en de aanvaller werd destijds gezien als een van de beste spelers van de planeet: in 1999 werd hij verkozen tot Wereldspeler van het Jaar, de prijs die tegenwoordig Ballon d’Or heet. Rivaldo denkt dat Neymar in de toekomst ook verkozen gaat worden tot ’s werelds beste.

/

“Neymar heeft Lionel Messi en Cristiano Ronaldo nog voor zich, maar hij doet het goed en zal in de toekomst de beste speler zijn”, laat Rivaldo weten op het televisiekanaal van Barcelona. “Hij is een geweldige speler. Toen Barcelona hem kocht noemde ik hem al fantastisch en hij kan echt de allerbeste worden. Daar werkt hij langzaam maar zeker naartoe.”

Omdat Barcelona vorig seizoen ‘faalde’ in de Champions League wordt het niet als een succesvol seizoen gezien, maar Rivaldo noemt het voetbaljaar desondanks fantastisch. “Barcelona speelt al jaren geweldig voetbal. De Champions League werd niet gewonnen, maar het was een fantastisch seizoen”, doelt Rivaldo op het winnen van de landstitel en de Copa del Rey.

Neymar wordt de beste speler ter wereld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij wordt wel zeker 1 keer de beste van de wereld. Wanneer Messi en Ronaldo stoppen worden de gouden bal uitreikingen spannend met meerdere verschillende winnaars over de jaren.

2 augustus 2016 om 17:08

Het zal denk ik gaan tussen Neymar, Hazard, Dybala en Griezmann. Ze zijn nu al hele meneren bij hun ploeg en worden alleen nog beter. Neymar heeft wel de meeste potentie van deze 4, maar het hangt van meer factoren af.

2 augustus 2016 om 17:17

Leuk dat je hazard noemt, moest hij bij barca spelen zou hij meer uit de verf komen..

2 augustus 2016 om 18:09

Ik denk gewoon alleen Neymar, als je ziet wat hij doet bij het nationale elftal is dat gewoon wauw. Als hij Barca voor zichzelf heeft, zal je niet meert zeggen dat het een "spannende" race wordt. Ik denk dat Messi bij Barca vertrekt als Neymar ongeveer 27/28 is, want Messi is zelf nu 29(?) dus hij heeft nog zat tijd om zijn legende nog legendarischer te maken.

Neymar, Pogba en Griezman zullen er id toekomst om gaan strijden. Stille krachten zoals Saul worden helaas over het hoofd gezien net als Busquets en Modric nu bij Barca en Real. Neymar vind ik dan toch net wat beter dan de andere 2. Weet nog hoe hij Barcelona op sleeptouw nam toen Messi zolang geblesseerd was en een baas was in de El Classico tegen Real met een 0-4 overwinning. Neymar is al heel erg ver voor zijn leeftijd en velen vonden dat hij de Ballon d'or dat jaar al moest verdienen (2015).

2 augustus 2016 om 16:33

waarom pogba

2 augustus 2016 om 16:36

Omdat Pogba een geweldig seizoen heeft gedraaid bij Juventus en zichzelf ontzettend aan het ontwikkelen is. Was daar vaak ook beslissend en is ook nog maar 23 jaar. Als hij zo door blijft groeien wil ik het nog wel eens zien.

2 augustus 2016 om 17:09

Dus middenvelders mogen die prijd niet winnen volgens jou?

2 augustus 2016 om 17:09

Prijs*

2 augustus 2016 om 19:18

als Pogba naar Man Utd gaat dan wint hij geen Gouden Ball bij Juve geloof ik wel dat die kans heel groot is.

2 augustus 2016 om 16:46

Je vergeet 1 iemand in je lijste, die ik qua potentie nog het verst zie komen van allemaal: James Rodriguez. Het is al abnormaal hoe hij telkens zijn land weer tilt, en bij Real Madrid op een constant niveau zit. De enige reden dat hij nu geen basis staat is omdat Real Madrid nu met de punt naar achteren speelt, en Kroos en Modric nou eenmaal op dit moment stukken verder zijn. Als James eenmaal een basisplek verovert, wordt het genieten geblazen.

2 augustus 2016 om 17:27

Lol james is nog niet verder dan neymar hoor. Neymar heeft die pure klasse en talent en laat de meest absurde dingen zien. Neymar heeft de beste papieren om de ballon d'or te winnen in de toekomst het is verbazingwekkend hoe goed doe jongen kan voetballen.

Hij mag nu wel meer laten zien naar mijn mening. Ronaldo zal misschien dit jaar de gouden bal winnen en misschien wint hij 'm dat jaar daarna wel of misschien weer Messi. Maar dit is het seizoen voor hem om echt te laten zien.

2 augustus 2016 om 17:28

Mee eens ricardo hij zou nu zijn prime in moeten gaan. Ik hoop dat hij weer gaat vlammen net als eerste half jaar van vorig seizoen.

Neymar zowiezo, Pogba waarschijnlijk, maar voor de andere kanshebbers denk ik eerder aan spelers die nu nog onder de 25 zijn, denk aan Marco Verrati - Dybala - Martial - Renato Sanchez of spelers die nu nog niet gezien worden als topkandidaten maar die zich nog explosief kunnen ontwikkelen (gabriel Jesus - Sané - Barbosa) . Griezmann, Hazard & James zijn al 25 dus die zijn op hun top binnen 3 jaar en dan gaat Messi nog zeker meedoen om de prijzen + deze spelers stagneerden de laatste seizoenen eerder dan dat ze zich verder ontwikkelen (james en Hazard hebben beide een serieus dipje gehad) + het zal ook afhangen van het team waar ze spelen en de marketing errond (als hazard de gouden bal wil maakt hij volgens mij meer kans bij PSG dan bij Chelsea ).

2 augustus 2016 om 17:37

Hazard is een goede speler, maar zal nooit de beste ter wereld worden. Zijn rendement is daarvoor gewoon veel te laag. Is gemiddeld per seizoen maar direct betrokken bij 18 goals in de Premier League. Dat is simpelweg veel te weinig om aanspraak te maken op een Ballon d'or.

2 augustus 2016 om 19:44

Griezmann gestagneerd?

3 augustus 2016 om 00:47

james en Hazard staat er toch.. je kan niet alles typen

3 augustus 2016 om 22:39

Oke just checking haha

2 augustus 2016 om 21:08

Neymar is toch ook 24? Een levensgroot verschil tussen 24 en 25 is er toch niet lijkt min

3 augustus 2016 om 00:57

Nee en tussen 23 en 24 ook niet en voor je het weet zit er vijf jaar verschil op - Messi is binnen 3 seizoenen iets ouder als Ronaldo nu en de meeste spelers die ik noem zijn dus buiten Neymar jonger dan 24.. als je alles woord voor woord letterlijk gaat nemen dan stop ik liever met commentaar te posten; denk dat de tekst in zn geheel toch duidelijk is. Maar als je liever wil wedden ook goed hoor.. Jij zegt dus dat Griezmann, Hazard of James de volgende ballon d'or of die daarna wint en ik zeg eerder Messi, Marco Verrati - Dybala - Martial - Renato Sanchez of spelers die nu nog niet gezien worden als topkandidaten maar die zich nog explosief kunnen ontwikkelen (gabriel Jesus - Sané - Barbosa). Laat maar komen dan.

Hij is erg goed, maar ik twijfel of hij het niveau Ronaldo en Messi gaat halen. Speelde ook erg zwak de laatste wedstrijden van de liga. Nu Hazard weer op zijn oude niveau haalt krijgt hij concurrentie. Ook Verrati,pogba,dyballa, en James (als hij gewoon speelt) zijn kanshebbers.

Dat zeggen we nu al jaren, maar inmiddels is Neymar toch alweer 24 jaar. Misschien nog relatief jong, maar speelt nog steeds niet constant goed. Messi en Suarez zijn bij Barcelona beter in de aanval. Ik betwijfel of hij ooit de beste van de wereld gaat worden. Jaarlijks komen er nieuwe wereldsterren bij die allemaal niet of nauwelijks onderdoen voor Neymar.

Ik zie ontzettend veel namen voorbij komen en toch vreemd dat Gareth Bale niet wordt gezien als toekomstige Ballon D'or winnaar. Bale heeft dit seizoen heel veel stappen gemaakt. Sinds het laatste gedeelte van het seizoen is de algehele discussie over wel of niet blijven bij Real Madrid gestopt en is hij inmiddels niet meer weg te denken bij de selectie. Als je ziet dat hij zijn vorm redelijk heeft door kunnen voeren tijdens het EK, zie ik hem in de toekomst alleen maar beter en belangrijker worden. Dus voor mij is hij straks zeker een mede kandidaat tussen alle andere genoemde fantastische namen.

Voor de komende 5 jaar hoef je niet te verwachten dat iemand anders als messi of ronaldo de gouden bal pakt dus stop maar met discussieren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren