Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij behoort al tien jaar tot de besten en ook maandag was hij fantastisch'

Laatste update:

Petr Cech begon wat moeizaam aan het seizoen, maar liet maandag tegen Liverpool zien waartoe hij in staat is. Met een aantal prachtige reddingen hield hij zijn ploeg in de eerste helft op de been, waardoor Arsenal (na een veel betere tweede helft) een punt overhield aan de ontmoeting. Carlo Cudicini, die bij Chelsea jarenlang stand-in was van de Tsjech, verbaast dat niks.

/

Cech mag dan 33 jaar zijn, nog altijd behoort hij volgens zijn Italiaanse collega tot de besten in zijn soort. “Dat is hij al tien jaar. Hij geeft zijn elftal vertrouwen”, weet Cudicini. “Maandag tegen Liverpool keepte hij fantastisch. Hij heeft bovendien zijn eerste prijs al gewonen bij Arsenal. Hij zal een grote meerwaarde blijken dit seizoen.”

Arsenal nam Cech deze zomer over van concurrent Chelsea, waar hij vorig jaar zijn plaats verloor aan Thibaut Courtois. De Tsjechisch international speelde in totaal 493 duels voor the Blues, waarin hij 393 treffers incasseerde. In 228 wedstrijden hield hij de nul.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doet nog steeds pijn om hem onder de lat bij Arsenal te zien.
Had hem persoonlijk nooit daarheen laten gaan.

28 augustus 2015 om 11:16

Gelukkig bepalen spelers zelf waar ze heen gaan en niet de clubs , want een jaar op de bank was al veel te lang voor zo'n wereld keeper .

28 augustus 2015 om 11:20

Ik snap ook wel dat hij wegging. Wat mij betreft alleen liever buiten Engeland omdat hij elke concurrent sterker maakt.

Chelsea-legende en om hem dan naar een rivaal te zien gaan blijft lastig maar goed jij als Ajaxcied zal wellicht hetzelfde hebben ervaren ahaha.

28 augustus 2015 om 11:32

Eigenlijk bepaalt de club waar de speler naartoe gaat. De speler heeft een contract en moet zich daaraan houden.

28 augustus 2015 om 11:43

Waarom als je niet voldoet dan doet de club je ook weg ondanks je contract en wat dacht je van een trainer die gooien ze er ook zo uit , en het zijn nog altijd geen slaven , als de club je niet goed vind ondanks je contract is dat gewoon een reden om weg te gaan .

28 augustus 2015 om 12:57

Ben allang blij dat er Arsenal waardige spelers langszaam komen, voorgaande jaren was huilen met de pet op.

Geen schande om je plaats te verliezen aan Courtois. Die haalt een bizar hoog niveau. De beste keepers in de premier league zijn in willekeurige volgorde: Lloris, Courtois, Cech, Mignolet, Forster, Begovic, Hart en De Gea.

28 augustus 2015 om 12:18

Vond niet dat hij verloor aan Courtois, het was meer voorkeur voor Courtois met het oog op de toekomst. Cech was zeker niet slechter.

28 augustus 2015 om 12:32

Het feit dat een jonge knaap de voorkeur krijgt bij Chelsea zegt in mijn ogen heel erg veel. Als hij ook maar iets onder het niveau van Cech zou zitten, was hij nooit de eerste keeper geweest.

Dit wil dus zeggen dat Courtois hetzelfde, zoniet een hoger niveau toonde op de training. Cech verloor dus wel degelijk zijn plaats aan Courtois.

Prachtige keeper en persoon. Erg blij dat hij nu bij Arsenal onder de lat staat, deze geweldenaar op de bank zien wil niemand. Ook mooi dat chelsea hem uiteindelijk naar een concurrent laat gaan voor zijn geluk, maar uiteindelijk bepaalt een speler natuurlijk zelf wat er met zijn loopbaan gebeurd. Go Petr

28 augustus 2015 om 12:39

Inderdaad een enorme kwaliteitsimpuls. Nu nog een goede spits erbij en Arsenal hoeft voor niemand onder te doen!

28 augustus 2015 om 15:43

Wel een persoon die er met de vriendin van een teamgenoot vandoor gaat...

28 augustus 2015 om 15:56

Dat verhaal ken ik niet.. Van welke teamgenoot dan als ik vragen mag?

Mooie reddingen vooral die ene uit de verre hoek die op de paal kwam was prachtig om te zien afgelopen maandag, maar deze maandag moet de andere keeper ook een pluim krijgen met een paar katachtige reflexen. Was de wedstrijden van de keepers

28 augustus 2015 om 12:49

Was geweldig om te zien ja, en het toont ook aan hoe een goede keeper punten voor je pakt.

Wat een mooie saves had hij in huis zeg, dit geeft zijn zelfvertrouwen wel echt een boost. Vind het ook mooi dat al die mensen nu opeens stil zijn over dat Cech geen punten meer zou pakken en dat hij al op leeftijd is. Forza Petr!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren