Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Higler leidt tegengoal Feyenoord in: ‘Hij bood in de rust zijn excuses aan’

Laatste update:

Feyenoord boekte zaterdagavond een 3-1 zege op Vitesse en had aan de gelijkmaker weinig schuld, want het was Dennis Higler die een pass van Miquel Nelom per ongeluk afstopte. Daardoor kon Adnane Tighadouini er in de uitval 1-1 van maken.

/

Giovanni van Bronckhorst maalde na afloop niet meer om die treffer, zo vertelde hij bij FOX Sports: “De scheidsrechter bood daar in de rust nog zijn excuses voor aan. Maar dat was onnodig. Hij kon er helemaal niets aan doen”, aldus de trainer, die eraan toevoegde ‘trots’ te zijn op zijn elftal.

“We hebben een fantastische reeks neergezet, die begon met negen overwinningen op rij. Daar hebben we veel vertrouwen uit geput”, aldus Van Bronckhorst. Steven Berghuis sloot zich bij de woorden van de coach aan: “Morgen ga ik lekker relaxed naar Ajax - PSV kijken. Laat de beste maar winnen”, aldus de aanvaller.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nelom ging ook niet bepaald vrijuit.

Hij weet waar de scheids staat en schiet toch die kant op en vervolgens 2 seconden rouw-momentje waardoor Vitesse weg is.

17 december 2016 om 23:26

Die Higler kan wel aan de slag als stopper bij Vitesse. Als een speler dat doet is dat een interceptie haha. Het is ook onzin dat hij sorry moet zeggen, alsof hij bijvoorbeeld straks ook zijn schuld is als een speler hem in de rug loopt en zo een doelpunt voorkomt.

Een van de scheidsrechters die (terecht) nooit maar dan ook echt nooit positief in het nieuws komt.

17 december 2016 om 23:18

Higler heeft zich heel goed ontwikkeld als scheidsrechters. Hij hoort nu zeker bij de betere van Nederland.

18 december 2016 om 00:03

Zien wij de zelfde Higler? Hij was dramatisch en is het nu nog steeds. Het valt nou alleen minder op omdat er nu veel meer dramatische scheidsen zijn.

18 december 2016 om 00:52

Laat ik zeggen na positief verrast te zijn zie ik toch steeds zijn oude vorm terug keren. Echt geen sterke optredens de laatste tijd en echt nog niet top vind ik. Een scheidsrechter mag nooit punt van discussie zijn, ten alle tijden proberen te vermijden. Hij kan er niks aan doen, maar is dus wel medeverantwoordelijk dat er daar een discussie over gaat.

18 december 2016 om 05:28



Wat een ramp is die man. Totaal niet consequent, in de eerste paar minuten word Elia door Leerdam omarmt en tegen de grond aan gegooid met een perfect uitgevoerde heupworp, waarbij elia de bal op de grond beetpakt en het word als hands gezien. Nog geen 10 minuten later floot hij voor elke scheet die werd gelaten.

Laten we het erop houden dat hij vast wel zijn best doet en het een aardige jongen is. Maar ik denk dat hij beter een ander vak kunnen kiezen.

18 december 2016 om 13:27



Een wedstrijd niet goed fluiten, is niet de norm. Als je het bekijkt over een groot aantal wedstrijden. is hij zeker beter geworden. Daarnaast zijn er niet zoveel goede scheidsrechters in Nederland.

Wat een onzin dat de scheids sorry moet zeggen. Nelom kan ook beter uit kijken.

17 december 2016 om 23:27

Daar koos hij zelf voor. Gio zegt letterlijk dat het niet hoefde.

17 december 2016 om 23:56

Is ook zo, maar je weet hoe het gaat als de wedstrijd een ander verkoop krijgt. Stek dat Feyenoord minder dan 3 punten bleef zitten, dan was het weer een heel ander verhaal geworden. Dat weet je niet van tevoren, dus netjes dat hij dit doet.

18 december 2016 om 00:08

Alsof supporters de schuld aan Higler zouden geven. Eerder aan Nelom die weer als een slappe zak hooi speelde. Slechtste man van het veld

18 december 2016 om 00:29

Alsof je dat achteraf kunt inschatten als het allemaal goed is gekomen Opportunisme in optima forma.

18 december 2016 om 00:30

Ja het kan geen toeval zijn dat juist hij de bal speelt tegen de scheids die 2m naast hem loopt op het middenveld

18 december 2016 om 08:40

Op het moment dat Nelom de bal knullig tegen Higler aan schoot hoorde ik anders genoeg frustratie over Nelom. Ik kan mijzelf niet voorstellen dat de arbiter de schuldige zou zijn na een ongelukkig momentje.

Hij kon daar heel weinig aan doen. Al vraag ik me wel af of Gio zo vergevensgezind was als Feyenoord vandaag punten had laten liggen.

Ik vond het eerder (weer) een fout van Nelom. Hij moet weten dat die scheids daar staat. Duidelijk de zwakste schakel in dit elftal!

Ik ben zelf scheidsrechter en als ik soms per ongeluk in de weg sta zeg ik bij de eerste beste kans dat ik die speler weer tegenkom tijdens het renne snel sorry. Dan is het gelijk opgelost.

Scheids is een dood spelelement, dat is een spelregel.

Om daarvoor speciaal naar de kleedkamer te gaan. Durf te wedden dat hij dat niet had gedaan bij een andere club die wat kleiner is dan Feyenoord.

18 december 2016 om 08:18

Die laatste regel heeft wel een heel hoog Calimero gehalte. Het is natuurlijk maar een aanname dat Higler bij een kleinere club niet hetzelfde had gehandeld. Daar is geen enkel bewijs voor.
Hij had overigens helemaal z'n excuus niet hoeven aanbieden, iedereen maakt wel eens een foutje.

18 december 2016 om 08:41

Wie zegt dat Higler speciaal naar de kleedkamer is geweest? Wellicht kruisten ze elkaar op het veld of in de spelerstunnel tijdens de rust waarbij hij even snel sorry zegt.

Ondanks dat het een rare bal was van Nelom liep Higler volledig verkeerd. Hij was even een paar meter van z'n looplijn af. Excuses lijkt mij wat overdreven, iedereen maakt fouten en het gebeurde op de helft van de tegenstander dus Feyenoord had tijd genoeg om dit foutje te herstellen.

18 december 2016 om 08:43

Inderdaad. Bij de voorzet ging Karsdorp gruwelijk in de fout. Als hij dichter bij die speler van Vitesse had gestaan had hij dr bal kunnen wegwerken. Nu dekte hij lucht

18 december 2016 om 12:40

Feyenoord had geen tijd meer om dit te herstellen, want alles was in voorwaartse beweging en de verdediging stond breed verdeeld. Na 3 passes schoot Adnane die bal er al in.

Ik hoop dat Nelom sorry heeft gezegd.
Wast een lompe bal van hem en dan nog wachten met terug verdedigen wat een slechte speler.
Ik snap nog steeds niet dat van bronckhorst aan hem vast houd.
Woudenberg is niks minder en heeft de toekomst.

18 december 2016 om 08:44

Ik vind Woudenberg anders verdedigend erg zwak. Wint erg weinig duels en voegt aanvallend ook niet veel toe. Mijn inziens moet Feyenoord een nieuwe linksback halen. Gelukkig is Kongolo weer fit.

18 december 2016 om 09:21

Woudenberg krijgt geen vertrouwen ook. Heeft het weinig kunnen laten zien.
Keuze tussen een Nelom en Woudenberg is voor mij makkelijk.
Vind Nelom echt een draak.

Mee eens dat fijn is dat kongolo weer fit is en dar er kwaliteit bij mag op de Lb positie.

18 december 2016 om 09:26

Ik vind zowel Nelom als Woudenberg te kort komen voor Feyenoord, vooral als ze eens écht kampioen willen worden. Dan moet je doorpakken.

18 december 2016 om 12:42

Woudenberg doet minder gekke dingen. Maar tegen Excelsior stond hij te slapen waardoor er een tegengoal viel en afgelopen week tegen Ado stond hij ook lucht te dekken bij de tegengoal.

Hij had Kongolo in de 1e minuut rood moet geven, wat een prutser!

18 december 2016 om 09:09

Gelijk heb je,die vlg wedstrijd van feijenoord die hij fluit,krijgen hun als goedmaker een penalty cadeau

Nelom moet gewoon beter om zich heen kijken voor hij tegen de scheidsrechter aan schiet die pal naast hem loopt... Het is en blijft gewoon de enige echt zwakke schakel bij Feyenoord.

Onzin om daar je excuses voor te maken. Het is ook niet zo dat Tighadouini na die klutsbal via Higler meteen alleen voor de keeper stond. Daar kwam nog een aanval achteraan over rechts waar heel makkelijk een voorzet kon worden gegeven, die uiteindelijk bij de helemaal vrij staande Tighadouini terecht komt. Die speler maakt die moeilijke bal trouwens gewoon heel goed af... De klutsbal wordt wel heel erg groot gemaakt en de enige die er schuld aan heeft is Nelom. Vitesse heeft gewoon heel goed gebruik gemaakt van de lakse fout van Nelom. Net als dat feijenoord de ketsers van Leerdam en Ota prima heeft afgestraft.

Nogal vreemd van Higler, als speler moet je de bal gewoon niet tegen de scheids aan schieten. Hij had beter zijn excuses aan vitesse kunnen maken voor het niet geven van rood bij het doorgebroken speler moment.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren