Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hiddink voorspelt: ‘Hij komt bij een van de beste Europese clubs terecht’

Laatste update:

Davy Klaassen is dit seizoen misschien wel de beste speler van Ajax. De middenvelder was al goed voor zeven doelpunten en tien assists en kan dan ook op veel complimenten rekenen. Zo noemde columnist Henk Spaan hem onlangs ‘de echte leider’ van Ajax en Guus Hiddink is eveneens gecharmeerd van de enkelvoudig Oranje-international.

/

De bondscoach van het Nederlands elftal riep Klaassen op voor de interlands tegen Mexico en Letland, maar de speler moest zich vanwege een liesblessure afmelden. “Ik hoopte dat hij zijn rentree kon maken, maar hij was geblesseerd”, vertelt Hiddink in Sport-Express. “Davy is een jong talent met technische vaardigheden en hij stelt zich bovendien altijd erg professioneel op.”

“Ster? Ik ben niet zo van dat woord, maar die jongen kan zeker een sleutelspeler worden van de nationale ploeg. Hij is nu al de leider van Ajax en ik denk dat hij snel naar een topclub in Europa gaat. Hij is een van de weinige spelers die zijn potentieel nog niet volledig heeft benut, dus ik denk dat hij wel bij de beste zes, acht clubs van Europa terechtkomt.”

Komt Davy Klaassen ooit bij een Europese topclub terecht, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hebben we gezien tegen Vitesse. Ik noem dit gewoon net iets boven de middelmaat. Echte topper gaat het niet worden.

24 december 2014 om 18:26

volgens mij zeg je dit alleen maar omdat je voor feyenoord bent en een hekel aan ajax hebt.
het is gewoon een hele goede speler die denk ik niet in de top terecht komt maar zeker bij 1 van de beste clubs van Europa meekan.

24 december 2014 om 18:36

De enige speler die bij een Europese topclub zal eindigen is ene Depay (psv)..

Klaassen, Clasie, Wijnaldum.. Allemaal (maximaal) Europees subtop materiaal..

Heeft weinig met voorkeur voor club te maken maar meer met realiteitszin.

24 december 2014 om 18:38

Ben ik het niet mee eens. Veel spelers hebben de potentie maar moeten ze wel de juiste keuzes maken.

24 december 2014 om 18:39

Jij heb gewoon gelijk. In Nederland spelen niet echt spelers dat ik denk van nou hier ga ik voor zitten. Wijnaldum, Klaassen is gewoon grijze subtop niets meer niets minder.

24 december 2014 om 19:08

Depay als enige bij een topclub? persoonlijk denk ik wel dat hij door een topclub wordt gekocht binnenkort, maar betwijfel ik het ten zeerste dat hij daar ook daadwerkelijk slaagt! Dan geef ik Klaassen en Clasie toch meer kans om op (lees) termijn toch te slagen bij een topclub

24 december 2014 om 20:45

Wat een onzin. Als Blind bij United kan spelen, dan kan Wijnaldum ook de top halen en Klaassen ook.

24 december 2014 om 18:33

Jongen speelt twee slechte wedstrijden en je schrijft hem af? Klaassen is gewoon 1 van de beste middenvelders in de Eredivisie. Die gaat echt veel verder komen dan bijvoorbeeld een Clasie.

24 december 2014 om 18:34

He, wat makkelijk scoren weer. klaassen is de enigste speler van Ajax1, waarvan ik echt overtuigd ben dat hij het gaat halen. Hij heeft loopvermogen, inhoud, diepgang en qua basistechniek is hij ook geweldig. Het enige wat ik bij hem mis, is het feit dat hij niet echt een mannetje kan passeren. Zou voor een club als Arsenaal de ideale man zijn. Het tempo daar hoog waardoor ze ten volle kunnen profiteren van zijn snelle passing en loopvermogen.

24 december 2014 om 20:47

Wat hebben we hier toch veel waarzeggers.
Dus omdat hij minder speelt tegen Vitesse gaat hij de top niet halen?
Ik vond hem anders meer dan prima in de CL.
Al betrokken bij 17 doelpunten en dat na 1 seizoenshelft. Ongekend.

24 december 2014 om 22:54

Aan jou reactie kan ik opmaken dat je zelf totaal geen gevoel in je benen hebt. Als je zelf een beetje tegen een bal kan trappen, zie je onmiddelijk dat Klaassen een grote kan gaan worden. Het inzicht, gevoel voor positie, en de aannames bij die jongens zijn fantastisch. Heeft ook nog is de mentaliteit van Kuyt, nee ik twijfel er niet eens over of Klaassen de top haalt. De vraag voor mij is wanneer.

Heeft Hiddink gelijk in bij Chelsea of City op de bank.

Hij heeft een goede technische basis en combineert dat met met duelkracht, loopvermogen en spelinzicht. Ik vind het wat weg hebben van de jonge schweinsteiger(iets aanvallender). Ik denk dat hij van alle jongens bij Ajax momenteel het verst gaat komen.

Over 2/3 jaar heb je een modern middenveld met Klaasen en Strootman.

Als Blind al bij een topclub zit dan volgen er vast nog meer..bij een topclub in de basis staan is weer een heel ander verhaal he. Vaak wordt men verhuurd of zitten ze op de bank. Rekik zit toch ook bij een topclub? Op die manier zal het gaan..

hoop persoonlijk dat hij in spanje gaat voetballen dat past wel bij zijn speel stijl.

Klaassen moet nog minstens 4 jaar bij Ajax blijven dat is denk ik het beste voor hem en voor Ajax. Ik denk dat Klaassen over 4 jaar een bepalende speler kan worden bij Chelsea of Man United.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren