Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het zou mooi zijn als we een soort van angstgegner van Ajax worden'

Laatste update:
/

Het gaat PEC Zwolle ook dit seizoen weer voor de wind. De bekerwinnaar overtrof zelfs de uitstekende seizoenstart van vorig jaar en doet vooralsnog mee om de bovenste plaatsen. Volgende week wacht de 'topper' in Amsterdam tegen Ajax en Ron Jans kijkt daar nu al naar uit.

De succescoach won met zijn elftal in de bekerfinale van de landskampioen en zag ook hoe de club uit Overijssel in de strijd om de Johan Cruijff Schaal de betere was. "Het zou mooi zijn als we een soort van angstgegner van Ajax kunnen worden", verklaarde Jans zaterdagavond in gesprek met FOX Sports na de 4-2 zege op Heracles Almelo. "Ik vind het wel weer een mooi potje."

Dat het beter zal moeten dan zaterdag, is volgens Jans echter evident. Heracles leek op weg naar een verrassing en pas na een rode kaart voor Mark Engberink trok PEC toch nog aan het langste eind. Het betekent dat de Zwollenaren de beste seizoenstart in de clubhistorie beleven. "Dat doet me natuurlijk wel wat. Als je dat niks doet, moet je volgens mij stoppen. Ik heb er wel plezier in", aldus de coach.

PEC Zwolle gaat bij de bovenste vijf eindigen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

indien ze na de winterstop niemand verkopen,en eventueel blessure vrij blijven zie ik ze wel hoog eindigen maar bovenste 5 nee dat niet.
maar laat me graag verassen. ze spelen leuk voetbal , en tegen spartak als ik me niet vergis ook goed gespeelt dat had niemand verwacht

28 september 2014 om 10:26

Haha, tegen Sparta Praag was dat ja. Niet tegen Spartak.
Maar verder heb je gelijk.

28 september 2014 om 10:28

Spartak komt uit Moskou, Sparta Praag was de tegenstander
On: Denk toch wel dat pec al een angstgegner voor ajax is. Ze spelen leuk voetbal en resultaten zijn over het algemeen goed. Linkerrijtje is haalbaar en top 5 zou een top prestatie zijn

28 september 2014 om 11:57

Top 5 zou inderdaad een top prestatie zijn, maar als PEC een beetje geluk heeft, waarom niet?
Ik denk dat Ajax, Psv, sc Heerenveen, FC Twente, AZ en PEC om de top 5 zullen gaan strijden. Ook Feyenoord zal hier om spelen, mits ze zich zullen herpakken (en ik denk dat ze dat gaan doen).
De laatste jaren presteert elke club elke week weer heel verschillend; iedereen kan van iedereen winnen. Met wat geluk zou PEC zomaar in de top 5 kunnen gaan eindigen.

28 september 2014 om 13:23

Vitesse gaat daar ook zeker komen hoor.

28 september 2014 om 13:46

PEC doet het goed, maar top 5 is veel te hoog gegrepen. Ploegen als Ajax, Psv, Feyenoord, Twente en Vitesse gaan uitmaken wie waar terecht komt in de top 5. Vlak daaronder zitten ploegen als AZ, Heerenveen en Groningen. Normaal gesproken komen wij dan een keer kijken. En dat vind ik zelf al heel wat in je derde eredivisie jaar met een begroting van nog geen 11 miljoen. Maar wie weet zijn de wonderen de wereld nog niet uit.

Overigens had PEC zomaar van Heracles kunnen verliezen. Zo soepel liep het niet, alleen de eerste 25 minuten waren echt goed. PEC kon winnen door de rode kaart. Als Heracles dit niveau kan vasthouden zie ik handhaving niet als een groot probleem.

O wat hoop ik zo dat dit Zwolle dit Ajax moelijk maakt dit seizoen rn bovendien hoger eindigt. Dat is ze gegund want ze spelen mooier voetbal echt een geweldige ploeg is het. Ajax eindigt dit jaar sowieso niet in de top3.

28 september 2014 om 10:23

Want jij hebt een glazen bol?

28 september 2014 om 10:26

Als je daarvan overtuigd bent zou ik er geld op inzetten als ik jou was. Geeft vast een hoge quotering. Ik ben ook benieuwd naar volgende week. Ajax voetbalt tot nu toe moeizaam maar heeft wel 4 punten meer gehaald uit deze zeven wedstrijden dan vorig seizoen. En met het lastigste schema van iedereen staan ze toch mooi bovenin. De CL-ervaring en de hand van De Boer maakt ongetwijfeld dat het beter gaat worden bij Ajax. De titelstrijd gaat tussen Ajax en Psv.

28 september 2014 om 10:30

Ajax heeft echt geen betere selectie dan Twente en Vitesse, bovendien ziet het voetbal er ook nog matig uit. Raar om te zeggen dat Ajax strijd met PSV, want Twente en Vitesse zijn minimaal wel gelijkwaardig aan dit ajax.

28 september 2014 om 10:39

Maar Ajax heeft toch zeker wel een betere trainer dan Twente en Vitesse ?

28 september 2014 om 11:05

@mokhtar: Vitesse had vorig seizoen in de eerste seizoenshelft ook een prima team, wat in elkaar stortte zodra alle losse Bv'tjes zich druk moesten gaan maken over waar ze volgend jaar zouden gaan voetballen als huurling. Daar is gewoon geen consistent team van te bouwen, hoe goed ze ook voetballen. Daarnaast staan ze inmiddels al 7 punten achter Ajax en 10 achter Psv.

Wat betreft Twente, tja het ziet er nu wel aardig uit maar om het nou sprankelend te noemen gaat ook wat ver na 4 gelijke spelen en de deceptie in Europa. Eigenlijk was alleen de 4-1 tegen de nummer laatst overtuigend...

28 september 2014 om 11:21

Feyenoord staat over 2 weken ook weer in de top gaan thuis wel winnen van Groningen en Heracles.

28 september 2014 om 11:22

Dat is wel zo Aristoteles. Maar ik denk dat het tussen Psv , Ajax en Twente gaat en hopelijk PEC :D Vind Ajax dit jaar helemaal niet goed

28 september 2014 om 11:30

Nee ajax heeft geen betere selectie dan twente
Ajax heeft een veel beter selectie.

28 september 2014 om 13:32

want vitesse heeft op dit moment veel huurlingen in de basiself? alleen traore en wallace volgens mij hoor

28 september 2014 om 10:26

Dit lees ik letterlijk al 4 seizoenen op VZ. Je hoeft mij niet te geloven, sla zelf het archief er maar op na.

28 september 2014 om 10:27

Iets te diep in het glaasje gekeken gisteren? Ajax eindigt absoluut in de top 3, want laten we eerlijk zijn, heb je gezien wat er voor armoe rondloopt in de eredivisie? Nee, zelfs als Ajax zo slecht blijft spelen kunnen ze niet lager eindigen dan 3e

28 september 2014 om 10:28

Zo een hoop tekst maar geen inhoud.

28 september 2014 om 11:04

Serieus??
Denk dat je je glazenbol ff moet schoonmaken!!
Het zal tussen ajax en psv gaan.
En ik denk dat ajax gewoon weer kampioen wordt! !

28 september 2014 om 11:19

Niemand in de eredivisie speelt leuk voetbal

28 september 2014 om 11:23

Jawel PEC gisteren niet maar ze spelen altijd mooi spel. Ze gaan gewoon bij Ajax winnen volgde week met 0-2 !

28 september 2014 om 11:33

Pec, Cambuur en Heerenveen spelen anders best leuk aanvallend voetbal.

28 september 2014 om 12:12

We gaan het zien eens houd het voor Zwolle op en wint Ajax van Zwolle!

28 september 2014 om 11:32

Zielige reactie zeg!!! Zwolle is een leuke ploeg en Ron Jans' een wereld vent!! Verder gaat Ajax dit jaar 1 of 2 worden hoor alleen PSV schat ik iets hoger in!

28 september 2014 om 23:42

Pec eindigt dit jaar sws niet in de top 10.

Ik heb Ron Jans erg hoog zitten en vind het een zeer aimabele man maar hij moet nu niet de Amsterdamse arrogantie overnemen..haha
Nee ondanks de recentelijke uitslagen d3nk ik niet dat Zwolle een e hte angstgegner wordt
Ajax heeft op dit moment gewoon vaak moeite met ploegen die alles geven en fanatiek druk zetten.
Het probleem is echter dat ze dat bijna nooit negentig minuten volhouden en Ajax dat gelukkig vaak afstraft.

28 september 2014 om 10:44

Dit is toch geen arrogantie? Welke ploeg hoopt nou niet de angstgegener te zijn van Ajax? Volgens mij vind elke niet topploeg het heerlijk om het een topploeg erg moeilijk te maken, vooral als het keer op keer is. Heeft niks met arrogantie te maken.

28 september 2014 om 12:05

Weet niet hoor mr serious, volgens mij stond er; haha achter mijn reactie wat aang3eft dat dit een "kwinkslag" danwel ene humoristische opmerking betreft.
Want ben het met je eens natuurlijk is het mooi als je als kleinere club de angstgegner van de top kan zijn.

Voor Zwolle mooi natuurlijk, maar ik heb niet idee dat Ajax zich een derde keer in luren laat leggen want van onderschatying kan nu geen sprake meer zijn. Verwacht geen makkelijke pot ofzo maar denk toch dat nu het team elkaar iets makkelijker begint te vinden en ze straks thuis spelen, de 3 punten in Amsterdam blijven.

28 september 2014 om 12:23

Het is geen sprake van willen, maar van kunnen. Zwolle heeft de zwakke plek van Ajax gevonden. Net zoals Feyenoord en Salzburg. Als je de verdediging gaat afjagen kan Ajax geen fatsoenlijk aanval meer opzetten. Helaas durven veel te weinig ploegen dat.

28 september 2014 om 16:39

dat zijn echt niet de enige ploegen die verdediging opjagen. Het was bij deze ploegen succesvol, maar de keren dat het niet gelukt wordt niet over gerept.

28 september 2014 om 17:05

Druk zetten is een kunst. Dat moet je met heel je team doen. Niet alleen de voorwaartsen. Als je dat durft, kom je heel ver. Zwakkere ploegen zijn hier vaak veel te bang voor.

Dat zal wel niet Jans, Ajax wint gewoon eenvoudig volgende week thuis in de Arena.

28 september 2014 om 10:39

Dat Ajax wint zie ik ook wel gebeuren maar denk absoluut niet dat het eenvoudig wordt

28 september 2014 om 11:05

Ik hoop dat het eenvoudig zal gaan, maar ik ga er niet van uit. PEC speelt goed voetbal, zet vroeg druk, scoren vrij eenvoudig en geven redelijk weinig weg. Ik denk dat het toch wel een spannende pot zal gaan worden.

28 september 2014 om 11:25

Nee PEC wint met 2-0 Ajax speelt niet zo goed en PEC speelt wel goed

28 september 2014 om 12:16

Laten we het hopen, Ajax moet thuis gewoon alles winnen, in de eredivisie zeker.

Voor de mensen die het gek vonden dat ik Pec als topper bestempelde hier het bewijs. Pec zwolle is een heerlijk team met veel werklust. Ik zie ze echt nog wel bij de top 5 eindigen!!

Ik denk ondanks dat pec echt geweldig speelt dit sezoein dat ajax volgende week gewoon wint. Het zal moeilijk worden maar ik denk niet dat ajax zich weer laat verassen en dat ze extra geconcentreerd zijn. Het zou zo maar een wedstrijd kunnen zijn die ajax met 4-0 wint terwijl je vooraf denk dat een een hele lastige wedstrijd wordt, maar je weet het nooit natuurlijk. Als ik het een team gun om elke wedstrijd te winnen in het pec wel, behalve volgende week.

Angstgegner denk het niet Pec is een goeie ploeg maar ook zodra er druk op ze wordt gezet ze totaal inzakken kijk maar naar afgelopen zaterdag. Ik zie eerlijk gezegd niet winnen maar ik denk dat ze het Ajax nog klap lastig kunnen maken want die kunnen ook niet goed omgaan met druk

Hopelijk kunnen we nu wel winnen

Geniet ervan zo lang het duurt. Over een tijdje zal alles weer normaal zijn en zal PEC weer ouderwets tegen degradatie voetballen, zoals het hoort.

28 september 2014 om 12:14

Ik denk dat dat aardig mee zal gaan vallen hoor! PEC heeft een prima fundament gelegd onder de club de afgelopen jaren. De club is gezond en er zijn voldoende doorgroei mogelijkheden. Als ik het goed heb begrepen gaat komend seizoen de begroting weer aardig omhoog en zal het stadion vanaf 2017 15.000 plaatsen gaan bieden.

Ik denk dat PEC de basis en mogelijkheden heeft om zich structureel in de Eredivisie te nestelen.

28 september 2014 om 12:21

Laten we het hopen, alle ploegen met kunstgras gun ik niks. Heracles zal we wegvallen, met alle respect voor die clubs maar hopelijk volgen er meer.

28 september 2014 om 12:26

Een club niets gunnen op basis van op wat voor mat ze spelen vind ik een beetje flauw. PEC is gewoon een sympathieke club die met verstandig beleid wat moois aan het bouwen zijn. Op basis daarvan gun ik het ze juist wel.

28 september 2014 om 12:27

Is niet flauw kunstgras hoort gewoon niet bij voetbal op het hoogste niveau.

28 september 2014 om 22:22

Wat Gulio denk ik bedoelt is dat het een beetje flauw is om op één enkel aspect te oordelen dat een club in zijn geheel niet in de Eredivisie thuishoort.

28 september 2014 om 22:26

Begrijp ik, maar denk wel dat het merendeel tegen kunstgras is. 95% van de voetballers haat voetballen op zo'n mat..

Zwolle klapt er altijd op en zet druk over het hele veld, ook tegen Ajax. Ajax is dat niet gewend en vind dat niet prettig. Maar Frank de Boer is een tactisch genie, die zal nu wel een adequaat strijdplan hebben tegen Zwolle.

Krijgen een te groot mondje dit soort clubjes! Hoe harder ze van de daken gaan schreeuwen des te harder ze zullen vallen!

Spelen op kunstgras dat levert ze al extra punten op! Competitievervalsing heet dat! Maar goed... Ik wil gewoon weer een strijd zien tussen feijenoord-psv-ajax om het kampioenschap en dus ook en normale stand op de ranglijst met in de top 3 deze ploegen en niet die vervelende ploegjes zoals PEC en Twente!

28 september 2014 om 12:42

Haha Maar PEC speelt de mooiste spel van de eredivisie en Fc Twente hoort gewoon in de top 4 -,-

28 september 2014 om 13:32

Jans' zegt toch niet dat ze de angsgegner zijn van Ajax maar dat hij dat hoopt te worden?
Dat noem ik geen grote mond. Elke club wil graag als angsgegner gezien worden en zeker van grote clubs als Ajax, Feyenoord en Psv.

28 september 2014 om 21:48

PEC heeft vorig jaar uit meer punten behaald dan thuis. Hoezo competitievervalsing?

En als er één club is die met beide benen op de grond blijft staan is het PEC wel. Jans zegt alleen maar dat die Hoopt dat PEC een soort angstgegner voor Ajax wordt.

28 september 2014 om 22:24

Dat zijn harde uitspraken, kan je ook duidelijk bewijs leveren dat PEC oneerlijk voordeel haalt uit het kunstgras? We hebben beide voorgaande jaren namelijk meer punten gehaald in uitduels dan in thuisduels

Ajax speelt niet zo goed op dit moment, maar staat wel gewoon 2e.
Ajax heeft twee voordelen t.o.v. de concurrentie.
1. Ze hebben de beste trainer.
2. Ze zijn gewend om met de druk van een naderend kampioenschap om te gaan.

Unis; respect voor iedere mening maar die arrogantie van jou bevalt me totaal niet. Wilde je vriend vandaag niet ofzo? Waar haal je het onvermogen weg om uberhaupt te schrijven? Dit soort "ploegjes" hebben ajax en psv redelijk te kak gezet, meer dan 1x overigens maar dat weet jij vast nog wel haha..... Want als je wilt dat ajax psv en feyenoord de Ned top bepalen, dan weet je ook dat dat heel heel heel lang geleden is. Dus wees eerlijk, zulke begrotingen zo veel punten laten liggen bij "ploegjes ", wat gaat er mis? Daarnaast even naar de politie gaan. Vragen of ze bij de gevonden voorwerpen, een stuk vd film hebben gevonden want klaarblijkelijk ben jij dat al een poos kwijt. Laat ze even kijken bij de P van ploegjes, naast de beker en de schaal gaapert

Ajax moet gewoon druk uitoefenen op pec en niet het spel proberen te maken. Gewoon wat ze altijd in de cl doen, gretig spelen en elke bal snel veroveren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren