Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Derksen en V/d Gijp unaniem: dit moet de nieuwe Feyenoord-trainer worden

Laatste update:

Johan Derksen en René van der Gijp zien Ron Jans graag aan de slag gaan als trainer van Feyenoord, zo vertellen ze bij Vandaag Inside. De Rotterdammers moeten zeer waarschijnlijk op zoek naar een nieuwe trainer, daar Arne Slot op weg lijkt naar Liverpool.

"Als je in Nederland zoekt denk ik aan Ron Jans", begint Derksen. "Die heeft het bij Twente goed gedaan, doet het nu bij Utrecht goed en kan zo een rustige stap maken. Die man van FC Twente (Joseph Oosting, red.) moeten we ook in de gaten blijven houden. Die doet het uitstekend."

Van der Gijp haakt in. "Jans dan met Van Persie. Dat zou ik dan zeggen. Laat Van Persie lekker twee jaar meelopen met Ron Jans. Met een beetje pech en blessures wordt Heerenveen veertiende. Dan heb je het gewoon kut gedaan."

Van Persie lijkt de voornaamste kandidaat om Kees van Wonderen op te volgen bij Heerenveen. De oud-spits nadert een akkoord met de Friese club over zijn eerste klus als hoofdtrainer, zo schrijven het Algemeen Dagblad en de Leeuwarder Courant.

"Ik zou gewoon Ron Jans pakken als hoofdtrainer en Van Persie als assistent", herhaalt Van der Gijp. "Dan kan je Van Persie twee jaar opleiden en het daarna laten overnemen. Kom op. Dat is voor die jongen veel beter."

'Slot krijgt het moeilijk'


Mocht Slot daadwerkelijk naar Liverpool vertrekken, dan wacht hem een zware taak denkt Van der Gijp. "Iedereen die na een trainer kwam die tot Jezus bevorderd was, bijt zich erop stuk. Klopp, Guardiola, Mourinho in zijn beste tijd, Ferguson, Foppe de Haan in het klein."

Van der Gijp ziet het somber in voor Slot. "Iedereen gaat weg. Salah gaat weg, Van Dijk gaat weg, daar ben ik honderd procent zeker van." Derksen is duidelijk een andere mening toebedeeld. "Ik denk dat Slot ook daar een sensatie is", besluit de Snor.

Wie zie jij het liefst aan het roer bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Jans gaat dat niet doen. die respecteert zijn contract bij Fc Utrecht, heeft het orima naar zijn zin en gaat daarna lekker met pensioen. Jans zit helemaal niet te wachten op de druk van een topclub.

24 april 2024 om 23:40

Ik zit niet op Jans te wachten maar word hij benaderd weet ik wel zeker dat hij op de fiets of zelfs met de benenwagen naar de Kuip kom omdat ook hij als coach de cl wil mee maken op zijn leeftijd. Alleen denk een coach ook ik moet het beter gaan doen dan een slot.

24 april 2024 om 23:44

Jans zou na Twente al met pensioen gaan, toch?

"van Dijk gaat weg, Salah gaat weg" Waar hebben ze deze wijsheid vandaan? Dat Salah richting SA zou gaan, geloof ik nog wel. Als moslim nog even 500k per week pakken zou ik ook doen daar. Maar van Dijk zie ik die kant niet snel opgaan, is een held in Liverpool en verder zie ik een topclub ook niet voor hem in de markt momenteel. Real zit wel goed, ben echt fan van Rudiger geworden, Bayern heeft genoeg potentie achterin al komt het er niet super uit, Barca kan hem niet betalen, PSG twijfelachtig, Inter zie ik ook geen tonnen per week neertellen voor van Dijk, naar een competitie genoot zie ik hem ook niet gaan.

24 april 2024 om 23:36

Het is allemaal nog niet officieel, maar ergens in de komende 2/3 jaar gaan die 2 spelers wel weg natuurlijk. Op een gegeven moment is het op. Zaak voor slot (en natuurlijk Liverpool) om dat zo goed mogelijk op te vangen. Maar dat kan Slot wel denk ik.

24 april 2024 om 23:43

Ja dat is met bijna elke club natuurlijk, als Slot naar Real Madrid zou gaan kan je ook zeggen dat Modric, Carvajal, Kroos, Rudiger met 3 jaar wel weg zijn. Feyenoord ziet er over 3 jaar ook anders uit qua spelers. Enzovoorts. Dus ergens hebben ze gelijk, maar om dan te zeggen dat een nieuwe trainer het zwaar gaat krijgen is weer iets anders. Ligt ook aan het beleid. Niet enkel aan een trainer natuurlijk. Zoals je terecht zegt 'slot kan dat wel'.

Paar weken geleden moest Jans nog naar Feyenoord volgens Gijppie....

25 april 2024 om 04:57

Nu nogsteeds toch?

Gooi ze er allemaal maar gelijk in anders. Dick Schreuder, Maurice Steijn, Henkie Fraser of anders toch maar weer Gio of zelfs Kuyt. Ik hoop dat Te Kloese samen met de rest van het bestuur vooral een keuze op kwaliteit maakt en daarbij niet schroomt om ook buitenlandse trainers te bekijken/overwegen. Want ik wordt bepaald niet vrolijk van de Nederlandse opties.

Ik zou het toejuichen wanneer Feyenoord voor Jans zou gaan. Dan laten ze Oosting namelijk lekker met rust die lekker door moet gaan bouwen bij FC Twente.

25 april 2024 om 06:27

Ik vind dat Feyenoord idd Oosting bij Twente moet laten. Goede trainer, ook voor Feyenoord maar laten we na het Zerrouki gebeuren even de verhoudingen normaliseren. Volgende zomer had hij voor mij wel een optie geweest.

Als Ajax volgend jaar om de titel gaat hebben ze in ieder geval een concurrent minder, mocht Jans naar Feyenoord gaan.

Jans kan die druk nooit aan, typische middenmoot trainer.

25 april 2024 om 08:47

Bij Twente heeft Jans toch wel laten zien niet zomaar een middenmoot trainer te zijn, hij is gewoon 4e en 5e geëindigd bij Twente.

25 april 2024 om 09:34

Hij zal ook vierde of vijfde met Feyenoord worden dan. Snap je punt niet.

25 april 2024 om 11:01

Oeh en wie wordt topscorer van het seizoen? En wie pakt de meeste gele kaarten? Want dan kan ik dat vast invullen voor de Toto.

Als we alles wat is opgebouwd weer weg willen gooien moeten we inderdaad Ron Jans nemen. Matige trainer die niet met druk omgaan. Leuk voor de middenmoot clubs nooit voor de top. Waarom staat Jonk niet op het lijstje? Die lijkt me juist prima.

25 april 2024 om 12:00

Jonk heeft natuurlijk bewezen wel met druk om te kunnen gaan in de top als coach :S en waarin de top heeft Jans eigenlijk gefaald? Lijkt me een voorwaarde om te kunnen stellen dat hij daar niet geschikt voor is. Tenzij je hele goede andere argumenten hebt, maar die typ je niet.

Denken jullie dat Slot om zijn mening zal worden gevraagd inzake zijn opvolger? Dit is iets dat ik nog nooit heb gelezen over welke trainer dan ook, maar het lijkt mij persoonlijk geen verkeerd idee om even van gedachten te wisselen met je vertrekkende coach.

Die 2 zijn toch niet eens analisten te noemen? Kan je volgende keer overslaan zo'n onzinnig artikel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren