Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het zou een droom zijn hier zo lang te zitten als Wenger bij Arsenal’

Laatste update:

Afgelopen zomer trad Mauricio Pochettino in dienst bij Tottenham Hotspur, als definitieve opvolger van Tim Sherwood. Na vijf speelronden staat de Londense club op plaats negen in de Premier League en zaterdag wacht de zeer belangrijke derby tegen Arsenal, in het Emirates Stadium. Pochettino spreekt in aanloop naar het duel zijn respect uit voor de trainer van de tegenstander, Arsène Wenger.

/

“We onderhouden een goede band. Ik heb erg veel respect voor hem, hij is een geweldige manager. Achttien jaar aan het roer staan bij een club is niet eenvoudig en het is een enorm verschil met hoe kort ik zelf pas bij Tottenham werk”, zegt Pochettino. “Voor mij is de baan bij Tottenham een hele grote job. Het is een droom om hier te werken en het zou een droom zijn hier zo lang te zitten als Wenger bij Arsenal.”

“Als ik dat wil bereiken, moet ik mijn kwaliteiten als trainer laten zien, keihard werken en resultaten boeken”, weet Pochettino. De Argentijnse coach acht het niet ondenkbaar dat hij echt jarenlang op White Hart Lane zal werken. “Je moet met passie werken. We hebben veel vertrouwen in ons werk hier en in de kwaliteiten van onze spelers. We willen het zo ver mogelijk schoppen, samen.”

Wie wint zaterdag de Londense derby?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben alleen bang voor hem dat hij niet genoeg tijd krijgt van de clubleiding, zeker gezien het transferbeleid van de laatste jaren, zit er weinig structuur in die club

26 september 2014 om 11:50

100. Wij hadden Wenger inmiddels al een paar keer ontslagen.

26 september 2014 om 12:21

Vooral als hij steeds zoveel controleurs opstelt. Spurs is een topclub die aanvallend voetbal moet spelen.

Bij Southampton speelde Pochettino eigenlijk ook met veel controleurs, alleen hadden ze daar de klasse van Schneiderlin die het balletje vlot rond liet gaan. Wij zitten met Capoue en Dembélé opgescheept.
Lallana speelde niet op het middenveld maar als aanvaller. Hopelijk doet Pochettino dat niet met Eriksen, die hoort meer bij het spel betrokken te worden.

26 september 2014 om 12:44

Spurs is geen topclub Geert. Dat is jouw andere favoriete club.

26 september 2014 om 12:59

Wie zijn volgens jou dan wel de topclubs van Engeland? Vorig jaar toen Levy die miljoenen spenderen, dachten we zeker wel dat Tottenham bij de top kon horen, maar dat is helemaal verkeerd uitgelopen. Maar ik wil wel van jou weten wie dan de topclubs in Engeland zijn? Ben benieuwd of je Arsenal gaat opnoemen

26 september 2014 om 13:36

We weten allemaal dat jij t niet op Arsenal hebt, maar Arsenal is wel een topclub in Engeland. In Europees opzicht is het gewoon een Europese subtopper, niet meer niet minder.

26 september 2014 om 14:06

Arsenal, Man Utd, Man City, Chelsea en Liverpool zijn de topclubs in Engeland.

26 september 2014 om 14:21

Als je in 9 jaar twee troostprijzen aan je kast kan toevoegen ben je helemaal geen topclub. Misschien in historie maar niet qua sportieve prestaties net als Liverpool overigens.united City en Chelsea zijn zoveel verder dan Arsenal.

26 september 2014 om 14:29

Ik heb en paar Lanvin schoenen voor je interesse.

26 september 2014 om 14:35

@lavin

Goh, maar een topclub zijn heeft ook met historie te maken, iets dat Chelsea en City bijvoorbeeld minder hebben. Ik ben het met 75drayton eens, er zijn nu 5 topclubs in Engeland, en daar horen Liverpool en Arsenal zeker bij. Als je alleen naar historie kijkt, dan valt City buiten de boot. Als je naar de sportieve prestaties van de afgelopen 10 jaar kijkt, dan horen Liverpool en in iets mindere mate Arsenal daar niet bij (elk jaar top 4 halen is wel top, maar geen prijzen winnen weer niet, dus een beetje ertussenin).

Natuurlijk was Nottingham Forest ook een topclub vroeger, maar omdat die nu ergens in de derde of vierde divisie spelen niet. Liverpool en Arsenal zijn nog steeds in de PL, en ze worden weer beter.

26 september 2014 om 14:53

dus omdat Notthingham forrest tweede divisie in Engeland speelt, is het geen topclub... maar Arsenal dat toevallig nu twee keer een prijsje wint wel? en die andere jaren? nee Arsenal is een apart geval. Manchester United, Manchester City en Chelsea zijn de echte topclubs eigenlijk. Liverpool en Arsenal zitten daar net iets onder. maar het is niet zo dat ze een subtopper zijn zoals Everton. daar.zitten ze toch echt nog wat boven.

26 september 2014 om 15:01

@nec

Precies, Arsenal en Liverpool zijn niet de top van de top, maar ook niet subtop. Spurs en Everton zijn subtop, maar Liverpool en Arsenal zijn beide een klasse beter dan die twee, maar ook weer niet zo goed als Chelsea.

26 september 2014 om 18:02

Als je bijna 20 jaar onafgebroken in de top4 eindigt ben je een topclub.

Eerlijk gezegd ik gun die gunners wel !!!

Die vliegt er in een seizoen of twee uit.
Top 4 redden ze niet en de jaar daarop ook niet.
Hij gaat geen tijd krijgen , dat weet ik zeker.
Hij had die baan niet moet aannemen, jammer van je toekomstige ontslag.

26 september 2014 om 11:37

Het bestuur van Spurs moet toch ook wel weten dat ze niet goed genoeg zijn voor top 4? Het maakt niet uit welke manager je aanstelt, want top 4 halen ze niet. Laat iemand als Pochettino dan gewoon bouwen en geef hem tijd.

26 september 2014 om 11:53

Levy is wat dat betreft niet de ideale baas. Want bij Spurs krijg je gewoon geen tijd. Kijk maar eens hoeveel coaches er de laatste 10 jaar voor de groep gestaan hebben....

26 september 2014 om 12:01

Redknapp had niet ontslagen moeten worden. Hoe tactisch onbenul het ook is. Laatste seizoen wordt ie eindelijk 4e en dan wint Chelsea de CL.. Hoe groot was die kans nou? Toen ging het nog prima met de Spurs.. Sinds er andere trainers zijn is het niet meer goedgekomen.. Ik hoop dat pochettino het wel kan. Hopelijk gunnen ze hem wat tijd.

26 september 2014 om 11:53

"jammer van je toekomstige ontslag"

Deze zin geldt niet alleen voor Pochettino, maar voor 95% van de trainers. Er zijn zelden trainers die niet door de club worden ontslagen of wiens contract niet wordt verlengd. Coaches als Ferguson, Wenger, Klopp en de Boer zijn uitzonderingen die binnen die 5% vallen.

26 september 2014 om 12:19

Dat is niet helemaal waar, vaak is het bestuur gewoon niet realistisch. Als Pochettino eruit gegooid word omdat er geen top 4 gehaald word is Levy gewoon stom bezig, want dat is gewoon niet realistisch als je Spurs met de andere topteams vergelijkt. Een coach ontslaan moet kunnen, dat zeker, maar wel met een reden en niet omdat er twee keer op rij word verloren.

En in de tijd die Wenger bij Arsenal zit heeft Spurs 12 trainers versleten.

Fyi: Chelsea 13 (mourinho is daarin twee keer meegerekend voor obvious reasons), United 4 (giggs meegerekend), Liverpool 6, daar krijgen trainers ook wel echt de tijd en City 12.

Wat dus wel opvalt: De oudere topclubs, om ze zo maar te noemen, zoals Arsenal, Liverpool en United geven een coach over het algemeen meer tijd dan de nieuwe topclubs: Wenger 18 jaar, Ferguson 27 jaar en bij Liverpool kregen Evans, Houllier en Benitez allemaal 4 jaar of meer.

26 september 2014 om 12:30

Dat bestuursleden niet altijd realistisch zijn ben ik helemaal met je eens. Niet allen bij de Spurs, maar bij talloze clubs over de wereld is dat het geval. Zie bijvoorbeeld de Serie A, waar het regelmatig voorkomt dat een coach wordt ontslagen en zes maanden later weer wordt aangesteld om de coach die hem opvolgde op te volgen. Te bizar voor woorden eigenlijk.

Maar ik stel dat 95% van de coaches uiteindelijk wordt ontslagen of wiens contract niet wordt verlengd. En met jouw voorbeelden van de Engelse clubs bewijs je ook dat dat het geval is. Ik heb het niet zozeer over de tijd dat een coach mag blijven zitten. Of ze er nou een halfjaar, een jaar of 4 jaar zitten, vaak wordt een coach uiteindelijk de laan uitgestuurd, uitzonderingen daargelaten.

Het is voor Tottenham sowieso een droom om Arsenal te zijn.

Poch krijgt de tijd. We spelen momenteel dramatisch en krijgen zaterdag klop, maar Poch krijgt tijd om het op de rails te zetten. Er zijn dit jaar ook geen hoge verwachtingen het wordt een opbouw seizoen. En ik denk niet dat het voor ons een droom is om Arsenal te zijn anders speelde we nu in Whoolwich en dat gaat moeilijk want wij zijn Tottenham en ik betwijfel of de Shelf side en Park lane tussen de Chinezen en andere toeristen in willen zitten klappen.

26 september 2014 om 13:00

Ach hou toch op met dat woolwich gezeur, ik wed dat je zelfs niet eens weet dat Spurs uit Middlesex komt?

26 september 2014 om 13:06

Sowieso snap ik dat gezeur niet, dat is al zoooolang geleden en nog zeuren ze daarover.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren